2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar biraz ayıp olucak ama ilişkiye giriyormusunuz
Biz bugün tutamadık kendimizi.çok dikkat ettik ama yinede korktum.
Ağrı kanama filan olmadı çok şükür.
Benim daha once kanamam olmustu doktorum ona ragmen kanama ve lekelenmenin uzerinden bir hafta gectikten sonra hicbir sikinti yok cinsel hayatiniza normal bir sekilde devam edebilirsiniz dedi. Tabi ben yine 2 haftadan fazla bekledim lekelenmelerim tamamen gectikten sonra birlikte olduk korka korka esimle ama sukur hicbir sikinti olmadi

Canım belki de gebelik durumuna,düşük riski olup olmadığına göre değişiyordur.benim doktorum sert olmamak koşuluyla iliskiye girebilecegimizi söyledi.

Canım bizim de bir iki kere oldu cumartesi doktora tekrar sordum ilk 3 ay genelde önermiyoruz dedi benim canım çok yanmıştı ilk gibi 3 ay bitmesine bişi Kalmadı zaten

Ben geceleri sürekli sıçrayarak uyanıyorum korkulu şeyler görüyorum Bi korku stres panikle uyanıyorum ne yapacağımı şaşırdım duamı da okuyup yatıyorum

Herkese gunaydınlarrrrr.

Canim daha once bi yerde okumustum hamileler daha sık ruya gorurmus...
Bende hamile kaldigimdan beri o kadar cok sey goruyorum ki,bazen korkunc bazen sacama sapan seyler....
İcimizi ferah tutup,dualarimizla Allah a emanet uyuyacagiz.

Ben geceleri sürekli sıçrayarak uyanıyorum korkulu şeyler görüyorum Bi korku stres panikle uyanıyorum ne yapacağımı şaşırdım duamı da okuyup yatıyorum

Canım o konuda biz 10-15 günde bir görüşüyoruz eşimle yavaş olduğunuz sürece bir problem olmaz eğer herhangi bir Allah korusun düşük vs tehliken yoksa
Doktorum bana yasakladı. İlk gebeliğimde ilişki yasaktı 3 aylık olana kadar
Canım belki de gebelik durumuna,düşük riski olup olmadığına göre değişiyordur.benim doktorum sert olmamak koşuluyla iliskiye girebilecegimizi söyledi.
Canım bizim de bir iki kere oldu cumartesi doktora tekrar sordum ilk 3 ay genelde önermiyoruz dedi benim canım çok yanmıştı ilk gibi 3 ay bitmesine bişi Kalmadı zaten

Sağolun kızlar içimi rahatlattınız.bu ilişki bizi bir ay idare eder artık :)
Zaten çok sert şekilde olmadı çok dikkat ettik.bişey olsa kanamam olurdu yada ağrım olurdu heralde değil mi
.Allaha emanet kuzularımız.

Arkadaşlar sizce ikili test neden yaptırılmalı ya da neden yaptırılmamalı bu konuda ne düşünüyorsunuz? Benim kafam karışık
Ben kızımda yaptırmadım..Bunda da yaptırmayı düşünmüyorum.. Kesinlikle aldırma gibi bir niyetim olmadığı için 9 ayı da üzülerek geçirmek istemem.. Alnımıza yazılanı yaşarız.. Rabbim önce kendine hayırlı kul sonrra bize sağlıklı sıhhatli eylesin yavrularımızı...

benim geçen yıl bir düşüğüm olduğu için biz ilşkiye 12.hafta olana kadar girmeme kararı aldık..

Kafam cok karisik gelinimiz hast cocuklarin pisikologu o baski yapior yaptr die dusuk bi oran ciksa zaten umursamayiz ama cok yuksek oranlar cikti zaman yanilma olmuyor ve bu sekilde bencillik yapip dogurucm dedikten sonra olan sadece cocuga oluyor siz bilmiyorsunuz ne kadar zorlaniyorlar ne kadar aci cekiyolar diyor yoksa kesinlikle bnden iki ay once hamile kalan arkma bn yaptrmadm kesinlikle gerek yok die hamileyim diemi bu kadat allak bullak oldm ebemde ayni seyleri soyluyorrr oda yaptrmam taraftari

4 tane arkadışm özel eğitim öğretmeni ne kadar zor durunmda çoçuklar olduğunu görüyoruz. ama bu testte sonuç %70 çıkınca bile aldırmayacaksak bu bize 9 ay boyunce stresten başka bişi vermez ikili testte amaç aldırmak isteeyen olursa aldırsın yoksa herhangi bir müdahale ile bebek iyileşmeyecek

içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama gece çok korkuyorum lavaboya giderken eşim götürüyor

Canım benim aldırıp aldırmama konusunda ki karar sana aittir elbette kimse karışamaz ama gelininizin deiklerine katılamadım ben.. Rabbim eğer özürlü çocukların yaşamasını istemeseydi Onu anne rahmine yerleştirmezdi değilmi? Onun yaşama hakkını elinden almak bize düşmemeli diye düşünüyroum..Asıl bencillik onu dünyaya getirmek değil özürlü bir çocuğun yaşam hakkının elinden alınmasıdır bence..Anne hayatını tehlikeye sokmadığı sürece aldırılması caiz değildir.. Yarının bizlere neler getireceğini bilebilyormuyuz..her sağlam insan yarının bir engelli adayı..Yada sağlıklı diye doğurduğumuz her cocugun yarın başına neler gelecek biliyormuyuz.. güzel düşünün güzel olsun herşey..

Birde ben dualara çok inanan bir insanım..Burda bu tür paylaşım yapmak kurallara uygunmu bilmiyorum ama sizinle de paylaşmak istedim arkadaşlar
Anne adayları hamileyken bebeklerinin sağlıklı doğmaları, düzgün ve tam fiziğe sahip olarak hayata gelmeleri için Allah cc. Dua ederler. Bebeklerin sağlıklı ve tam olarak doğmaları için edilecek dualardan bazıları Kuran-ı Kerimde geçen sure iken şu şekildedir.
Kura-ı Kerimin 26. Ayeti olan Al-i İmran suresi her gün 21 defa okunmalıdır. Al-i İmran suresi 21 defa okunursa doğacak çocuk salih olur ve sıhhatle doğar. Al-i imran suresi 35. ayetinden itibaren surenin sonuna kadar bütün ayetler doğum yapılana kadar okunursa doğacak çocuğun fiziki ve ruhsal asağlığı yerinde olur.
Kuran-ı Kerimde yer alan Araf Suresinin 189. Ayeti her namaz vaktinde farz namazlarından sonra okunursadoğacaj çocuğun fiziği tam olur.
Her gün enbiya suresi okunursa doğacak çocuk güzel ahlaklı ve akıllı olur. Enbiya suresinin yanında Yasin suresi okunursa çocuk hayırlı olur.
Çocuk sahibi olacak anne ve baba her gün 10 ar defa : ‘’ Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm ‘’ okursa çocuğun anne karnında gelişimi tam olur.
Zekeriya as., doğacak çocukların hayırlı ve sağlıklı olmalarını isteyen anne ve babalara: ‘’Fe hebli min ledünke veliyya’’ zikrini durmadan her fırsatta söylemelerini buyurmuş ve bu zikiri yerine getirenlerin çocuklarının sıhhatle dünyaya geleceğini belirtmiştir.

Ay canım Allah razı olsun çok güzel şey paylaştın not alıyorum hemen

Aynı fikirdeyim çevremden aa neden yaptırmıosun gibi tepkiler aldığım için bunu yazdım. Ben de 2li test yaptırmayıp ayrıntılı ultrasona gireceğim

Amin benimle aynı fikirde olan insanlarla paylaşım yapmak çok güzel o kadar tepki aldım ki cani hissetmiştim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…