- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.441
Canim benim bildigim 38 sınır. Üstü ortuluyse ac canim yada kalinsa 1 kat incelt. Bezlerle kompres yapabilirsin eklem yerlerine yada ilik dus aldirabilirsin hemen. Emzirmissindir muhakkak. Takip et yukselirse götür olmadi doktora.Kizlar uyank olan lutfn yazsn cok panik yaptm dun 4.ayki aşisi yapildi cok huysuz du aksm bi agri kesici fitil verdm gecedn beru ha bire mizmiz ve atesi 38 olms ne yapabilrm ya 38 cok mu yuksek bisy olur mu
Kizlar uyank olan lutfn yazsn cok panik yaptm dun 4.ayki aşisi yapildi cok huysuz du aksm bi agri kesici fitil verdm gecedn beru ha bire mizmiz ve atesi 38 olms ne yapabilrm ya 38 cok mu yuksek bisy olur mu
Klasik sekilde emziriyorum,genelde simdiki gibi gece uykusundan kalktiginda,sabah karsi daha sakin emiyor ama aksamustu saatlerindehabire eller kollar oynuyir..bazen cikarip gazini cikartiyorum tekrar emziriyorum.Benim bütün günüm oyle geciyor sadece ayakta emiyor 15 dakka savaşıyor sonra yorulup uykuya dalinca normal emiyor sen nasil emziriyorsun peki?
Canim benim bildigim 38 sınır. Üstü ortuluyse ac canim yada kalinsa 1 kat incelt. Bezlerle kompres yapabilirsin eklem yerlerine yada ilik dus aldirabilirsin hemen. Emzirmissindir muhakkak. Takip et yukselirse götür olmadi doktora.
sagoln kizlar gecedn beri hic uyumadi simdi biraz daha iyi aşi dan kaynakli galiba bide banyo yapamadm acaba aşi sonrasi yapiliyo mu bilmiyordmVucudu atesle savasiyor canim cock yuksekdeil 38.3 ve yukarsi olunca calpol veya dolven ver onlar dusurucektir fitil cok yuksek ateslerdr hemen dusursun die kullaniliyor
Çok fazla o yuzden kundak yapıyorum ama oglum artık gücünü göstererek kollarını hemen cıkartıyor o an çok gülüyorum ama sonra sıcrıyor gözler hemen acılıyor 4.ayda biiyor sanırımKızlar sizin fındıklarinda sıçrayarak uyanmaları devam ediyomu
Geçen hafta kabus gibiydi gündüz hiç uyumadıgı günler oldu şimdi kısa da olsa biraz kendi biraz bn dinleniyormBide 12. Hafta ataklarınız nasıl geçti bizim uyku denen bisey kalmadı
Geçmiş olsun canım benim Allah koruyor melekleri bişey olmamış annesi üzme kendiniKızlar bebeğim bu akşam pusetten düştü. Kaloriferin önüne koymuştum dayalıydı. Baktım perde rahatsız ediyor biraz öne çekeyim dedim, mutfaktayız bu arada, sofrayı kurana kadar dursun biraz daha ben bunu demeye kalmadı arkaya doğru bir attı kendini petekle puset arasında kaldı çarptı başı aklım çıktı yerde olmasına rağmen. Arabamızı da ödünç vermiştik komşu götürdü hastaneye Allah bin kez razı olsun. Ben mi fazla panik yaptım küçük diye bilmiyorum doktor bişey yok dedi, sadece gece arada uyandır ağlıyorsa sorun yok gözlerine bak dedi. Kayarsa hemen gelin dedi ama ciddi bi durum yok dedi. Defalarca öpüp özür diledim miniğimden büyüyüp habire düşüp ettiği zaman napıcam ben. Takıntılı çocuğu darlayan bi anne olmak istemiyorum.. Bebeğim mışıl muşul uyuyor 3 saattir ben uyuyamadım..
Bizimki 5 gün sonra 3 aylık olcak ama oturmaya bayılıyor yatarken aglıyor pusette yada köseme koydum destekli dediğin gibi tabi tam oturtmadan hiç sesi cıkmıyor:) bi kaç ay geçse de mama sandalyesinde falan oturtsamBen de bugün koltukta oturttum. Dik değil de 110 derece yastıklarla destekli. 4 aydan sonra oturtulabilir yavaş yavaş. Zaten oturmaya hazır olmayan bebek kendini kaydırıyor geriye doğru yapmayın lütfen böyle atraksiyonlar diye
Bende 3 günde bir ama icim rahat değil hasta olur diye korkuyorum . Yikandiktan sonra kaç kat giydiriyorsyn canım başına bişey takıyor musun
Kızlar komik gelcek ama serum fizyolojik varya tüp tüp satılan onlardan alıyorum ben ee sabah akşam sıkıyorum ama bitmiyor üstünde de tek kullanımlık yazıyor haliyle ikinci gün kalan ziyan oluyor sizde de böyle mi ben mi yanlış kullanıyorum
Benim kiz emerken bi yandan çırpınıyor boyle tepiniyor resmen tazyikten diye düşünüyorum ama tazyikli olsa 40 dk emermi bi bebek anlamıyorum varmi basina gelen?
Benim de ilk dakikalar tazyikli geliyor galiba. Yutkuna yutkuna hali kalmıyor. Yetişemiyor hatta. Bazen genzine kaçıyor. Sonrasında karnı doysa bile bırakmıyor. Beklesem saatlerce emiyor. Gücüm tükenince ağzından alıyorumBenim kiz emerken bi yandan çırpınıyor boyle tepiniyor resmen tazyikten diye düşünüyorum ama tazyikli olsa 40 dk emermi bi bebek anlamıyorum varmi basina gelen?
Benimki de babyfiz marka kapağı kopartılandan. Kopan kapağı ters çevirip kapatıyorsun. Bikaç sefer kullanıyorum. Bazen pamuğa döküp yüzünü siliyorum.Canım benimki kapağı kopup açılan bidaha kapanmıyor streçle falan sarsam olur mu ki. Bitmiyo yazık.
Verem aşısından sonra 3gün yapılmıyor ama diğer aşılar için sorun olacağını sanmam. Sağlık ocağını arayıp hemşireye sor istersensagoln kizlar gecedn beri hic uyumadi simdi biraz daha iyi aşi dan kaynakli galiba bide banyo yapamadm acaba aşi sonrasi yapiliyo mu bilmiyordm
Bizim de kapanmış nerdeyse doktor normal dedikızlar bebeklerinizin bıngıldağı ne durumda? oğlumun alnının 2 parmak üstündeki epey kapanmış, normal midir?
Bizimde gecemiz kabusa döndü.Geçen hafta kabus gibiydi gündüz hiç uyumadıgı günler oldu şimdi kısa da olsa biraz kendi biraz bn dinleniyorm
Ohh az kaldı ozaman. Bizimkide kundagi hic bi zaman sevmedi. Ellerini oynatamayinca olan uykusuda kaciyoÇok fazla o yuzden kundak yapıyorum ama oglum artık gücünü göstererek kollarını hemen cıkartıyor o an çok gülüyorum ama sonra sıcrıyor gözler hemen acılıyor 4.ayda biiyor sanırım
Ben kundak yapinca yan yatiramiyorum sırt üstü donuyo siz nasil yapiyosunuzDenizatidenizyildizi evet çok korkuyor canım hatta bazen çok şiddetli ağlıyor. Ve kesinlikle çare yarım kundak. 3 veya 4 saat olan gece uykusu 6 veya 7 ye çıktı.
Insallah cnim benim. Sizinde kilo alımı insallah hemen toparlar. Yada umarım tartı hatasıdır bosuna panik yapiyoruzdur.Defnemi öpüyorum çokkk@BurgumakarnaDenizatidenizyildizi canlar benim dr gaviskon verdi kusmasını engeller diye buaksam basladık bir hafta kullanıp deneyecegiz size geri bildirimde bulunurum ancak şu varkı kilo alımı iyi ise dr lar kusmayı sorun olarak görmüyor ve ilac yazmak istemiyor dorduncu ayda daha duzelmeye baslıyor denıyırdu ınsallah zamanla gecer bu gunler de
o canım o kapağı sertçe bastır o delik genişleyince kapanıyor ya zaten deniz suyu bozulmaz bişey olmaz o şekilde kullanCanım benimki kapağı kopup açılan bidaha kapanmıyor streçle falan sarsam olur mu ki. Bitmiyo yazık.
Yazabilir misin canım smokin çok tatlı oluyorBen simokin giydirmiştim canım çokta tatlı olmuştu :) instagramdan bi siteden sipariş vermiştim
Arkadaşlar sütü artırmak için kaç dk da bir sağmak gerekiyor bi arkadaş söylemişti daha önce bulamadım şuan da sütüm azaldı baya kızım sormamaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?