- 18 Nisan 2012
- 922
- 342
- 103
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.481
bende çok acıkıyorum yaa birde ne yersem yiyim ağzım acı oluyor acı bir tat varHerkese merhaba.kızlar bişey soracağım ben çok sık acıkıyorum size de oluyor mu? Bulantı ve halsizlik de var ama üç saatte bir acıkıyorum
Aynı dertten muzdaribim... İlk kızım sezeryanla doğdu ondan mı bilmem kasık ağrım çok varKızlar merhaba ara ara kasık ağrım oluyor sonra birden geçiyor ve sürekli uyumak istiyorum sizde durumlar nasil
Kızlar merhaba ara ara kasık ağrım oluyor sonra birden geçiyor ve sürekli uyumak istiyorum sizde durumlar nasil
Normal canım sık idrara çıkman. Rahmin hızla büyüyor ve leğenkemiklerinin dışına henüz çıkmadığı için idrar kesesine baskı yapıyor dolmasına izin vermiyor :) 2. Trimester da bu durum azalacak inşallah ama ilerleyen dönemde tekrar başlayacak.Herkese merhaba.kızlar bişey soracağım ben çok sık acıkıyorum size de oluyor mu? Bulantı ve halsizlik de var ama üç saatte bir acıkıyorum
Yok canım çok şükür sadece biraz üzerine düştüğüm kalçam ağrımaya başladıKarnında ağrı falan yok değil mi? Merak etme çok korunaklı yerdeler. Bişey olmamıştır.
İnşallah canım içim bir parça rahatladı :)Geçmiş olsun. Pazar günü yürüş yapalım dedik bizde yokuş aşağı inerken bende kaydım düştüm ama senin gibi yumuşak bir düşüştü. Pazartesi kontrolüm vardı bir sıkıntı yok. Büyük ihtimalle birşey olmamıştır
Çok şükür kanama vs yok canım :)Bişey olmaz Allah'ın izniyle çok güzel korunuyorlar kanaman olmadıktan sonra sıkıntı yok
Geçmiş olsun canım dikkat et Allah korumuş ikinizi de .Yok canım çok şükür sadece biraz üzerine düştüğüm kalçam ağrımaya başladı
Yok canım ya patronlar içiyor odam ayrı bende sürekli cam açıyorum
. Maşallah cenim benim iki gün geriydi ama tamamlamış kendini. 20 gün sonra gidince o Zaman bizde ellerini kollarını görürüz Ben ikili yaptırmıcam doktorumda istimiyorsan yapmayalım dedı. Allah korusun ufak Bi yüzde orande sıkıntı çıkıcak sonra kendimi yer dururum zatin yanılma payı da yüksek o yüzden hiç strese şokmucamPolikistik varsa zor vermek evet haklisin
Doktor cok iyi gece 12 oluodu grdigimizde hala cok guler uuzlu ilgiliydi cok gzel bilgilendirdi bebgimde cok iyidi 10+4 olmamiz lazmken iko gn onde gorundu masallah ellerini ayaklarini gorduk hep uyuyodu drttuk uyandi kipor kipirr saskin ordek kesem suuum hepsi iyi cok sukur 10 gn sonra ikili test icin cagrdi insallah oda iyi cikar
Öyle dua dan başka yapıcak bişeyim yok. Normalde olsa 37. Haftada işi bırakırdım ala burda büyük ihtimal 32 de bırakırım ya nasip tabiişte sen elinden geleni yapıyorsun evladın için..içen kadar da etkilenmezsin sonuçta....Dua et gerisini Allaha bırak
Merhaba.bende de oluyor doktorum kanama olmadığı sürece sıkıntı yok. Rahmin büyüyor ağrın o yüzden oluyor dedi. İyi bişey yaniKızlar merhaba ara ara kasık ağrım oluyor sonra birden geçiyor ve sürekli uyumak istiyorum sizde durumlar nasil
Herkesın kendi fikri ama bence önce şunu sormalıyız Allah korusun engelli veya down sendromlu olduğunu öğrenince aldırırmıyız aldırmazmıyız. Ki çoğunluk aldırmayacaktır Bi sefer ne olacak hamilelik boyunca zaten hormonlar alt üst etmişken birde bebeğimizi iki kat fazla düşünmeye başlıcaz ki gerçekten yanılma payı % 35 az bişi değil yanı. Benim kardeşim oldu yıllar sonra kardeşime bir sürü doktor engelli dedı zatin iki çoçuk var bunu aldırın dediler. Sonuç annem aldırmadı kardeşim okulda derece yaptı hani Bu çoçuk geri zekalı doğacaktı. O yüzden ben ikili istemiyorum. Ha ayrıntılı ultrasonu belki yaptırırım doğumdan hemen sonra müdahale gereken bir durum olursa diye . Hepimizin kuzuları Allah'a emanet Rabbim sağlık versinArkadaşlar sizce ikili test neden yaptırılmalı ya da neden yaptırılmamalı bu konuda ne düşünüyorsunuz? Benim kafam karışık
Canım o konuda biz 10-15 günde bir görüşüyoruz eşimleKızlar biraz ayıp olucak ama ilişkiye giriyormusunuz
Biz bugün tutamadık kendimizi.çok dikkat ettik ama yinede korktum.
Ağrı kanama filan olmadı çok şükür.
Doktorum bana yasakladı. İlk gebeliğimde ilişki yasaktı 3 aylık olana kadarKızlar biraz ayıp olucak ama ilişkiye giriyormusunuz
Biz bugün tutamadık kendimizi.çok dikkat ettik ama yinede korktum.
Ağrı kanama filan olmadı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?