- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.501
Ahahha bizimkide öyle :) aglama denemeleri yapiyo sakin bi tavırla ilgilenen olmazsa çığlık atıyo :)kızlar bizim gibi sırtı yere değer değmez çığlığı basan var mı? eşim kucakta ve üstelik gezmeye alıştırdı. her gelen zaten kucağında seviyor. bu akşam eşimle saklandık, ağlamaya çalışıyor, gelen olmadığını görünce daha gürültülü ses yapıyor. "anneciiiiiim, oğluuuuum" diye sesleniyorum bi süre bekliyor, sonra yine ağlama denemeleri.. resmen bizi oynatıyormuş sıpa ya!
Bizim sıpada aynı canım ayaklarımda sallarken mızmızlandı babası konuştu sustu babaannesi alayım kucağıma dedi izin vermedim numara yaptığı içikızlar bizim gibi sırtı yere değer değmez çığlığı basan var mı? eşim kucakta ve üstelik gezmeye alıştırdı. her gelen zaten kucağında seviyor. bu akşam eşimle saklandık, ağlamaya çalışıyor, gelen olmadığını görünce daha gürültülü ses yapıyor. "anneciiiiiim, oğluuuuum" diye sesleniyorum bi süre bekliyor, sonra yine ağlama denemeleri.. resmen bizi oynatıyormuş sıpa ya!
Kızım da doğması gereken tarihe göre 15. Haftada uykusu var tam dalacak gözler açılıyor uyuyamıyor. Sürekli mızırdıyor ve çok hareketli. Hasta desem değil gülüyor ağlamıyorBizimki de doğması gereken tarihe göre hesaplandığında 15. Hafta çok kötüydü 16. Haftaya geçtik daha iyi atak haftasındamıydı aceba emmedi bile doğru düzgün
Kizlar merhaba. Bir suredir zayiflama takimina takilacagim diye buraya ugrayamamistim. Gecmis cok birikmis. Tam kkuyamadim ama insallah herkesler iyidir. iki sey diyecegim. Bu sefer test ettim :) 20 gunden fazldir yapiyorum.
1)artik gece hic altini degistirmiyorum. Soyle oldu. Bir teyze dedi ki ben hic bi cocugumda gece altini degistirmedim(9 cocugu var ) nsil dedim atladim hemen.
Dedi ki eger gece altini degistirirsen gece kaka yapar. Degistirmezsen bi kac gune artik gece kaka yapmamaya baslar. Sabah uyandiginda yapar.Once atiyor gibi geldi:)
Deneyeyim dedim. Bingo! Hakliymis.
Artik gece yapmaiyor. Sadece emmeye kalkiyor. Altini degistirince isiga filan ihtiyaci oluyordu.ister istemez uykusu aciliyordu. Hoppp yeniden uyutmaya basla filan iyi olmuyordu. Bazen bi iki saat uyanik kaldigi oluyordu. Gece uykulari daha rahat oldu. Simdi artik kakasini sabah uyaninca yapiyor hatta bazen bi saat icinde ard arda iki kez yapiyor. Bazen gece azicik yapmis oluyor ama asla pisik filan olmuyor.olmadi yani..
Belki denemej isteyen olur diye anlatayim dedim :)
Of kabus gibiBugün çok saçmaladım. Uzun zamandan sonra ilk defa yalnız banyo yaptıracaktım. Küvetini salona getirdim. Eşyaları falan herşeyi hazırladım. Gayet başarılı bir şekilde yıkadım kızımı. Giydirdim emzirdim ayağa kalktım. Halı su içinde. Küveti kaldırdım hafif içinde su yokÇünkü tıpası açık
Bugün çok saçmaladım. Uzun zamandan sonra ilk defa yalnız banyo yaptıracaktım. Küvetini salona getirdim. Eşyaları falan herşeyi hazırladım. Gayet başarılı bir şekilde yıkadım kızımı. Giydirdim emzirdim ayağa kalktım. Halı su içinde. Küveti kaldırdım hafif içinde su yokÇünkü tıpası açık
Harika:) Ben ilk iki ay gecede bir iki kez değiştirdiğim için baba Harika gibi geldi:)Ben şuana kadar hiç gece değiştirme yapmadım sadece eğer 1-2 kere olmuştur belki o da atak döneminde rahatlatmak için. Onun dışında hep sabah kalkınca acıyorum ve yapıyor.
Harika:) Ben ilk iki ay gecede bir iki kez değiştirdiğim için baba Harika gibi geldi:)
Yani belki benim gibi yapanlar varsa onlarında işine yarayabilir.
cook geçmiş olsunKızlar yardım edin lütfen doktora gittik dün bebeğim için idrar enfeksiyonundan şüphelendiğimi söyledim oda öledir o zaman dedi neyse test yaptık sonuç temizdi yinede bu benim için bişey ifade etmiyor dedi amokozit 100 mg iğne verdi 7 tane ben anlamadım ya sonuçları temiz ayrıca eşim nöbetçi eczaneye gitti bu ilaç zor bulunur sesi eczacı baya aramanız lazım demiş. sizce bu antibiyotikleri kullanalım mı aranızda kullanan var mı
Her bebek farklı işte geçer inşallah da rahat edersin biraz.Ay maşallah subanallah cnim. Biz gaz damlalarina devam ama simdi saga sola dönerken çıkarmaya başladı gazını ama yinede damlasız düşünemiyorum :) bide kusmalarimiz azalmadan tam gaz devam ediyo malesef. 3te se bitmedi 4ü iple çekiyorum bakalım
Kültür testi yapması lazım. Onu da yapmadan nasıl antibiyotik verir anlamadım. Başka bir doktora daha gitseniz.Kızlar yardım edin lütfen doktora gittik dün bebeğim için idrar enfeksiyonundan şüphelendiğimi söyledim oda öledir o zaman dedi neyse test yaptık sonuç temizdi yinede bu benim için bişey ifade etmiyor dedi amokozit 100 mg iğne verdi 7 tane ben anlamadım ya sonuçları temiz ayrıca eşim nöbetçi eczaneye gitti bu ilaç zor bulunur sesi eczacı baya aramanız lazım demiş. sizce bu antibiyotikleri kullanalım mı aranızda kullanan var mı
O konuyu bende duydum ve uyguluyorum kesinlikle haklısın canım. Üstelik onca saat e rağmen bezi şişip taşmıyor. Önceden iki saat uğraşırdım tekrar uyutmaya şimdi emerken uyuyo gazını zor alıyorum çoğu zamanda çıkaramıyorumKizlar merhaba. Bir suredir zayiflama takimina takilacagim diye buraya ugrayamamistim. Gecmis cok birikmis. Tam kkuyamadim ama insallah herkesler iyidir. iki sey diyecegim. Bu sefer test ettim :) 20 gunden fazldir yapiyorum.
1)artik gece hic altini degistirmiyorum. Soyle oldu. Bir teyze dedi ki ben hic bi cocugumda gece altini degistirmedim(9 cocugu var ) nsil dedim atladim hemen.
Dedi ki eger gece altini degistirirsen gece kaka yapar. Degistirmezsen bi kac gune artik gece kaka yapmamaya baslar. Sabah uyandiginda yapar.Once atiyor gibi geldi:)
Artik gece yapmaiyor. Sadece emmeye kalkiyor. Altini degistirince isiga filan ihtiyaci oluyordu.ister istemez uykusu aciliyordu. Hoppp yeniden uyutmaya basla filan iyi olmuyordu. Bazen bi iki saat uyanik kaldigi oluyordu. Gece uykulari daha rahat oldu. Simdi artik kakasini sabah uyaninca yapiyor hatta bazen bi saat icinde ard arda iki kez yapiyor. Bazen gece azicik yapmis oluyor ama asla pisik filan olmuyor.olmadi yani..
Kesinlikle katılıyorum size bende oğlumun altını gece değiştirmeyi bıraktım ve sabah karşı 4 5 gibi kaka yapardı yani yapmaya çalışırdı. Altını değiştirdiğimde ister istemez ıkınmaya yapmaya çalışıyordu yapamınca uyku da olmuyordu ta ki o kakayı yapanaa kadar bende tavsiye üzerine bıraktım ve oğlum sabah 9 10 a kadar uyuyor. Uyandığında altı değiştiriyorum yarım saat en fazla bir saat sonra tekrar uyuyor maşallah gündüz ve gece uykumuz çok iyiKizlar merhaba. Bir suredir zayiflama takimina takilacagim diye buraya ugrayamamistim. Gecmis cok birikmis. Tam kkuyamadim ama insallah herkesler iyidir. iki sey diyecegim. Bu sefer test ettim :) 20 gunden fazldir yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?