2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canım motilium tek başına bizde de işe yaramadı. doktor ek olarak gastrotuss diye bir ilaç yazdı. bi tık daha iyi en azından uyurken kusmuyor artık.

Canım ortalama 600-800 gram alırmıs bebekler bu ay oyuzden biz de asgariye yakın oldugumuz için bu bir haftayı yakından takip edicez dedi bakalım
Doktorun iyi bi doktordu sen içini ferah tut. 500 diye biliyorum bende geçen ay 600 dü bu ay 700 oldu. Stres yapma kendine

Eczanelerde çok pahalı oluyor internetten alsan daha uyguna alabilirsin canım. Bu arada geçen gün ebebek te gördüm bübchen marka şampuan 55 tl yazıyordu. Ne kadar pahalı bir markaymış öyle.

Bebeğe gelen takıları mı aldı ? Diyorum başka da bir şey demiyorum. Ne yüzsüz insanlar var Allahım

neden canım gaz mı yapıyor kiwi ?

çikolata asla yemeyin bebek çatlayacak kadar aglıyor sabahlara kadar eliniz ayagınıza dolaşıyor 3 kere denedim ve kesin çikolataymış emin oldum
Çikolata bize bir şey yapmıyor ben yiyorum canım. Bence kişiden kişiye göre değişiyor gaz yapan şeyler.

Bebeğim kakasınıen cuma günü yapmıştı bugün yaptı ama ilk defa böyle kat kati yaptı benim beslenmemden kaynaklı mıdır birde sünnet bahdajı çocuğu maaf etti tahriş ve pişik alerjikka iyi geldi gibi oldu ama geçmedi ne kullanabilirim

Canım bence senin gibi sütü bol birinin(maşallah) mamaya başlaması çok saçma. Anne sütünün bebeğe yaramaması gibi bir şey söz konusu değil ki. Bebek her ay 1 kg alamaz ki. Bence mamayı düşünme bile. Kilo almıyor diye mama vereni duydum ama sütü az olduğu için bebeğe yetmiyor diyerek mama tavsiye etmiş doktor. Bu durumu emzirme sanatı grubuna yaz istersen daha iyi yardımcı olurlar.

bu doktorları ben hıc anlayamadım bu ne demek ya 600 gr az değil ki benım bebegımde o kadar alıyor ve ben off ne guzel beslenıyor maasallah dıyorum ya

benım sevındıgıme başka bir anne üzülüyor ben anlamadım bu işi ben bebegıme bakıyorum tombul tombul ve sadece anne sütü ile besliyorum 400-500 -600 cıvarı alıyor hata ben cok önemsemiyorum ne kadar aldıını da gözumle bakınca göruyorum zaten bebek gayet saglıklı maasallahı var bence krıter bebeğin hareetli olması uyumu ve annenin iç sesi

bu nedir ya dogum doktorlarını atlattık şimdi geldik takıldık çocuk doktorlarına bir sezeryancılar bir de mamacılar
pes yani pes!

ayaklarınıda kaldırıyor kalkmaya çalışıyor resmen ne yapmamız lazım ki bilemedim
oturtmamalıyız bildiğime göre daha çok erken öyle değil mi ?
Bazı bebekler 5. Aydan itibaren oturabiliyor tabii doktor onaylı olmalı. Ama şuan çok erken bizim bebişler için. Bizim kız da yüz üstü yatarken poposunu havaya kaldırmaya başladı. Önce popoyu havaya kaldırıyor sonra yana devriliyor. Yalnız bırakmaya korkuyorum sıpayı.

bence 3 aylık ve civarı bebekler

günde 8-9 bez değiştiriyorsa
gün içinde hareketliyse zamanz aman neşeliyse
gözle baktığımızda cok zayıf halsiz görünmüyorsa
günlük kakasını yapıyorsa
cilt sıkı ise
bebek anne ve baba ile bir şekilde temas kuruyorsa

bence yeterınce saglıklıdır ben artık sondurup tartmayı bile ıstemıyrum ha 100 gr az ha fazla bebeği tartı için ağlatmaya bile değmez

bu koşullar varsa ve bir anne sadece süt ile besliyorsa bence asla mamaya geçilmemeli bu bebeğe haksızlık

Aynen ya çok haklısın sezaryenciler gitti mamacılar geldi. Hadi Bebek 300-400 gr alsa bir derece anlarım ama 600 gr çok normal. Benim kızım da her ay 600-700 gr alıyor ama gelişimi bence iyi. Boyu uzuyor, hareketleri her geçen gün artıyor, kıpır kıpır. Daha ne olsun. Doktorumuz da sağolsun daha hiç mama nın m si bile geçmedi aramızda. Her gitmemizde memeye devam diyor beni motive ediyor.

ben sadece anne sütü veriyorum 24 saat içinde 10-13 arası bez değiştiryoruma ma ben çok sık değiştiiryorum yani aşırı dolmasını beklemıyorum
bebegım heralde 6 kiloyu buldu ya da bulmadı hiççç önemi yok artık ben bakınca gayet saplıklı ve hareketli bir bebek göruyorum

canım ben ölçü için doktora bile götürmek istemıyrum sen eve tartı almıssın ! yapmasaydın keşke. tartı nın ta kendisi sensin sen onun ıyı oldugunu anlarsın annessi iç güdülerine güven her şey doktorlarla sabit değil. bence bundna sonra bebeklerımıze sıkı sıkıya sarılıp kucak dolusu sevgı vermekle çözülür

ne kilosu ne aldıgımız eksik bir şey önemli değil önemli olan doya doya sevgi ne gıydıgını anmsamayacak ama sevınıp sevılmedıgını ömür boyu anımsayacak dıye düşünüyorum ben hep varsın bir şeyi eksik olsun ama anne babasının sevgısınde dönsün dünyası diyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…