2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
yok canm iyilkle kotulkle alaksi yok hersey eş de bitiyo ailesi ondn o cesareti aliyo ki soyleyebiliyo neyse ya bnden uzak allaha yakn olsnlar

Sanirim hemen hemen hepimizde oluyor ve iki bucuk aylikken falan cikiyor yada 3 aylikkken acaba baska boyle bi surec varmiymis ki olmasin ya cok ugrastiriyor 10 gn ugrastim ben

O bendede var kucugum dogmadan rahatlikla gonderirimdim kaynanma kalirdida aklimda kalmazdi benim gibi bakar cocuguma saolsun ama artik kesinlikle yollamak gelmiyor sanki ona haksizlik etmisim gibime geliyor basimdan saliyormusum gibi yuregim daraliyor dusuncesi bile sikinti verio ama eccoomm un sabrina masalllah o ac gozluluge patavatsizligina bende gelemez oglunuda yanina katar sutlardim geldikleri yere

Sanirim hemen hemen hepimizde oluyor ve iki bucuk aylikken falan cikiyor yada 3 aylikkken acaba baska boyle bi surec varmiymis ki olmasin ya cok ugrastiriyor 10 gn ugrastim ben
Okuduğuma göre birde altıncı ayda varmış dişle birleşince çok şiddetli bir atak oluyormuş kendimizi şimdiden hazırlayalım

Eccoomm canım giden hediyeler olsun öbür tarafa götürecek sanırım Allah oğluna sağlık versin onu sana bağışlasın bu sabrının mükafatı olarak... Ben 1 aydan fazla ailemin yanında kaldım. Bir hafta oldu döneli kv oğlum 25 günlükken bir gitti gidiş o gidiş ne beni aradı ne oğlunu gittiğinde oğlum hastaydı bir sormadı bile ben daha oğlumu götürmedim yanına götürmeyeceğim de patlasınlar valla bu zamana kadar sabrettim ama oğluma mesafe koymalarını anlamıyorum bide rahmetli eşinin adı taşıyor oğlum. Nasıl kokusundan uzak duyabiliyorlar anlamıyorum.

sagl canm benm ya inan hani yanlarna gelirken o yapis yapis sevmeler hepsi bahane hepsi yalan göz boyama işlerine geldigi gibi davraniyolar aman aramasn da zaten ne kadar uzak o kadar iyi canm bosver

Dr artık kan ilacına başlayın dedi. Kan tahlili yapmıcam. Bebekler çok hızlı geliştiği için demir depoları yetersiz kalıyor dedi. Eşim de zararlı diye duymuş. Kararsız kaldık kullanıp kullanmamakta. Off her konu muallakta. Kimisi zararlı kimisi kesin kullanılmalı diyor

Yok artık ya allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…