- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.361
B BurgumakarnaEvet cnim cok iyi anliyorum. Bizde bugun tam 3 aylık olduk ama kusmada zerre azalma yok. Bi yere giderken oglumada kendimede bissuru yedek kiyafet alıyorum. Bide bizimle aynı durumda olanZeynep5654 var oda bi çözüm bulamadım. Buarada ben motillium kullandim 1 ay önce kusmasini önler demisti doktor zerre azalmadi biraktik bizde
Sıcrama reflexi devam canım care yarım kundak diyorumKızlar sizin fındıklarinda sıçrayarak uyanmaları devam ediyomu
Bızımkı de bas ve ayakları kaldırıyor her an odadan cıkıp gidecek gibi duruyor :) oturtmuyoruz 6aydann sonra baslayacaklarayaklarınıda kaldırıyor kalkmaya çalışıyor resmen ne yapmamız lazım ki bilemedim
oturtmamalıyız bildiğime göre daha çok erken öyle değil mi ?
Gecmıs olsun canım bence dr un baska bır krem tavsıye ederse daha iyi olurBebeğim kakasınıen cuma günü yapmıştı bugün yaptı ama ilk defa böyle kat kati yaptı benim beslenmemden kaynaklı mıdır birde sünnet bahdajı çocuğu maaf etti tahriş ve pişik alerjikka iyi geldi gibi oldu ama geçmedi ne kullanabilirim
Canım bızdede hem agızdan sızma hem yogurt gıbı kusma var. Geğirirken epey cıkartıyor yuzustu hıc yatıramıyorum emzırdıkten yarım saat sonra bıle yatırsam karna baskı oldugu için kusuyorZeynep5654 canım benim kızım da anne sütüyle besleniyor Kakasını 5 gün yapmadığı oluyor.bize Dr 6. Gün fitil ver dedi ama Ben kuru kayısı yiyorum çok şükür fitile gerek kalmadan ertesi gün yapıyor
Benim kızım da hem emdiği sütü kusuyor hem de midesinden peynir gibi kusuyor. Emdikten hemen sonra dik tutunca daha çok kustuğunu farkettimartık emzirdikten hemen sonra gazını çıkartmıyorum
Biraz sırt üstü yatırıyorum,sütün fazlası ağzından sızıyor
Sonra yüz üstü yatırıyorum o zaman da fazlasını kusuyor ve gazını çıkartıyor
biz kucagimzda oturtmaya basladk canmayaklarınıda kaldırıyor kalkmaya çalışıyor resmen ne yapmamız lazım ki bilemedim
oturtmamalıyız bildiğime göre daha çok erken öyle değil mi ?
Çok geçmiş olsun canım. Çok haklısın ben yerinde olsam ben de çok tedirgin olurdum gayet doğal. Şimdi çok küçükler. Allah korusunKızlar bebeğim bu akşam pusetten düştü. Kaloriferin önüne koymuştum dayalıydı. Baktım perde rahatsız ediyor biraz öne çekeyim dedim, mutfaktayız bu arada, sofrayı kurana kadar dursun biraz daha ben bunu demeye kalmadı arkaya doğru bir attı kendini petekle puset arasında kaldı çarptı başı aklım çıktı yerde olmasına rağmen. Arabamızı da ödünç vermiştik komşu götürdü hastaneye Allah bin kez razı olsun. Ben mi fazla panik yaptım küçük diye bilmiyorum doktor bişey yok dedi, sadece gece arada uyandır ağlıyorsa sorun yok gözlerine bak dedi. Kayarsa hemen gelin dedi ama ciddi bi durum yok dedi. Defalarca öpüp özür diledim miniğimden büyüyüp habire düşüp ettiği zaman napıcam ben. Takıntılı çocuğu darlayan bi anne olmak istemiyorum.. Bebeğim mışıl muşul uyuyor 3 saattir ben uyuyamadım..
Ben de bugün koltukta oturttum. Dik değil de 110 derece yastıklarla destekli. 4 aydan sonra oturtulabilir yavaş yavaş. Zaten oturmaya hazır olmayan bebek kendini kaydırıyor geriye doğru yapmayın lütfen böyle atraksiyonlar diyebiz kucagimzda oturtmaya basladk canm
Haklisin canim.kıpır kıpir masallah.tup bebek zaten gormemisligin dibini yasiyoruz sevgi aktarimi konusunda.cok mutlu bi bebek masallah.acaba ben biseyi eksik mi yapiyorum diye hayiflandim.sagolsun arkadaslar normal oldugunu soylediler icim rahatladiben sadece anne sütü veriyorum 24 saat içinde 10-13 arası bez değiştiryoruma ma ben çok sık değiştiiryorum yani aşırı dolmasını beklemıyorum
bebegım heralde 6 kiloyu buldu ya da bulmadı hiççç önemi yok artık ben bakınca gayet saplıklı ve hareketli bir bebek göruyorum
canım ben ölçü için doktora bile götürmek istemıyrum sen eve tartı almıssın ! yapmasaydın keşke. tartı nın ta kendisi sensin sen onun ıyı oldugunu anlarsın annessi iç güdülerine güven her şey doktorlarla sabit değil. bence bundna sonra bebeklerımıze sıkı sıkıya sarılıp kucak dolusu sevgı vermekle çözülür
ne kilosu ne aldıgımız eksik bir şey önemli değil önemli olan doya doya sevgi ne gıydıgını anmsamayacak ama sevınıp sevılmedıgını ömür boyu anımsayacak dıye düşünüyorum ben hep varsın bir şeyi eksik olsun ama anne babasının sevgısınde dönsün dünyası diyorum hep
Gecmis olsun minige...Kızlar bebeğim bu akşam pusetten düştü. Kaloriferin önüne koymuştum dayalıydı. Baktım perde rahatsız ediyor biraz öne çekeyim dedim, mutfaktayız bu arada, sofrayı kurana kadar dursun biraz daha ben bunu demeye kalmadı arkaya doğru bir attı kendini petekle puset arasında kaldı çarptı başı aklım çıktı yerde olmasına rağmen. Arabamızı da ödünç vermiştik komşu götürdü hastaneye Allah bin kez razı olsun. Ben mi fazla panik yaptım küçük diye bilmiyorum doktor bişey yok dedi, sadece gece arada uyandır ağlıyorsa sorun yok gözlerine bak dedi. Kayarsa hemen gelin dedi ama ciddi bi durum yok dedi. Defalarca öpüp özür diledim miniğimden büyüyüp habire düşüp ettiği zaman napıcam ben. Takıntılı çocuğu darlayan bi anne olmak istemiyorum.. Bebeğim mışıl muşul uyuyor 3 saattir ben uyuyamadım..
Canim kotu olarak degerlendime...Kızlar yarın ucuncu ayı doldurdugumuz için doktor kontrolümüz vardı bugün bebegım ılk ıkı ay ayda bır kilo alarak devam etti buay ise sadece 600gram almısız. Doktor alt sınırda oldugunu soyledı kılo alımımızın. Sutun yetıyormu dedi evet dedim hatta kusuyor cok sonrasında da dedım. Belkı buyuzden kılo alımı azalmıstır dedi gaviscon verdi kullanımı da cok karısık anlattınıyıce kafam karıstı. Bebegıne gavıscon kullanan varmı? Bır hafta ıcınde 200gramın üstünde kilo alırsa sıkıntı olmaz dedi aksi halde bir hafta sonra kendım evde tartıp doktora götüreceğim insallah kilo alımı iyi cıkar. Sütüm varkennde sırf kılo almıyor diye mama vermek zorunda kalmam umarımbırde kakasını ılk kez dort gun yapmadı ama doktor normal dedi. Yaptıgındakı hali cıvıksa sorun degıl 7gun bıle yapmayabılır veya gunde 7kere de yapabilir sorun degıl dedi. Buaykı kontrol bıraz kötü gectı yani
Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın bi gibi durumlarda önemli olan soğukkanlı olmak zamanla alışıcazKızlar bebeğim bu akşam pusetten düştü. Kaloriferin önüne koymuştum dayalıydı. Baktım perde rahatsız ediyor biraz öne çekeyim dedim, mutfaktayız bu arada, sofrayı kurana kadar dursun biraz daha ben bunu demeye kalmadı arkaya doğru bir attı kendini petekle puset arasında kaldı çarptı başı aklım çıktı yerde olmasına rağmen. Arabamızı da ödünç vermiştik komşu götürdü hastaneye Allah bin kez razı olsun. Ben mi fazla panik yaptım küçük diye bilmiyorum doktor bişey yok dedi, sadece gece arada uyandır ağlıyorsa sorun yok gözlerine bak dedi. Kayarsa hemen gelin dedi ama ciddi bi durum yok dedi. Defalarca öpüp özür diledim miniğimden büyüyüp habire düşüp ettiği zaman napıcam ben. Takıntılı çocuğu darlayan bi anne olmak istemiyorum.. Bebeğim mışıl muşul uyuyor 3 saattir ben uyuyamadım..
Ise baslayan anneler sutunuzu neyle veriyosunuz bende ise basliycam ama kizim bi ara biberonu aldi beni birakti sonra biberondan tiksindi memeye geri döndü ama agzina biberon degince kusuyo hatta d vitaminini bile tok karnina verince kusuyor kasikla agzindan cikariyor napicagimi bilmiyorum meme reddi yapmasin diye alistirma bardagi almayi düşünüyorum ama eminim onuda almak istemiycek kiz bebekleri memeye pek duskun olmaz diyolar sanirim benimki icin gecerli dogdugundan beri emmesi sikintili 3 ayda 3 kez meme reddi yasadik hayirlisiyla 1.seneyi bi bitirebilsek. herkesin bebegi biberon + meme gidiyor bi benim kizim cadilik yapıyor sanirim.
Doktora yeni gittik ve sormayı unuttum sağol canımGecmıs olsun canım bence dr un baska bır krem tavsıye ederse daha iyi olur
Sıcrama reflexi devam canım care yarım kundak diyorum
Ben de bugün koltukta oturttum. Dik değil de 110 derece yastıklarla destekli. 4 aydan sonra oturtulabilir yavaş yavaş. Zaten oturmaya hazır olmayan bebek kendini kaydırıyor geriye doğru yapmayın lütfen böyle atraksiyonlar diye
Canım bizim bebeklerimiz aynı gün doğumlu bugün kontrole gittik 6 kilo 100 gram 60 cm boy dedi 3500 doğmuştu hiç sormadım nasıl kilosu felan senin bebeğin ne kadar olmuş son iki aydır 700 Gr civarı alıyor amaKızlar yarın ucuncu ayı doldurdugumuz için doktor kontrolümüz vardı bugün bebegım ılk ıkı ay ayda bır kilo alarak devam etti buay ise sadece 600gram almısız. Doktor alt sınırda oldugunu soyledı kılo alımımızın. Sutun yetıyormu dedi evet dedim hatta kusuyor cok sonrasında da dedım. Belkı buyuzden kılo alımı azalmıstır dedi gaviscon verdi kullanımı da cok karısık anlattınıyıce kafam karıstı. Bebegıne gavıscon kullanan varmı? Bır hafta ıcınde 200gramın üstünde kilo alırsa sıkıntı olmaz dedi aksi halde bir hafta sonra kendım evde tartıp doktora götüreceğim insallah kilo alımı iyi cıkar. Sütüm varkennde sırf kılo almıyor diye mama vermek zorunda kalmam umarımbırde kakasını ılk kez dort gun yapmadı ama doktor normal dedi. Yaptıgındakı hali cıvıksa sorun degıl 7gun bıle yapmayabılır veya gunde 7kere de yapabilir sorun degıl dedi. Buaykı kontrol bıraz kötü gectı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?