2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bnimki canim. Yaklasik 1 ay once basladi. Bi 10 gun kadar birakmisti 3 gün once yine basladi. Ama doktorlar kesinlikle 3 yaşına kadar engellemeye calismayin diyo.

Bnimki canim. Yaklasik 1 ay once basladi. Bi 10 gun kadar birakmisti 3 gün once yine basladi. Ama doktorlar kesinlikle 3 yaşına kadar engellemeye calismayin diyo.
ben ara ara çıkarıyodum ellemiyim o zaman. çok alışırda ilerde bırakmaz diye korkuyorum eldiven takmaya başladım takmasam mı ki?

Ay kıyamam ben ona ablalık da yaparmış maşallah

Amin canım inşallah vakti geldiğinde benim kızım da öyle ablalık yapar

Bugün 4. Ay asilarimizi ve rota aşısının 2. Dozunu vurulduk. Saat 1:30 da yapıldı aşılar 4 te calpol verdim bir çay kaşığı. Allah a şükür şuana kadar bi sıkıntımız olmadı. Yatmadan bir kere daha çarpık vermeyi düşünüyorum

Basparmagi olsa neyse benimki butun yumrugunu agizina sokmaya calisiyor

bebeklerinizin eldivenlerini ne zaman cikardiniz hanimlar? oglum 3.ayini bitirdi dun ben yaninda durmayacaksam cikaramiyorum yuzu harita gibi oluyor :-(
1.ay kontrolünde doktorumuz tavsiye etmiyorum demişti. zaten bende bırakmıştım kullanmayı. tırnaklarını güzelce kes canım, yüzünü çizse bile iyileşir. artık bişeyleri eliyle tutma, kavrama zamanı geldi.

Valla götürdüm ben de tedavisi olan bir şey için evladımı ne gerek var bu kadar yorucam dedim ve o kadar tahlil sonrası reflü çıktı. Gaviscon başladık inşl iyi geliyor

bebeklerinizin eldivenlerini ne zaman cikardiniz hanimlar? oglum 3.ayini bitirdi dun ben yaninda durmayacaksam cikaramiyorum yuzu harita gibi oluyor :-(
Ucuncu ayını doldurdugunda dr kararıyla cıkarttık canım ben kendım küt olan bebek tırnak makasıyla kesip törpülemiştim güya ama ıkı dk sonra bi baktım yüzünü çizmiş. Sonra annem aldı kucagına öne bakacak sekılde oturtup normal bebek tırnak makasıyla tıkır tıkır kesti tırnakların2 dk da ve ıkı gündür hiç çiziğimiz yok cok sukur.

Sleepy denedik biz canım pişik yaptı biraz kullanmadık sonra

Bizimki de emiyor canım bu aylarda normalmiş doktorumuz müdahale etmeyin bağışıklığı gelişir sesi ama ben yine de abarttığı zamanlarda dikkatini başka yere çekiyorum eline oyuncak falan veriyorum unutuyor sonra

Bübchen markayı tavsiye ederim bizde de kuruluk var

Ben çoktan çıkardım. Sık sık kesiyorum tırnaklarunı. Bi de bebekler için törpüler oluyor. Onunla kenarlarını törpüleyebilirsin. Elleri özgür kalsın ki dünyayı keşfetsin

Bende kucağıma aldım müzik de açtım o sakin dururken tırnaklarını kestim çok kolay oldu yatarken kesiyordum önceleri çok zor oluyodu hareket ettiği için

Sizin bebişler gece nasıl bizimki uyutabildiğim saate göre 2 yada 3 te uyanıyor sonrası hep meme saat başı alışkanlık yapmış olabilir mi

1 ay bile takmadık bizde 3.ayımızı 25.de doldurcaz tırnak keserken köşeleri ovel yapıp keserseniz yüzünü çizemez birde ilk açınca yüzünü çiziyorlr zamanla alışınca eli yüzüne gitmiyor ağzına sokmaktan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…