- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.401
2 günde 1 yıkıyorum odada ufo açıyorum digital dereceye göre normalde ev 24 derece ufo açınca 26 27 oluyo şimdilik bi sıkıntı yaşamadık
D Deromm canim ben de @minikhikayem le ayni seklde yikiyorum. Oda 26-27 banyo suyu da 36-37 derece oluyor
Ataşehir Memorialda Gökhan beye gittik iyiydiCanim biz atasehir memorial de Erdem Bey e gidiyorduk. Ama bu rsv virusunden 3 gun hastanede yattik ya o zaman kendisi izindeydi aksam nobetci olan doktor Nesrin hn ilgilendi ve bastan beri o gordu diye simdiye kadarki takiplerini de o yapti.
Erdem bey cok rahat guleryuzlu samimiydi ama Nesrin Hanim a bayildik. Cok acik sozlu fakat insani rahatlatan tum detaylari en ince ayrintisina kadar anlatan wp tan her yazdigimda uzun uzun cevap veren bi doktor. Bundan sonra Nesrin hn.la devam etmeye karar verdik :)
Siz kime gidiyodunuz
Tekmeliyor ama piyanosuz daha uzun süre oynuyorPiyano kismini tekmelemiyor mu? Bizimki bir yandan tekmelerken diger yandan ustten asilan oyuncaklarla konusuyor :) yuzustuyse hiic durmuyor hatta sadece oyun halisinda degil hicbir yerde sevmiyor yuzustu durusu.
Yeni şeyler yaptıklarında onlar da çok mutlu oluyorBende dn dedigin sekilde oturttum nasil mutlu oldu nasil guluyor bize cok sasirdik hic kndini rahatsz hissetmis gibi deildi ama iki dakikadan fazla oturtmadm korktum
Bol bol emzirme. Serum fizyolojikle burnu temizleme. Kuru soğanı bölüp yanına koyabilirsin ben hatta rendeliyorum etkisi artsın diye. Geçmiş olsun canım.Kızlar dün bebeğimi banyo yaptırdıktan sonra üşüttüm galiba. Geniz akıntısı var uyurken ve emerken tıkanıyor. Çok huysuzlandı. Bir tavsiyeniz var mı ?
Çok geçmiş olsun ben hala gece uyanıp bakıyorum nefes alıyor mu battaniye yüzünü kapattı mı diye evde eşya bırakmadım sivri her şeyi kaldırdım ya evham çok yapıyorum bende yani yürüyünce düşebileceği yerleri tahmin etmeye çalıyorum Allah yardımcımız olsun valla çok zorKızlar bebeğim bu akşam pusetten düştü. Kaloriferin önüne koymuştum dayalıydı. Baktım perde rahatsız ediyor biraz öne çekeyim dedim, mutfaktayız bu arada, sofrayı kurana kadar dursun biraz daha ben bunu demeye kalmadı arkaya doğru bir attı kendini petekle puset arasında kaldı çarptı başı aklım çıktı yerde olmasına rağmen. Arabamızı da ödünç vermiştik komşu götürdü hastaneye Allah bin kez razı olsun. Ben mi fazla panik yaptım küçük diye bilmiyorum doktor bişey yok dedi, sadece gece arada uyandır ağlıyorsa sorun yok gözlerine bak dedi. Kayarsa hemen gelin dedi ama ciddi bi durum yok dedi. Defalarca öpüp özür diledim miniğimden büyüyüp habire düşüp ettiği zaman napıcam ben. Takıntılı çocuğu darlayan bi anne olmak istemiyorum.. Bebeğim mışıl muşul uyuyor 3 saattir ben uyuyamadım..
Evet hamdolsun sadece anne sütü.evet canım ben mavı cizgi hafıf önde görunur görunmez hemen değiştiryorum az bile ıslansa bekletmek istemıyorum ama bazen öyle dolu oluyor ki bez resmen 2 bezlık dolmuş oluyor yani yine ortalamaya vursam evet 10-11 oluyor galiba . demek ki aşşagı yukarı aynı
sen anne sütü ile mi besliyorsun canım ?
Çok geçmiş olsun. Melekler korur bebekleri üzme kendini artık. İlerisi içinde 18. aya kadar dikkat edelim yeterki. Bıngıldak ozamana kadar kapanırmış. Benim yeğenim yerinde duramayan bir çocuk ve emeklemeden itibaren hep düştü yükseklerden de. Ama kafa zehir gibi MaşaAllahKızlar bebeğim bu akşam pusetten düştü. Kaloriferin önüne koymuştum dayalıydı. Baktım perde rahatsız ediyor biraz öne çekeyim dedim, mutfaktayız bu arada, sofrayı kurana kadar dursun biraz daha ben bunu demeye kalmadı arkaya doğru bir attı kendini petekle puset arasında kaldı çarptı başı aklım çıktı yerde olmasına rağmen. Arabamızı da ödünç vermiştik komşu götürdü hastaneye Allah bin kez razı olsun. Ben mi fazla panik yaptım küçük diye bilmiyorum doktor bişey yok dedi, sadece gece arada uyandır ağlıyorsa sorun yok gözlerine bak dedi. Kayarsa hemen gelin dedi ama ciddi bi durum yok dedi. Defalarca öpüp özür diledim miniğimden büyüyüp habire düşüp ettiği zaman napıcam ben. Takıntılı çocuğu darlayan bi anne olmak istemiyorum.. Bebeğim mışıl muşul uyuyor 3 saattir ben uyuyamadım..
@iiz kivi bizde gaz yapmadı, çikolata da öyle. Hatta her gece enerjim düşünce mini browni atıyorum. Bizim gaz sorunumuz pek yoktu taa ki dün geceye kadar. Akşam Nar yedim ve sabaha kadar ana oğul gazdan kıvrandık. Sabaha kadar doğru dürüst uyumadı acı acı ağladı yavrumHemde feci gaz yapıyor. Sadece onda değil bende bile yaptı canim
Benimki sadece 3 dk kilo alımı iyi dedi doktor doyuyordurBebeginiz kac dakka emiyor kızlar?
Ben bitene kadar kullanıyorum canım kapağını kapatıpKızlar komik gelcek ama serum fizyolojik varya tüp tüp satılan onlardan alıyorum ben ee sabah akşam sıkıyorum ama bitmiyor üstünde de tek kullanımlık yazıyor haliyle ikinci gün kalan ziyan oluyor sizde de böyle mi ben mi yanlış kullanıyorum
Canim tek kullanimda bi burna ceyrek diger burna ceyrek seklinde kullanin 24 saat icinde bitmezse atin demisti doktor bize.Kızlar komik gelcek ama serum fizyolojik varya tüp tüp satılan onlardan alıyorum ben ee sabah akşam sıkıyorum ama bitmiyor üstünde de tek kullanımlık yazıyor haliyle ikinci gün kalan ziyan oluyor sizde de böyle mi ben mi yanlış kullanıyorum
Ben burdan öğrendim ve eczaneden izotonik serum aldım,şırıngayla çekip kullanıyorum.tüp serumlardan çok daha hesaplı.tüp serumları ise bir yere gittiğimde kullandım.tüpleri her seferinde 3 er damla olarak kullanıyorumKızlar komik gelcek ama serum fizyolojik varya tüp tüp satılan onlardan alıyorum ben ee sabah akşam sıkıyorum ama bitmiyor üstünde de tek kullanımlık yazıyor haliyle ikinci gün kalan ziyan oluyor sizde de böyle mi ben mi yanlış kullanıyorum
Genelde çok uzun sürüyor en azı 15-20 dk.bazen bi saati buluyorbenim kızım memede keyif yapmayı seviyor.bebeğine göre değişiyor sanırım.Bebeginiz kac dakka emiyor kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?