- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.341
ooo canım 1 cm mı hesabı yapılmaz ki ölçüler bile saglıklı değil herkes başka ölçerGaliba oyle boyu uzun gibi baktim da 3.ayda boy max 65 olurmus bizim 64tu 2 hafta once 3.ay kontrolumuzde.ay neyse takmicam ve tartmicam bir sonraki kontrole kadar :)))
evet canım ben mavı cizgi hafıf önde görunur görunmez hemen değiştiryorum az bile ıslansa bekletmek istemıyorum ama bazen öyle dolu oluyor ki bez resmen 2 bezlık dolmuş oluyor yani yine ortalamaya vursam evet 10-11 oluyor galiba . demek ki aşşagı yukarı aynıBizimkinin doğduğunda duyulmuştu. 6.gün ve aylık kontrollerde duyulmadı çok şükür. İnşaAllah sizinki de geçicidir
Senin değiştirme sıklığınla alakalı olabilir. Biz de istikrarlı 11kez değiştiriyoruz. Eşime kalsa bu 20 olur. Çünkü mavi çizgiyi biraz görsün bezi şişmiş değiştirelim diyor.
Dün akraba ziyareti , sonrasında alışveriş vs derken fırsat olmadı hem sık emzirmeye hem alt değişimine. 24saatte 8bez çıktı.
ömrü güzel olsun yavrunun sağlıklı sıhhatli olsun iyiler yoldaşı olsun bu işler cm ile değil boşver saglık sounu olmasında sankı hepimiz manken gibiyizde ...benmki de 3.5 aylık ana 60 cm bile değil daha :))
çok teşekkür ederım canımm . eşimin tanıdıkları varmış haftalık iş için gidip gelıyorlar haftada 1 gun sağabildiğim kaar gönderıyrum. sütüm bol yaglı ve besleyıcı oldugu için az da olsa cokta olsa iyi geldi sanırım . helal olsun kuzumaCok sukur canımm senı ayrı bir entry de etiketlemiştim antalyadan süt bagsı yapmak isteyenler vardı gözüme carpınca sana yazmak istedim. Cok gecmiş olsun tekrar
cok haklısınCanım yok haklısın bende mama taraftarı degılım az kılo almıssa ne olmus dıyorum cevap yok yani anlayamıyorum bazen ben
coooook nadirenKızlar sizin fındıklarinda sıçrayarak uyanmaları devam ediyomu
hımmm olabilir belki bazı çikolatalar yapıyordur tekrar denemeye cesaret bıle edemem çoook kötüydüÇikolata bize bir şey yapmıyor ben yiyorum canım. Bence kişiden kişiye göre değişiyor gaz yapan şeyler.
Bazı bebekler 5. Aydan itibaren oturabiliyor tabii doktor onaylı olmalı. Ama şuan çok erken bizim bebişler için. Bizim kız da yüz üstü yatarken poposunu havaya kaldırmaya başladı. Önce popoyu havaya kaldırıyor sonra yana devriliyor. Yalnız bırakmaya korkuyorum sıpayı.
doymasa bebek zaten durmaz ki , kıyameti koparır demek ki yetiyor bebeğe tamam agıyorar ama hala gaz sorunu tamamne çözülmedi daha eylül bebeklerı yenı yeni adapte olmaya başladılar dünyaya ya ve annelerine bence her şey cok normalAynen ya çok haklısın sezaryenciler gitti mamacılar geldi. Hadi Bebek 300-400 gr alsa bir derece anlarım ama 600 gr çok normal. Benim kızım da her ay 600-700 gr alıyor ama gelişimi bence iyi. Boyu uzuyor, hareketleri her geçen gün artıyor, kıpır kıpır. Daha ne olsun. Doktorumuz da sağolsun daha hiç mama nın m si bile geçmedi aramızda. Her gitmemizde memeye devam diyor beni motive ediyor.
bebek arabasında dikilmeye zorluyor kendini çok ısrarcı ne yapsak bilemiyorum daha dik mi oturtmaya başlamalıyız anlayamadım annem hayır daha erken yapma diyorBazı bebekler 5. Aydan itibaren oturabiliyor tabii doktor onaylı olmalı. Ama şuan çok erken bizim bebişler için. Bizim kız da yüz üstü yatarken poposunu havaya kaldırmaya başladı. Önce popoyu havaya kaldırıyor sonra yana devriliyor. Yalnız bırakmaya korkuyorum sıpayı.
Gecmis olsun canim, allah korumus. Sanirim anneler hep korkar cocuklari icin ama bazileri cocuklarina fazla belli etmez.Kızlar bebeğim bu akşam pusetten düştü. Kaloriferin önüne koymuştum dayalıydı. Baktım perde rahatsız ediyor biraz öne çekeyim dedim, mutfaktayız bu arada, sofrayı kurana kadar dursun biraz daha ben bunu demeye kalmadı arkaya doğru bir attı kendini petekle puset arasında kaldı çarptı başı aklım çıktı yerde olmasına rağmen. Arabamızı da ödünç vermiştik komşu götürdü hastaneye Allah bin kez razı olsun. Ben mi fazla panik yaptım küçük diye bilmiyorum doktor bişey yok dedi, sadece gece arada uyandır ağlıyorsa sorun yok gözlerine bak dedi. Kayarsa hemen gelin dedi ama ciddi bi durum yok dedi. Defalarca öpüp özür diledim miniğimden büyüyüp habire düşüp ettiği zaman napıcam ben. Takıntılı çocuğu darlayan bi anne olmak istemiyorum.. Bebeğim mışıl muşul uyuyor 3 saattir ben uyuyamadım..
G
Gecmis olsun canim, allah korumus. Sanirim anneler hep korkar cocuklari icin ama bazileri cocuklarina fazla belli etmez.
Bu durumda korkmayan bir anne dusunemiyorun :)
neden canım gaz mı yapıyor kiwi ?
çikolata asla yemeyin bebek çatlayacak kadar aglıyor sabahlara kadar eliniz ayagınıza dolaşıyor 3 kere denedim ve kesin çikolataymış emin oldum
Kızlar bebeğim bu akşam pusetten düştü. Kaloriferin önüne koymuştum dayalıydı. Baktım perde rahatsız ediyor biraz öne çekeyim dedim, mutfaktayız bu arada, sofrayı kurana kadar dursun biraz daha ben bunu demeye kalmadı arkaya doğru bir attı kendini petekle puset arasında kaldı çarptı başı aklım çıktı yerde olmasına rağmen. Arabamızı da ödünç vermiştik komşu götürdü hastaneye Allah bin kez razı olsun. Ben mi fazla panik yaptım küçük diye bilmiyorum doktor bişey yok dedi, sadece gece arada uyandır ağlıyorsa sorun yok gözlerine bak dedi. Kayarsa hemen gelin dedi ama ciddi bi durum yok dedi. Defalarca öpüp özür diledim miniğimden büyüyüp habire düşüp ettiği zaman napıcam ben. Takıntılı çocuğu darlayan bi anne olmak istemiyorum.. Bebeğim mışıl muşul uyuyor 3 saattir ben uyuyamadım..
Yaa gerçekten ilaçlar kesin çözüm olsa kullanacağım ama hep dene dene bi çözüme ulaşama bebeğimin midesi bünyesi yıpranacak diye ilaç da denemek istemiyorum artık. Gaz ilaçlarından denemediğimiz kalmamıştı en sonunda hepsini bıraktımEvet cnim cok iyi anliyorum. Bizde bugun tam 3 aylık olduk ama kusmada zerre azalma yok. Bi yere giderken oglumada kendimede bissuru yedek kiyafet alıyorum. Bide bizimle aynı durumda olan @Zeynep5654 var oda bi çözüm bulamadım. Buarada ben motillium kullandim 1 ay önce kusmasini önler demisti doktor zerre azalmadi biraktik bizde
Ya ne kadar zor annelik. Ne yapsan dert. Annelik = vicdan azabı şunu yaptım mı ay bunu niye yapmadım valla yoruldumÇok geçmiş olsun canım. Çok şükür bisey olmamış. Sakin olmaya ve uyuyup dinlenmeye çalış.
Ne zaman bitecek acaba bu kusmalar. Kilo da alamıyor alıyor ama biraz alt sınırdan gidiyor benimkisi. Kilo takıntım Yok sağlıklı olsun da ben sadece gazını çıkarmaya çalışırken çok hırpalanıyor ona üzülüyorum sonra da zaten kusuyor illa ki.canım motilium tek başına bizde de işe yaramadı. doktor ek olarak gastrotuss diye bir ilaç yazdı. bi tık daha iyi en azından uyurken kusmuyor artık.
kustuğu için kilo alımı yavaş gidiyordur canım. ben bişeyi farkettim mamadan sonra dik tutup gazını çıkartınca daha çok ve şiddetli kusuyor. artık diklemiyorum zaten gazını çıkartmak istediğinde huzursuzlanmaya, kıvranmaya başlıyor o zaman dik tutuyorum, kendi kendine çıkarmasını bekliyorum. bağırsak gazı bitsin diye beklerken mide gazı eklendi, allah şifa versin hepimizin evladına.Ne zaman bitecek acaba bu kusmalar. Kilo da alamıyor alıyor ama biraz alt sınırdan gidiyor benimkisi. Kilo takıntım Yok sağlıklı olsun da ben sadece gazını çıkarmaya çalışırken çok hırpalanıyor ona üzülüyorum sonra da zaten kusuyor illa ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?