- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.941
Ay şaşırttı kuzular artık bizi12. Hafta atağı 1 hafta sürüyor ve bence benim kızım o dönemi geçirdi.
Oda iyiymiş biz markette yaptık bi kere sana kanguru şartBenim kızım Bebek arabasında yatmıyor. Avm de falan ben Bebek arabasını itiyorum eşim de kızı kucağında taşıyor :)
Bende hiç sallamıyordum ama bi baktım bizimki sallanmak istiyor sallıyorum. Her bebek farklı diye boşuna demiyorlarCanımm hiç ayakta sallamaya alıstırmadım şimdiden sonra da bişekilde sallanmadan uyusuj istiyorum. Benımkı 1 saat sonra huysuzlanıyor 1 bucuk saat olunca uyumaya baslıyor. Kısa uyuyan bebekler için iki uyku arası da kısa olurmus ondan sanıyorum
Kızlar bir sorum olacak.
Bebeğime 2 ay aşkları iki tane bacaklardan bir tane de koldan yapıldı. Ve bebeğim çok ağladı. Birinci iğne için ağlarken ikinci, ikinci için ağlarken üçüncü yapıldı. Bana çok travmatik gibi geldi. Ben bile aşı olunca çok geriliyorum ve 3 tane peş peşe aşı olmak istemem. Acaba aşı yaptırırken Bebek sakinleştikten sonra mı diğer aşıya geçilmeli yoksa hazır ağlamışken peş peşe mi yapılmalı?
Sizinkiler nasıl oldu ?
Allah yardımcınız olsun merak etme her bebek kendi rizikiyla doğar ve evinizede bol bereket verir inşallah tez zaman da atlatirsiniz.Öncelikle teşekkür ediyorum düşündüğün ve aklından geçtiğimiz için.
Eşim uğraşıyor toparlamaya çalışıyoruz.
İnşallah geçip gider bu günler kızlarıma değmeden...
Sadece dua ediyorum kendi şirketimiz olduğu için ,bende gebelik ve doğumdan sonra çalışmaya başlamamıştım daha başlayamadan terse döndü herşey...
İnşallah Rabbim kızlarım için toparlamamış yardımcı olur...
Öncel8k sağlık tabiki...
Kolay gelsin cnm...
Kangurumuz ve slingimiz var onlarda taşıyoruz zaten :)Oda iyiymiş biz markette yaptık bi kere sana kanguru şart
Canim emzirme sanati grubunda dana eti capraz o da etkiler falan demislerdi. Canim sorun degilse yuzunu bana gondersene. Benimkinden de supheleniyorum cunku.Kızlar bebeğimin yüzün de egzama çıktı ne yapmalıyım geçer mi süt ürünleri yasak başka ne tetikliyor olabilir fikri olan var mı
Ben de gittiğim yerden hiç keyif alamıyorum o yüzden bir yere gitmiyorum. Giderken ağlar, gittiğimiz yerde ağlar, kucakta taşınır, dönüşte ağlarcanım ben senin bebeğinde hep benim ilkini görüyorum :) gerçi benimki bikaç gömlek üstündü. hiç unutmam bi keresinde piknik yapılacaktı herşey hazırlandı ve bizi çağırdılar bebek arabasına koyduk 4 kat indik masanın başına geldiiik ve geri döndük ağlamaktan. emzik ve biberon alan bi çocuk olmasına rağmen. Allahım ne zor günlerdi... Allah yokluklarını vermesin sabret canım geçecek merak etme. benimki hala normallerine göre zor bi çocuk ama bebeklikteki zorluğu geçti Allaha şükür 2,5 yaşında şuan
Kızlar kızımın uykuları iyice saçmaladı.. 2. Ayında kendiliğinden çok güzel bir düzen oturtmuştu. 3. Ay atağı bittikten sonra ben mi hata yaptım bilmiyoru. Ya da acelecimiyim çok küçük daha fazla mı yükleniyorum. Farklı streslerim de var şu ara evde de yalnızlıktan kafayı yicem
Oh oh çok güzelBebeğim bugün tam 100 günlük olmuuş
aynıyım akşamları misafirlik falan yalan oluyo ben misafir çağırsam aynı şekilde ağlıyo Bebek görmeye gelmek isteyenler var ama gelme diyemeZsin bende tedirginim rahat olamıyorum az bişeyde insanlar kırılıyo seni düşünen yok kafayı yiyecek gibi oluyorum bazenBen de gittiğim yerden hiç keyif alamıyorum o yüzden bir yere gitmiyorum. Giderken ağlar, gittiğimiz yerde ağlar, kucakta taşınır, dönüşte ağlargüya rahatlamak için dışarı çıkıyorum ama daha çok yorulmuş olarak geri dönüyorum. İnşallah düzelir
canm sadece bir takim mi giydiriyon şuan ben evde yarim kolla duruyom ama ogluma iki kat giydrym bir takimla üşümez miEccoomm benim kızım da sıcağa gelemiyor hemen terliyor yada burnu tıkanıyor
Ev 23 derece üzerini kendim gibi giydiriyorum
Altına askılı body üstüne bi kat uzun kollu patikli takım uyurken de penye battaniye
Bir aydır böyleyiz hasta olmadı
Bence üstüne benim gibi kalın giydirme bi dene bakalım.
Bugün ikinci günümüz 1,5 saatten fazla uyanık tutmamaya çalışıyorum ama 2 saatten önce uyumuyor uyusa da yarım saatten fazla uyumuyor ve sakinleşmek için daha fazla emmek istiyorKızlar kızımın uykuları iyice saçmaladı.. 2. Ayında kendiliğinden çok güzel bir düzen oturtmuştu. 3. Ay atağı bittikten sonra ben mi hata yaptım bilmiyoru. Ya da acelecimiyim çok küçük daha fazla mı yükleniyorum. Farklı streslerim de var şu ara evde de yalnızlıktan kafayı yicem
Evet canım atlet niyetine içine askılı body,üzerine penye uzun kollu ve penye patikli alt o kadar giydiriyorum. Çok şükür hasta da olmadıcanm sadece bir takim mi giydiriyon şuan ben evde yarim kolla duruyom ama ogluma iki kat giydrym bir takimla üşümez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?