- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.541
İyide sen verdiğini almışsın 57 ye ulaşana kadar kilo aldın sayma.. benim hiç midem bulanmadı kilo vermeden 1 kilo aldım ben napimmmartik ne oluyorsa ,bizde kendimize uyan bahaneyi buluyoruz..
Ben 57 ile hamile kaldim ama bulanti ,kusmaktan 53 e kadar dustum...
Surda 2-3 gundr yiyorum hemen 1 kilo alivermisim ya...
İyide sen verdiğini almışsın 57 ye ulaşana kadar kilo aldın sayma.. benim hiç midem bulanmadı kilo vermeden 1 kilo aldım ben napimmm
Aynen öyle aminn canım.. kilolar veriliyor dediğin gibi sağlıkla sıhhatli gelsin kuzucuklarNeyse bunlari takmadan ,guzelligini cikartalimm.Allahim hem bize hemde kuzularimiza saglik versinde geri hersey halloluyor canimm.
Kızlar merhaba. 6+5 olduk bizde. Doktor prezervatifle girin kesinlikle spermler içeriye gitmesin dedi. Bilginiz olsun paylasmak istedimKızlar biraz ayıp olucak ama ilişkiye giriyormusunuz
Biz bugün tutamadık kendimizi.çok dikkat ettik ama yinede korktum.
Ağrı kanama filan olmadı çok şükür.
Kızlar merhaba. 6+5 olduk bizde. Doktor prezervatifle girin kesinlikle spermler içeriye gitmesin dedi. Bilginiz olsun paylasmak istedim
Evet arkadaş söyleyince hatırladım. Spermler rahim ağzının yumuşamasına neden oluyorBiz yanlış yapmışız o zaman demekki.
Acaba zararmı veriyor spermler.doktorun sebebini açıkladımı canım.
Canım ben sivaslı değilim ama sivasta yaşıyorum :)Sivaslı var mi
Elbet bir düzene girer herhalde canım hamilelik boyunca böyle olursa , sürekli acıkırsak yandıkkkAyynenn canım yaaa. .14.haftaya kadar en fazla 2 kılo alınmalıymıs Dr. Dedi..ben kızımda 20 kiloyla doğuma gittim..bunda almak istemiyorum ama yemeyi durduramıyorum
Aynen kocaman bir göbek var önümde daha 7 haftalıkken . Ama gazdandır diye düşünüyorumGünaydın kızlar. Benim göbeğim yağlandı sizinde öyle mi? Zayıf biriyim ama göbeğim 2 kat oldu
Ben 52 ile kaldım ama şu an 54 kilo oldum daha 7 haftalıkKaç kg ile hamile kaldınız kızlar? Ben 74lre kaldım :) diyet yaparken geldi bebişim
Amin canım benim inşallah sağlık ve sıhhatle alalım kollarımıza .. 2012 de bir evladın daha var ozaman senin :) 1 gün var aramızda takvime göre kalp atışlarını duyabildinizmi?
bende dün gittim doktora haftaya gel dedi kalp atışlarını duymak için bana da. demek aynıymışız. bnde korkmuştum acaba nie geçikti diyeYok duyamadik canim daha cok kucuk dedi cumartesi kontrole gidicem belki duyariz bu sefer minnagimizi
Hic olumsuz birsey duymadim bu doktor hakkinda medivia da mi yapti operasyonu canim..yakinlarim farkli seylerden ameliyat olmustu ona bikac sene evvel cok memnun herkesÖmer demirelli yi tek geçerim. 7 yıldır birtek ona giderim. Doğumum sezeryan oldu ve onun sayesinde daha ilk gün ayağa kalktım doğru düzgün yatmadım bile diyebilirim. Bu hamileliğimde yine önce Allah ın sonra onun sayesinde tedavi ile oldu.
Canım geç değil ki senin daha duyamaman normal ben 8+4 üm daha yarın gidicem kalp atışı için :)bende dün gittim doktora haftaya gel dedi kalp atışlarını duymak için bana da. demek aynıymışız. bnde korkmuştum acaba nie geçikti diye
günaydın canım..ben 1 kilo aldım ama sanki 10 kilo almış gibi şiş hissediyorum kendimi..Günaydın kızlar. Benim göbeğim yağlandı sizinde öyle mi? Zayıf biriyim ama göbeğim 2 kat oldu
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canımYok duyamadik canim daha cok kucuk dedi cumartesi kontrole gidicem belki duyariz bu sefer minnagimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?