2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben 28 agust ta dogum yaptim.3155 dogdu oglum.3.ay kontrolumzde 5900cikti.bugun 6200 biz hergun tartiyoruz kilo alimi yavasladi sanki.4.ayda normal deniyor yavaslamya ama evham yaptim.sizde durum ne
Aynı gün doğum yaptık cuma günü tarttık oğlum tek zıbınla bezsiz 7040 gr geldi 71 gnlükken 6300 gr dı

Dün kontrol vardı benim oğlan cılız olcak galiba sağlığı iyi olsundü. 3300 doğdu 3 aylık kilosu 5300 bu ay iyi olduğumuzu söyledi 700 gram almış. Kalbinde belli bi oranda üfürüm duydu bi daha ki ayda duyarsam eko isticem dedi. Üfürüm duyulan bi tanıdığınız falan var mı

Canım benim büyük oğlumda da ilk iki ay vardı sonra bir daha olmadı. Yine de eko çektirdim temiz çıktı. Hakkı'nızda hayırlısı olsun.

Dr iyi diosa iyidir cnm.benim dr da3.ay kilosuna iyi dedi.simdi yavasladi gibi kilo alimi

Bizde vardi masum ufurum çıktı ufak bi delik varmis 2 yasina kadar kapanir seneye kontrole gelin dedi

Benim kızımda düşük doğum ağırlıklı doğdu.2350 ve hızlı gelişti. Bu sebepten demiri yetersiz kalabilirmiş. Ben de kullanıcam galiba

kızlar oğlum 3 aylık olacak neredeyse 24 saat içinde 12-13 ane bez değiştiriyoruz bana çok gibi geldi sizde de öyle mi ?

Ben 28 agust ta dogum yaptim.3155 dogdu oglum.3.ay kontrolumzde 5900cikti.bugun 6200 biz hergun tartiyoruz kilo alimi yavasladi sanki.4.ayda normal deniyor yavaslamya ama evham yaptim.sizde durum ne
Evet canım gayet normal. Zaten aynı hızda almaya devam ederse hepsi birer sumo güreşçiisi olur

Eko çekildi kızım. İlk haftalar morarma oldu yüzünde. Ufak bir delik varmış kalbinde. Kapanır dedi. 6 aylıkken bir daha bakacaklar

kızlar oğlum 3 aylık olacak neredeyse 24 saat içinde 12-13 ane bez değiştiriyoruz bana çok gibi geldi sizde de öyle mi ?
Gece her uyandığında değiştiriyorsan normal. Ben bir kere değiştiriyorum gece. Gündüz de 2 saatte bir genelde. 9 10 tane oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…