2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar ben de Allah izin verirse Eylülde doğum yapacağım. İstanbul Anadolu yakasına yeni taşındık Ümraniye yakınlarında doktor tavsiyeniz var mı , Şu an doktor arayışı içindeyim.
Canım Ümraniye kadın doğumu eltim de çok methetti.Aynı özel gibi dedi.Katlara erkekler falan girmiyomuş hemşireler falan hep tesettürlü ve bayanmış.Ben istanbulda olsaydım orayı düşünüyordum,o mevkide oturduğum için fakat Erzincana kısmet olacak nasip olursa :)

Kızlar ben hamilelik kotu aldım bir tane. Biraz erken ama işyerinde karnımı sıkıyor pantolon. Sürekli otur kalk ya da yerde bağdaş kurarak çalışıyorum. Lcw den 50 liraya aldım. İndirim varmış hamile reyonunda. Düşünen varsa tavsiye ederim

Canım iyi yapmışsın ben daha erken diye düşündüğüm için almadım ama aynı durumdan muzdaribim. pantolonlarımı önü açık şekilde kullanıyorum :) Kısmet olursa haftaya kontrolüm var ondan sonra alacağım :)

Kızlar bulantınız var mı ben 6+2 deyim ama çok midem bulanıyor . Çok erken değil mi ? Bazen su içerken bile bulantı olıyor
KESİNLİKLE MİDE BULANTISI VE KOKULAR
MİDE AĞRISI
SANKİ ÜŞÜTMİŞ GİBİ MİDEM
ÇOK ZOR
NE ZMAN GECECEK BİLMİYORUM

Ben ilk doğumumdan sonrada da kimseye vermedim bebeğimi canım..İlk banyosunu bile kendim yaptırdım.. Allah annelik duygusunu verince içine hiçbişeyi yapmak zor değil emin ol..Her kafadan ses çıkıyor öbür türlü..Ben çoğu kişiye kulağımı taıkayıp bildiğimi okudum.. en güzeli biran önce kendin girişmen..Kendine güveinin geliyor zaten herşeyi kendin yapınca... Mesela ben bir kaşık bile mama vermedim kızıma. 1,5 yıl beni emdi..Eğer onları dinleseydim ikinci gün doymuyo diye mamayı basacaklardı bebeğe.. 3kilo duoğdu kızım 1.ayın sonunda sadece anne sütüyle 6 kiloya ulaştı.. doymayan çocuk nasıl kilo alıyorsa artık ha gerçekten süt yoksa ozaman yapacak bişey yok..ama varken niye mama ile beslicem

kilolu hamile kalanlar çok az kilo alıyor niye acaba..Ben ilk kızımda 59 la hamile kaldım 80 le doğuma gittim..21 kilo aldım..Bunda dikkat etmeye çalışıyorum..her bulduğumu yemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…