- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.221
bizm oralarda bu örnekler cok canm yaTürünün tek örneği galiba
sagl canm benm guzl dileklern icnEccoomm canım yazdıklarını hayretle okudum, allah koca tarafını ıslah etsin başka bişey diyemiyorum.
Eşin de inşallah en kısa zamanda senden yana olur seni korur,ailesine hayır demeyi öğrenir
İnşallah canım sağolasın..Masallah. Canim sadece cok kakayla atlatmissiniz digerleride boyle kolay cikar insallah
Aynı gün doğum yaptık cuma günü tarttık oğlum tek zıbınla bezsiz 7040 gr geldi 71 gnlükken 6300 gr dıBen 28 agust ta dogum yaptim.3155 dogdu oglum.3.ay kontrolumzde 5900cikti.bugun 6200 biz hergun tartiyoruz kilo alimi yavasladi sanki.4.ayda normal deniyor yavaslamya ama evham yaptim.sizde durum ne
Canım biz 4. Aya girmeyeceğiz. 24ünde 4. Ayımız bitiyor.artık 5'ten gün almaya başlayacağız. 4. Ayın içinde diş çıkarma başlar. Biz de onlardan biri olduk. Bakalım hayırlısıben ilk defa duyuyorm 4.aya girmems bebegn dis cikardigini
Dogum kilosu nedir.masallah kuzuya bu aradaAynı gün doğum yaptık cuma günü tarttık oğlum tek zıbınla bezsiz 7040 gr geldi 71 gnlükken 6300 gr dı
Emerken ısırınca pekte tatlı olmuyor canım ya:))))))ay hadi hayirli olsn minnagn dişleri valla ne tatli olur simdi
Canım benim büyük oğlumda da ilk iki ay vardı sonra bir daha olmadı. Yine de eko çektirdim temiz çıktı. Hakkı'nızda hayırlısı olsun.Dün kontrol vardı benim oğlan cılız olcak galiba sağlığı iyi olsundü. 3300 doğdu 3 aylık kilosu 5300 bu ay iyi olduğumuzu söyledi 700 gram almış. Kalbinde belli bi oranda üfürüm duydu bi daha ki ayda duyarsam eko isticem dedi. Üfürüm duyulan bi tanıdığınız falan var mı
Dr iyi diosa iyidir cnm.benim dr da3.ay kilosuna iyi dedi.simdi yavasladi gibi kilo alimiDün kontrol vardı benim oğlan cılız olcak galiba sağlığı iyi olsundü. 3300 doğdu 3 aylık kilosu 5300 bu ay iyi olduğumuzu söyledi 700 gram almış. Kalbinde belli bi oranda üfürüm duydu bi daha ki ayda duyarsam eko isticem dedi. Üfürüm duyulan bi tanıdığınız falan var mı
bak orasini unutmuşum :) boyle bile can yakiyo oylesini dusunemiyomEmerken ısırınca pekte tatlı olmuyor canım ya:))))))
Bizde vardi masum ufurum çıktı ufak bi delik varmis 2 yasina kadar kapanir seneye kontrole gelin dediDün kontrol vardı benim oğlan cılız olcak galiba sağlığı iyi olsundü. 3300 doğdu 3 aylık kilosu 5300 bu ay iyi olduğumuzu söyledi 700 gram almış. Kalbinde belli bi oranda üfürüm duydu bi daha ki ayda duyarsam eko isticem dedi. Üfürüm duyulan bi tanıdığınız falan var mı
Bugün ilk defa tum gece gazını cikatabildi umarim böyle devam ederCanım benm kide almamak için direnirken gögsümü sıkıyorum süt gidiyor ağzına o ara biraz emiyor ama bizim baya gaz tavan yaptı o an emmiyor sizin gaz durumu nasıl
Aaa gözünüz aydın. Ben de yakında bekliyorum. Ne kadarlıksınız?Kızlar bizim ilk dişimiz çıktı bir diş insanı nasıl bu kadar mutlu eder kendime inanamıyorum şuan. Geçen gün daha sormuştum size oğlum çok kaka yapıyor diye. Meğer sebebi buymuş:)))
Benim kızımda düşük doğum ağırlıklı doğdu.2350 ve hızlı gelişti. Bu sebepten demiri yetersiz kalabilirmiş. Ben de kullanıcam galibaCanım ben ilk kızımda kullanmadım.cok pişman oldum..cunku kızımın demir eksikliği çıkmıştı..hemde çok düşük çıkmıştı..doktor dedi sen bu kıza hiç kan kolacı vermedinmi..bu kızımda kesin kullanıcam.
Evet canım gayet normal. Zaten aynı hızda almaya devam ederse hepsi birer sumo güreşçiisi olurBen 28 agust ta dogum yaptim.3155 dogdu oglum.3.ay kontrolumzde 5900cikti.bugun 6200 biz hergun tartiyoruz kilo alimi yavasladi sanki.4.ayda normal deniyor yavaslamya ama evham yaptim.sizde durum ne
Eko çekildi kızım. İlk haftalar morarma oldu yüzünde. Ufak bir delik varmış kalbinde. Kapanır dedi. 6 aylıkken bir daha bakacaklarDün kontrol vardı benim oğlan cılız olcak galiba sağlığı iyi olsundü. 3300 doğdu 3 aylık kilosu 5300 bu ay iyi olduğumuzu söyledi 700 gram almış. Kalbinde belli bi oranda üfürüm duydu bi daha ki ayda duyarsam eko isticem dedi. Üfürüm duyulan bi tanıdığınız falan var mı
Gece her uyandığında değiştiriyorsan normal. Ben bir kere değiştiriyorum gece. Gündüz de 2 saatte bir genelde. 9 10 tane oluyor.kızlar oğlum 3 aylık olacak neredeyse 24 saat içinde 12-13 ane bez değiştiriyoruz bana çok gibi geldi sizde de öyle mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?