2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Amin teşekkür ederim.
O acı çekerken beni görmeli mi ? Bana olan güveni sarsılmaz mı ? Annem yanımda ama beni korumuyor vs gibi bir mesaj vermiş olmaz mıyım ?

Benimki 2-3 gün önce akşam 8.30 da uyudu Allahımmm ne yapacağımı şaşırdım :) hayatımda bir boşluk oldu sanki :)
Hahhhaa benimki o saatte uyusa hasta oldu falan sanarim :)))

Amin teşekkür ederim.
O acı çekerken beni görmeli mi ? Bana olan güveni sarsılmaz mı ? Annem yanımda ama beni korumuyor vs gibi bir mesaj vermiş olmaz mıyım ?
Canim gecen nerede okudum hatirlamiyorum sanirim guvenli baglanma ile alakaliydi igne yapilirken annenin tutmamasi gerekiyormus. Anne disinda baba veya bebege bakan diger kisi (anane, babanne gibi) tutmaliymis.
Bizim hemsiremiz de bir ignenin acisini unutmadan digerlerini yaparsak farketmez bebek demisti ne kadar dogru bilemiyorum.
Bu arada aşı olurken emziriyor olun diyen bir kitle de var :)) hatta video vardi bebege asi yapiyorlar o esnada emiyor ve aglamiyordu.

canım ben senin bebeğinde hep benim ilkini görüyorum :) gerçi benimki bikaç gömlek üstündü. hiç unutmam bi keresinde piknik yapılacaktı herşey hazırlandı ve bizi çağırdılar bebek arabasına koyduk 4 kat indik masanın başına geldiiik ve geri döndük ağlamaktan. emzik ve biberon alan bi çocuk olmasına rağmen. Allahım ne zor günlerdi... Allah yokluklarını vermesin sabret canım geçecek merak etme. benimki hala normallerine göre zor bi çocuk ama bebeklikteki zorluğu geçti Allaha şükür 2,5 yaşında şuan

Ne demek canim, vardir herseyde bir hayir. Gececek bu gunler insallah

peşpeşe olması daha iyi canım ben aşılar bitince giydirmeden kucağıma alıyorum sakinleyince giydiriyorum seninki benim ilkine benziyor ilkinde yanıma biberınla süt alıyodum onu içmeden susmuyordu

canım çok sık giremiyordum kaçırmışım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Rabbim bi kapıyı kaparsa başka kapıyı açarmış hiç üzülme dualarım sizinle

Bizimde üçü pespese oldu canim. Banada hemsire sen tut dedi. Bizimki gözünü kapiyor onu actirip beni gormesinj saglamaya calisiyom. Kapatinca durmadan agliyor cunku. Beni görünce biraz daha sakinliyor. Bizim her kan verisimiz olay. Aglama konusunda bizimki de ayni.

Biz de ilk defa gecen pazar hava guzel sahile indik. Ne arabada durdu ne kangurud durdu. Hareket iyi gelir bir yere oturmayalim dedik kahveleri elimize aldik. Ne esim ne ben icemedik bile. Yikti ortaligi. Kucagima aldim onda bile durmadi. Donuste de arabaya kadar uyudu. Dedim bir daha tovbe. Cikis o cikis. Zaten karantinada ne gelen var ne giden disarida cikamiyoruz. Soyutlanmis hissediyorum kendimi. Ama hep de sukrediyorum o yanımda sagliklinolsun yeter. Bu gunler de gecicek allahin izni ile

1.5 saat geçince huysuzluk başlıyor ben yavaştan ayağımda şallıyorum 40 dk sallarsam uyku süremiz uzuyor
Canımm hiç ayakta sallamaya alıstırmadım şimdiden sonra da bişekilde sallanmadan uyusuj istiyorum. Benımkı 1 saat sonra huysuzlanıyor 1 bucuk saat olunca uyumaya baslıyor. Kısa uyuyan bebekler için iki uyku arası da kısa olurmus ondan sanıyorum

Canım annen yanında dımı? Hazır o varken sen fırsat buldukca cık dısarı bi hava al kagan dagılsın cunku anne nekadar iyi olursa bebek de okadar iyi oluyor. Annem gelince beni hep dısarı yolluyor ve cok iyi geliyor bana diğer günler bakkala cıkmak bile lüks geldiği için kaan uyurken kendın için ev dısında zaman gecırsen cok iyi gelir

Kizlar benm bebegm cok terliyo gundz hadi neysede gece uyurken en fazla 3 kere uzerini degistiriym sizce nedn olabilir cok da giydrmiyom iki kat giydrmeme ragmen

Bizimki aşı sonrası huy değiştirdi resmen. Yüzüme bakmadı bir süre.başını ben tutmuştum geceleri sıçrayıp durdu bir hafta boyunca. Uyku saatleri altüst oldu.
İnstagramda bir video gördüm bununla ilgili. Doç.dr.güliz onat paylaşmış. Aşı sırasında emzirin, en iyi ağrı kesicidir hemşirenizden talep edin yazmış. 4.ayında ben isteyeceğim. Bir çok kişi izin vermiyorlar yazmış ama bakalım.

Kizlar benm bebegm cok terliyo gundz hadi neysede gece uyurken en fazla 3 kere uzerini degistiriym sizce nedn olabilir cok da giydrmiyom iki kat giydrmeme ragmen
Benimki de öyle. Kundağına kadar sırılsıklam. Dönemiyor ya ondan diye düşünüyorum. Çok genel bir durummuş bu. Woolnat uyku tulumları varmış bunun için. Yünden yapıldığı için üşüme terleme olmuyormuş ve çok rahat diyorlar. Fiyatı biraz tuzlu. Uzun kollu serisini bekliyorum almak için

Eklentiler

• E653B752-D6F7-4958-95C1-C34882CAE580.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 67
sagl canm baktm simdi yorumlara falan herks gayet memnun ne yapalm fiyat uçuk olsada bu haldn iyidr bu ter hasta etmedn alsaydk

Canim yakin annem ama kaan durmuyor ki. Gunduz oraya gidiyorum yada annem geliyor bazen dinlenmem icin. Illa bende olucak. Bazen hastaneye sonuc gostermeye birakip gidebiliyorum anca. Zaten ciksam aklim kaliyor. Surekli telefonda oluyorum. Biraz daha gecsin bakalim. Insallah duzelir.

Amin teşekkür ederim.

Ona en iyi gelecek insan sensin.
Agrisinida dindirirsin acisinida.
Sakinlestiren ozelligini bence en cok bu zamanlarda yanina olarak kullanmali anneler.
O an caresiz ve tek dayanagi sensin.Ama gitmissin dusunsene?
Ignenin acisi cok buyuk degil aslinda tahmin ettigimiz uzere,orda yabancilarin ve tutulma hissi daha guven kirici.
Bir yeri agrirken,dis sancilari cekerken,gaz agrilari yasarkende ayni seydir.

Kızlar bebeğimin yüzün de egzama çıktı ne yapmalıyım geçer mi süt ürünleri yasak başka ne tetikliyor olabilir fikri olan var mı

missdincer canım ben gecen seferki asıda agladıgında sarıldım bana dr dediki kokunu alıp güvende oldugunu hissediyor merak etme dedi. Asıdan hemen sonra kucagına al pıspısla rahatlasın biraz dedi. Yurtdısında ası esnasında anne isterse bebegını emzirebiliyor sonucta emzirmek en iyi ağrı kesici. Benim dr erkekti ben talep etmedim sizinki bayansa bi düşünebilirsiniz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…