2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ilk 3 ay beslenme konusuna takılmayın rahat olun.. Bebeğin organ gelişimi tamamlanıyor kilolarına etki edecek bir durum yok..anne stoklarından besleniyor onlar...
Kilo değilde organ gelişiminde beslenme önemli mi acaba ? Yani beyin gelişimi için bol bol kuruyemiş vs yemek lazımmış ama ben fındık, badem bile görmek istemiyorum.

Kilo değilde organ gelişiminde beslenme önemli mi acaba ? Yani beyin gelişimi için bol bol kuruyemiş vs yemek lazımmış ama ben fındık, badem bile görmek istemiyorum.
canim beyin gelisimi icin badem ceviz findik cok onemliymis..bide hafta ikin gun balik yemeliyiz..benim kuru yemisle aram cok iyi..hafta birde balik yiyoruz..kizim ve esimde balik cok severler.. bende sut icemiyorum.yumurta peynir yogurt her gun tuketirim.

Bende aldım lcw den.keşke daha önceden alsaydım dedim çok rahatmış :)

mutlaka önemlididr ama Rabbim bi şekilde bu mide bulantısını veriyorsa yemediğimizde bebeğimizin çok fazla etkileneceğini düşünmüyorum ben ilk aylarda.. Zaten folic asit de kullanıyoruz.. Şöyle düşünürüm ben..tamam beslenme önemlidir ama ne kadar fakirlik içinde yaşayan insanlara sağlıklı zeki pırıl pırıl evlatlar veriyor Yüce Yaradan.. Beslenemiyorum diye üzülmene gerek yok demek istedim.. İçinin aldığı zamanlar yersin bol bol..

Hep dua ediyorum Rabbim korusun. Patronumda dio hep dua ettim çocuklarım benim hatamdan etkilenmesinler diye o büzsek kendi içmiş 1. 1.5 paket çoçukları 8. Alda doğmuş
işte sen elinden geleni yapıyorsun evladın için..içen kadar da etkilenmezsin sonuçta....Dua et gerisini Allaha bırak

Bende önceki hamileliğimdeki kıyafetleri bir çıkarıp kolaçan edeyim hafta sonu.. Bugün ilk defa pantolon rahatsız etti beni

Fairy_1985 anadolu yakasinda doktor sormussun:
Hospitalium da bahar hanim vardi hala duruyormu bilmem iyi diyorlardi.
Erdem de kadriye hanima gidiyodum ilk hamilelikte iyidir (benim ilk cocuk uzun sure kaldigi icin devlet hastanesinde zorunlu sezeryan oldum)
Kavacik Otagtepe tip merkezinde Omer Demirelli var cok iyi dr ona gitmeyi planliyorum kismet olursa,aileden bicok kisi gidiyor bizde. Dogum ameliyat vs leri Natoyolu Medivia da yapiyor umraniyeye yakin bilgin olsun canim.

Hic yabanci gelmedi ya da benzerlikte olabilir
Allah bagislasin evladini ve saglikla kucagina al-alalim insaallah
Amin canım benim inşallah sağlık ve sıhhatle alalım kollarımıza .. 2012 de bir evladın daha var ozaman senin :) 1 gün var aramızda takvime göre kalp atışlarını duyabildinizmi?

Son düzenleme:

Bende ilk bbegimde kulagimi kapadim o bebekac laflarina sutun yetmio laflarina bes gun sadece meme verdm bes gn sonra saglik oc gotrdm kilo artisi olmusmu die kilo kaybi vardi kendime cok kizdm cocugumu ac biraktim die butun lohusaligimda cocuguma yetniyorm die uzuntuyle gecti yedim bitirdm kendimi ama taktir Allah'tan bazende dogruyu soyluo cevredekiler cnn

Bende da polikistik over olduğu için Bi anda kilo almaya başladım 64 den 58 E zor indim. Bu doktor nasıl

Polikistik varsa zor vermek evet haklisin
Doktor cok iyi gece 12 oluodu grdigimizde hala cok guler uuzlu ilgiliydi cok gzel bilgilendirdi bebgimde cok iyidi 10+4 olmamiz lazmken iko gn onde gorundu masallah ellerini ayaklarini gorduk hep uyuyodu drttuk uyandi kipor kipirr saskin ordek kesem suuum hepsi iyi cok sukur 10 gn sonra ikili test icin cagrdi insallah oda iyi cikar

Bana ebemde doktorumda ayni seyi souledi inemli olanin uc dort aydan sonraki beslenmen dedi onlar etkilrrmis bebgi ondan once zaten bizdeki vitaminle yetiniolarmis uc ay yorma kendini hamilelige adapte ol sonra zaten istahimiz anlamsizca acilick suan istemedigimiz herseyi yiyebilicez merak.etme bn ogrendigim gnden beri ne balik ne tavuk ne findik fistik hicbisey yemedim bbegin gelisimide iyi cok sukur zekasi icin gerekli olanida bndan sonra yicem insallah

Bende onu dedim canım..süt olmadığında hem çocuğa hem kendine işkence olur..Ama benim durumum farklıydı sütüm fazlaydı fazlası akıyordu göğsümden ağrı yapıyordu.. Bu benimle ilgili bir örnekti sadece..

Kızlar az önce yere düştüm ayağım kaydı yumuşak bir düşüş yaptım sağ yanımın üzerine bişey olmaz dimi korktum ama acımadı bi yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…