2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim kiz emerken bi yandan çırpınıyor boyle tepiniyor resmen tazyikten diye düşünüyorum ama tazyikli olsa 40 dk emermi bi bebek anlamıyorum varmi basina gelen?
Benim de sütüm tazyikli canim ve benimkide yarim saat 40 dk emiyor rahat. Yatarak emzirmekte buldum ben çareyi. Diger türlü muhakkak genizine kaçıyor tikaniyordu.

Canim tek kullanimda bi burna ceyrek diger burna ceyrek seklinde kullanin 24 saat icinde bitmezse atin demisti doktor bize.
Hımm yani yarısını bi kerede yarısını da bi kerede kullancaz dimi. Üstünde sabah akşam bi damla yazıyor bi damla ne ki. Bitmiyo haliyle

Canım biz 3090 kilo dogduk. Gecen ayki kontrolde 4600 cıkmıstı buaykınde 5290cıktı. Bu nedenle doktor buayki kilosunu begenemedi ama son bir haftadır hem dort gun kaka yapamadı ve bu sebeple ıkıntıkca kustu herseyı cıkardı hemde bıraz emdıktennnsonra gazı var gibi mememde aglayıp emmeyi bırakıyor. Ayakta gezdirmem ve dıkkatınındagıtmam gerekıyor belkı de atak haftasıyla ılgılıdır bılemıyorum

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun herkeste aynı tedirginlik var kendini suçlama canım takıntılı değiliz de bu ilk zamanlar hassasız hepimiz bence bu oldukça doğal bir durum ben de çok korkuyorum ya zarar gelirse bebeğime diye

kızlar bebeklerinizin bıngıldağı ne durumda? oğlumun alnının 2 parmak üstündeki epey kapanmış, normal midir?

Ay bu akşam eşimi gönderdim gaviscon almaya. Kızım onu içti onda da kustu yani hiçbir şey değişmedi. Çok üzülüyorum çok zayıfladı

Ay bu akşam eşimi gönderdim gaviscon almaya. Kızım onu içti onda da kustu yani hiçbir şey değişmedi. Çok üzülüyorum çok zayıfladı
zayıfladı derken? kilo almamak başka kilo kaybetmek başka. kilo kaybı olduysa doktorunuzla görüşün canım. biz motiliumla başladık, yeterli olmayınca başka bir ilaç ekledi. kusma konusunda en önemli olan kusmuğun nefesine kaçması tehlikesi. ama yorgunluk bir yana bende evladıma üzülüyorum. kustuğu zamanki şaşkın bakışları, öncesinde ve sonrasında yüzündeki ifade.. o da rahatsız oluyor besbelli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…