2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ömer demirelli yi tek geçerim. 7 yıldır birtek ona giderim. Doğumum sezeryan oldu ve onun sayesinde daha ilk gün ayağa kalktım doğru düzgün yatmadım bile diyebilirim. Bu hamileliğimde yine önce Allah ın sonra onun sayesinde tedavi ile oldu.

Kızlar az önce yere düştüm ayağım kaydı yumuşak bir düşüş yaptım sağ yanımın üzerine bişey olmaz dimi korktum ama acımadı bi yerim
Geçmiş olsun. Pazar günü yürüş yapalım dedik bizde yokuş aşağı inerken bende kaydım düştüm ama senin gibi yumuşak bir düşüştü. Pazartesi kontrolüm vardı bir sıkıntı yok. Büyük ihtimalle birşey olmamıştır

merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. benım sat 7 Aralık, şu an 8 hafta 6 günlük hamileyim. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba hoşgeldin :) benim de sat 7 aralık geçenlerde gelişim geriliği var dedi dr. Biraz canım sıkıldı ama yarın tekrar gideceğim bakalım artık... inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi:))

ya bu arada, benim hiçbir belirtim yok arkadaşlar. Bu durumun normal olduğunu biliyorum ancak insan yine de endişeleniyor. Gögüs uçlarımda ufak bi hassasiyet, kabızlık ve az akıntı var. Böyle bir durumda olan var mı aranızda acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim.

İyi akşamlar hanımlar... bulantı ve halsizlik herkesde başka oluyor hatta her hamilelikte sanırım. Kızımda çok mide bulantısı ve halsizlik vardı 13 haftada 400 gr aldım ama şimdi nerdeyse hiç bulantım yok halsizlik oluyor 8-4 çalışıyorum ve hep ayaktayım. Ve şimdiden 2 kilo aldım

merhaba canım. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Ben de fena evham yapıyorum belirti falan yok diye. Nolcak böyle bilmiyorum. Allah kalplerimizden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın inşallah.

İyi aksamlar hanimlar,arada girip okuyorum...
Benim agir kusma ve bulantilarimin sonu dun serumla sonlandi...
Neden daha once gitmemisim die kizdim kendime o kadar cok rahatlatti ki.gozlerim acildi.
9+2 yim ama suan -4 kilodayim.
Elim ayagim tutmaya basladi ve uzun zaman sonra adam akilli yemek yedim...bu halime cok sükür..

İlk baslarda yazmistim,liste yapalim mi die hanimlar ne dersiniz?

merhaba canım. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Ben de fena evham yapıyorum belirti falan yok diye. Nolcak böyle bilmiyorum. Allah kalplerimizden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın inşallah.
Yok yok dert etme canım :) kontrollerde sıra dışı bi şey yoksa hiç endişelenme :) göğüsler de hamilelikten çok etkileniyor hemen ilk haftalarda büyüme ve hassasiyet başlıyor.kabızlık da bir çoğumuzun ortak derdi bu dönem. Daha dikkatli beslensem de benm de sıkıntım var. İster istemez ilk hamileliğimle kıyaslayıp korkuyorum ama dr en baştan söyledi sakın ilkiyle kıyaslama diye.

ya benim ilk hamileliğim olunca böyle oldu herhalde. bir de tam tüp bebeğe başlamıştık, başlayamadan hamile kaldım. mucize gibi. insan korkuyor.

Nasıl yani canım? Sat ve sata göre kaç haftalık filan gibi mi? Bu arada çok geçmiş olsun inşaallah yakında azalır bulantın zor bi dönem ama geçecek yakında inşallah.

ya benim ilk hamileliğim olunca böyle oldu herhalde. bir de tam tüp bebeğe başlamıştık, başlayamadan hamile kaldım. mucize gibi. insan korkuyor.
Haklısın elbette ama bak ne güzel sen tam doğal yoldan olmayacak derken miniğin gelmeye karar vermiş :) içini ferah tut hiç stres yapma. Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah .

Sagolasin canim..Allahim herkese zor gebelik gecirenlere acil sifalar versin.

Yani ozaman soyledgimde henuz yeniydi herkesin kalp atislari duyulsun demislerdi.
Sat-sehir-kacinci bebegi-cinsiyet koyariz neyi olacak vs die...
Nasıl yani canım? Sat ve sata göre kaç haftalık filan gibi mi? Bu arada çok geçmiş olsun inşaallah yakında azalır bulantın zor bi dönem ama geçecek yakında inşallah.

Benimde aşırı bulantım ve kusmam var emine hanım, kilo verdim çok su kaybetmişim. gectiğimiz gün acilde 1 lt lik serum verdiler içinde metpamit varmış ama hiç işe yaramadı. Sizin serumun içeriği neydi acaba?

Herkese merhaba.kızlar bişey soracağım ben çok sık acıkıyorum size de oluyor mu? Bulantı ve halsizlik de var ama üç saatte bir acıkıyorum

Ccoook gecmis olsunn,insallah sende hemen atlatirsin..

Ama icerik olarak ne vardi bilmiyorum cunku cok kotu gittim,bana kendi dr m verdi icinde ne var diye de sormadim o halde aklima bile gelmedi. Litrelik sarı bi serumdu ,bittiginde gozumu actim ve normal tutunmadan,titremedn yurudum.
Dun aksamdan bu yana kusmam bulantim kesildi,yemek yiyebiliyorum..

Keske isim olarakta yardimci olabilseydim..o halde tek bildigim sari bi serum olmasiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…