2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım ben bebej dogdugu zaman alıyordum gece epeydir değiştirme yapmıyorum sabah uyandığında pırt pırt gaz sesleri kakasını yapıyor değiştiriyorm 2 saat içinde tekrar kaka ve çiş dolu oluyor bezi sabaha bırakıyor yani

Ay canım yaa düşünemiyorm çok kötü bi an olmuş artık sağlık olsun

Canım ben doğduğundan beri sleepy kullaniyorum memnunum.

Canim ben de prima aktif bebe ye gectim daha hic prmium care deki nem olmadi. Cokta ince begendim bunu

Prima aktif hiç memnun değilim molffiks çok naylonlu geldi şu 174 lü prima var elimde

Kizlar 3 ay civari olup.meme reddi yasayan var mi
Ben yasadim, ama tam olarak ne oldugunu anlamadik. Benimki daha memeyi gorunca aglamaya basliyordu, 4-5 gun denedim. Sonra bir ebeye danistim, bastan beri sutum az, dogumda cok kan kaybetmistim, sut az geliyor diye agliyordur dedi bende biraktim artik.
Umarim sizde farkli olur

Kizlar oglumda bir kac haftadir lekeler olustu, kollarinda gogusunde ve sirtinda. Doktor kurulukdan dedi, birkac krem tavsiye etti her cocuga farkli kremler iyi gelirmis. Maalesef hicbiri yaramadi, sizin tavsiyeniz varmi?
Bu arada cok fazla banyo yapmasin dedi, cildi kurutuyormus. Haftada en fazla iki kere dedi

kızlar benim kız da memeyi çok zor alıyor hala hoplayarak emiyo ve çok az emiyor inatla mama vermiyorum. bir de benim kuz sürekli baş parmağını emiyor ne yaptıysam vazgeçmedi. ilkinde hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım. sizde oarmağını emen var mı? ne yapmalıyım?

bide bizim kız 3-4 günde bir kaka yapıyor
Merhabalar. Bebeğinizin aylık gelişimi normalse memede ısrarcı olmanızı öneririm. Ben de kızımın ilk haftalarında aynı sorunu yaşamıştım, inatla emmiyordu. Birkaç gün onun kadar inat ettim ben de. Şükür hallettik. Şimdi tam bir meme aşığı, sadece emziriyorum. Parmak emme konusu bizde de de yeni yeni başlıyor sanki, ellerinin hakimiyetini bu aylarda sağlıyorlarmış o yüzden olabilir. Emzik alıyorsa emzik tavsiye ederim. Benimki şimdilerde biberonu ve emziği kesinlikle almıyor nedense ve evet, kaka bizim de problemimiz. Minimum 3 günde bir yapıyor, doktorumuz normal olduğunu söylüyor. Sağlıkla büyütmeniz dileğiyle.

Evet canım benim oğlumda parmağını emerek uyuyor, hiçbir şekilde emzik almadı. Vazgeçirmek çok zor, sonuçta bedeninin bir parçası. Elinden alamıyorsun ki.

bizimki de asla biberon emzik almıyor kaşıkla da verileni yemiyor o yüzden memede ısrar ediyorum.evdeki hallerimi görseniz :) birde dikkati çok çabuk dağılıyor nefes alışıma bırakıyor hemen. nasıl aşıcam bilmiyorum parmak emmesini görseniz şapu şupur acıktı ye alıyorum emme pozisyonuna anında ortalığı yıkıyor

Evet canım benim oğlumda parmağını emerek uyuyor, hiçbir şekilde emzik almadı. Vazgeçirmek çok zor, sonuçta bedeninin bir parçası. Elinden alamıyorsun ki.
sorma ya emzik alsa daha iyiydi onu bıraktırmak daha kolaydı ben artık eldiven takıylrum. bebeklen takmadım şimdi takıylrum mecburen biraz unutursa diye umuyorum

Ahh annelik ne meşakkatli.. Emin olun geçici bir dönemdir, içinizi ferah tutun. Aç olmasa bile her fırsatta kucaklayıp göğsünüze koyun, sadece midesi değil ruhu da doysun anneciğinin koynunda. Bol bol konuşun, bıraksa bile siz aynı tonda konuşmaya devam edin, bir süre sonra iştahla tekrar memeyi aradığını görürsünüz inşallah :) Eğer gaz sorunu varsa da meme emmek zor geliyor olabilir, ki zaten bağırsakları da genelde dolu anladığım kadarıyla. Emmediği zaman, erkenden bıraktığını hissettiğinizde falan sakın stres olup üzülmeyin. Henüz kısacık olan anneliğimde en çok bunu gördüm, bebekler kesinlikle annelerinin stresini hissedip strese giriyorlar. :)

hayır aç mı acaba diyorum ama aç olsa ağlamaz mı. benim 2. ama ilki tamamen meme aşığıydı bunda çok çuvalladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…