- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.521
Benim oğlum kullandı 20 günlükken ama şöyle bişey var doktor o ilacı vermede önce emin olmak için iki defa yaptırdı idrar kültürünü 100 bin üreme çıktı yapacak bişey çok üzülerek yazıyorum bu iğneyi bebek olduğu için koyamıyorum dedi iğneden sonra üreme bitti cuma günü tekrar yaptırdım temiz çıktı. Bu doktorları anlamıyorum yaKızlar yardım edin lütfen doktora gittik dün bebeğim için idrar enfeksiyonundan şüphelendiğimi söyledim oda öledir o zaman dedi neyse test yaptık sonuç temizdi yinede bu benim için bişey ifade etmiyor dedi amokozit 100 mg iğne verdi 7 tane ben anlamadım ya sonuçları temiz ayrıca eşim nöbetçi eczaneye gitti bu ilaç zor bulunur sesi eczacı baya aramanız lazım demiş. sizce bu antibiyotikleri kullanalım mı aranızda kullanan var mı
Cnim mevlutten hic korkma. Benim hep aglayan hic uyumayan bebeğim mevlut baslamadan bi uyudu o gece boyunca devam etti uykusu bi emmek icin uyandi. Mevlutte bütün bebekler sakin olur. Yeterki sen sakin ol bebisini strese sokma yeter. Ben resmen duayla yatip duayla kalkmistim aglamasin milletin icinde nasil susturucam diye. Hemde uyudugu oda tıklim tıklım bebekli cocuklu insanlarla doluyduKızlar benim bebeğim sesi kalabalığı hiç sevmiyor ağlıyor. Yakında mevlüt yapcam perişan etcek heralde beni. Sizinkiler nasıl bu konuda
Biz uykusu bölünmesin diye uzun zamandır almıyoruz altını canım sabah ilk beslenmesinden sonra yapıyor kakasını gece yapmıyor. Bizim uzun süredir bu şekilde devam ediyor düzenimizKizlar merhaba. Bir suredir zayiflama takimina takilacagim diye buraya ugrayamamistim. Gecmis cok birikmis. Tam kkuyamadim ama insallah herkesler iyidir. iki sey diyecegim. Bu sefer test ettim :) 20 gunden fazldir yapiyorum.
1)artik gece hic altini degistirmiyorum. Soyle oldu. Bir teyze dedi ki ben hic bi cocugumda gece altini degistirmedim(9 cocugu var ) nsil dedim atladim hemen.
Dedi ki eger gece altini degistirirsen gece kaka yapar. Degistirmezsen bi kac gune artik gece kaka yapmamaya baslar. Sabah uyandiginda yapar.Once atiyor gibi geldi:)
Deneyeyim dedim. Bingo! Hakliymis.
Artik gece yapmaiyor. Sadece emmeye kalkiyor. Altini degistirince isiga filan ihtiyaci oluyordu.ister istemez uykusu aciliyordu. Hoppp yeniden uyutmaya basla filan iyi olmuyordu. Bazen bi iki saat uyanik kaldigi oluyordu. Gece uykulari daha rahat oldu. Simdi artik kakasini sabah uyaninca yapiyor hatta bazen bi saat icinde ard arda iki kez yapiyor. Bazen gece azicik yapmis oluyor ama asla pisik filan olmuyor.olmadi yani..
Belki denemej isteyen olur diye anlatayim dedim :)
Gece uykusu nasil cnm bz saat basi ayaktayizKızım da doğması gereken tarihe göre 15. Haftada uykusu var tam dalacak gözler açılıyor uyuyamıyor. Sürekli mızırdıyor ve çok hareketli. Hasta desem değil gülüyor ağlamıyor
Kizlar merhaba. Bir suredir zayiflama takimina takilacagim diye buraya ugrayamamistim. Gecmis cok birikmis. Tam kkuyamadim ama insallah herkesler iyidir. iki sey diyecegim. Bu sefer test ettim :) 20 gunden fazldir yapiyorum.
1)artik gece hic altini degistirmiyorum. Soyle oldu. Bir teyze dedi ki ben hic bi cocugumda gece altini degistirmedim(9 cocugu var ) nsil dedim atladim hemen.
Dedi ki eger gece altini degistirirsen gece kaka yapar. Degistirmezsen bi kac gune artik gece kaka yapmamaya baslar. Sabah uyandiginda yapar.Once atiyor gibi geldi:)
Deneyeyim dedim. Bingo! Hakliymis.
Artik gece yapmaiyor. Sadece emmeye kalkiyor. Altini degistirince isiga filan ihtiyaci oluyordu.ister istemez uykusu aciliyordu. Hoppp yeniden uyutmaya basla filan iyi olmuyordu. Bazen bi iki saat uyanik kaldigi oluyordu. Gece uykulari daha rahat oldu. Simdi artik kakasini sabah uyaninca yapiyor hatta bazen bi saat icinde ard arda iki kez yapiyor. Bazen gece azicik yapmis oluyor ama asla pisik filan olmuyor.olmadi yani..
Belki denemej isteyen olur diye anlatayim dedim :)
Merhaba eylül anneleri. Hepimizin bebekleri hayırlı olsun, sağlıkla büyüsünler inşallah. Annelik serüvenimin başlarındayken benimle aynı zamanlarda benzer şeyleri yaşadığını düşündüğüm kişlerle konuşmak, fikir alış-verişi yapmak, deneyimlerini dinlemek için buradayım. henüz sitenin yabancısıyım mazur görün lütfen. Normal doğum yaptım, bazı fizyolojik sıkıntılarım var. Var mı bu konuda konuşabileceğim birileri, doğru yerde miyim?
Ya antibiyotik iğne verdi doktor kültürü de temiz çıktıKültür testi yapması lazım. Onu da yapmadan nasıl antibiyotik verir anlamadım. Başka bir doktora daha gitseniz.
Bende nadir lökosit çıktı ya YÖK gibi ama hemen iğne yazdı anlamadım kiBenim oğlum kullandı 20 günlükken ama şöyle bişey var doktor o ilacı vermede önce emin olmak için iki defa yaptırdı idrar kültürünü 100 bin üreme çıktı yapacak bişey çok üzülerek yazıyorum bu iğneyi bebek olduğu için koyamıyorum dedi iğneden sonra üreme bitti cuma günü tekrar yaptırdım temiz çıktı. Bu doktorları anlamıyorum ya
Oğlunuzun sıkıntısı YÖK dimi şimdi çok korkuyorum iğne yaptırmayaBenim oğlum kullandı 20 günlükken ama şöyle bişey var doktor o ilacı vermede önce emin olmak için iki defa yaptırdı idrar kültürünü 100 bin üreme çıktı yapacak bişey çok üzülerek yazıyorum bu iğneyi bebek olduğu için koyamıyorum dedi iğneden sonra üreme bitti cuma günü tekrar yaptırdım temiz çıktı. Bu doktorları anlamıyorum ya
Hoşbuldumm :) evet eylülde doğum yaptım, epizyotomili oldu. 3 ayı geçmesine rağmen dikiş yerimde zaman zaman sızı hissediyorum, işin açıkçası kabız olduğum zaman hissediyorum bunu. Ayrıca regl olmadım aktif olarak emzirdiğim için, fakat çok fazla akıntım var. Bazen ilişki sonrası pembe lekelenmemcnm ben de alma hiç altını sabah uyandığı gibi ıkınmaya başlıyo sonra da kaka çok komik oluyo
doğru yerdesin hoşgeldiiin, eylüldemi oldu dogum ne gibi sıkıntılar meselaa? Ben de n.dgum yaptım
Yok çok şükür ama sizin kültür testi yapılmadan nasıl verilmiş anlamadım doktorum iki defa tekrarladı hattaOğlunuzun sıkıntısı YÖK dimi şimdi çok korkuyorum iğne yaptırmaya
Geç uyumaya başladı. Dalamıyor bir türlü ama uyudu mu güzel uyuyor. Sık sık uyanması çok zor oluyordur. Zamanla düzelir inşallahGece uykusu nasil cnm bz saat basi ayaktayiz
Dediklerin bezi denedim hepside birbirinden kötü geldi bize yaramadı yani sleepy i denemedim prima aktif bebek kullanıyorum tekrar ona döndüm hiç sızdırma olmadı bacaklarının oradaki lastikleri parmağımla düzeltiyorum içe doğru bükük oluyorKızlar yaklaşık bi haftadır yeni molfiks bez kullanıyorum
Prima premium çare daha fazla emiyor
Molfiks hemen doluyor
Kaka ikisi de sızdırdı ya benim kızım çok yapıyor ya da ben bağlamayı beceremiyorum
Huggies,sleepy,Can bebe BİM’in bezlerini de denemek istiyorum.
Deneyince yazarım
Bence doktorunuzu değiştirinYa antibiyotik iğne verdi doktor kültürü de temiz çıktı
Yok canım umdugumdan çok çok iyi kalabalık geldiklerinde ilgi bebekte olrsa biraz benm kardeşim ellemeyin falan diyor ama tekken çok iyi banyo da yüzüne su döküldüğünde ağlıyor diye bi üzülüyor ki çok seviyor dün halası ve kızı kardeşini öpüyor diye yüzü tırtıklı oluyor öpmeyin dedi :)) senin prenses de kardeşi olunca öyle akıllı olur inşallah canımHa ha benim kızım da mememle aşk yaşıyor yastık yapıp uyuyor:))
Mina nasıl canım kardeşini kıskanıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?