2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Galiba oyle boyu uzun gibi baktim da 3.ayda boy max 65 olurmus bizim 64tu 2 hafta once 3.ay kontrolumuzde.ay neyse takmicam ve tartmicam bir sonraki kontrole kadar :)))
ooo canım 1 cm mı hesabı yapılmaz ki ölçüler bile saglıklı değil herkes başka ölçer
saglıgı yerınde olsun yeter annesi üzme kendini

evet canım ben mavı cizgi hafıf önde görunur görunmez hemen değiştiryorum az bile ıslansa bekletmek istemıyorum ama bazen öyle dolu oluyor ki bez resmen 2 bezlık dolmuş oluyor yani yine ortalamaya vursam evet 10-11 oluyor galiba . demek ki aşşagı yukarı aynı

sen anne sütü ile mi besliyorsun canım ?

Cok sukur canımm senı ayrı bir entry de etiketlemiştim antalyadan süt bagsı yapmak isteyenler vardı gözüme carpınca sana yazmak istedim. Cok gecmiş olsun tekrar
çok teşekkür ederım canımm . eşimin tanıdıkları varmış haftalık iş için gidip gelıyorlar haftada 1 gun sağabildiğim kaar gönderıyrum. sütüm bol yaglı ve besleyıcı oldugu için az da olsa cokta olsa iyi geldi sanırım . helal olsun kuzuma

Canım yok haklısın bende mama taraftarı degılım az kılo almıssa ne olmus dıyorum cevap yok yani anlayamıyorum bazen ben
cok haklısın
ben tartmak bile istemıyorum artık gerek yok bence gözümle tartıyorum zaten
bu doktorlar sadece süt emen bir bebege mama ver derken acaba ellerını vıcdanına koyuyorlar mı zaten emıyor bebek ya derdiniz ne deği mi !

maasallah

doymasa bebek zaten durmaz ki , kıyameti koparır demek ki yetiyor bebeğe tamam agıyorar ama hala gaz sorunu tamamne çözülmedi daha eylül bebeklerı yenı yeni adapte olmaya başladılar dünyaya ya ve annelerine bence her şey cok normal

bence sağlık bakalınlığının bu olaya ciddi ciddi el atması lazım. bu konuda bilgilendirici yayınlar ve calışmlar gerekıyor kampanyalar gerekiyor . saglık ocaklarında annelerle direk temas kuracak hemşireler ve çalışmalar gerekiyor

Kızlar bebeğim bu akşam pusetten düştü. Kaloriferin önüne koymuştum dayalıydı. Baktım perde rahatsız ediyor biraz öne çekeyim dedim, mutfaktayız bu arada, sofrayı kurana kadar dursun biraz daha ben bunu demeye kalmadı arkaya doğru bir attı kendini petekle puset arasında kaldı çarptı başı aklım çıktı yerde olmasına rağmen. Arabamızı da ödünç vermiştik komşu götürdü hastaneye Allah bin kez razı olsun. Ben mi fazla panik yaptım küçük diye bilmiyorum doktor bişey yok dedi, sadece gece arada uyandır ağlıyorsa sorun yok gözlerine bak dedi. Kayarsa hemen gelin dedi ama ciddi bi durum yok dedi. Defalarca öpüp özür diledim miniğimden büyüyüp habire düşüp ettiği zaman napıcam ben. Takıntılı çocuğu darlayan bi anne olmak istemiyorum.. Bebeğim mışıl muşul uyuyor 3 saattir ben uyuyamadım..

bebek arabasında dikilmeye zorluyor kendini çok ısrarcı ne yapsak bilemiyorum daha dik mi oturtmaya başlamalıyız anlayamadım annem hayır daha erken yapma diyor

bugun oğlum babasının kucagındayken babası çağır elını uzat gel de dedi ilk defa yaptım bana dogru geliyor değişimler başladı iletiim güçleniyor

dün 2 defa denedim elime corap aldım yaklastırdım al oğlum dedim bekledım bakalım bilinçli tutacakmı diye 2 defada aldı çorabı elimden internete baktım bunun için erken görunuyor ama bilinçli tutmaya başladığınjı farkediyorum ben

senin kızında ne gibi gelişmeler var canım ?

G
Gecmis olsun canim, allah korumus. Sanirim anneler hep korkar cocuklari icin ama bazileri cocuklarina fazla belli etmez.
Bu durumda korkmayan bir anne dusunemiyorun :)

G

Gecmis olsun canim, allah korumus. Sanirim anneler hep korkar cocuklari icin ama bazileri cocuklarina fazla belli etmez.
Bu durumda korkmayan bir anne dusunemiyorun :)

öyle galiba öyledir yani hala uyumadım kuzum öyle masum ki hastanede insanlara bakışları filan böyle süt dökmüş kediye döndü bi sakinledi korktu mu ya da değişik mi geldi kıyamam

neden canım gaz mı yapıyor kiwi ?

çikolata asla yemeyin bebek çatlayacak kadar aglıyor sabahlara kadar eliniz ayagınıza dolaşıyor 3 kere denedim ve kesin çikolataymış emin oldum

Hemde feci gaz yapıyor. Sadece onda değil bende bile yaptı canim

Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür bisey olmamış. Sakin olmaya ve uyuyup dinlenmeye çalış.

Yaa gerçekten ilaçlar kesin çözüm olsa kullanacağım ama hep dene dene bi çözüme ulaşama bebeğimin midesi bünyesi yıpranacak diye ilaç da denemek istemiyorum artık. Gaz ilaçlarından denemediğimiz kalmamıştı en sonunda hepsini bıraktım

Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür bisey olmamış. Sakin olmaya ve uyuyup dinlenmeye çalış.
Ya ne kadar zor annelik. Ne yapsan dert. Annelik = vicdan azabı şunu yaptım mı ay bunu niye yapmadım valla yoruldum çok abartıyorum ama engel olamıyorum sanki bi benim mi evladım var diyorum sonra da ama daha çok küçükler başlıyor kafamın içinde.

Kızlar burnunu aspire ederken çok hırçınlaştı benimki bir iki defa denemede sakinleşsin diye ara verdim sonra tekrar aspire etmeye çalıştım o da kendini sağa sola çekiştirirken kıkırdağını hissettim acaba burnuna zarar vermiş miyimdir ? Hooffff! Uykusuz her gece!

canım motilium tek başına bizde de işe yaramadı. doktor ek olarak gastrotuss diye bir ilaç yazdı. bi tık daha iyi en azından uyurken kusmuyor artık.
Ne zaman bitecek acaba bu kusmalar. Kilo da alamıyor alıyor ama biraz alt sınırdan gidiyor benimkisi. Kilo takıntım Yok sağlıklı olsun da ben sadece gazını çıkarmaya çalışırken çok hırpalanıyor ona üzülüyorum sonra da zaten kusuyor illa ki.

kustuğu için kilo alımı yavaş gidiyordur canım. ben bişeyi farkettim mamadan sonra dik tutup gazını çıkartınca daha çok ve şiddetli kusuyor. artık diklemiyorum zaten gazını çıkartmak istediğinde huzursuzlanmaya, kıvranmaya başlıyor o zaman dik tutuyorum, kendi kendine çıkarmasını bekliyorum. bağırsak gazı bitsin diye beklerken mide gazı eklendi, allah şifa versin hepimizin evladına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…