- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.521
Amin benimle aynı fikirde olan insanlarla paylaşım yapmak çok güzel o kadar tepki aldım ki cani hissetmiştim kendimi.
Canım aynı durum bende de bu akşam başladı yemek yerken karnım açtı resmen :) bugün çok vasat bir gün geçirdim yemek yiyemedim meyve yiyeyim dedim onu da çıkardımKizlarrr,sizdede hep aclik hissi oluyor mu?surda iki gundur adam akilli yemeye basladim,yiyorum ama sanki mideme gitmiyor doymuyorm ac hissediyorm kendimi,kisa sure sonra tekrar acikiyorum.
Canım aynı durum bende de bu akşam başladı yemek yerken karnım açtı resmen :) bugün çok vasat bir gün geçirdim yemek yiyemedim meyve yiyeyim dedim onu da çıkardım
4 tane arkadışm özel eğitim öğretmeni ne kadar zor durunmda çoçuklar olduğunu görüyoruz. ama bu testte sonuç %70 çıkınca bile aldırmayacaksak bu bize 9 ay boyunce stresten başka bişi vermez ikili testte amaç aldırmak isteeyen olursa aldırsın yoksa herhangi bir müdahale ile
Aldirmayi aklimon ucundan gecirmiyorum zaten o sekilde soylenio die ebemin soyledigi bana
4 tane arkadışm özel eğitim öğretmeni ne kadar zor durunmda çoçuklar olduğunu görüyoruz. ama bu testte sonuç %70 çıkınca bile aldırmayacaksak bu bize 9 ay boyunce stresten başka bişi vermez ikili testte amaç aldırmak isteeyen olursa aldırsın yoksa herhangi bir müdahale ile bebek iyileşmeyecek
Cnm benimde kesiklarimda bi gerilme var sanki buyuyolar artik yer yapiolar kendilerine normal die dusunuyorum bide doktorum bana ikinci gebeligin hersey biraz daha fazlalasick bel agrisi kasik agrisi akinti bunlar normal dedi senin kacinci gebeligin uykulu halim uc gndr gecti cok sukur evime cocuguma dondum
Kızlar sizin karnınızda şişlik var mı ? Benim karnım sanki 6 aylık hamile gibi şiş . Sıkıştırıyor beni sürekli , patlayacak gibi .bugün okulda pantolonumun düğmelerini açmak zorunda kaldım o derece.
İkinci gebeligim 1 düşük 1 kimyasal gebeliği saymazsak oğlum var 4 yaşında hiç durmuyor sürekli oyun istiyor bende sürekli uyumak istiyorum ağrım oğlumda sürekli oluyordu bunda ara ara oluyor 3 gün ciddi yattım canımın açısından 2 gundur hiç ağrı yok buda endişelendiriyor beni düşükler olunca
Evet canın sanırım gaz . Çok rahatsız edici . Karın 6 aylık gibi şiş :)Benimde en başından beni karnım şiş.hamile kalmadan önce aldığım pantolon 1 ay sonra düğmeleri kapanmadı :)
Doktorumda söyledi çok gaz var karnın çok şiş dedi.
herkes karnım çıktı sanıyor ama o gaz :)))
Aynı durumdayız :)Evet canın sanırım gaz . Çok rahatsız edici . Karın 6 aylık gibi şiş :)
Benim de çıktı erkenden bebekten değil ama yemektenKızlar sizin karnınızda şişlik var mı ? Benim karnım sanki 6 aylık hamile gibi şiş . Sıkıştırıyor beni sürekli , patlayacak gibi .bugün okulda pantolonumun düğmelerini açmak zorunda kaldım o derece.
Ya cidden yemek yedikten yarım saat sonra midesi kazınır mı insanın ayyy duba olacağımBenim de çıktı erkenden bebekten değil ama yemekten
Ayynenn canım yaaa. .14.haftaya kadar en fazla 2 kılo alınmalıymıs Dr. Dedi..ben kızımda 20 kiloyla doğuma gittim..bunda almak istemiyorum ama yemeyi durduramıyorumYa cidden yemek yedikten yarım saat sonra midesi kazınır mı insanın ayyy duba olacağım
Ayynenn canım yaaa. .14.haftaya kadar en fazla 2 kılo alınmalıymıs Dr. Dedi..ben kızımda 20 kiloyla doğuma gittim..bunda almak istemiyorum ama yemeyi durduramıyorum
Olabilir canım gayet mantikli.. Ama kızımda da aynıydı benim ilk aydan açıldı iştahım.. Vücut belki kendini korumaya alıp depodan yememek için yapıyordur.. olan bize oluyorBende kizimda 15 kilo ile dogum yaptimm..
Bugun ayni seyi bende dusundum acaba kendimi nasil durdurabilirim die..suan yani bebek yediklerimizden etkilenmiyor..
Buyudukce istiyor...kizimda iken gecemin bi yarisi tepinerek beni uyandirirdi iki bisey yedigimde sakinlesirdi...
Ama simdi neden acikiyoruz onu bende bilmiyorm...Acaba vucudumuz vitamin vs olarak depolar azaldida onlari mi yerine koymaya calisiyor...bebis ilk aylarda depolardan takiliyormus ya.
Olabilir canım gayet mantikli.. Ama kızımda da aynıydı benim ilk aydan açıldı iştahım.. Vücut belki kendini korumaya alıp depodan yememek için yapıyordur.. olan bize oluyor..birde zayıflar daha çok alıyor sanırım..yeterli depo yok anlamına gelir bu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?