2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar uyank olan lutfn yazsn cok panik yaptm dun 4.ayki aşisi yapildi cok huysuz du aksm bi agri kesici fitil verdm gecedn beru ha bire mizmiz ve atesi 38 olms ne yapabilrm ya 38 cok mu yuksek bisy olur mu

Kizlar uyank olan lutfn yazsn cok panik yaptm dun 4.ayki aşisi yapildi cok huysuz du aksm bi agri kesici fitil verdm gecedn beru ha bire mizmiz ve atesi 38 olms ne yapabilrm ya 38 cok mu yuksek bisy olur mu
Canim benim bildigim 38 sınır. Üstü ortuluyse ac canim yada kalinsa 1 kat incelt. Bezlerle kompres yapabilirsin eklem yerlerine yada ilik dus aldirabilirsin hemen. Emzirmissindir muhakkak. Takip et yukselirse götür olmadi doktora.

Vucudu atesle savasiyor canim cock yuksekdeil 38.3 ve yukarsi olunca calpol veya dolven ver onlar dusurucektir fitil cok yuksek ateslerdr hemen dusursun die kullaniliyor

Benim bütün günüm oyle geciyor sadece ayakta emiyor 15 dakka savaşıyor sonra yorulup uykuya dalinca normal emiyor sen nasil emziriyorsun peki?
Klasik sekilde emziriyorum,genelde simdiki gibi gece uykusundan kalktiginda,sabah karsi daha sakin emiyor ama aksamustu saatlerindehabire eller kollar oynuyir..bazen cikarip gazini cikartiyorum tekrar emziriyorum.

Canim benim bildigim 38 sınır. Üstü ortuluyse ac canim yada kalinsa 1 kat incelt. Bezlerle kompres yapabilirsin eklem yerlerine yada ilik dus aldirabilirsin hemen. Emzirmissindir muhakkak. Takip et yukselirse götür olmadi doktora.

Vucudu atesle savasiyor canim cock yuksekdeil 38.3 ve yukarsi olunca calpol veya dolven ver onlar dusurucektir fitil cok yuksek ateslerdr hemen dusursun die kullaniliyor
sagoln kizlar gecedn beri hic uyumadi simdi biraz daha iyi aşi dan kaynakli galiba bide banyo yapamadm acaba aşi sonrasi yapiliyo mu bilmiyordm

Geçmiş olsun canım benim Allah koruyor melekleri bişey olmamış annesi üzme kendini

Bizimki 5 gün sonra 3 aylık olcak ama oturmaya bayılıyor yatarken aglıyor pusette yada köseme koydum destekli dediğin gibi tabi tam oturtmadan hiç sesi cıkmıyor:) bi kaç ay geçse de mama sandalyesinde falan oturtsam

Bende 3 günde bir ama icim rahat değil hasta olur diye korkuyorum . Yikandiktan sonra kaç kat giydiriyorsyn canım başına bişey takıyor musun

her zaman giydirdiğim gibi canım, bi kat çıtçıtlı ve alt üst takım. Ufo odayı ısıtmış oluyo zaten. Şimdiye kadar bi sorun yaşamadım. Terleyince de altını alırken bile hapşuruyo hemen.

cnm eczanede ben de öyle tarif ediyodum sonra mümessiliyle konuştum yok dedi tamamını bitene kadar kullanabilirsin, biraz da satış politikası bence..

Benim kiz emerken bi yandan çırpınıyor boyle tepiniyor resmen tazyikten diye düşünüyorum ama tazyikli olsa 40 dk emermi bi bebek anlamıyorum varmi basina gelen?

bizimki de bazen çok debeleniyo çok uykusu varsa zamanında yatırmadıysam anlamayıp ya da toksa sanırım ama her emişte elleri kolları kıpır kıpır

Benim kiz emerken bi yandan çırpınıyor boyle tepiniyor resmen tazyikten diye düşünüyorum ama tazyikli olsa 40 dk emermi bi bebek anlamıyorum varmi basina gelen?
Benim de ilk dakikalar tazyikli geliyor galiba. Yutkuna yutkuna hali kalmıyor. Yetişemiyor hatta. Bazen genzine kaçıyor. Sonrasında karnı doysa bile bırakmıyor. Beklesem saatlerce emiyor. Gücüm tükenince ağzından alıyorum
Canım benimki kapağı kopup açılan bidaha kapanmıyor streçle falan sarsam olur mu ki. Bitmiyo yazık.
Benimki de babyfiz marka kapağı kopartılandan. Kopan kapağı ters çevirip kapatıyorsun. Bikaç sefer kullanıyorum. Bazen pamuğa döküp yüzünü siliyorum.
sagoln kizlar gecedn beri hic uyumadi simdi biraz daha iyi aşi dan kaynakli galiba bide banyo yapamadm acaba aşi sonrasi yapiliyo mu bilmiyordm
Verem aşısından sonra 3gün yapılmıyor ama diğer aşılar için sorun olacağını sanmam. Sağlık ocağını arayıp hemşireye sor istersen

Çok fazla o yuzden kundak yapıyorum ama oglum artık gücünü göstererek kollarını hemen cıkartıyor o an çok gülüyorum ama sonra sıcrıyor gözler hemen acılıyor 4.ayda biiyor sanırım
Ohh az kaldı ozaman. Bizimkide kundagi hic bi zaman sevmedi. Ellerini oynatamayinca olan uykusuda kaciyo

Insallah cnim benim. Sizinde kilo alımı insallah hemen toparlar. Yada umarım tartı hatasıdır bosuna panik yapiyoruzdur.Defnemi öpüyorum çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…