2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

ben de tam atlatmış değilim ama nasıl atlatacağım bilmiyorum...

evet ya heerr konu muallakta bebek konusunda, yemek, ilaç, hastalık, uyku, davranış vb vb vb

Kızlar bizim ilk dişimiz çıktıbir diş insanı nasıl bu kadar mutlu eder kendime inanamıyorum şuan. Geçen gün daha sormuştum size oğlum çok kaka yapıyor diye. Meğer sebebi buymuş:)))

a aaa hayırlı olsun maşallah kaç aylık oldu

Canım ben ilk kızımda kullanmadım.cok pişman oldum..cunku kızımın demir eksikliği çıkmıştı..hemde çok düşük çıkmıştı..doktor dedi sen bu kıza hiç kan kolacı vermedinmi..bu kızımda kesin kullanıcam.

Aynen canım ben de büyük oğlumda o hatayı yaptım. Oğuz'a düzenli bir şekilde vermeyi düşünüyorum

Sağol canım, darısı başınıza..
Hayirli olsun:)
Cok cok ozur diliyorum haddimi asmak seni esine karsi doldurup icini kabartmak istemem ama esin bir bu altinlar neden sizin oluyormus demedi mi.keske senin ailenin taktigi varsa ailene verseydin cok sinir oldum.mesele altin degil mesele haksizlik.
Ben olsam bu bebek benim diyene biyolojik ve kanuni olarak senin olmasini gerektircek ne yaptin derim.tekrar ozur dilerim.ben yazmaya utaniyorum.

Ben 28 agust ta dogum yaptim.3155 dogdu oglum.3.ay kontrolumzde 5900cikti.bugun 6200 biz hergun tartiyoruz kilo alimi yavasladi sanki.4.ayda normal deniyor yavaslamya ama evham yaptim.sizde durum ne

Kizlar ya ben sezeryandn sonra iku haftada bi adet oluyodm ama bu ay ayin 6 da girdm baktm bugn yine girmisim neden boyle oldm anlamadm bakalm cumaya randevu aldm ne diyeck dr
Dogumdan sonra ara kanamalar olur demıstı doktorum canım ben 40. Gun adet olmustum sonra bıdaha 80. Gun oldum ve dun yıne bir gunluk kanamam oldu

Denizatidenizyildizi canım hayırlısı olsun umarım yardımı dokunur. Ardenimi öpüyorum

evet canm kendisi de getrdi ama kendi getrdikleri ve bgne kadar ogluma gelen tum hediyeleri alip gitti eşim aslinda iyidr de aile yanmzda olunca birax onlrn taraf oluyo neyse gitsnlerde butun hepsi oglmn basinn gozunn sadakasi olsn
Türünün tek örneği galiba

gercekten mi olabilir mi boyle bsy daha ne kadarlik ki

Ailedenbirinin erken dis cikarma gibi bi olayi varsa ona cekmis oluyormus cnm normal diyor doktorlar ilk oglum 4.ayda cok dislari kasinip salyalari artinca bana doktor cikarabilirde olabilir demisti ama 9.aya girerken cikarmisti

Kızlar bizim ilk dişimiz çıktıbir diş insanı nasıl bu kadar mutlu eder kendime inanamıyorum şuan. Geçen gün daha sormuştum size oğlum çok kaka yapıyor diye. Meğer sebebi buymuş:)))

Masallah. Canim sadece cok kakayla atlatmissiniz digerleride boyle kolay cikar insallah

Eccoomm canım yazdıklarını hayretle okudum, allah koca tarafını ıslah etsin başka bişey diyemiyorum.
Eşin de inşallah en kısa zamanda senden yana olur seni korur,ailesine hayır demeyi öğrenir

canm diyorm ya hersey eş de bitiyo eger ki o gereken cvbi verseydi onlar isteyecek cesareti bulamzlardi kendilernde tabi hepsinn cani cehenneme

Ailedenbirinin erken dis cikarma gibi bi olayi varsa ona cekmis oluyormus cnm normal diyor doktorlar ilk oglum 4.ayda cok dislari kasinip salyalari artinca bana doktor cikarabilirde olabilir demisti ama 9.aya girerken cikarmisti
ben ilk defa duyuyorm 4.aya girmems bebegn dis cikardigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…