2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar merhaba ara ara kasık ağrım oluyor sonra birden geçiyor ve sürekli uyumak istiyorum sizde durumlar nasil

Cnm benimde kesiklarimda bi gerilme var sanki buyuyolar artik yer yapiolar kendilerine normal die dusunuyorum bide doktorum bana ikinci gebeligin hersey biraz daha fazlalasick bel agrisi kasik agrisi akinti bunlar normal dedi senin kacinci gebeligin uykulu halim uc gndr gecti cok sukur evime cocuguma dondum

Herkese merhaba.kızlar bişey soracağım ben çok sık acıkıyorum size de oluyor mu? Bulantı ve halsizlik de var ama üç saatte bir acıkıyorum
Normal canım sık idrara çıkman. Rahmin hızla büyüyor ve leğenkemiklerinin dışına henüz çıkmadığı için idrar kesesine baskı yapıyor dolmasına izin vermiyor :) 2. Trimester da bu durum azalacak inşallah ama ilerleyen dönemde tekrar başlayacak.

Kızlar yanlış anımsamıyorsam uyku halinin nedeni artan hormonlar... ağrıya gelince gebelikte rahmin hacmi 1000 kat artarmış gerilme ve hızlı büyüme karşısında şiddetli olmaması önemli tabi normal sanki.

İnşallah canım içim bir parça rahatladı :)
Bişey olmaz Allah'ın izniyle çok güzel korunuyorlar kanaman olmadıktan sonra sıkıntı yok
Çok şükür kanama vs yok canım :)

Arkadaşlar sizce ikili test neden yaptırılmalı ya da neden yaptırılmamalı bu konuda ne düşünüyorsunuz? Benim kafam karışık

. Maşallah cenim benim iki gün geriydi ama tamamlamış kendini. 20 gün sonra gidince o Zaman bizde ellerini kollarını görürüz Ben ikili yaptırmıcam doktorumda istimiyorsan yapmayalım dedı. Allah korusun ufak Bi yüzde orande sıkıntı çıkıcak sonra kendimi yer dururum zatin yanılma payı da yüksek o yüzden hiç strese şokmucam

işte sen elinden geleni yapıyorsun evladın için..içen kadar da etkilenmezsin sonuçta....Dua et gerisini Allaha bırak
Öyle dua dan başka yapıcak bişeyim yok. Normalde olsa 37. Haftada işi bırakırdım ala burda büyük ihtimal 32 de bırakırım ya nasip tabi

Arkadaşlar sizce ikili test neden yaptırılmalı ya da neden yaptırılmamalı bu konuda ne düşünüyorsunuz? Benim kafam karışık
Herkesın kendi fikri ama bence önce şunu sormalıyız Allah korusun engelli veya down sendromlu olduğunu öğrenince aldırırmıyız aldırmazmıyız. Ki çoğunluk aldırmayacaktır Bi sefer ne olacak hamilelik boyunca zaten hormonlar alt üst etmişken birde bebeğimizi iki kat fazla düşünmeye başlıcaz ki gerçekten yanılma payı % 35 az bişi değil yanı. Benim kardeşim oldu yıllar sonra kardeşime bir sürü doktor engelli dedı zatin iki çoçuk var bunu aldırın dediler. Sonuç annem aldırmadı kardeşim okulda derece yaptı hani Bu çoçuk geri zekalı doğacaktı. O yüzden ben ikili istemiyorum. Ha ayrıntılı ultrasonu belki yaptırırım doğumdan hemen sonra müdahale gereken bir durum olursa diye . Hepimizin kuzuları Allah'a emanet Rabbim sağlık versin

Kızlar biraz ayıp olucak ama ilişkiye giriyormusunuz
Biz bugün tutamadık kendimizi.çok dikkat ettik ama yinede korktum.
Ağrı kanama filan olmadı çok şükür.

Canım o konuda biz 10-15 günde bir görüşüyoruz eşimle yavaş olduğunuz sürece bir problem olmaz eğer herhangi bir Allah korusun düşük vs tehliken yoksa

Doktorum bana yasakladı. İlk gebeliğimde ilişki yasaktı 3 aylık olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…