- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.921
Amin teşekkür ederim.Tekrar tekrar yasamak daha travmatik olabilir aslinda.Sen her zaman ellerini tutup yanagini yanagindan ayirma derim.
Saglik ocagina gidiyorsaniz özel asilar icin bilgilendirme yapmazlar genelde,dusunuyorsaniz doktorunuza danisin.
Allah saglikli ömür nasip etsin :)
sagol canımEmzirme sanatı grubuna göre bir gündeki tüm bezlerin ağırlığı bir margarin kadar (250gr) oluyorsa Bebek doyuyordur anlamına geliyormuş.
Hahhhaa benimki o saatte uyusa hasta oldu falan sanarim :)))Benimki 2-3 gün önce akşam 8.30 da uyudu Allahımmm ne yapacağımı şaşırdım :) hayatımda bir boşluk oldu sanki :)
Canim gecen nerede okudum hatirlamiyorum sanirim guvenli baglanma ile alakaliydi igne yapilirken annenin tutmamasi gerekiyormus. Anne disinda baba veya bebege bakan diger kisi (anane, babanne gibi) tutmaliymis.Amin teşekkür ederim.
O acı çekerken beni görmeli mi ? Bana olan güveni sarsılmaz mı ? Annem yanımda ama beni korumuyor vs gibi bir mesaj vermiş olmaz mıyım ?
canım ben senin bebeğinde hep benim ilkini görüyorum :) gerçi benimki bikaç gömlek üstündü. hiç unutmam bi keresinde piknik yapılacaktı herşey hazırlandı ve bizi çağırdılar bebek arabasına koyduk 4 kat indik masanın başına geldiiik ve geri döndük ağlamaktan. emzik ve biberon alan bi çocuk olmasına rağmen. Allahım ne zor günlerdi... Allah yokluklarını vermesin sabret canım geçecek merak etme. benimki hala normallerine göre zor bi çocuk ama bebeklikteki zorluğu geçti Allaha şükür 2,5 yaşında şuanBenimki o kadar çok ağlıyor ki ben onun sesini bastıramam. Alt komşu geldi o kadar ağlamayı duyunca. erkekse Bebek sünnet ettirin idrar yolu tıkalıdır belki diyor bana. Yok kız dedim :) aaa nasıl ağlıyor öyle, Allah yardımcın olsun dedi :)
Ne demek canim, vardir herseyde bir hayir. Gececek bu gunler insallahÖncelikle teşekkür ediyorum düşündüğün ve aklından geçtiğimiz için.
Eşim uğraşıyor toparlamaya çalışıyoruz.
İnşallah geçip gider bu günler kızlarıma değmeden...
Sadece dua ediyorum kendi şirketimiz olduğu için ,bende gebelik ve doğumdan sonra çalışmaya başlamamıştım daha başlayamadan terse döndü herşey...
İnşallah Rabbim kızlarım için toparlamamış yardımcı olur...
Öncel8k sağlık tabiki...
Kolay gelsin cnm...
peşpeşe olması daha iyi canım ben aşılar bitince giydirmeden kucağıma alıyorum sakinleyince giydiriyorum seninki benim ilkine benziyor ilkinde yanıma biberınla süt alıyodum onu içmeden susmuyorduKızlar bir sorum olacak.
Bebeğime 2 ay aşkları iki tane bacaklardan bir tane de koldan yapıldı. Ve bebeğim çok ağladı. Birinci iğne için ağlarken ikinci, ikinci için ağlarken üçüncü yapıldı. Bana çok travmatik gibi geldi. Ben bile aşı olunca çok geriliyorum ve 3 tane peş peşe aşı olmak istemem. Acaba aşı yaptırırken Bebek sakinleştikten sonra mı diğer aşıya geçilmeli yoksa hazır ağlamışken peş peşe mi yapılmalı?
Sizinkiler nasıl oldu ?
canım çok sık giremiyordum kaçırmışım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Rabbim bi kapıyı kaparsa başka kapıyı açarmış hiç üzülme dualarım sizinleMerhaba kızlar uzun zamandır yazamıyordum,eşimin işleriyle ilgili büyük sıkıntılar yaşıyoruz..
O kadar üzgünüm ve çaresizimki sadece Rabbim evlatlarım için hayırlısıyla bu sıkıntılarımızı gidermesi için dua ediyorum...
Bu süreçte 2 okullu kızım var belki hatırlarsınız onlarla ilgilenmeye ve belli etmemeye çalışıyorum,bir yandan da minnoşuma yetmeye...
Minnoşumla geçen uykusuz gecelerime birde hüzün eklendi...
Rabbim öncelikle sağlık versin evlâtlarımıza,ve tabiki onlar için bize...
Yazımı okuyanlar bir defada olsa içinden bizim için bu süreçten hayırlısıyla çıkmamızı geçirirse dualarınızda olmuş oluruz kızçelerimle...
Hepinize kolaylıklar diliyorum...
Bizimde üçü pespese oldu canim. Banada hemsire sen tut dedi. Bizimki gözünü kapiyor onu actirip beni gormesinj saglamaya calisiyom. Kapatinca durmadan agliyor cunku. Beni görünce biraz daha sakinliyor. Bizim her kan verisimiz olay. Aglama konusunda bizimki de ayni.Kızlar bir sorum olacak.
Bebeğime 2 ay aşkları iki tane bacaklardan bir tane de koldan yapıldı. Ve bebeğim çok ağladı. Birinci iğne için ağlarken ikinci, ikinci için ağlarken üçüncü yapıldı. Bana çok travmatik gibi geldi. Ben bile aşı olunca çok geriliyorum ve 3 tane peş peşe aşı olmak istemem. Acaba aşı yaptırırken Bebek sakinleştikten sonra mı diğer aşıya geçilmeli yoksa hazır ağlamışken peş peşe mi yapılmalı?
Sizinkiler nasıl oldu ?
canım ben senin bebeğinde hep benim ilkini görüyorum :) gerçi benimki bikaç gömlek üstündü. hiç unutmam bi keresinde piknik yapılacaktı herşey hazırlandı ve bizi çağırdılar bebek arabasına koyduk 4 kat indik masanın başına geldiiik ve geri döndük ağlamaktan. emzik ve biberon alan bi çocuk olmasına rağmen. Allahım ne zor günlerdi... Allah yokluklarını vermesin sabret canım geçecek merak etme. benimki hala normallerine göre zor bi çocuk ama bebeklikteki zorluğu geçti Allaha şükür 2,5 yaşında şuan
Canımm hiç ayakta sallamaya alıstırmadım şimdiden sonra da bişekilde sallanmadan uyusuj istiyorum. Benımkı 1 saat sonra huysuzlanıyor 1 bucuk saat olunca uyumaya baslıyor. Kısa uyuyan bebekler için iki uyku arası da kısa olurmus ondan sanıyorum1.5 saat geçince huysuzluk başlıyor ben yavaştan ayağımda şallıyorum 40 dk sallarsam uyku süremiz uzuyor
Bizimde üçü pespese oldu canim. Banada hemsire sen tut dedi. Bizimki gözünü kapiyor onu actirip beni gormesinj saglamaya calisiyom. Kapatinca durmadan agliyor cunku. Beni görünce biraz daha sakinliyor. Bizim her kan verisimiz olay. Aglama konusunda bizimki de ayni.
Canım annen yanında dımı? Hazır o varken sen fırsat buldukca cık dısarı bi hava al kagan dagılsın cunku anne nekadar iyi olursa bebek de okadar iyi oluyor. Annem gelince beni hep dısarı yolluyor ve cok iyi geliyor bana diğer günler bakkala cıkmak bile lüks geldiği için kaan uyurken kendın için ev dısında zaman gecırsen cok iyi gelir
Biz de ilk defa gecen pazar hava guzel sahile indik. Ne arabada durdu ne kangurud durdu. Hareket iyi gelir bir yere oturmayalim dedik kahveleri elimize aldik. Ne esim ne ben icemedik bile. Yikti ortaligi. Kucagima aldim onda bile durmadi. Donuste de arabaya kadar uyudu. Dedim bir daha tovbe. Cikis o cikis. Zaten karantinada ne gelen var ne giden disarida cikamiyoruz. Soyutlanmis hissediyorum kendimi. Ama hep de sukrediyorum o yanımda sagliklinolsun yeter. Bu gunler de gecicek allahin izni ile
Bizimki aşı sonrası huy değiştirdi resmen. Yüzüme bakmadı bir süre.başını ben tutmuştumKızlar bir sorum olacak.
Bebeğime 2 ay aşkları iki tane bacaklardan bir tane de koldan yapıldı. Ve bebeğim çok ağladı. Birinci iğne için ağlarken ikinci, ikinci için ağlarken üçüncü yapıldı. Bana çok travmatik gibi geldi. Ben bile aşı olunca çok geriliyorum ve 3 tane peş peşe aşı olmak istemem. Acaba aşı yaptırırken Bebek sakinleştikten sonra mı diğer aşıya geçilmeli yoksa hazır ağlamışken peş peşe mi yapılmalı?
Sizinkiler nasıl oldu ?
Benimki de öyle. Kundağına kadar sırılsıklam. Dönemiyor ya ondan diye düşünüyorum. Çok genel bir durummuş bu. Woolnat uyku tulumları varmış bunun için. Yünden yapıldığı için üşüme terleme olmuyormuş ve çok rahat diyorlar. Fiyatı biraz tuzlu. Uzun kollu serisini bekliyorum almak içinKizlar benm bebegm cok terliyo gundz hadi neysede gece uyurken en fazla 3 kere uzerini degistiriym sizce nedn olabilir cok da giydrmiyom iki kat giydrmeme ragmen
sagl canm baktm simdi yorumlara falan herks gayet memnun ne yapalm fiyat uçuk olsada bu haldn iyidr bu ter hasta etmedn alsaydkBizimki aşı sonrası huy değiştirdi resmen. Yüzüme bakmadı bir süre.başını ben tutmuştumgeceleri sıçrayıp durdu bir hafta boyunca. Uyku saatleri altüst oldu.
İnstagramda bir video gördüm bununla ilgili. Doç.dr.güliz onat paylaşmış. Aşı sırasında emzirin, en iyi ağrı kesicidir hemşirenizden talep edin yazmış. 4.ayında ben isteyeceğim. Bir çok kişi izin vermiyorlar yazmış ama bakalım.
Benimki de öyle. Kundağına kadar sırılsıklam. Dönemiyor ya ondan diye düşünüyorum. Çok genel bir durummuş bu. Woolnat uyku tulumları varmış bunun için. Yünden yapıldığı için üşüme terleme olmuyormuş ve çok rahat diyorlar. Fiyatı biraz tuzlu. Uzun kollu serisini bekliyorum almak için
Canim yakin annem ama kaan durmuyor ki. Gunduz oraya gidiyorum yada annem geliyor bazen dinlenmem icin. Illa bende olucak. Bazen hastaneye sonuc gostermeye birakip gidebiliyorum anca. Zaten ciksam aklim kaliyor. Surekli telefonda oluyorum. Biraz daha gecsin bakalim. Insallah duzelir.Canım annen yanında dımı? Hazır o varken sen fırsat buldukca cık dısarı bi hava al kagan dagılsın cunku anne nekadar iyi olursa bebek de okadar iyi oluyor. Annem gelince beni hep dısarı yolluyor ve cok iyi geliyor bana diğer günler bakkala cıkmak bile lüks geldiği için kaan uyurken kendın için ev dısında zaman gecırsen cok iyi gelir
Canim evin sicakligi max. 23_24 derece ise yatarken tek kat giydirmeyi dene bi. Bir de ustunu cok kalin ortuyor olabilir misinKizlar benm bebegm cok terliyo gundz hadi neysede gece uyurken en fazla 3 kere uzerini degistiriym sizce nedn olabilir cok da giydrmiyom iki kat giydrmeme ragmen
üstunu penye battaniyeyle örtuyom tek kat giydrmktn korkuym bu seferde üsütr dieCanim evin sicakligi max. 23_24 derece ise yatarken tek kat giydirmeyi dene bi. Bir de ustunu cok kalin ortuyor olabilir misin
Amin teşekkür ederim.
O acı çekerken beni görmeli mi ? Bana olan güveni sarsılmaz mı ? Annem yanımda ama beni korumuyor vs gibi bir mesaj vermiş olmaz mıyım ?
kakao cnmKızlar bebeğimin yüzün de egzama çıktı ne yapmalıyım geçer mi süt ürünleri yasak başka ne tetikliyor olabilir fikri olan var mı
Ona en iyi gelecek insan sensin.
Agrisinida dindirirsin acisinida.
Sakinlestiren ozelligini bence en cok bu zamanlarda yanina olarak kullanmali anneler.
O an caresiz ve tek dayanagi sensin.Ama gitmissin dusunsene?
Ignenin acisi cok buyuk degil aslinda tahmin ettigimiz uzere,orda yabancilarin ve tutulma hissi daha guven kirici.
Bir yeri agrirken,dis sancilari cekerken,gaz agrilari yasarkende ayni seydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?