- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.541
Canım ben bebej dogdugu zaman alıyordum gece epeydir değiştirme yapmıyorum sabah uyandığında pırt pırt gaz sesleri kakasını yapıyor değiştiriyorm 2 saat içinde tekrar kaka ve çiş dolu oluyor bezi sabaha bırakıyor yaniKizlar merhaba. Bir suredir zayiflama takimina takilacagim diye buraya ugrayamamistim. Gecmis cok birikmis. Tam kkuyamadim ama insallah herkesler iyidir. iki sey diyecegim. Bu sefer test ettim :) 20 gunden fazldir yapiyorum.
1)artik gece hic altini degistirmiyorum. Soyle oldu. Bir teyze dedi ki ben hic bi cocugumda gece altini degistirmedim(9 cocugu var ) nsil dedim atladim hemen.
Dedi ki eger gece altini degistirirsen gece kaka yapar. Degistirmezsen bi kac gune artik gece kaka yapmamaya baslar. Sabah uyandiginda yapar.Once atiyor gibi geldi:)
Deneyeyim dedim. Bingo! Hakliymis.
Artik gece yapmaiyor. Sadece emmeye kalkiyor. Altini degistirince isiga filan ihtiyaci oluyordu.ister istemez uykusu aciliyordu. Hoppp yeniden uyutmaya basla filan iyi olmuyordu. Bazen bi iki saat uyanik kaldigi oluyordu. Gece uykulari daha rahat oldu. Simdi artik kakasini sabah uyaninca yapiyor hatta bazen bi saat icinde ard arda iki kez yapiyor. Bazen gece azicik yapmis oluyor ama asla pisik filan olmuyor.olmadi yani..
Belki denemej isteyen olur diye anlatayim dedim :)
Ay canım yaa düşünemiyorm çok kötü bi an olmuş artık sağlık olsunBugün çok saçmaladım. Uzun zamandan sonra ilk defa yalnız banyo yaptıracaktım. Küvetini salona getirdim. Eşyaları falan herşeyi hazırladım. Gayet başarılı bir şekilde yıkadım kızımı. Giydirdim emzirdim ayağa kalktım. Halı su içinde. Küveti kaldırdım hafif içinde su yokÇünkü tıpası açık
Canım ben doğduğundan beri sleepy kullaniyorum memnunum.Kızlar yaklaşık bi haftadır yeni molfiks bez kullanıyorum
Prima premium çare daha fazla emiyor
Molfiks hemen doluyor
Kaka ikisi de sızdırdı ya benim kızım çok yapıyor ya da ben bağlamayı beceremiyorum
Huggies,sleepy,Can bebe BİM’in bezlerini de denemek istiyorum.
Deneyince yazarım
Oh canım güzel güzel vakitler geçir kızınlaKızlar 6 ay ücretsiz izin aldım yıllık izinlerimi de kullanınca Temmuz’a kadar kızıma ben bakacağım
Canim ben de prima aktif bebe ye gectim daha hic prmium care deki nem olmadi. Cokta ince begendim bunuKızlar yaklaşık bi haftadır yeni molfiks bez kullanıyorum
Molfiks hemen doluyor
Kaka ikisi de sızdırdı ya benim kızım çok yapıyor ya da ben bağlamayı beceremiyorum
Deneyince yazarım
Benim oğlum var kız yada erkek fark etmez yürütecekler sağlıklı değil canımErkek anneleri bir sorum olacak size bebeğini yüretece koyacak var mı ? Varsa ne zaman koymayı düşünüyorsunuz
Prima aktif hiç memnun değilim molffiks çok naylonlu geldi şu 174 lü prima var elimdeKızlar yaklaşık bi haftadır yeni molfiks bez kullanıyorum
Molfiks hemen doluyor
Deneyince yazarım
Ben yasadim, ama tam olarak ne oldugunu anlamadik. Benimki daha memeyi gorunca aglamaya basliyordu, 4-5 gun denedim. Sonra bir ebeye danistim, bastan beri sutum az, dogumda cok kan kaybetmistim, sut az geliyor diye agliyordur dedi bende biraktim artik.Kizlar 3 ay civari olup.meme reddi yasayan var mi
Ben yurutec ici degil diye okudum, zaten bu intetnet deli ediyor insani. Hic okumamakmi lazim bilemedim :)Erkek anneleri bir sorum olacak size bebeğini yüretece koyacak var mı ? Varsa ne zaman koymayı düşünüyorsunuz
Merhabalar. Bebeğinizin aylık gelişimi normalse memede ısrarcı olmanızı öneririm. Ben de kızımın ilk haftalarında aynı sorunu yaşamıştım, inatla emmiyordu. Birkaç gün onun kadar inat ettim ben de. Şükür hallettik. Şimdi tam bir meme aşığı, sadece emziriyorum. Parmak emme konusu bizde de de yeni yeni başlıyor sanki, ellerinin hakimiyetini bu aylarda sağlıyorlarmış o yüzden olabilir. Emzik alıyorsa emzik tavsiye ederim. Benimki şimdilerde biberonu ve emziği kesinlikle almıyor nedensebide bizim kız 3-4 günde bir kaka yapıyor
Evet canım benim oğlumda parmağını emerek uyuyor, hiçbir şekilde emzik almadı. Vazgeçirmek çok zor, sonuçta bedeninin bir parçası. Elinden alamıyorsun ki.kızlar benim kız da memeyi çok zor alıyor hala hoplayarak emiyo ve çok az emiyor inatla mama vermiyorum. bir de benim kuz sürekli baş parmağını emiyor ne yaptıysam vazgeçmedi. ilkinde hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım. sizde oarmağını emen var mı? ne yapmalıyım?
bizimki de asla biberon emzik almıyor kaşıkla da verileni yemiyor o yüzden memede ısrar ediyorum.evdeki hallerimi görseniz :) birde dikkati çok çabuk dağılıyor nefes alışıma bırakıyor hemen. nasıl aşıcam bilmiyorum parmak emmesini görseniz şapu şupur acıktı ye alıyorum emme pozisyonuna anında ortalığı yıkıyorMerhabalar. Bebeğinizin aylık gelişimi normalse memede ısrarcı olmanızı öneririm. Ben de kızımın ilk haftalarında aynı sorunu yaşamıştım, inatla emmiyordu. Birkaç gün onun kadar inat ettim ben de. Şükür hallettik. Şimdi tam bir meme aşığı, sadece emziriyorum. Parmak emme konusu bizde de de yeni yeni başlıyor sanki, ellerinin hakimiyetini bu aylarda sağlıyorlarmış o yüzden olabilir. Emzik alıyorsa emzik tavsiye ederim. Benimki şimdilerde biberonu ve emziği kesinlikle almıyor nedenseve evet, kaka bizim de problemimiz. Minimum 3 günde bir yapıyor, doktorumuz normal olduğunu söylüyor. Sağlıkla büyütmeniz dileğiyle.
sorma ya emzik alsa daha iyiydi onu bıraktırmak daha kolaydı ben artık eldiven takıylrum. bebeklen takmadım şimdi takıylrum mecburen biraz unutursa diye umuyorumEvet canım benim oğlumda parmağını emerek uyuyor, hiçbir şekilde emzik almadı. Vazgeçirmek çok zor, sonuçta bedeninin bir parçası. Elinden alamıyorsun ki.
Ahh annelik ne meşakkatli.. Emin olun geçici bir dönemdir, içinizi ferah tutun. Aç olmasa bile her fırsatta kucaklayıp göğsünüze koyun, sadece midesi değil ruhu da doysun anneciğinin koynunda. Bol bol konuşun, bıraksa bile siz aynı tonda konuşmaya devam edin, bir süre sonra iştahla tekrar memeyi aradığını görürsünüz inşallah :) Eğer gaz sorunu varsa da meme emmek zor geliyor olabilir, ki zaten bağırsakları da genelde dolu anladığım kadarıyla. Emmediği zaman, erkenden bıraktığını hissettiğinizde falan sakın stres olup üzülmeyin. Henüz kısacık olan anneliğimde en çok bunu gördüm, bebekler kesinlikle annelerinin stresini hissedip strese giriyorlar. :)bizimki de asla biberon emzik almıyor kaşıkla da verileni yemiyor o yüzden memede ısrar ediyorum.evdeki hallerimi görseniz :) birde dikkati çok çabuk dağılıyor nefes alışıma bırakıyor hemen. nasıl aşıcam bilmiyorum parmak emmesini görseniz şapu şupur acıktı ye alıyorum emme pozisyonuna anında ortalığı yıkıyor
hayır aç mı acaba diyorum ama aç olsa ağlamaz mı. benim 2. ama ilki tamamen meme aşığıydı bunda çok çuvalladımAhh annelik ne meşakkatli.. Emin olun geçici bir dönemdir, içinizi ferah tutun. Aç olmasa bile her fırsatta kucaklayıp göğsünüze koyun, sadece midesi değil ruhu da doysun anneciğinin koynunda. Bol bol konuşun, bıraksa bile siz aynı tonda konuşmaya devam edin, bir süre sonra iştahla tekrar memeyi aradığını görürsünüz inşallah :) Eğer gaz sorunu varsa da meme emmek zor geliyor olabilir, ki zaten bağırsakları da genelde dolu anladığım kadarıyla. Emmediği zaman, erkenden bıraktığını hissettiğinizde falan sakın stres olup üzülmeyin. Henüz kısacık olan anneliğimde en çok bunu gördüm, bebekler kesinlikle annelerinin stresini hissedip strese giriyorlar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?