- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.241
Bizim de doğduğunda duyuldu sonra kontrollerde duyulmadı dün tekrar duyuldu. Amin inşallahCanım benim büyük oğlumda da ilk iki ay vardı sonra bir daha olmadı. Yine de eko çektirdim temiz çıktı. Hakkı'nızda hayırlısı olsun.
Bizimde masum çıkar inşallah geçmiş olsun canımBizde vardi masum ufurum çıktı ufak bi delik varmis 2 yasina kadar kapanir seneye kontrole gelin dedi
Bizim kilo alımı şükür bu ay düzeldi bu aydan sonra yaaaşyarmışDr iyi diosa iyidir cnm.benim dr da3.ay kilosuna iyi dedi.simdi yavasladi gibi kilo alimi
Amin canım bizimde duyulmaz inşallahCanım benim büyük oğlumda da ilk iki ay vardı sonra bir daha olmadı. Yine de eko çektirdim temiz çıktı. Hakkı'nızda hayırlısı olsun.
Eko kolay oldu mu canım geçmiş olsun güneş prenseseEko çekildi kızım. İlk haftalar morarma oldu yüzünde. Ufak bir delik varmış kalbinde. Kapanır dedi. 6 aylıkken bir daha bakacaklar
Canım antalyada süt buldunuz mu?kızlar oğlum 3 aylık olacak neredeyse 24 saat içinde 12-13 ane bez değiştiriyoruz bana çok gibi geldi sizde de öyle mi ?
ben göndermenın yolunu buldum ben sagıp gönderıyorum canım. annesi hem emzırıyor hem mama verıyor bebek ıyıye gıdıyor gözunde ıyılesme baslamıs cok şükürCanım antalyada süt buldunuz mu?
Ekoda birşey yok canım. Kalp ultrasonu oluyor. Sizin de önemli bir şey yoktur inşallahEko kolay oldu mu canım geçmiş olsun güneş prensese
Ekoda birşey yok canım. Kalp ultrasonu oluyor. Sizin de önemli bir şey yoktur inşallah
Canım kolay gelsin..biz 1 aydan fazladır uyku düzenine girmişiz.kizim akşam 9 yada 10 gibi uyur.sabah sekiz buçukta uyanır..gece bi kere uyanır oda sütünü icio tekrar uyur...darisi başınıza.Bu saatte hala bebeği ayakta olan var mı.. biz yine uyumadık
Canım kolay gelsin..biz 1 aydan fazladır uyku düzenine girmişiz.kizim akşam 9 yada 10 gibi uyur.sabah sekiz buçukta uyanır..gece bi kere uyanır oda sütünü icio tekrar uyur...darisi başınıza.
evet bizBu saatte hala bebeği ayakta olan var mı.. biz yine uyumadık
oğlum artık dik durmaya zorluyor kendini dikimeye cabalıyor sizinkilerde öyle mi kızlar?
neden canım gaz mı yapıyor kiwi ?Evet büyüdüler artıkhiç sevmiyor yatmayı ya ayaklarını basmak istiyor ya da oturmak. Bu arada acı tecrübe : emziren anneler kivi yemeyin
bizmkide başini kaldirmayi ogrenms bir kac kere cabaliyo kaldirmaynca basiyo cigligi :)oğlum artık dik durmaya zorluyor kendini dikimeye cabalıyor sizinkilerde öyle mi kızlar?
Dün gece biz de öyleydik birdi uyuduğundaBu saatte hala bebeği ayakta olan var mı.. biz yine uyumadık
Belirtileri sadece kalası mı ağzına götürüyormuydu elini bizimki de çıkaracak gibi elini öyle bir sokuyorki parmakları ısırmaktan iz oluyorKızlar bizim ilk dişimiz çıktı bir diş insanı nasıl bu kadar mutlu eder kendime inanamıyorum şuan. Geçen gün daha sormuştum size oğlum çok kaka yapıyor diye. Meğer sebebi buymuş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?