- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.421
Canım benim kızım öyledir..5 ve 10 dk sürer.doydugunda hemen bırakıyor.Alas canm benimki toksa hayatta memeyi tutma acikinca max 10 dkka bazm hic 10 dk bile sürmez ama iste cekim gücü mu yukskk anlamadm nasl aliyo bu kilolari
dr bana o ilk emdigi 5 dakka onemli demişti alicagi kadarini aliyo zaten keyfi emmek de hosuna gitmiyo ondn hemen birakiyo demistiCanım benim kızım öyledir..5 ve 10 dk sürer.doydugunda hemen bırakıyor.
Bende daha önceleri üzülüyordum çok az emdiği için..boyle kiko alamayacağını.baktim guzel kilo aliyor..demek doyuyor.dr bana o ilk emdigi 5 dakka onemli demişti alicagi kadarini aliyo zaten keyfi emmek de hosuna gitmiyo ondn hemen birakiyo demisti
Benim de sütüm tazyikli canim ve benimkide yarim saat 40 dk emiyor rahat. Yatarak emzirmekte buldum ben çareyi. Diger türlü muhakkak genizine kaçıyor tikaniyordu.Benim kiz emerken bi yandan çırpınıyor boyle tepiniyor resmen tazyikten diye düşünüyorum ama tazyikli olsa 40 dk emermi bi bebek anlamıyorum varmi basina gelen?
Benim de cogu.zaman oyle oluyir canim,ddigin gibi tepiniyor,cekistiriyor ve yarim saat/40 dakka suruyor.Benim kiz emerken bi yandan çırpınıyor boyle tepiniyor resmen tazyikten diye düşünüyorum ama tazyikli olsa 40 dk emermi bi bebek anlamıyorum varmi basina gelen?
Benim bütün günüm oyle geciyor sadece ayakta emiyor 15 dakka savaşıyor sonra yorulup uykuya dalinca normal emiyor sen nasil emziriyorsun peki?Benim de cogu.zaman oyle oluyir canim,ddigin gibi tepiniyor,cekistiriyor ve yarim saat/40 dakka suruyor.
Canım benimki kapağı kopup açılan bidaha kapanmıyor streçle falan sarsam olur mu ki. Bitmiyo yazık.Ben bitene kadar kullanıyorum canım kapağını kapatıp
Hımm yani yarısını bi kerede yarısını da bi kerede kullancaz dimi. Üstünde sabah akşam bi damla yazıyor bi damla ne ki. Bitmiyo haliyleCanim tek kullanimda bi burna ceyrek diger burna ceyrek seklinde kullanin 24 saat icinde bitmezse atin demisti doktor bize.
Canım biz 3090 kilo dogduk. Gecen ayki kontrolde 4600 cıkmıstı buaykınde 5290cıktı. Bu nedenle doktor buayki kilosunu begenemedi ama son bir haftadır hem dort gun kaka yapamadı ve bu sebeple ıkıntıkca kustu herseyı cıkardı hemde bıraz emdıktennnsonra gazı var gibi mememde aglayıp emmeyi bırakıyor. Ayakta gezdirmem ve dıkkatınındagıtmam gerekıyor belkı de atak haftasıyla ılgılıdır bılemıyorumCanım bizim bebeklerimiz aynı gün doğumlu bugün kontrole gittik 6 kilo 100 gram 60 cm boy dedi 3500 doğmuştu hiç sormadım nasıl kilosu felan senin bebeğin ne kadar olmuş son iki aydır 700 Gr civarı alıyor ama
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun herkeste aynı tedirginlik var kendini suçlama canım takıntılı değiliz de bu ilk zamanlar hassasız hepimiz bence bu oldukça doğal bir durum ben de çok korkuyorum ya zarar gelirse bebeğime diyeKızlar bebeğim bu akşam pusetten düştü. Kaloriferin önüne koymuştum dayalıydı. Baktım perde rahatsız ediyor biraz öne çekeyim dedim, mutfaktayız bu arada, sofrayı kurana kadar dursun biraz daha ben bunu demeye kalmadı arkaya doğru bir attı kendini petekle puset arasında kaldı çarptı başı aklım çıktı yerde olmasına rağmen. Arabamızı da ödünç vermiştik komşu götürdü hastaneye Allah bin kez razı olsun. Ben mi fazla panik yaptım küçük diye bilmiyorum doktor bişey yok dedi, sadece gece arada uyandır ağlıyorsa sorun yok gözlerine bak dedi. Kayarsa hemen gelin dedi ama ciddi bi durum yok dedi. Defalarca öpüp özür diledim miniğimden büyüyüp habire düşüp ettiği zaman napıcam ben. Takıntılı çocuğu darlayan bi anne olmak istemiyorum.. Bebeğim mışıl muşul uyuyor 3 saattir ben uyuyamadım..
Erkek bebek anneleri mevlidde bebişlerinşze ne giydirdiniz
Neden kanar ki bıngıldak. Ben olsam doktora götürürdümkızlar bebeklerinizin bıngıldağı ne durumda? oğlumun alnının 2 parmak üstündeki epey kapanmış, normal midir?
canım kanadı demedim ki, kapanmak üzere..Neden kanar ki bıngıldak. Ben olsam doktora götürürdüm
Ay bu akşam eşimi gönderdim gaviscon almaya. Kızım onu içti onda da kustu yani hiçbir şey değişmedi. Çok üzülüyorum çok zayıfladıkustuğu için kilo alımı yavaş gidiyordur canım. ben bişeyi farkettim mamadan sonra dik tutup gazını çıkartınca daha çok ve şiddetli kusuyor. artık diklemiyorum zaten gazını çıkartmak istediğinde huzursuzlanmaya, kıvranmaya başlıyor o zaman dik tutuyorum, kendi kendine çıkarmasını bekliyorum. bağırsak gazı bitsin diye beklerken mide gazı eklendi, allah şifa versin hepimizin evladına.
zayıfladı derken? kilo almamak başka kilo kaybetmek başka. kilo kaybı olduysa doktorunuzla görüşün canım. biz motiliumla başladık, yeterli olmayınca başka bir ilaç ekledi. kusma konusunda en önemli olan kusmuğun nefesine kaçması tehlikesi. ama yorgunluk bir yana bende evladıma üzülüyorum. kustuğu zamanki şaşkın bakışları, öncesinde ve sonrasında yüzündeki ifade.. o da rahatsız oluyor besbelliAy bu akşam eşimi gönderdim gaviscon almaya. Kızım onu içti onda da kustu yani hiçbir şey değişmedi. Çok üzülüyorum çok zayıfladı
Ay kusura bakma uyku sersemi kanadı okumuşumcanım kanadı demedim ki, kapanmak üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?