2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
600 gram iyi aslında canım zaten bu aydan sonra kilo alımı azalırmış bizimki 700 gram almış iyi gidiyor dedi biliyorsun biz sıkıntılı ilerliyoruz kilo konusunda

600 gram iyi aslında canım zaten bu aydan sonra kilo alımı azalırmış bizimki 700 gram almış iyi gidiyor dedi biliyorsun biz sıkıntılı ilerliyoruz kilo konusunda
Canım ortalama 600-800 gram alırmıs bebekler bu ay oyuzden biz de asgariye yakın oldugumuz için bu bir haftayı yakından takip edicez dedi bakalım

Canim bence az kilo almış diye sakın mama verme. 600 gr gayet normal her ay 1 kg alamazlar zaten. Ayrıca 6. Aya kadar Doğum kilosunu 2 ye katlamalari yeterli canim. Şimdiki doktorlar bir acayip en ufak birşeyde hep mama diyorlar. Çocukları obez yapmak istiyorlar galiba anlamıyorum bu durumu ben. Bizede doktorumuz ilk Aydan beri mama öneriyor mama yazıyor ben hiç dinlemiyorum kendisini. Biraz uzun oldu kusura bakma ama bu konu bende sinir yapti artık kaç aydır. Tercih sana kalmış canim ama bence bebeğinin gelişimi gayet iyi canim.

Canım yok haklısın bende mama taraftarı degılım az kılo almıssa ne olmus dıyorum cevap yok yani anlayamıyorum bazen ben

Canım biz kullanıyoruz o ilacı..benim kızımda çok kusuyor..ben sütumusağıyorum biraz..icine o tozu dokuyorum.kasikla karıştırıyorum veriyorum.

Canım yok haklısın bende mama taraftarı degılım az kılo almıssa ne olmus dıyorum cevap yok yani anlayamıyorum bazen ben
Bizim doktor ilk ay az kilo almis mama ver dedi dinlemedim. İkinci ay sütun yetmiyor dedi bende ne alaka dedim geçen ay yetti bu ay mi yetmedi dedim. Doktorda bu sefer yan çizdi kalitesi düşmüş o zaman dedi hi hi deyip geçiştirdim. Çünkü yine mama önerdi. Son ay gittiğimizde alması gereken sınırlar içinde ancak benim gönlümden geçen kadar almamis dedi. Banane senin gönlünden benim oğlum senin gönlüne göre mi büyüyecek. Birde hep mama veriyor sonra iyi geldi mi diyor bende bilmem hiç vermedim ki diyorum resmen bozuluyor. Sağlık ocağına dedim kilosu az mi yoo gayet iyi 6. Ayda 2 kati olması gereken kiloya 3. Ayda ulaşmış gayet güzel dediler. Yanı demem o ki ben doktora kilo konusunda hiç takılmıyorum sende sakın takılma. Benim icin doktorun yaptığı diğer muayeneler önemli sadece canim.

benim oğlum kusuyor canım. reflü var dedi doktoru. zor gerçekten yıka yıka bitmiyor ki

Zeynep5654 canım benim kızım da anne sütüyle besleniyor Kakasını 5 gün yapmadığı oluyor.bize Dr 6. Gün fitil ver dedi ama Ben kuru kayısı yiyorum çok şükür fitile gerek kalmadan ertesi gün yapıyor
Benim kızım da hem emdiği sütü kusuyor hem de midesinden peynir gibi kusuyor. Emdikten hemen sonra dik tutunca daha çok kustuğunu farkettimartık emzirdikten hemen sonra gazını çıkartmıyorum
Biraz sırt üstü yatırıyorum,sütün fazlası ağzından sızıyor
Sonra yüz üstü yatırıyorum o zaman da fazlasını kusuyor ve gazını çıkartıyor

Canım bence Dr değiştirin,kesin mama firmasıyla anlaşmıştır ondan hep mama ver diyordur.yarın öbür gün bebeğine aslında ihtiyacı olmadığı halde ilaç da verir.

Evet cnim cok iyi anliyorum. Bizde bugun tam 3 aylık olduk ama kusmada zerre azalma yok. Bi yere giderken oglumada kendimede bissuru yedek kiyafet alıyorum. Bide bizimle aynı durumda olan Zeynep5654 var oda bi çözüm bulamadım. Buarada ben motillium kullandim 1 ay önce kusmasini önler demisti doktor zerre azalmadi biraktik bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…