2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım kolay gelsin..biz 1 aydan fazladır uyku düzenine girmişiz.kizim akşam 9 yada 10 gibi uyur.sabah sekiz buçukta uyanır..gece bi kere uyanır oda sütünü icio tekrar uyur...darisi başınıza.

Bizim de derdimiz uyuyana kadar. Bu saatte uyudu. öğlen 11 e kadar sadece 2-3 kere emziriyorum ama onda da uyanmıyor. Gözleri kapalı emiyor.

oğlum artık dik durmaya zorluyor kendini dikimeye cabalıyor sizinkilerde öyle mi kızlar?

Evet büyüdüler artık hiç sevmiyor yatmayı ya ayaklarını basmak istiyor ya da oturmak. Bu arada acı tecrübe : emziren anneler kivi yemeyin

Evet büyüdüler artık hiç sevmiyor yatmayı ya ayaklarını basmak istiyor ya da oturmak. Bu arada acı tecrübe : emziren anneler kivi yemeyin
neden canım gaz mı yapıyor kiwi ?

çikolata asla yemeyin bebek çatlayacak kadar aglıyor sabahlara kadar eliniz ayagınıza dolaşıyor 3 kere denedim ve kesin çikolataymış emin oldum

Kızlar bizim ilk dişimiz çıktıbir diş insanı nasıl bu kadar mutlu eder kendime inanamıyorum şuan. Geçen gün daha sormuştum size oğlum çok kaka yapıyor diye. Meğer sebebi buymuş:)))
Belirtileri sadece kalası mı ağzına götürüyormuydu elini bizimki de çıkaracak gibi elini öyle bir sokuyorki parmakları ısırmaktan iz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…