- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.201
Günaydın kızlar ya ben lohusalığımı ağır atlattım hala psikolojim düzelmedi sizler nasılsınız ben psikolojimi nasıl düzelticem bilmiyorum eşimle sürekli tartışıyoruz kaynanamı ve görümcemi görmek seslerini bile duymak istemiyorum ama konuşacak kimsemde yok çok daraldım İnan
Dr artık kan ilacına başlayın dedi. Kan tahlili yapmıcam. Bebekler çok hızlı geliştiği için demir depoları yetersiz kalıyor dedi. Eşim de zararlı diye duymuş. Kararsız kaldık kullanıp kullanmamakta. Off her konu muallakta. Kimisi zararlı kimisi kesin kullanılmalı diyor
Kızlar bizim ilk dişimiz çıktı bir diş insanı nasıl bu kadar mutlu eder kendime inanamıyorum şuan. Geçen gün daha sormuştum size oğlum çok kaka yapıyor diye. Meğer sebebi buymuş:)))
Canım hayırlı olsun..masalllahhh oglusuna.Kızlar bizim ilk dişimiz çıktı bir diş insanı nasıl bu kadar mutlu eder kendime inanamıyorum şuan. Geçen gün daha sormuştum size oğlum çok kaka yapıyor diye. Meğer sebebi buymuş:)))
Sağol canım, darısı başınıza..Canım hayırlı olsun..masalllahhh oglusuna.
Dr artık kan ilacına başlayın dedi. Kan tahlili yapmıcam. Bebekler çok hızlı geliştiği için demir depoları yetersiz kalıyor dedi. Eşim de zararlı diye duymuş. Kararsız kaldık kullanıp kullanmamakta. Off her konu muallakta. Kimisi zararlı kimisi kesin kullanılmalı diyor
Canım ben ilk kızımda kullanmadım.cok pişman oldum..cunku kızımın demir eksikliği çıkmıştı..hemde çok düşük çıkmıştı..doktor dedi sen bu kıza hiç kan kolacı vermedinmi..bu kızımda kesin kullanıcam.Dr artık kan ilacına başlayın dedi. Kan tahlili yapmıcam. Bebekler çok hızlı geliştiği için demir depoları yetersiz kalıyor dedi. Eşim de zararlı diye duymuş. Kararsız kaldık kullanıp kullanmamakta. Off her konu muallakta. Kimisi zararlı kimisi kesin kullanılmalı diyor
Aynen canım ben de büyük oğlumda o hatayı yaptım. Oğuz'a düzenli bir şekilde vermeyi düşünüyorumCanım ben ilk kızımda kullanmadım.cok pişman oldum..cunku kızımın demir eksikliği çıkmıştı..hemde çok düşük çıkmıştı..doktor dedi sen bu kıza hiç kan kolacı vermedinmi..bu kızımda kesin kullanıcam.
Hayirli olsun:)Sağol canım, darısı başınıza..
Cok cok ozur diliyorum haddimi asmak seni esine karsi doldurup icini kabartmak istemem ama esin bir bu altinlar neden sizin oluyormus demedi mi.keske senin ailenin taktigi varsa ailene verseydin cok sinir oldum.mesele altin degil mesele haksizlik.zaten ellindn gelse bu bebegi ben dogurdm diyecek de iste olmuyo bebek bizim hatta bebegime bak bana anne de tamam mi deyip deyip duruyodu sütten kesilince sendn alacam deyip duruyodu daha neler neler zaten dugnde takilan takilarda bzm paramz deyip almislardi oglma gelenlerde güya oglan onlarn ya hediye onlarn olurms ne bicm sacma sapan seyler yani gülünecek seyler iste
Dogumdan sonra ara kanamalar olur demıstı doktorum canım ben 40. Gun adet olmustum sonra bıdaha 80. Gun oldum ve dun yıne bir gunluk kanamam olduKizlar ya ben sezeryandn sonra iku haftada bi adet oluyodm ama bu ay ayin 6 da girdm baktm bugn yine girmisim neden boyle oldm anlamadm bakalm cumaya randevu aldm ne diyeck dr
@Ausencia merhabalar. Izmit merkezde ozel izmit kadın doğum hastanesi var orda ertan izgiç ten çok memnun kaldım. Gozun kapali guvenebilecegin bi doktor. Kesinlikle bi görmeni tavsiye ederim. Merak ettigin konular varsa özelden detaylı anlatabilirim. Zeynepcim teşekkür ederim tatlım vesile olur belki kimbilir
Türünün tek örneği galibaevet canm kendisi de getrdi ama kendi getrdikleri ve bgne kadar ogluma gelen tum hediyeleri alip gitti eşim aslinda iyidr de aile yanmzda olunca birax onlrn taraf oluyo neyse gitsnlerde butun hepsi oglmn basinn gozunn sadakasi olsn
A aaa hayırlı olsun canım :) nekadarlıkken diş cıkarmıs oldu simdi?Kızlar bizim ilk dişimiz çıktı bir diş insanı nasıl bu kadar mutlu eder kendime inanamıyorum şuan. Geçen gün daha sormuştum size oğlum çok kaka yapıyor diye. Meğer sebebi buymuş:)))
gercekten mi olabilir mi boyle bsy daha ne kadarlik ki
Kızlar bizim ilk dişimiz çıktı bir diş insanı nasıl bu kadar mutlu eder kendime inanamıyorum şuan. Geçen gün daha sormuştum size oğlum çok kaka yapıyor diye. Meğer sebebi buymuş:)))
AA gözünüz aydın canım maşallah çok erken çıkarmışKızlar bizim ilk dişimiz çıktı bir diş insanı nasıl bu kadar mutlu eder kendime inanamıyorum şuan. Geçen gün daha sormuştum size oğlum çok kaka yapıyor diye. Meğer sebebi buymuş:)))
ay hadi hayirli olsn minnagn dişleri valla ne tatli olur simdiBen de çok şaşırdım görünce. Ama diş Kocaman olmuş, elime geliyor. İlk oğlum 10 aylık çıkarınca ilk dişini hiç bakmadım bile. 24 ünde tam 4 aylık olacağız
canm diyorm ya hersey eş de bitiyo eger ki o gereken cvbi verseydi onlar isteyecek cesareti bulamzlardi kendilernde tabi hepsinn cani cehennemeHayirli olsun:)
Cok cok ozur diliyorum haddimi asmak seni esine karsi doldurup icini kabartmak istemem ama esin bir bu altinlar neden sizin oluyormus demedi mi.keske senin ailenin taktigi varsa ailene verseydin cok sinir oldum.mesele altin degil mesele haksizlik.
Ben olsam bu bebek benim diyene biyolojik ve kanuni olarak senin olmasini gerektircek ne yaptin derim.tekrar ozur dilerim.ben yazmaya utaniyorum.
ben ilk defa duyuyorm 4.aya girmems bebegn dis cikardiginiAiledenbirinin erken dis cikarma gibi bi olayi varsa ona cekmis oluyormus cnm normal diyor doktorlar ilk oglum 4.ayda cok dislari kasinip salyalari artinca bana doktor cikarabilirde olabilir demisti ama 9.aya girerken cikarmisti
Sağol Can'ım, ayın 24 ünde 4 aylık olacağızA aaa hayırlı olsun canım :) nekadarlıkken diş cıkarmıs oldu simdi?
canm bu durum normal olmayabilir sen hic dr sordn miDogumdan sonra ara kanamalar olur demıstı doktorum canım ben 40. Gun adet olmustum sonra bıdaha 80. Gun oldum ve dun yıne bir gunluk kanamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?