- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.581
Bnimki canim. Yaklasik 1 ay once basladi. Bi 10 gun kadar birakmisti 3 gün once yine basladi. Ama doktorlar kesinlikle 3 yaşına kadar engellemeye calismayin diyo.kızlar benim kız da memeyi çok zor alıyor hala hoplayarak emiyo ve çok az emiyor inatla mama vermiyorum. bir de benim kuz sürekli baş parmağını emiyor ne yaptıysam vazgeçmedi. ilkinde hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım. sizde oarmağını emen var mı? ne yapmalıyım?
ben ara ara çıkarıyodum ellemiyim o zaman. çok alışırda ilerde bırakmaz diye korkuyorum eldiven takmaya başladım takmasam mı ki?Bnimki canim. Yaklasik 1 ay once basladi. Bi 10 gun kadar birakmisti 3 gün once yine basladi. Ama doktorlar kesinlikle 3 yaşına kadar engellemeye calismayin diyo.
Ay kıyamam ben ona ablalık da yaparmış maşallahYok canım umdugumdan çok çok iyi kalabalık geldiklerinde ilgi bebekte olrsa biraz benm kardeşim ellemeyin falan diyor ama tekken çok iyi banyo da yüzüne su döküldüğünde ağlıyor diye bi üzülüyor ki çok seviyor dün halası ve kızı kardeşini öpüyor diye yüzü tırtıklı oluyor öpmeyin dedi :)) senin prenses de kardeşi olunca öyle akıllı olur inşallah canım
Basparmagi olsa neyse benimki butun yumrugunu agizina sokmaya calisiyorkızlar benim kız da memeyi çok zor alıyor hala hoplayarak emiyo ve çok az emiyor inatla mama vermiyorum. bir de benim kuz sürekli baş parmağını emiyor ne yaptıysam vazgeçmedi. ilkinde hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım. sizde oarmağını emen var mı? ne yapmalıyım?
1.ay kontrolünde doktorumuz tavsiye etmiyorum demişti. zaten bende bırakmıştım kullanmayı. tırnaklarını güzelce kes canım, yüzünü çizse bile iyileşir. artık bişeyleri eliyle tutma, kavrama zamanı geldi.bebeklerinizin eldivenlerini ne zaman cikardiniz hanimlar? oglum 3.ayini bitirdi dun ben yaninda durmayacaksam cikaramiyorum yuzu harita gibi oluyor :-(
Valla götürdüm ben de tedavisi olan bir şey için evladımı ne gerek var bu kadar yorucam dedim ve o kadar tahlil sonrası reflü çıktı. Gaviscon başladık inşl iyi geliyorzayıfladı derken? kilo almamak başka kilo kaybetmek başka. kilo kaybı olduysa doktorunuzla görüşün canım. biz motiliumla başladık, yeterli olmayınca başka bir ilaç ekledi. kusma konusunda en önemli olan kusmuğun nefesine kaçması tehlikesi. ama yorgunluk bir yana bende evladıma üzülüyorum. kustuğu zamanki şaşkın bakışları, öncesinde ve sonrasında yüzündeki ifade.. o da rahatsız oluyor besbelli
Ucuncu ayını doldurdugunda dr kararıyla cıkarttık canım ben kendım küt olan bebek tırnak makasıyla kesip törpülemiştim güya ama ıkı dk sonra bi baktım yüzünü çizmiş. Sonra annem aldı kucagına öne bakacak sekılde oturtup normal bebek tırnak makasıyla tıkır tıkır kesti tırnakların2 dk da ve ıkı gündür hiç çiziğimiz yok cok sukur.bebeklerinizin eldivenlerini ne zaman cikardiniz hanimlar? oglum 3.ayini bitirdi dun ben yaninda durmayacaksam cikaramiyorum yuzu harita gibi oluyor :-(
Sleepy denedik biz canım pişik yaptı biraz kullanmadık sonraKızlar yaklaşık bi haftadır yeni molfiks bez kullanıyorum
Prima premium çare daha fazla emiyor
Molfiks hemen doluyor
Kaka ikisi de sızdırdı ya benim kızım çok yapıyor ya da ben bağlamayı beceremiyorum
Huggies,sleepy,Can bebe BİM’in bezlerini de denemek istiyorum.
Deneyince yazarım
Bizimki de emiyor canım bu aylarda normalmiş doktorumuz müdahale etmeyin bağışıklığı gelişir sesi ama ben yine de abarttığı zamanlarda dikkatini başka yere çekiyorum eline oyuncak falan veriyorum unutuyor sonrakızlar benim kız da memeyi çok zor alıyor hala hoplayarak emiyo ve çok az emiyor inatla mama vermiyorum. bir de benim kuz sürekli baş parmağını emiyor ne yaptıysam vazgeçmedi. ilkinde hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım. sizde oarmağını emen var mı? ne yapmalıyım?
Bübchen markayı tavsiye ederim bizde de kuruluk varKizlar oglumda bir kac haftadir lekeler olustu, kollarinda gogusunde ve sirtinda. Doktor kurulukdan dedi, birkac krem tavsiye etti her cocuga farkli kremler iyi gelirmis. Maalesef hicbiri yaramadi, sizin tavsiyeniz varmi?
Bu arada cok fazla banyo yapmasin dedi, cildi kurutuyormus. Haftada en fazla iki kere dedi
Atak haftası olabilir canım2 haftadır falan böyle
Ben çoktan çıkardım. Sık sık kesiyorum tırnaklarunı. Bi de bebekler için törpüler oluyor. Onunla kenarlarını törpüleyebilirsin. Elleri özgür kalsın ki dünyayı keşfetsinbebeklerinizin eldivenlerini ne zaman cikardiniz hanimlar? oglum 3.ayini bitirdi dun ben yaninda durmayacaksam cikaramiyorum yuzu harita gibi oluyor :-(
evet canım atak haftalarıymış. 5 hafta kadar sürecekAtak haftası olabilir canım
geçmiş olsun canım inşallah şifa olur..Valla götürdüm ben de tedavisi olan bir şey için evladımı ne gerek var bu kadar yorucam dedim ve o kadar tahlil sonrası reflü çıktı. Gaviscon başladık inşl iyi geliyor
Bende kucağıma aldım müzik de açtım o sakin dururken tırnaklarını kestim çok kolay oldu yatarken kesiyordum önceleri çok zor oluyodu hareket ettiği içinUcuncu ayını doldurdugunda dr kararıyla cıkarttık canım ben kendım küt olan bebek tırnak makasıyla kesip törpülemiştim güya ama ıkı dk sonra bi baktım yüzünü çizmiş. Sonra annem aldı kucagına öne bakacak sekılde oturtup normal bebek tırnak makasıyla tıkır tıkır kesti tırnakların2 dk da ve ıkı gündür hiç çiziğimiz yok cok sukur.
1 ay bile takmadık bizde 3.ayımızı 25.de doldurcaz tırnak keserken köşeleri ovel yapıp keserseniz yüzünü çizemez birde ilk açınca yüzünü çiziyorlr zamanla alışınca eli yüzüne gitmiyor ağzına sokmaktan:)bebeklerinizin eldivenlerini ne zaman cikardiniz hanimlar? oglum 3.ayini bitirdi dun ben yaninda durmayacaksam cikaramiyorum yuzu harita gibi oluyor :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?