- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.261
Aaa gözünüz aydın. Ben de yakında bekliyorum. Ne kadarlıksınız?
Ellerini öyle bir sokuyordu ki öğürmeye başlıyordu artık. Gazını çıkarırken elini sokamayınca benim omzumu deli gibi ısırmaya çalışıyordu. Ve çok salya akıttı. Şimdi salya kesildi amaBelirtileri sadece kalası mı ağzına götürüyormuydu elini bizimki de çıkaracak gibi elini öyle bir sokuyorki parmakları ısırmaktan iz oluyor
Yok canım aksine uzun yazman çok iyi oldu çünkü insan okudukça rahatlıyor benim troit 8 senedir var 1.bebeğimi sağlıklı bir sekilde kucağıma aldim ozaman troit sorunum yoktu 10 sene ara verdim ve şimdi yeniden 2.ye hamileyim ilaçlarımı düzenli olarak içiyorum birden 10.300 çıkınca çok korktum arayada hafta sonu girince hastaneye gidemedim şimdi yarını iple çekiyorum inşallah hayırlısı olur ben ameliyat oldum troitlerimi aldırdım o yüzden ömür boyu eutroxs kullanıyorum
2800 gr doğdu bence bebeğinin kilosu gayet iyi bu aylardan sonra yavaşlayacak doktorum da öyle söylediDogum kilosu nedir.masallah kuzuya bu arada
Masallah cnm tekrar tekrar kuzuna.yavaslayacagini biliyorum aslinda ama bebek terazisi aldik hergun psikopat gibi olcuyoruz doktorumuz aslinda boyle yapmamizin bizi olumsuz etkileyebilecegini soylemisti.kilo artarken iyi de bi kac gundur yerinde sayinca rakam cok tedirgin oldum.sadece anne sutu aliyor.acaba sutum mu yetmiyor diye dusunmeye basladim.siz de sadece anne sutuyle mi devam ediyorsunuz.cok sordum galiba lutfen sıktiysam cevap yazma:)2800 gr doğdu bence bebeğinin kilosu gayet iyi bu aylardan sonra yavaşlayacak doktorum da öyle söyledi
Ay olur mu estağfurullah anneyiz ister istemez evham yapıyoruz sadece anne sütü alıyor ama sütüm de eskisi gibi yok doymadıkları zaman hiç bir şekilde susmuyorlar. Tartı almakla biraz kötü yapmışsınız sanırım insan daha çok takar ama bence maşallah kilosu iyi. Mesela bizden önce doktor bir bebeği tarttı 7 aylık 6300 gr dı daha önce ki kontrolde 5 aylık bebek 6 kiloydu ve hepsine gayet iyi dedi.Masallah cnm tekrar tekrar kuzuna.yavaslayacagini biliyorum aslinda ama bebek terazisi aldik hergun psikopat gibi olcuyoruz doktorumuz aslinda boyle yapmamizin bizi olumsuz etkileyebilecegini soylemisti.kilo artarken iyi de bi kac gundur yerinde sayinca rakam cok tedirgin oldum.sadece anne sutu aliyor.acaba sutum mu yetmiyor diye dusunmeye basladim.siz de sadece anne sutuyle mi devam ediyorsunuz.cok sordum galiba lutfen sıktiysam cevap yazma:)
Ben de takip ediyorum agliyor mu diye aglamiyor..hergun kakasini da yapiyor...cok tesekkur ederimAy olur mu estağfurullah anneyiz ister istemez evham yapıyoruz sadece anne sütü alıyor ama sütüm de eskisi gibi yok doymadıkları zaman hiç bir şekilde susmuyorlar. Tartı almakla biraz kötü yapmışsınız sanırım insan daha çok takar ama bence maşallah kilosu iyi. Mesela bizden önce doktor bir bebeği tarttı 7 aylık 6300 gr dı daha önce ki kontrolde 5 aylık bebek 6 kiloydu ve hepsine gayet iyi dedi.
Bizimki de elini sokayım derken midesi bulanıp kusuyor daha gazları bitmeden birde dişleri başladı erken çıkması iyi mi kötü mü bilemedim bide emmekte istemiyor pek Allah yardım etsin ağrısız sızısız atlatırlar inşallahEllerini öyle bir sokuyordu ki öğürmeye başlıyordu artık. Gazını çıkarırken elini sokamayınca benim omzumu deli gibi ısırmaya çalışıyordu. Ve çok salya akıttı. Şimdi salya kesildi ama
Canım boyu uzuyordur aç olunca ortalığı inletiyorlar hiç merak etme:))Ben de takip ediyorum agliyor mu diye aglamiyor..hergun kakasini da yapiyor...cok tesekkur ederim
Galiba oyle boyu uzun gibi baktim da 3.ayda boy max 65 olurmus bizim 64tu 2 hafta once 3.ay kontrolumuzde.ay neyse takmicam ve tartmicam bir sonraki kontrole kadar :)))Canım boyu uzuyordur aç olunca ortalığı inletiyorlar hiç merak etme:))
canm biz 4.ayi bitirdk hala 63cm naplm cok takmamak lazmmş :)Galiba oyle boyu uzun gibi baktim da 3.ayda boy max 65 olurmus bizim 64tu 2 hafta once 3.ay kontrolumuzde.ay neyse takmicam ve tartmicam bir sonraki kontrole kadar :)))
Benim oğlanda birazcık kısacanm biz 4.ayi bitirdk hala 63cm naplm cok takmamak lazmmş :)
bizde o plani kurdukBenim oğlanda birazcık kısayürümeye başlasın eve basket potası alacağım
Ekoyu biliyorum ama bebeğe yapılacak olunca :) yoktur şnşallah ya benim eşimde kalp problemi var o yüzden endişelendimEkoda birşey yok canım. Kalp ultrasonu oluyor. Sizin de önemli bir şey yoktur inşallah
Hangi dişi cıktı canım önlerden miSağol Can'ım, ayın 24 ünde 4 aylık olacağız
Bizimkinin doğduğunda duyulmuştu. 6.gün ve aylık kontrollerde duyulmadı çok şükür. İnşaAllah sizinki de geçicidirDün kontrol vardı benim oğlan cılız olcak galiba sağlığı iyi olsundü. 3300 doğdu 3 aylık kilosu 5300 bu ay iyi olduğumuzu söyledi 700 gram almış. Kalbinde belli bi oranda üfürüm duydu bi daha ki ayda duyarsam eko isticem dedi. Üfürüm duyulan bi tanıdığınız falan var mı
Senin değiştirme sıklığınla alakalı olabilir. Biz de istikrarlı 11kez değiştiriyoruz. Eşime kalsa bu 20 olur. Çünkü mavi çizgiyi biraz görsün bezi şişmiş değiştirelim diyor.kızlar oğlum 3 aylık olacak neredeyse 24 saat içinde 12-13 ane bez değiştiriyoruz bana çok gibi geldi sizde de öyle mi ?
canım bizim hep öyleydi uçucak gibi kollar ayaklar durmuyor. kendinden boomeranglı diyorum hatta ben.Kızlar benim bebeğim 96 günlük son 10 gündür çok hareketlendi kolları ayakları durmuyor hep çırpınıyor sizdeyse durum böylemi yoksa benimki hiperaktif mi olacak
canm benmkide öyle hele emerken cok komik bi rahat emmiyo :)Kızlar benim bebeğim 96 günlük son 10 gündür çok hareketlendi kolları ayakları durmuyor hep çırpınıyor sizdeyse durum böylemi yoksa benimki hiperaktif mi olacak
Ay aynen benimki de öle başta öyle değildi son 2 haftadır böyle ondan mı kilo almıyor zayıf bilemiyorum annesinin yapacağı sporu o yapıyorcanım bizim hep öyleydi uçucak gibi kollar ayaklar durmuyor. kendinden boomeranglı diyorum hatta ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?