2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Belirtileri sadece kalası mı ağzına götürüyormuydu elini bizimki de çıkaracak gibi elini öyle bir sokuyorki parmakları ısırmaktan iz oluyor
Ellerini öyle bir sokuyordu ki öğürmeye başlıyordu artık. Gazını çıkarırken elini sokamayınca benim omzumu deli gibi ısırmaya çalışıyordu. Ve çok salya akıttı. Şimdi salya kesildi ama

Canım merhaba, bende ömür boyu euthrox kullanıcam. Kaç mg kullanıyosun? Eğer azsa oma rağmen 10.300 olduysa doktorunun yapıcagı mg yükseltmek olucaktır diye düşünüyorum. Korkma allahın izniyle bişey olmaz

2800 gr doğdu bence bebeğinin kilosu gayet iyi bu aylardan sonra yavaşlayacak doktorum da öyle söyledi
Masallah cnm tekrar tekrar kuzuna.yavaslayacagini biliyorum aslinda ama bebek terazisi aldik hergun psikopat gibi olcuyoruz doktorumuz aslinda boyle yapmamizin bizi olumsuz etkileyebilecegini soylemisti.kilo artarken iyi de bi kac gundur yerinde sayinca rakam cok tedirgin oldum.sadece anne sutu aliyor.acaba sutum mu yetmiyor diye dusunmeye basladim.siz de sadece anne sutuyle mi devam ediyorsunuz.cok sordum galiba lutfen sıktiysam cevap yazma:)

Ay olur mu estağfurullah anneyiz ister istemez evham yapıyoruz sadece anne sütü alıyor ama sütüm de eskisi gibi yok doymadıkları zaman hiç bir şekilde susmuyorlar. Tartı almakla biraz kötü yapmışsınız sanırım insan daha çok takar ama bence maşallah kilosu iyi. Mesela bizden önce doktor bir bebeği tarttı 7 aylık 6300 gr dı daha önce ki kontrolde 5 aylık bebek 6 kiloydu ve hepsine gayet iyi dedi.

Ben de takip ediyorum agliyor mu diye aglamiyor..hergun kakasini da yapiyor...cok tesekkur ederim

Bizimki de elini sokayım derken midesi bulanıp kusuyor daha gazları bitmeden birde dişleri başladı erken çıkması iyi mi kötü mü bilemedim bide emmekte istemiyor pek Allah yardım etsin ağrısız sızısız atlatırlar inşallah

Bizimkinin doğduğunda duyulmuştu. 6.gün ve aylık kontrollerde duyulmadı çok şükür. İnşaAllah sizinki de geçicidir

kızlar oğlum 3 aylık olacak neredeyse 24 saat içinde 12-13 ane bez değiştiriyoruz bana çok gibi geldi sizde de öyle mi ?
Senin değiştirme sıklığınla alakalı olabilir. Biz de istikrarlı 11kez değiştiriyoruz. Eşime kalsa bu 20 olur. Çünkü mavi çizgiyi biraz görsün bezi şişmiş değiştirelim diyor.
Dün akraba ziyareti , sonrasında alışveriş vs derken fırsat olmadı hem sık emzirmeye hem alt değişimine. 24saatte 8bez çıktı.

Kızlar benim bebeğim 96 günlük son 10 gündür çok hareketlendi kolları ayakları durmuyor hep çırpınıyor sizdeyse durum böylemi yoksa benimki hiperaktif mi olacak
canım bizim hep öyleydi uçucak gibi kollar ayaklar durmuyor. kendinden boomeranglı diyorum hatta ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…