2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
minikhikayem gecmis olsun canim..cok normal boyle dusunmen. Extra bir durum olunca insan pimpirikleniyor. Bizimki kusmazdi bir gun kusunca sabaha kadar uyumadim. Kusar bisey olur diye korktum. Annelik boyle birsey.
Zeynep5654 canim bence gayet iyi kizinin kilosu doktora hic takilma. Bana da ilk muayeneyede daha agladigi icin doymuyo mama ver dedi. Zaten kalp hastasi meme emmekte zorlanir dedi. Ama ne mama verdim ne onu dinledim. Sen ic sesini dinle anne hisseder doyuyormu doymuyor mu?

Canım geçmiş olsun görüp göreceğiniz bu olsun. Hemen hemen her bebek düşüyor ama kafasını çarptığı için hastaneye götürdüğünüz iyi olmuş.

Canım yanlış hatırlamıyorsam Anadolu yakasında oturuyordun. Hangi hastane ve Dr gidiyorsun? Memnun musun?

Benimki daha önce dediğim gibi yüz üstü yatarken poposunu havaya kaldırıp yana dönmeye başladı 2 gündür. Bir de tespih verdim eline onu salladı. Hareketleri bilinçli yapmaya başlıyorlar bence. Zaten 14. Hafta sıçramasında da öyle söylüyor. Yalnız bu sıçarama 5 hafta sürüyormüş

Eklentiler

• IMG_2174.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_2175.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 57
Piyano kismini tekmelemiyor mu? Bizimki bir yandan tekmelerken diger yandan ustten asilan oyuncaklarla konusuyor :) yuzustuyse hiic durmuyor hatta sadece oyun halisinda degil hicbir yerde sevmiyor yuzustu durusu.

Canım yanlış hatırlamıyorsam Anadolu yakasında oturuyordun. Hangi hastane ve Dr gidiyorsun? Memnun musun?
Canim biz atasehir memorial de Erdem Bey e gidiyorduk. Ama bu rsv virusunden 3 gun hastanede yattik ya o zaman kendisi izindeydi aksam nobetci olan doktor Nesrin hn ilgilendi ve bastan beri o gordu diye simdiye kadarki takiplerini de o yapti.
Erdem bey cok rahat guleryuzlu samimiydi ama Nesrin Hanim a bayildik. Cok acik sozlu fakat insani rahatlatan tum detaylari en ince ayrintisina kadar anlatan wp tan her yazdigimda uzun uzun cevap veren bi doktor. Bundan sonra Nesrin hn.la devam etmeye karar verdik :)
Siz kime gidiyodunuz

Benim kızım da geçen hafta 3-4 saat memede kalarak uyudu ve emdi. O emdikçe sütüm arttı. Şimdi o kadar emmiyor ama bu sefer de memelerim sertleşiyor hemen. Bence de en iyi süt artıran şey sık sık emzirmek

Kızlar dün bebeğimi banyo yaptırdıktan sonra üşüttüm galiba. Geniz akıntısı var uyurken ve emerken tıkanıyor. Çok huysuzlandı. Bir tavsiyeniz var mı ?

Kızlar dün bebeğimi banyo yaptırdıktan sonra üşüttüm galiba. Geniz akıntısı var uyurken ve emerken tıkanıyor. Çok huysuzlandı. Bir tavsiyeniz var mı ?
Canim burnu hasta olmasa bile surekli acik olmasi gerektigi icin doktor bize hergun serum fiz. Sıkın demisti. Tabi dolu olunca sıkp birakamiyorsun sonrasinda cekmen de gerek. Ben suan sabah aksam yapiyorum.

Canim burnu hasta olmasa bile surekli acik olmasi gerektigi icin doktor bize hergun serum fiz. Sıkın demisti. Tabi dolu olunca sıkp birakamiyorsun sonrasinda cekmen de gerek. Ben suan sabah aksam yapiyorum.
Canım burnu tıkalı değil geniz akıntısı var. Serum fizyolojik geniz akıntısını giderir mi ki ?

Bugn 4.ayki aşimizi yaptik 64 cm 8.100 kilomz aşi her iki bacaktan yapildi birincide hemsire baya bi ilgisinu dagittu aglamadi ama ikinci bacakta hemsire ister istemz aglar cunku yakiyo bu aşi dedi agladi ama fazla degil bide bize vitanmn ilaci verdiler saglk ocagnda ki vitamin ilacinu kullanan var mi

Kızlar bebeginizi ne sıklıkla yikiyorsunuz . Kıs ayı olduğu için korkuyorum yardımcı olyrmydunuz yikadiginiz oda kaç derece oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…