2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
B Burgumakarna Denizatidenizyildizi canlar benim dr gaviskon verdi kusmasını engeller diye buaksam basladık bir hafta kullanıp deneyecegiz size geri bildirimde bulunurum ancak şu varkı kilo alımı iyi ise dr lar kusmayı sorun olarak görmüyor ve ilac yazmak istemiyor dorduncu ayda daha duzelmeye baslıyor denıyırdu ınsallah zamanla gecer bu gunler de

ayaklarınıda kaldırıyor kalkmaya çalışıyor resmen ne yapmamız lazım ki bilemedim
oturtmamalıyız bildiğime göre daha çok erken öyle değil mi ?
Bızımkı de bas ve ayakları kaldırıyor her an odadan cıkıp gidecek gibi duruyor :) oturtmuyoruz 6aydann sonra baslayacaklar

Gecmıs olsun canım bence dr un baska bır krem tavsıye ederse daha iyi olur

Canım bızdede hem agızdan sızma hem yogurt gıbı kusma var. Geğirirken epey cıkartıyor yuzustu hıc yatıramıyorum emzırdıkten yarım saat sonra bıle yatırsam karna baskı oldugu için kusuyor

Çok geçmiş olsun canım. Çok haklısın ben yerinde olsam ben de çok tedirgin olurdum gayet doğal. Şimdi çok küçükler. Allah korusun

Haklisin canim.kıpır kıpir masallah.tup bebek zaten gormemisligin dibini yasiyoruz sevgi aktarimi konusunda.cok mutlu bi bebek masallah.acaba ben biseyi eksik mi yapiyorum diye hayiflandim.sagolsun arkadaslar normal oldugunu soylediler icim rahatladi

Gecmis olsun minige...
Takintiyla ilgiisi yok canim bunun.telasin gayet normal hangimiz olsak ayni seyi yapardik :)

Canim kotu olarak degerlendime...
Biz dktorlarin her dediklerini dert edecek durmdayiz cunku ilk anneligimiz ve cok hassasiz. Ama soyle bir durum var ayni hastaneden iki dktor bile ayni bebek icin tam zit yorunlar yapabiliyor ki bizde oldu :) birisi cok iyi kilo aliyor hersey yolunda dedi 1 hafta snra digeri cook az kilo almis diger aya bakip degerlendirmemiz gerek dedi...
Boy ve kilo konusunda (kilosunda azalma veya 1 ay gibi bi surecte 100 gram kadar az almasi disinda) bebegimizin keyfi yerinde gelisimi nomaal hizda ise biraz esnek olmaliyiz sanki.
Ayrica iyi ve yolunda giden seyleri dusunup mutlu ol cunku biz hastanede yatarken o igneler ilaclar hastane ortami bambaska dusncelere sevkediyor insani ve o zamanlar sadece iyilessin de (en sikayetci oldugum uyku konusudur) hic uyumazsa uyumasn ben basinda her gece beklerim dedim.
Uzun oldu ama demem o ki bu kadar guzel sutun varken bebegin mutlu huzurluyken doktorlarin her dedigini bu kadar onemseme boy kilo knusunda. Bir de sut annesin :))
Bu arada kusuyor dedikten sonra o yuzden kilo alamistir demesi de tuhaf cunku senin bebegin ilk gunden beri cok kusuyor ama gayet iyi kilo aliyor. Giderek daha az kilo almasi normal demeliydi sana.
İcini ferah tut hersey yolunda bence

Arkadaslar süt nasıl artar tecrübe etmiş oldum. Kesinlikle düzenli pompa ben haftaya işe baslıyorum bebeğime stok yapayım diye sağmaya basladım sagdıkca da artar oldu. Bebeğim doyuyor üstüne ort 200 250 ml süt saklayabiliyorum. Bu arada hamilelikte aldıgım kilo 16 verdiğim bugun itibari ile 15

Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın bi gibi durumlarda önemli olan soğukkanlı olmak zamanla alışıcaz

Canim benim kiz da meme reddo yapiodu geceleri ama kulagi agriomus emerken basinc ols icin reddediomus. Haftaya ise baslaayacam biberonu aldi bizimki buzluktan cozunmus sutu de farketmedi cok sukur ara ara biberon ver bence

Bende dn dedigin sekilde oturttum nasil mutlu oldu nasil guluyor bize cok sasirdik hic kndini rahatsz hissetmis gibi deildi ama iki dakikadan fazla oturtmadm korktum

Canım bizim bebeklerimiz aynı gün doğumlu bugün kontrole gittik 6 kilo 100 gram 60 cm boy dedi 3500 doğmuştu hiç sormadım nasıl kilosu felan senin bebeğin ne kadar olmuş son iki aydır 700 Gr civarı alıyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…