- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.561
Bizimki komple elini sokmaya çalışıyor canımkızlar benim kız da memeyi çok zor alıyor hala hoplayarak emiyo ve çok az emiyor inatla mama vermiyorum. bir de benim kuz sürekli baş parmağını emiyor ne yaptıysam vazgeçmedi. ilkinde hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım. sizde oarmağını emen var mı? ne yapmalıyım?
huggies denedım gayet ıyıDediklerin bezi denedim hepside birbirinden kötü geldi bize yaramadı yani sleepy i denemedim prima aktif bebek kullanıyorum tekrar ona döndüm hiç sızdırma olmadı bacaklarının oradaki lastikleri parmağımla düzeltiyorum içe doğru bükük oluyor
hayır aç mı acaba diyorum ama aç olsa ağlamaz mı. benim 2. ama ilki tamamen meme aşığıydı bunda çok çuvalladım
Aç olsa mutlaka anlarsınız, anlatır diye düşünüyorum. Kilo alımı nasıl??hayır aç mı acaba diyorum ama aç olsa ağlamaz mı. benim 2. ama ilki tamamen meme aşığıydı bunda çok çuvalladım
ben hiç begenmedım premıun care ı ama 5 yıldızlısı cok ıyıCanim ben de prima aktif bebe ye gectim daha hic prmium care deki nem olmadi. Cokta ince begendim bunu
canım aclıkla ılgılı değil emme dürtüsü o. oğlum gak dese meeme de guk dese meeme decama genede gazını cıkarırken bıle eli agzında benım elımı emmeye bıle zorluyorhayır aç mı acaba diyorum ama aç olsa ağlamaz mı. benim 2. ama ilki tamamen meme aşığıydı bunda çok çuvalladım
Devamlı mı böyle biz 15. Haftada meme reddi yaşadık memeye yatırdığım an kendini geriye atıp ağlıyordu 16. Haftada azaldı bizimki atak haftasıydı sanırsamhayır aç mı acaba diyorum ama aç olsa ağlamaz mı. benim 2. ama ilki tamamen meme aşığıydı bunda çok çuvalladım
Canım benim kızım 5 6 gün bir yapıyordu yada fitille yapıyordu..doktor normal diyordu..neyse ben doktorunu değiştirdim...tahliller yaptı..bizde idrar enfeksiyonu çıktı..doktorumuz bu sebebten yapamıyor.antibiyotik verdi.mcok şükür kızım her gün kakasini yapıyor..bide bizim kız 3-4 günde bir kaka yapıyor
benimki de benim elimi bile emiyor ama memeyi çoook zor emiyor insan üzülüyor ister istemezcanım aclıkla ılgılı değil emme dürtüsü o. oğlum gak dese meeme de guk dese meeme decama genede gazını cıkarırken bıle eli agzında benım elımı emmeye bıle zorluyor
süte devam et canımm vazgecme
ay ben de bi gideyim doktora o zamanCanım benim kızım 5 6 gün bir yapıyordu yada fitille yapıyordu..doktor normal diyordu..neyse ben doktorunu değiştirdim...tahliller yaptı..bizde idrar enfeksiyonu çıktı..doktorumuz bu sebebten yapamıyor.antibiyotik verdi.mcok şükür kızım her gün kakasini yapıyor..
2 haftadır falan böyleDevamlı mı böyle biz 15. Haftada meme reddi yaşadık memeye yatırdığım an kendini geriye atıp ağlıyordu 16. Haftada azaldı bizimki atak haftasıydı sanırsam
ayda 540 gr almış. 4. ayımızAç olsa mutlaka anlarsınız, anlatır diye düşünüyorum. Kilo alımı nasıl??
Canım bizimki meme çok emmesine ragmen emzik tutmuyor ve parmak el kıyafet ne varsa emiyor aynen benim elimi bulduğu gibi emmeye çalışıyor :)benimki de benim elimi bile emiyor ama memeyi çoook zor emiyor insan üzülüyor ister istemez
ayda 540 gr almış.
Bir rahatsızlığı yoksa diş haZırlığı yapıyor olabilir mi vücudu? Parmak emmesine rağmen memede iştahsız olmasını açıklayabilir bu. Bir tanıdığımın bebeği çok erken diş çıkarmıştı.
Canım benim kızımınsa parmakları elinde..benim kızımda doğduğundan beri 5 dk falan emiyorum..ama bizim kilo alımı iyidir.memeyi alıncada 3-5 dk emiyo sonra yüzüme bakıyo gülüyo memeye föndürmeye çalışınca koyamet kopuyo ama 3-5 dk ile az kilo alıyo işte
5 dakika boyunca durmadan emiyorsa aldığı süt ona yetiyordur annesi. Artık büyüyüp çene kasları kuvvetlendiği için ilk 5 dk içinde memedeki sütün %90ını alırmış bebekler. Ben Kızımı uyuturken yarım kundak yapıyorum, böylece daha uzun uyuyor elleri kolları onu uyandırmıyor. Siz de uyurken kollarını çok sıkmadan yarım kundak deneyebilirsiniz. Uyanık olduğunda da oyunlar oynayarak konuşarak falan minimize etmeye çalışabilirsiniz parmak emmesini. Şimdilerde şirin görünüyorlar parmak emerken ama sonra bu alışkanlığı bıraktırmak zor olabiliyor..memeyi alıncada 3-5 dk emiyo sonra yüzüme bakıyo gülüyo memeye föndürmeye çalışınca koyamet kopuyo ama 3-5 dk ile az kilo alıyo işte
Bizimkinin de eli ağzında. Sonra midesi bulanıyor. Omuzda gezdirirken de omzumu emiyor. İlla bişey buluyor emecek ama emziği bir dakikadan sonra fırlatıyor.kızlar benim kız da memeyi çok zor alıyor hala hoplayarak emiyo ve çok az emiyor inatla mama vermiyorum. bir de benim kuz sürekli baş parmağını emiyor ne yaptıysam vazgeçmedi. ilkinde hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım. sizde oarmağını emen var mı? ne yapmalıyım?
Bebekler 3. Aydan sonra 300ila 600 gram alırlar sakin mama verme sutune yazik edersin doktorunu değiştir.Kızlar size bir şey danışacağım.. Bugün oğlumun 4. Ay kontrolü vardı. Oğlum ilk iki ay 1 kilo, üçüncü ay 600 gram almıştı. Ama bu ay sadece 300 gram almış. Bunun üzerine doktor sebze, meyve, yoğurt kısacası ek besinlere geçmemizi önerdi. Bana biraz erken geldi. Sadece günde birkaç kere mama takviyesi yapsam yeterli olmaz mı sizce. Ne diyorsunuz? Şimdiye kadar anne sütü ile güzel kilo alan oğlum şimdi neden durdu onu da anlamıyorum. Doktor diş çıkarmasınında bunda etkili olduğunu söylüyor.
Evet canım ben de dediğin gibi yapıyorum. Ek besinlere falan geçmedim. Emzirmeye devam.. Hayatı boyunca çok kilo alıp verecek ama anne sütünü sadece şimdi içerse içicek.Bebekler 3. Aydan sonra 300ila 600 gram alırlar sakin mama verme sutune yazik edersin doktorunu değiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?