2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende hiç sallamıyordum ama bi baktım bizimki sallanmak istiyor sallıyorum. Her bebek farklı diye boşuna demiyorlar

iiz canım antalyadaki yiğenine süt bulabildiniz mi? Suan orada süt bagısı yapmak isteyenler var bak ekli sekilde paylasıyorum

Eklentiler

• 55E16221-5D63-449E-95CC-A4916C832973.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 42
  • ADBD508E-7AF7-4C0F-9AD3-EE09D39648A2.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 44
  • D6408EB4-B631-4F1D-A2B7-F2001E2A33C3.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 45

Canım bizimkide ucu de pes peşe yapıldı hemen bitsin alayım kucağında sakinlessin diye çünkü ara verince daha huysuzlaniyor , asi olayından nefret ediyorum içim açıyor ama napallim yeterli iyi olsunlar en önemlisi o .

Allah yardımcınız olsun merak etme her bebek kendi rizikiyla doğar ve evinizede bol bereket verir inşallah tez zaman da atlatirsiniz.

Kızlar bebeğimin yüzün de egzama çıktı ne yapmalıyım geçer mi süt ürünleri yasak başka ne tetikliyor olabilir fikri olan var mı
Canim emzirme sanati grubunda dana eti capraz o da etkiler falan demislerdi. Canim sorun degilse yuzunu bana gondersene. Benimkinden de supheleniyorum cunku.

Ben de gittiğim yerden hiç keyif alamıyorum o yüzden bir yere gitmiyorum. Giderken ağlar, gittiğimiz yerde ağlar, kucakta taşınır, dönüşte ağlar güya rahatlamak için dışarı çıkıyorum ama daha çok yorulmuş olarak geri dönüyorum. İnşallah düzelir

Kızlar kızımın uykuları iyice saçmaladı.. 2. Ayında kendiliğinden çok güzel bir düzen oturtmuştu. 3. Ay atağı bittikten sonra ben mi hata yaptım bilmiyoru. Ya da acelecimiyim çok küçük daha fazla mı yükleniyorum. Farklı streslerim de var şu ara evde de yalnızlıktan kafayı yicem

Bebeğim bugün tam 100 günlük olmuuş

Bende
aynıyım akşamları misafirlik falan yalan oluyo ben misafir çağırsam aynı şekilde ağlıyo Bebek görmeye gelmek isteyenler var ama gelme diyemeZsin bende tedirginim rahat olamıyorum az bişeyde insanlar kırılıyo seni düşünen yok kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen

Kizlar benm dogum kilolarm yapişti ya tabi dikkat de etmiyorm valla aynalara bakamiyom 1.57 boyunda 80 kilo olunca tam bi top gibi görüyom kendimi 71 ile hamile kaldm

Eccoomm benim kızım da sıcağa gelemiyor hemen terliyor yada burnu tıkanıyor
Ev 23 derece üzerini kendim gibi giydiriyorum
Altına askılı body üstüne bi kat uzun kollu patikli takım uyurken de penye battaniye
Bir aydır böyleyiz hasta olmadı
Bence üstüne benim gibi kalın giydirme bi dene bakalım.

canm sadece bir takim mi giydiriyon şuan ben evde yarim kolla duruyom ama ogluma iki kat giydrym bir takimla üşümez mi

Bugün ikinci günümüz 1,5 saatten fazla uyanık tutmamaya çalışıyorum ama 2 saatten önce uyumuyor uyusa da yarım saatten fazla uyumuyor ve sakinleşmek için daha fazla emmek istiyor
Kendi haline bırakınca daha iyiydi sanki.uyutmaya çalıştıkça ve uyumadıkça yorulduğumla kalıyorum

canm sadece bir takim mi giydiriyon şuan ben evde yarim kolla duruyom ama ogluma iki kat giydrym bir takimla üşümez mi
Evet canım atlet niyetine içine askılı body,üzerine penye uzun kollu ve penye patikli alt o kadar giydiriyorum. Çok şükür hasta da olmadı
Bi de canım kendin gibi düşün. Ben de o kadar giyiniyorum ve üşümüyorum
Ben üşüyünce ona da üzerine penye yelek giydiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…