- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.181
Gunaydn kizlar bugn 4.ayimiza bastik darisi başiniza :)
bize 18 i yazmslar canmBen 27 sinde diye biliyorum bizimki. Dur bi bakayım şüpheye düştüm şimdi
bazen ilk dogdgu fotolara bakiyom da ne kuck farecikmş simdi kocamn olms yaBizde birhafta sonra dolduruyoruz 4 u nasil gecti saka gibi vallaaa dogdu dogcak derkn 4 ay bitti
yok canm iyilkle kotulkle alaksi yok hersey eş de bitiyo ailesi ondn o cesareti aliyo ki soyleyebiliyo neyse ya bnden uzak allaha yakn olsnlarŞaşkınlıktan küçük dilimi yutcam öyle bir adet hangi ilde varmış merak ettim hadi düğünü anladım erkek tarafı alabiliyor masraflar içinde bebeğe geleni almak nedir ya bide sütten kesilince senden alacakmış valla sende Peygamber sabrı varmış bana öyle dese kapının dışına koymuştum onu da bunu onun söylemesine izin veren oğlunu da bende sabır sıfır hele bu yorgunlukta Benim kaynana benim büyük oğlum için diyor ben yazları götürürüm diye de bende öyle diyordum deyip bi bakış atıyorum susuyor kötü gelinmiyim ne seni böyle görünce
Atak haftası olduğu içinde böyle yapıyormuş iki çeşit atak varmış ya çok memeye düşüyormuş yada bizimki gibi reddediyormuş fiziksel gelişim gösteren memeye düşüyormuş zihinsel gelişim gösteren reddediyormuş
Şaşkınlıktan küçük dilimi yutcam öyle bir adet hangi ilde varmış merak ettim hadi düğünü anladım erkek tarafı alabiliyor masraflar içinde bebeğe geleni almak nedir ya bide sütten kesilince senden alacakmış valla sende Peygamber sabrı varmış bana öyle dese kapının dışına koymuştum onu da bunu onun söylemesine izin veren oğlunu da bende sabır sıfır hele bu yorgunlukta Benim kaynana benim büyük oğlum için diyor ben yazları götürürüm diye de bende öyle diyordum deyip bi bakış atıyorum susuyor kötü gelinmiyim ne seni böyle görünce
Okuduğuma göre birde altıncı ayda varmış dişle birleşince çok şiddetli bir atak oluyormuş kendimizi şimdiden hazırlayalımSanirim hemen hemen hepimizde oluyor ve iki bucuk aylikken falan cikiyor yada 3 aylikkken acaba baska boyle bi surec varmiymis ki olmasin ya cok ugrastiriyor 10 gn ugrastim ben
sagl canm benm ya inan hani yanlarna gelirken o yapis yapis sevmeler hepsi bahane hepsi yalan göz boyama işlerine geldigi gibi davraniyolar aman aramasn da zaten ne kadar uzak o kadar iyi canm bosverEccoomm canım giden hediyeler olsun öbür tarafa götürecek sanırım Allah oğluna sağlık versin onu sana bağışlasın bu sabrının mükafatı olarak... Ben 1 aydan fazla ailemin yanında kaldım. Bir hafta oldu döneli kv oğlum 25 günlükken bir gitti gidiş o gidiş ne beni aradı ne oğlunu gittiğinde oğlum hastaydı bir sormadı bile ben daha oğlumu götürmedim yanına götürmeyeceğim de patlasınlar valla bu zamana kadar sabrettim ama oğluma mesafe koymalarını anlamıyorum bide rahmetli eşinin adı taşıyor oğlum. Nasıl kokusundan uzak duyabiliyorlar anlamıyorum.
25 indeymiş haftaya pazartesibize 18 i yazmslar canm
canm neden acaba 4.ayiniza giriyosnz yarn bir hafta sonra nedn yapiliyo25 indeymiş haftaya pazartesi
2. Ay aşıları ayın 24 ünde yapılmış. Belki üzerinden en az iki ay geçmesi gerekiyordur. Ondan 25 ine gün vermiş olabilir. Siz 2. Ay aşısını geç yaptırmıştınız değil micanm neden acaba 4.ayiniza giriyosnz yarn bir hafta sonra nedn yapiliyo
ben 10 kasimda yaptirdm canm2. Ay aşıları ayın 24 ünde yapılmış. Belki üzerinden en az iki ay geçmesi gerekiyordur. Ondan 25 ine gün vermiş olabilir. Siz 2. Ay aşısını geç yaptırmıştınız değil mi
Yok artık ya allah ıslah etsincanm kv de 2 ay kaldi ama görumce gibi sessiz gitmedi kavga kiyamet koparip gitti ogluma gelen hediyeleri istedi vermeynce tabi kavgayi koparip eşimide arkasina aldi bendr vermek zorunda kaldm ama neyse oglumn sadakasi olsn benden uzak olsnlarda hem 2 ay kal giderkende küs git anlamiyorm ben bu insanlari
Nerdeyse 3 aylıkmışben 10 kasimda yaptirdm canm
Canım ben de 10 kasımda yapt im 2 aylık aşısını..4.aylik aşımızda 10 ocak.ben 10 kasimda yaptirdm canm
gercekten mi olabilir mi boyle bsy daha ne kadarlik kiKızlar bizim ilk dişimiz çıktı bir diş insanı nasıl bu kadar mutlu eder kendime inanamıyorum şuan. Geçen gün daha sormuştum size oğlum çok kaka yapıyor diye. Meğer sebebi buymuş:)))
Ben de çok şaşırdım görünce. Ama diş Kocaman olmuş, elime geliyor. İlk oğlum 10 aylık çıkarınca ilk dişini hiç bakmadım bile. 24 ünde tam 4 aylık olacağızgercekten mi olabilir mi boyle bsy daha ne kadarlik ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?