- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.281
Sağol canım, tabii ön alt dişi çıktı.Hangi dişi cıktı canım önlerden mi
Hayırlı olsun buarada :)
Lokum gibidir o zaman senin oglus:) allahim esirgesin bin masallahBenim oğlanda birazcık kısayürümeye başlasın eve basket potası alacağım
Dogru soyluyorsun...sanki bana kilolu olmasi uzun olmasindan iyi gibi geliyor kabul ediyorum cok cahilce :)))) allah hepsini korusun.canm biz 4.ayi bitirdk hala 63cm naplm cok takmamak lazmmş :)
yok canm bence cahilce degill anne pimpirikligi ben şuan 80 kiloyum ne zamn annemle goruntulu konussm ay nedn bu kadar zayifladn bi deri bi kemik kalmissn diyoDogru soyluyorsun...sanki bana kilolu olmasi uzun olmasindan iyi gibi geliyor kabul ediyorum cok cahilce :)))) allah hepsini korusun.
canm biz 4.ayi bitirdk hala 63cm naplm cok takmamak lazmmş :)
saglikli olsnlarda aman kisa olsnlar :)benmki de 3.5 aylık ana 60 cm bile değil daha :))
Aaa gözün aydın canım ateş falan oldu mu hiç tek belirti kaka mıKızlar bizim ilk dişimiz çıktı bir diş insanı nasıl bu kadar mutlu eder kendime inanamıyorum şuan. Geçen gün daha sormuştum size oğlum çok kaka yapıyor diye. Meğer sebebi buymuş:)))
Dolabında sütün var mı yada kullanmadan önce bikaç gün sağım yapsan. Kullandıktan sonra nekadar süre vücutta kalırmış ona göre o süre boyuncada sağıp atsan.Arkadaşlar alerji oldum her yerim kaşınıyor ve kabarıyor doktora gittim iğne ve ilaç yazdı emziriyorum dedim kesin vurulman gerek dedi az miktarda bebeğe geçermiş ama içeriklerini okuyunca emziren anneler kullanmasın yazıyor kafam karıştı kullansam bi dert kullanmasam bi dert kaşınmaktan ne uyuyabiliyorum nede durabiliyorum
Benimki de 3,5 aylık 58 cm kilosu da 5400 ancak olabildibenmki de 3.5 aylık ana 60 cm bile değil daha :))
Doğum kilosu önemliymiş. Yani Doğum kilolarına göre gelişim gösteriyor bebekler o nedenle hepsi normalse iyi demiştir :)Ay olur mu estağfurullah anneyiz ister istemez evham yapıyoruz sadece anne sütü alıyor ama sütüm de eskisi gibi yok doymadıkları zaman hiç bir şekilde susmuyorlar. Tartı almakla biraz kötü yapmışsınız sanırım insan daha çok takar ama bence maşallah kilosu iyi. Mesela bizden önce doktor bir bebeği tarttı 7 aylık 6300 gr dı daha önce ki kontrolde 5 aylık bebek 6 kiloydu ve hepsine gayet iyi dedi.
Maşallah. Kaç aylık bebeğiniz ?Canım kolay gelsin..biz 1 aydan fazladır uyku düzenine girmişiz.kizim akşam 9 yada 10 gibi uyur.sabah sekiz buçukta uyanır..gece bi kere uyanır oda sütünü icio tekrar uyur...darisi başınıza.
Cok sukur canımm senı ayrı bir entry de etiketlemiştim antalyadan süt bagsı yapmak isteyenler vardı gözüme carpınca sana yazmak istedim. Cok gecmiş olsun tekrarben göndermenın yolunu buldum ben sagıp gönderıyorum canım. annesi hem emzırıyor hem mama verıyor bebek ıyıye gıdıyor gözunde ıyılesme baslamıs cok şükür
Canım birden yayılıyor ve kızım ne kaşıkla ne bibpronla biey içiyor başka doktora da sordum mecbur kullanacak fazla geçmez süte diyorDolabında sütün var mı yada kullanmadan önce bikaç gün sağım yapsan. Kullandıktan sonra nekadar süre vücutta kalırmış ona göre o süre boyuncada sağıp atsan.
Geçmiş olsun zor bir durum
Benimki hala kusuyor duvara yere aynı ben elbise önlük hiç bişey yetişmiyorKızlar 3,5 aylık olup bebeği hala sürekli kusan var mı aranızda varsa bi yöntem bulabildi mi ? Artık son çare gaviskona başlayalım diyeceğim doktora çünkü mahvoluyoruz. Evin her yeri şal çarşaf . İki günde bir makine tabiri vardır ya hani tam da ben o işte! Sürekli kendi üstüm onun üstü artık sosyal bir şeyler yapmaktan da soğudum her yerde kusuyor
Ya kustuğu için mi gaviskon verdi doktorKızlar yarın ucuncu ayı doldurdugumuz için doktor kontrolümüz vardı bugün bebegım ılk ıkı ay ayda bır kilo alarak devam etti buay ise sadece 600gram almısız. Doktor alt sınırda oldugunu soyledı kılo alımımızın. Sutun yetıyormu dedi evet dedim hatta kusuyor cok sonrasında da dedım. Belkı buyuzden kılo alımı azalmıstır dedi gaviscon verdi kullanımı da cok karısık anlattınıyıce kafam karıstı. Bebegıne gavıscon kullanan varmı? Bır hafta ıcınde 200gramın üstünde kilo alırsa sıkıntı olmaz dedi aksi halde bir hafta sonra kendım evde tartıp doktora götüreceğim insallah kilo alımı iyi cıkar. Sütüm varkennde sırf kılo almıyor diye mama vermek zorunda kalmam umarımbırde kakasını ılk kez dort gun yapmadı ama doktor normal dedi. Yaptıgındakı hali cıvıksa sorun degıl 7gun bıle yapmayabılır veya gunde 7kere de yapabilir sorun degıl dedi. Buaykı kontrol bıraz kötü gectı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?