2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Amin benimle aynı fikirde olan insanlarla paylaşım yapmak çok güzel o kadar tepki aldım ki cani hissetmiştim kendimi.

Çevredekileri çok fazla dinleme canım.. içinden gelen vicdanın sesini dinle.. Ben hep öyle yapıyorum..Bende testleri yaptırmadım kızımda ayrıntılı ulstrasona girdim sadece .. Ona bile pişman oldum desem yeridir.. Kızımın kafasında coroid plexus denilen bi kist çıktı.. nasıl korktum anlatamam.. bikaç ay içinde kendiliğinden kayboldu ve genelde kayboluyormuş zaten..Ama dr.hiç rahatlatmadı kaybolabilir falan demedi.... ister istemez telaş ediyorsun.. Teknoloji bazen iyi bişey ama insanları da çok pimpirikli yapıyor.. bazen hiçbişey yokken telaşa sokuyorlar gereksiz..

Kizlarrr,sizdede hep aclik hissi oluyor mu?surda iki gundur adam akilli yemeye basladim,yiyorum ama sanki mideme gitmiyor doymuyorm ac hissediyorm kendimi,kisa sure sonra tekrar acikiyorum.

Kizlarrr,sizdede hep aclik hissi oluyor mu?surda iki gundur adam akilli yemeye basladim,yiyorum ama sanki mideme gitmiyor doymuyorm ac hissediyorm kendimi,kisa sure sonra tekrar acikiyorum.
Canım aynı durum bende de bu akşam başladı yemek yerken karnım açtı resmen :) bugün çok vasat bir gün geçirdim yemek yiyemedim meyve yiyeyim dedim onu da çıkardım

Kuru ekmek ye..o bastiriyor iyi gelir...yada ayva cok iyi....

Degisik bir duygu yiyorsun hala acsin...
Esimde senn icin normal 1 aydir yemek yiyemiyorsun diyor..
Canım aynı durum bende de bu akşam başladı yemek yerken karnım açtı resmen :) bugün çok vasat bir gün geçirdim yemek yiyemedim meyve yiyeyim dedim onu da çıkardım

Aldirmayi dusunmuyorum Allah korusun sadece insnin aklini bulandiriolar yaptirirm die dusnmemin nedeni eger boyle birsey varsa kendimi buna hazirlarim di yakin arkadasimda yasadm toksoplazmadan dolayi beyni gelismiycek dediler cok sukur once yuruyup knustu bile masallah ama ark dedigi ben herseye hazirdim zaten old

İkinci gebeligim 1 düşük 1 kimyasal gebeliği saymazsak oğlum var 4 yaşında hiç durmuyor sürekli oyun istiyor bende sürekli uyumak istiyorum ağrım oğlumda sürekli oluyordu bunda ara ara oluyor 3 gün ciddi yattım canımın açısından 2 gundur hiç ağrı yok buda endişelendiriyor beni düşükler olunca

Benimde toksoplazma İGG pozitif çıktı geçmişte gecirmissin dedi adivite yaptı bide 10 gün aklıma neler geldi neler stresten ama adivite negatif çıktı yani toksoplazma İGG ve İGM negatif tabi bu özelde 12. Haftada 2 tarama var diyor Dr dedim labarotuarin bı sonucu diğerini tutmazken ben burada niye yaptırayım oğlumda yaptirmistim ama Dr istedi diye ne olduğunu bilmeden ve sonucu negatif çıkıp down sendromlu bebeği olan pozitif cikipta zehir gibi bebesi olanlarıda biliyorum

Benimde en başından beni karnım şiş.hamile kalmadan önce aldığım pantolon 1 ay sonra düğmeleri kapanmadı :)
Doktorumda söyledi çok gaz var karnın çok şiş dedi.
herkes karnım çıktı sanıyor ama o gaz :)))

Annelik boyle bisey iste kildan tuyden nem aliyoruz olsa bi dert olmasa bi dert benim ablam beker allah razi olsun bnde kalio bu donemlerdede o uardim edio benim oglumda hep ustumde oynasip koklasmak oyun oynamak istio uykulu halim gecti neyseki hala ara ara migdem bulanio sadece oda olcak artik icim rahat sende rahat ol cnm

Kızlar yürüyüş yapmaya başladınız mı? Ben bu hafta artık başladım. İşe giderken 3. Kez otobüse binmeyip 30 dk. yürüyorum daha doğrusu Hamilelik öncesi de yürürdüm. Ama bulantı halsizlik soğuk hava engelledi. Artık beni kimse tutamaz

Evet canın sanırım gaz . Çok rahatsız edici . Karın 6 aylık gibi şiş :)

Bende kizimda 15 kilo ile dogum yaptimm..
Bugun ayni seyi bende dusundum acaba kendimi nasil durdurabilirim die..suan yani bebek yediklerimizden etkilenmiyor..
Buyudukce istiyor...kizimda iken gecemin bi yarisi tepinerek beni uyandirirdi iki bisey yedigimde sakinlesirdi...
Ama simdi neden acikiyoruz onu bende bilmiyorm...Acaba vucudumuz vitamin vs olarak depolar azaldida onlari mi yerine koymaya calisiyor...bebis ilk aylarda depolardan takiliyormus ya.

Ayynenn canım yaaa. .14.haftaya kadar en fazla 2 kılo alınmalıymıs Dr. Dedi..ben kızımda 20 kiloyla doğuma gittim..bunda almak istemiyorum ama yemeyi durduramıyorum

Olabilir canım gayet mantikli.. Ama kızımda da aynıydı benim ilk aydan açıldı iştahım.. Vücut belki kendini korumaya alıp depodan yememek için yapıyordur.. olan bize oluyor..birde zayıflar daha çok alıyor sanırım..yeterli depo yok anlamına gelir bu da

artik ne oluyorsa ,bizde kendimize uyan bahaneyi buluyoruz..
Ben 57 ile hamile kaldim ama bulanti ,kusmaktan 53 e kadar dustum...
Surda 2-3 gundr yiyorum hemen 1 kilo alivermisim ya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…