- 15 Mayıs 2015
- 202
- 192
- 53
- 29
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.421
Canım Ümraniye kadın doğumu eltim de çok methetti.Aynı özel gibi dedi.Katlara erkekler falan girmiyomuş hemşireler falan hep tesettürlü ve bayanmış.Ben istanbulda olsaydım orayı düşünüyordum,o mevkide oturduğum için fakat Erzincana kısmet olacak nasip olursa :)Kızlar ben de Allah izin verirse Eylülde doğum yapacağım. İstanbul Anadolu yakasına yeni taşındık Ümraniye yakınlarında doktor tavsiyeniz var mı , Şu an doktor arayışı içindeyim.
Çok almış sanki benim 3 hafta var 3 ay bitmesine. Sen kapalı alanda ofiste masa başıyım ama sigarayla başım dertte korkuyorul
Günaydın canım :) ara ara bulantılı biraz karın ağrılı bol sivilceli ama güzel geçiyor :)gunaydin tatli anneler..hamileliginiz nasil geciyor..
Bugün kontrole gidicem bakalım bebişim iyimigunaydin tatli anneler..hamileliginiz nasil geciyor..
Canım iyi yapmışsın ben daha erken diye düşündüğüm için almadım ama aynı durumdan muzdaribim. pantolonlarımı önü açık şekilde kullanıyorum :) Kısmet olursa haftaya kontrolüm var ondan sonra alacağım :)Kızlar ben hamilelik kotu aldım bir tane. Biraz erken ama işyerinde karnımı sıkıyor pantolon. Sürekli otur kalk ya da yerde bağdaş kurarak çalışıyorum. Lcw den 50 liraya aldım. İndirim varmış hamile reyonunda. Düşünen varsa tavsiye ederim
Ay canıım inşallah hayırlı haberler alırsın :) Bende haftaya gideceğim ama bir heyecan bir merak var :)Bugün kontrole gidicem bakalım bebişim iyimi
KESİNLİKLE MİDE BULANTISI VE KOKULARKızlar bulantınız var mı ben 6+2 deyim ama çok midem bulanıyor . Çok erken değil mi ? Bazen su içerken bile bulantı olıyor
Ben ilk doğumumdan sonrada da kimseye vermedim bebeğimi canım..İlk banyosunu bile kendim yaptırdım.. Allah annelik duygusunu verince içine hiçbişeyi yapmak zor değil emin ol..Her kafadan ses çıkıyor öbür türlü..Ben çoğu kişiye kulağımı taıkayıp bildiğimi okudum.. en güzeli biran önce kendin girişmen..Kendine güveinin geliyor zaten herşeyi kendin yapınca... Mesela ben bir kaşık bile mama vermedim kızıma. 1,5 yıl beni emdi..Eğer onları dinleseydim ikinci gün doymuyo diye mamayı basacaklardı bebeğe.. 3kilo duoğdu kızım 1.ayın sonunda sadece anne sütüyle 6 kiloya ulaştı.. doymayan çocuk nasıl kilo alıyorsa artıkAslında bilmemek mutluluktur sözüne güveniyorum ama biraz korku olduğu için hazırlık yapmak lazım gibi geldi
Sen şuan bebekle ilgili herşeyi biliyorsun, biz mecbur annelerin eline kalmak zorundayız,bu durumu sevmiyorum herşeyi ben yapayım istiyorum
İyi gidiyor çok şükür canım kist ağrım çok oluyor o kadar. Senin nasıl gidiyor
inşallah canım..dualarım seninle...Rabbim minik pıtırcığın sesini duyursun size :)Biz de bu cuma gidicez kızlar kalp atışları için inşallah duyarız dua edin bize
kilolu hamile kalanlar çok az kilo alıyor niye acaba..Ben ilk kızımda 59 la hamile kaldım 80 le doğuma gittim..21 kilo aldım..Bunda dikkat etmeye çalışıyorum..her bulduğumu yemiyorum..Olduk cnm cok sukur degistim doktoru aksama yeni doktora gidicem bakalim kuzum.ne alemde kilo isini cok takmayin bn ilkink 89 la kalip 96 ile dogurdum simdi uzun bi diyetle 75e dustum ki hamile kaldm diyetime yazik olucak ama umrumda deil bebegim dogsun gene veririm
Yok canım ya patronlar içiyor odam ayrı bende sürekli cam açıyorumSigara mı içiyordun önceden benim tek tük vardı 3 4 yıldır. 4 ay önce tamamen bırakmıstım
Benimde midem kötü değil şükür kayısı incir tüket canım kabız problemin olmasın Allah cümlemizin yardımcısı olsunAllah yardımcın olsun. Benim tek sorunum kabız oluyorum. Yoksa aşırı mide bulantısı vs olmuyor.
İnşallah canım cuma günü hayırlı haberlerle gelirim :)inşallah canım..dualarım seninle...Rabbim minik pıtırcığın sesini duyursun size :)
içini ferah tut canım..eğer mecbursan çalışmaya dua et bol bol..Rabbim korur..Yok canım ya patronlar içiyor odam ayrı bende sürekli cam açıyorum
ıspanağı şiddetle tavsiye ederimAllah yardımcın olsun. Benim tek sorunum kabız oluyorum. Yoksa aşırı mide bulantısı vs olmuyor.
Umarım kısa sürer . Doğru düzgün beslenemiuoruz sonraKESİNLİKLE MİDE BULANTISI VE KOKULAR
MİDE AĞRISI
SANKİ ÜŞÜTMİŞ GİBİ MİDEM
ÇOK ZOR
NE ZMAN GECECEK BİLMİYORUM
ilk 3 ay beslenme konusuna takılmayın rahat olun.. Bebeğin organ gelişimi tamamlanıyor kilolarına etki edecek bir durum yok..anne stoklarından besleniyor onlar...Umarım kısa sürer . Doğru düzgün beslenemiuoruz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?