- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.601
Bende gece ilk uyumasında çok zor uyutuyorm dün 23 30 da uyudu 4 de kalktı emmeye ama öğlen 4 den snra hiç uyumamıştı gündüz uyusun yada uyumasn gece ilk uykusu 5.6 saat sende her kalktığında emzirme sakın geri uykuya geçmesini sağla belki o şekil alışır uyumaya inşallahSizin bebişler gece nasıl bizimki uyutabildiğim saate göre 2 yada 3 te uyanıyor sonrası hep meme saat başı alışkanlık yapmış olabilir mi
Bence takmamalisın. Çünkü suan dunyayi tanima zamanlari ellerini kesfediyolar dokunuyolar. Oluruna bırak hicbiseycik olmaz aksine cok tatli oluyolar :)ben ara ara çıkarıyodum ellemiyim o zaman. çok alışırda ilerde bırakmaz diye korkuyorum eldiven takmaya başladım takmasam mı ki?
Ben 2 aylikken tamamen çıkardım. 40ından sonrada gündüzleri cikariyodum yaninda oldugumda. Tırnaklarını iyi kestiginde sorun olmaz he ama tabi arada ufak cizikler oluyi sütunle sil 2 saat sonra izi bile belli olmuyobebeklerinizin eldivenlerini ne zaman cikardiniz hanimlar? oglum 3.ayini bitirdi dun ben yaninda durmayacaksam cikaramiyorum yuzu harita gibi oluyor :-(
Canık oval kesmek çok riskli tırnak batması oluyor. Bilgin olsun1 ay bile takmadık bizde 3.ayımızı 25.de doldurcaz tırnak keserken köşeleri ovel yapıp keserseniz yüzünü çizemez birde ilk açınca yüzünü çiziyorlr zamanla alışınca eli yüzüne gitmiyor ağzına sokmaktan:)
Suç biraz bende o zaman ben 12 1 de yatıyorum eee 2 de oğlum uyanınca uykuya yenik düşüyorum hemen yanıma alıyorum emziriyorum oda sabaha kadar saat başı iki fırt çekip uyuyoBende gece ilk uyumasında çok zor uyutuyorm dün 23 30 da uyudu 4 de kalktı emmeye ama öğlen 4 den snra hiç uyumamıştı gündüz uyusun yada uyumasn gece ilk uykusu 5.6 saat sende her kalktığında emzirme sakın geri uykuya geçmesini sağla belki o şekil alışır uyumaya inşallah
Canım dün gece kızım 1de uyudu,sabah 5:30 ta acıktığı için uyandı.bence senin oğluşun açlıktan uyanmıyordur.uyku geçişinde seni emzik gibi kullanıyordur.Suç biraz bende o zaman ben 12 1 de yatıyorum eee 2 de oğlum uyanınca uykuya yenik düşüyorum hemen yanıma alıyorum emziriyorum oda sabaha kadar saat başı iki fırt çekip uyuyo
Maşallah bizimki güya bide hem mama içiyor üstüne emiyor öyle uyuyor. Emziği veriyorum gece emzik olduğunu anlayınca basıyo çılığı memeyi verince iki fırt çekip geri uyuyor.Canım dün gece kızım 1de uyudu,sabah 5:30 ta acıktığı için uyandı.bence senin oğluşun açlıktan uyanmıyordur.uyku geçişinde seni emzik gibi kullanıyordur.
Hayır bu 20 ml büyük şişedeBu tek kullanımlık değil sanırım dimi canım
Aynısını yaşadık ama şimdi düzeldi. Bir hafta kadar sürdüKızlar bebeğinizin 12. Hafta atağında ne gibi değişimler oldu. Bizimki akşam uykusuna yatırmaya götürünce çığlık çığlığa ağlıyor geçici bi süre değil mi sürekli mız mız
Evet benim kızımın asla sırtı yere gelemez :) pehlivan olacak diyorum :) uyurken bile yüz üstü yatıyor.kızlar bizim gibi sırtı yere değer değmez çığlığı basan var mı? eşim kucakta ve üstelik gezmeye alıştırdı. her gelen zaten kucağında seviyor. bu akşam eşimle saklandık, ağlamaya çalışıyor, gelen olmadığını görünce daha gürültülü ses yapıyor. "anneciiiiiim, oğluuuuum" diye sesleniyorum bi süre bekliyor, sonra yine ağlama denemeleri.. resmen bizi oynatıyormuş sıpa ya!
Ben de idrar yolu enfeksiyonu için vermiştim antibiyotik. Probiyotik ve bol emzirmeden Başak'a bir şey yok.Kizima antibiyotik veriyorum kulak agrisi icin circir oldu yavrum. Probiyotik damla ve emzirme dışında bisi yapabilir miyim
Düz kesiyorum canım sonra sivriliğini ovel yapıyorum yani yoksa çok sivri kalıyor ucları çok derin alınca mı oluyor acaba o batma hiç yaşamadmCanık oval kesmek çok riskli tırnak batması oluyor. Bilgin olsun
Ben de şöyle deneyimlerim. Ben ilk önce altını değiştirmiyordum gece. Hatta buraya yazmıştım vicdan azabı çekiyorum diye. Sonra baktım çoğu kişi değiştiriyor ben de değiştirmeye başladım ama ışığı açmadan sadece bezi çıkarıp Yen'i bez bağlıyorum o kadar ama o bile uykuyu bölmeye yetiyor. Kızım önceden sabah uyanır uyanmaz kaka yapardı ama şimdi geceleri yapmaya başladı. Senin o teyze haklı olabilir :)Kizlar merhaba. Bir suredir zayiflama takimina takilacagim diye buraya ugrayamamistim. Gecmis cok birikmis. Tam kkuyamadim ama insallah herkesler iyidir. iki sey diyecegim. Bu sefer test ettim :) 20 gunden fazldir yapiyorum.
1)artik gece hic altini degistirmiyorum. Soyle oldu. Bir teyze dedi ki ben hic bi cocugumda gece altini degistirmedim(9 cocugu var ) nsil dedim atladim hemen.
Dedi ki eger gece altini degistirirsen gece kaka yapar. Degistirmezsen bi kac gune artik gece kaka yapmamaya baslar. Sabah uyandiginda yapar.Once atiyor gibi geldi:)
Deneyeyim dedim. Bingo! Hakliymis.
Artik gece yapmaiyor. Sadece emmeye kalkiyor. Altini degistirince isiga filan ihtiyaci oluyordu.ister istemez uykusu aciliyordu. Hoppp yeniden uyutmaya basla filan iyi olmuyordu. Bazen bi iki saat uyanik kaldigi oluyordu. Gece uykulari daha rahat oldu. Simdi artik kakasini sabah uyaninca yapiyor hatta bazen bi saat icinde ard arda iki kez yapiyor. Bazen gece azicik yapmis oluyor ama asla pisik filan olmuyor.olmadi yani..
Belki denemej isteyen olur diye anlatayim dedim :)
Canım benim kızım 9 10 gibi uyuyor..ben gece 1 gibi yatağa girdiğimde kızımı emziriyorum..oyle uyuyor..kizim sabaha doğru uyanıyor sütünü içiyor tekrar uyuyorSizin bebişler gece nasıl bizimki uyutabildiğim saate göre 2 yada 3 te uyanıyor sonrası hep meme saat başı alışkanlık yapmış olabilir mi
Yanında uyuyorsa canım akışkanlık yapmıştır ben beşiğine koyuyorum ilk günden beri aynı yerde uyuyo inatla hiç yanımda uyutmadm zaten öle olsa eşim ezer bebeğiSuç biraz bende o zaman ben 12 1 de yatıyorum eee 2 de oğlum uyanınca uykuya yenik düşüyorum hemen yanıma alıyorum emziriyorum oda sabaha kadar saat başı iki fırt çekip uyuyo
Canım bizde idrar yolu enfeksiyonu vardı idrar testinde çıktı, doktorumuz bize augmentin verdi şurup şeklinde. 5 gün düzlenli kullandık geçti çok şükür. Neden tahlil temiz çıktığı halde 7 tane iğne olsun ki bebeğin ? Ben anlamadım. İstersen tahlil sonucunu al başka bir doktora daha git. Kuzucuğa yazık boş yere ilaç kullanmasın. Hem de iğneKızlar yardım edin lütfen doktora gittik dün bebeğim için idrar enfeksiyonundan şüphelendiğimi söyledim oda öledir o zaman dedi neyse test yaptık sonuç temizdi yinede bu benim için bişey ifade etmiyor dedi amokozit 100 mg iğne verdi 7 tane ben anlamadım ya sonuçları temiz ayrıca eşim nöbetçi eczaneye gitti bu ilaç zor bulunur sesi eczacı baya aramanız lazım demiş. sizce bu antibiyotikleri kullanalım mı aranızda kullanan var mı
Canım gece uykusu varya o ilk uyku 5 saat olması lazım mış bütün fiziksel zihinsel gelişim salgılanıyormuş 4 bucuk bile olsa olmuyor 5 saat olcak o ara emip uyursa vücut sütü falan sinirim derken o gelişim bozuluyormuş Ceyda düvenin videosunu izlemiştimCanım benim kızım 9 10 gibi uyuyor..ben gece 1 gibi yatağa girdiğimde kızımı emziriyorum..oyle uyuyor..kizim sabaha doğru uyanıyor sütünü içiyor tekrar uyuyor
.sekiz buçuk gibi uyanıyor..kizim geceleri çok guzel uyuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?