- 9 Temmuz 2008
- 1.876
- 2.539
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.441
Kilo değilde organ gelişiminde beslenme önemli mi acaba ? Yani beyin gelişimi için bol bol kuruyemiş vs yemek lazımmış ama ben fındık, badem bile görmek istemiyorum.ilk 3 ay beslenme konusuna takılmayın rahat olun.. Bebeğin organ gelişimi tamamlanıyor kilolarına etki edecek bir durum yok..anne stoklarından besleniyor onlar...
canim beyin gelisimi icin badem ceviz findik cok onemliymis..bide hafta ikin gun balik yemeliyiz..benim kuru yemisle aram cok iyi..hafta birde balik yiyoruz..kizim ve esimde balik cok severler.. bende sut icemiyorum.yumurta peynir yogurt her gun tuketirim.Kilo değilde organ gelişiminde beslenme önemli mi acaba ? Yani beyin gelişimi için bol bol kuruyemiş vs yemek lazımmış ama ben fındık, badem bile görmek istemiyorum.
Hep dua ediyorum Rabbim korusun. Patronumda dio hep dua ettim çocuklarım benim hatamdan etkilenmesinler diye o büzsek kendi içmiş 1. 1.5 paket çoçukları 8. Alda doğmuşiçini ferah tut canım..eğer mecbursan çalışmaya dua et bol bol..Rabbim korur..
ıspanağı şiddetle tavsiye ederim
Kızlar ben hamilelik kotu aldım bir tane. Biraz erken ama işyerinde karnımı sıkıyor pantolon. Sürekli otur kalk ya da yerde bağdaş kurarak çalışıyorum. Lcw den 50 liraya aldım. İndirim varmış hamile reyonunda. Düşünen varsa tavsiye ederim
mutlaka önemlididr ama Rabbim bi şekilde bu mide bulantısını veriyorsa yemediğimizde bebeğimizin çok fazla etkileneceğini düşünmüyorum ben ilk aylarda.. Zaten folic asit de kullanıyoruz.. Şöyle düşünürüm ben..tamam beslenme önemlidir ama ne kadar fakirlik içinde yaşayan insanlara sağlıklı zeki pırıl pırıl evlatlar veriyor Yüce Yaradan.. Beslenemiyorum diye üzülmene gerek yok demek istedim.. İçinin aldığı zamanlar yersin bol bol..Kilo değilde organ gelişiminde beslenme önemli mi acaba ? Yani beyin gelişimi için bol bol kuruyemiş vs yemek lazımmış ama ben fındık, badem bile görmek istemiyorum.
işte sen elinden geleni yapıyorsun evladın için..içen kadar da etkilenmezsin sonuçta....Dua et gerisini Allaha bırakHep dua ediyorum Rabbim korusun. Patronumda dio hep dua ettim çocuklarım benim hatamdan etkilenmesinler diye o büzsek kendi içmiş 1. 1.5 paket çoçukları 8. Alda doğmuş
Yok tatlım 2008 eylül annelerinde vardım :)Eylul sena 2012 agustos annelerinde varmiydin? nickin yabanci gelmiyor
Yok tatlım 2008 eylül annelerinde vardım :)
Amin canım benim inşallah sağlık ve sıhhatle alalım kollarımıza .. 2012 de bir evladın daha var ozaman senin :) 1 gün var aramızda takvime göre kalp atışlarını duyabildinizmi?Hic yabanci gelmedi ya da benzerlikte olabilir
Allah bagislasin evladini ve saglikla kucagina al-alalim insaallah
Ben ilk doğumumdan sonrada da kimseye vermedim bebeğimi canım..İlk banyosunu bile kendim yaptırdım.. Allah annelik duygusunu verince içine hiçbişeyi yapmak zor değil emin ol..Her kafadan ses çıkıyor öbür türlü..Ben çoğu kişiye kulağımı taıkayıp bildiğimi okudum.. en güzeli biran önce kendin girişmen..Kendine güveinin geliyor zaten herşeyi kendin yapınca... Mesela ben bir kaşık bile mama vermedim kızıma. 1,5 yıl beni emdi..Eğer onları dinleseydim ikinci gün doymuyo diye mamayı basacaklardı bebeğe.. 3kilo duoğdu kızım 1.ayın sonunda sadece anne sütüyle 6 kiloya ulaştı.. doymayan çocuk nasıl kilo alıyorsa artıkha gerçekten süt yoksa ozaman yapacak bişey yok..ama varken niye mama ile beslicem
Bende da polikistik over olduğu için Bi anda kilo almaya başladım 64 den 58 E zor indim. Bu doktor nasıl
Kilo değilde organ gelişiminde beslenme önemli mi acaba ? Yani beyin gelişimi için bol bol kuruyemiş vs yemek lazımmış ama ben fındık, badem bile görmek istemiyorum.
Bende onu dedim canım..süt olmadığında hem çocuğa hem kendine işkence olur..Ama benim durumum farklıydı sütüm fazlaydı fazlası akıyordu göğsümden ağrı yapıyordu.. Bu benimle ilgili bir örnekti sadece..Bende ilk bbegimde kulagimi kapadim o bebekac laflarina sutun yetmio laflarina bes gun sadece meme verdm bes gn sonra saglik oc gotrdm kilo artisi olmusmu die kilo kaybi vardi kendime cok kizdm cocugumu ac biraktim die butun lohusaligimda cocuguma yetniyorm die uzuntuyle gecti yedim bitirdm kendimi ama taktir Allah'tan bazende dogruyu soyluo cevredekiler cnn
Canım bişey olmamıştır ama için rahat değilse git bi hastaneye danış doktoraKızlar az önce yere düştüm ayağım kaydı yumuşak bir düşüş yaptım sağ yanımın üzerine bişey olmaz dimi korktum ama acımadı bi yerim
Canım bana kalsa gitmek isterim çok pimpirikliyim ama en yakın hastane 100kmCanım bişey olmamıştır ama için rahat değilse git bi hastaneye danış doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?