- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.461
Karnında ağrı falan yok değil mi? Merak etme çok korunaklı yerdeler. Bişey olmamıştır.Canım bana kalsa gitmek isterim çok pimpirikliyim ama en yakın hastane 100km
Ömer demirelli yi tek geçerim. 7 yıldır birtek ona giderim. Doğumum sezeryan oldu ve onun sayesinde daha ilk gün ayağa kalktım doğru düzgün yatmadım bile diyebilirim. Bu hamileliğimde yine önce Allah ın sonra onun sayesinde tedavi ile oldu.Fairy_1985 anadolu yakasinda doktor sormussun:
Hospitalium da bahar hanim vardi hala duruyormu bilmem iyi diyorlardi.
Erdem de kadriye hanima gidiyodum ilk hamilelikte iyidir (benim ilk cocuk uzun sure kaldigi icin devlet hastanesinde zorunlu sezeryan oldum)
Kavacik Otagtepe tip merkezinde Omer Demirelli var cok iyi dr ona gitmeyi planliyorum kismet olursa,aileden bicok kisi gidiyor bizde. Dogum ameliyat vs leri Natoyolu Medivia da yapiyor umraniyeye yakin bilgin olsun canim.
Geçmiş olsun. Pazar günü yürüş yapalım dedik bizde yokuş aşağı inerken bende kaydım düştüm ama senin gibi yumuşak bir düşüştü. Pazartesi kontrolüm vardı bir sıkıntı yok. Büyük ihtimalle birşey olmamıştırKızlar az önce yere düştüm ayağım kaydı yumuşak bir düşüş yaptım sağ yanımın üzerine bişey olmaz dimi korktum ama acımadı bi yerim
Kızlar az önce yere düştüm ayağım kaydı yumuşak bir düşüş yaptım sağ yanımın üzerine bişey olmaz dimi korktum ama acımadı bi yerim
Merhaba hoşgeldin :) benim de sat 7 aralık geçenlerde gelişim geriliği var dedi dr. Biraz canım sıkıldı ama yarın tekrar gideceğim bakalım artık... inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi:))merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. benım sat 7 Aralık, şu an 8 hafta 6 günlük hamileyim. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
merhaba canım. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Ben de fena evham yapıyorum belirti falan yok diye. Nolcak böyle bilmiyorum. Allah kalplerimizden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın inşallah.Merhaba hoşgeldin :) benim de sat 7 aralık geçenlerde gelişim geriliği var dedi dr. Biraz canım sıkıldı ama yarın tekrar gideceğim bakalım artık... inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi:))
Yok yok dert etme canım :) kontrollerde sıra dışı bi şey yoksa hiç endişelenme :) göğüsler de hamilelikten çok etkileniyor hemen ilk haftalarda büyüme ve hassasiyet başlıyor.kabızlık da bir çoğumuzun ortak derdi bu dönem. Daha dikkatli beslensem de benm de sıkıntım var. İster istemez ilk hamileliğimle kıyaslayıp korkuyorum ama dr en baştan söyledi sakın ilkiyle kıyaslama diye.merhaba canım. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Ben de fena evham yapıyorum belirti falan yok diye. Nolcak böyle bilmiyorum. Allah kalplerimizden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın inşallah.
ya bu arada, benim hiçbir belirtim yok arkadaşlar. Bu durumun normal olduğunu biliyorum ancak insan yine de endişeleniyor. Gögüs uçlarımda ufak bi hassasiyet, kabızlık ve az akıntı var. Böyle bir durumda olan var mı aranızda acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim.
ya benim ilk hamileliğim olunca böyle oldu herhalde. bir de tam tüp bebeğe başlamıştık, başlayamadan hamile kaldım. mucize gibi. insan korkuyor.Yok yok dert etme canım :) kontrollerde sıra dışı bi şey yoksa hiç endişelenme :) göğüsler de hamilelikten çok etkileniyor hemen ilk haftalarda büyüme ve hassasiyet başlıyor.kabızlık da bir çoğumuzun ortak derdi bu dönem. Daha dikkatli beslensem de benm de sıkıntım var. İster istemez ilk hamileliğimle kıyaslayıp korkuyorum ama dr en baştan söyledi sakın ilkiyle kıyaslama diye.
Nasıl yani canım? Sat ve sata göre kaç haftalık filan gibi mi? Bu arada çok geçmiş olsun inşaallah yakında azalır bulantın zor bi dönem ama geçecek yakında inşallah.İyi aksamlar hanimlar,arada girip okuyorum...
Benim agir kusma ve bulantilarimin sonu dun serumla sonlandi...
Neden daha once gitmemisim die kizdim kendime o kadar cok rahatlatti ki.gozlerim acildi.
9+2 yim ama suan -4 kilodayim.
Elim ayagim tutmaya basladi ve uzun zaman sonra adam akilli yemek yedim...bu halime cok sükür..
İlk baslarda yazmistim,liste yapalim mi die hanimlar ne dersiniz?
Haklısın elbette ama bak ne güzel sen tam doğal yoldan olmayacak derken miniğin gelmeye karar vermiş :) içini ferah tut hiç stres yapma. Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah .ya benim ilk hamileliğim olunca böyle oldu herhalde. bir de tam tüp bebeğe başlamıştık, başlayamadan hamile kaldım. mucize gibi. insan korkuyor.
Nasıl yani canım? Sat ve sata göre kaç haftalık filan gibi mi? Bu arada çok geçmiş olsun inşaallah yakında azalır bulantın zor bi dönem ama geçecek yakında inşallah.
Benimde aşırı bulantım ve kusmam var emine hanım, kilo verdim çok su kaybetmişim. gectiğimiz gün acilde 1 lt lik serum verdiler içinde metpamit varmış ama hiç işe yaramadı. Sizin serumun içeriği neydi acaba?İyi aksamlar hanimlar,arada girip okuyorum...
Benim agir kusma ve bulantilarimin sonu dun serumla sonlandi...
Neden daha once gitmemisim die kizdim kendime o kadar cok rahatlatti ki.gozlerim acildi.
9+2 yim ama suan -4 kilodayim.
Elim ayagim tutmaya basladi ve uzun zaman sonra adam akilli yemek yedim...bu halime cok sükür..
İlk baslarda yazmistim,liste yapalim mi die hanimlar ne dersiniz?
Bence iyi fikir :)Sagolasin canim..Allahim herkese zor gebelik gecirenlere acil sifalar versin.
Yani ozaman soyledgimde henuz yeniydi herkesin kalp atislari duyulsun demislerdi.
Sat-sehir-kacinci bebegi-cinsiyet koyariz neyi olacak vs die...
Benimde aşırı bulantım ve kusmam var emine hanım, kilo verdim çok su kaybetmişim. gectiğimiz gün acilde 1 lt lik serum verdiler içinde metpamit varmış ama hiç işe yaramadı. Sizin serumun içeriği neydi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?