2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizimki komple elini sokmaya çalışıyor canım

huggies denedım gayet ıyı
molfix iyi değil
prima 5 yıldızda iyi

hayır aç mı acaba diyorum ama aç olsa ağlamaz mı. benim 2. ama ilki tamamen meme aşığıydı bunda çok çuvalladım
canım aclıkla ılgılı değil emme dürtüsü o. oğlum gak dese meeme de guk dese meeme decama genede gazını cıkarırken bıle eli agzında benım elımı emmeye bıle zorluyor
süte devam et canımm vazgecme

hayır aç mı acaba diyorum ama aç olsa ağlamaz mı. benim 2. ama ilki tamamen meme aşığıydı bunda çok çuvalladım
Devamlı mı böyle biz 15. Haftada meme reddi yaşadık memeye yatırdığım an kendini geriye atıp ağlıyordu 16. Haftada azaldı bizimki atak haftasıydı sanırsam

bide bizim kız 3-4 günde bir kaka yapıyor
Canım benim kızım 5 6 gün bir yapıyordu yada fitille yapıyordu..doktor normal diyordu..neyse ben doktorunu değiştirdim...tahliller yaptı..bizde idrar enfeksiyonu çıktı..doktorumuz bu sebebten yapamıyor.antibiyotik verdi.mcok şükür kızım her gün kakasini yapıyor..

benimki de benim elimi bile emiyor ama memeyi çoook zor emiyor insan üzülüyor ister istemez

ay ben de bi gideyim doktora o zaman

benimki de benim elimi bile emiyor ama memeyi çoook zor emiyor insan üzülüyor ister istemez
Canım bizimki meme çok emmesine ragmen emzik tutmuyor ve parmak el kıyafet ne varsa emiyor aynen benim elimi bulduğu gibi emmeye çalışıyor :)

ya bilmiyorum ki baş parmağını güzel emiyo ama cuk cuk bırakmıyor hiç gecede uyanmadığında bi bakıyorum parmağı yakalamış yine

memeyi alıncada 3-5 dk emiyo sonra yüzüme bakıyo gülüyo memeye föndürmeye çalışınca koyamet kopuyo ama 3-5 dk ile az kilo alıyo işte

memeyi alıncada 3-5 dk emiyo sonra yüzüme bakıyo gülüyo memeye föndürmeye çalışınca koyamet kopuyo ama 3-5 dk ile az kilo alıyo işte
5 dakika boyunca durmadan emiyorsa aldığı süt ona yetiyordur annesi. Artık büyüyüp çene kasları kuvvetlendiği için ilk 5 dk içinde memedeki sütün %90ını alırmış bebekler. Ben Kızımı uyuturken yarım kundak yapıyorum, böylece daha uzun uyuyor elleri kolları onu uyandırmıyor. Siz de uyurken kollarını çok sıkmadan yarım kundak deneyebilirsiniz. Uyanık olduğunda da oyunlar oynayarak konuşarak falan minimize etmeye çalışabilirsiniz parmak emmesini. Şimdilerde şirin görünüyorlar parmak emerken ama sonra bu alışkanlığı bıraktırmak zor olabiliyor..

Bizimkinin de eli ağzında. Sonra midesi bulanıyor. Omuzda gezdirirken de omzumu emiyor. İlla bişey buluyor emecek ama emziği bir dakikadan sonra fırlatıyor.
Parmak emme için müdahale etmeyin diye okudum. Arada elini kasmadan emziği tutuşturuyorum

Bebekler 3. Aydan sonra 300ila 600 gram alırlar sakin mama verme sutune yazik edersin doktorunu değiştir.

Bebekler 3. Aydan sonra 300ila 600 gram alırlar sakin mama verme sutune yazik edersin doktorunu değiştir.
Evet canım ben de dediğin gibi yapıyorum. Ek besinlere falan geçmedim. Emzirmeye devam.. Hayatı boyunca çok kilo alıp verecek ama anne sütünü sadece şimdi içerse içicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…