2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sizin bebişler gece nasıl bizimki uyutabildiğim saate göre 2 yada 3 te uyanıyor sonrası hep meme saat başı alışkanlık yapmış olabilir mi
Bende gece ilk uyumasında çok zor uyutuyorm dün 23 30 da uyudu 4 de kalktı emmeye ama öğlen 4 den snra hiç uyumamıştı gündüz uyusun yada uyumasn gece ilk uykusu 5.6 saat sende her kalktığında emzirme sakın geri uykuya geçmesini sağla belki o şekil alışır uyumaya inşallah

ben ara ara çıkarıyodum ellemiyim o zaman. çok alışırda ilerde bırakmaz diye korkuyorum eldiven takmaya başladım takmasam mı ki?
Bence takmamalisın. Çünkü suan dunyayi tanima zamanlari ellerini kesfediyolar dokunuyolar. Oluruna bırak hicbiseycik olmaz aksine cok tatli oluyolar :)

bebeklerinizin eldivenlerini ne zaman cikardiniz hanimlar? oglum 3.ayini bitirdi dun ben yaninda durmayacaksam cikaramiyorum yuzu harita gibi oluyor :-(
Ben 2 aylikken tamamen çıkardım. 40ından sonrada gündüzleri cikariyodum yaninda oldugumda. Tırnaklarını iyi kestiginde sorun olmaz he ama tabi arada ufak cizikler oluyi sütunle sil 2 saat sonra izi bile belli olmuyo

Canık oval kesmek çok riskli tırnak batması oluyor. Bilgin olsun

Biz eldiveni 20gün ancak taktık.ilk başlarda çok çizdi yüzünü ama çok şükür gözüne falan bişey olmadı şimdi ellerini emmekle meşgul o yüzden çizik kalmadı
Tırnaklarını önceden uyurken kesiyordum ya da emzirirken kesiyorduk,geçen gün sırt üstü yatarken uyanık kestim en kolay da öyle kestim.bi daha hep uyanık keserim.

Suç biraz bende o zaman ben 12 1 de yatıyorum eee 2 de oğlum uyanınca uykuya yenik düşüyorum hemen yanıma alıyorum emziriyorum oda sabaha kadar saat başı iki fırt çekip uyuyo

A angel5angel canım artık ellerini emme dönemleri.benim kızım emziği çok zor alıyor emZik yerine ellerini tercih ediyor.abarttığı zaman dikkatini dağıtıyorum ama o yine bi fırsatını bulup emiyor
ben ellerini sık sık kaynamış suyla siliyorum.emmekten parmaklarının arasında kir oluyor.tülbentle onları aldırıyorum.dışarıdan geldiğimizde ya da bi şekilde başkalarına temas ettiyse de hemen elini yüzünü siliyorum.

Suç biraz bende o zaman ben 12 1 de yatıyorum eee 2 de oğlum uyanınca uykuya yenik düşüyorum hemen yanıma alıyorum emziriyorum oda sabaha kadar saat başı iki fırt çekip uyuyo
Canım dün gece kızım 1de uyudu,sabah 5:30 ta acıktığı için uyandı.bence senin oğluşun açlıktan uyanmıyordur.uyku geçişinde seni emzik gibi kullanıyordur.

Canım dün gece kızım 1de uyudu,sabah 5:30 ta acıktığı için uyandı.bence senin oğluşun açlıktan uyanmıyordur.uyku geçişinde seni emzik gibi kullanıyordur.
Maşallah bizimki güya bide hem mama içiyor üstüne emiyor öyle uyuyor. Emziği veriyorum gece emzik olduğunu anlayınca basıyo çılığı memeyi verince iki fırt çekip geri uyuyor.

Evet benim kızımın asla sırtı yere gelemez :) pehlivan olacak diyorum :) uyurken bile yüz üstü yatıyor.

Ben de şöyle deneyimlerim. Ben ilk önce altını değiştirmiyordum gece. Hatta buraya yazmıştım vicdan azabı çekiyorum diye. Sonra baktım çoğu kişi değiştiriyor ben de değiştirmeye başladım ama ışığı açmadan sadece bezi çıkarıp Yen'i bez bağlıyorum o kadar ama o bile uykuyu bölmeye yetiyor. Kızım önceden sabah uyanır uyanmaz kaka yapardı ama şimdi geceleri yapmaya başladı. Senin o teyze haklı olabilir :)

Sizin bebişler gece nasıl bizimki uyutabildiğim saate göre 2 yada 3 te uyanıyor sonrası hep meme saat başı alışkanlık yapmış olabilir mi
Canım benim kızım 9 10 gibi uyuyor..ben gece 1 gibi yatağa girdiğimde kızımı emziriyorum..oyle uyuyor..kizim sabaha doğru uyanıyor sütünü içiyor tekrar uyuyor
.sekiz buçuk gibi uyanıyor..kizim geceleri çok guzel uyuyor..

Yanında uyuyorsa canım akışkanlık yapmıştır ben beşiğine koyuyorum ilk günden beri aynı yerde uyuyo inatla hiç yanımda uyutmadm zaten öle olsa eşim ezer bebeği

Canım bizde idrar yolu enfeksiyonu vardı idrar testinde çıktı, doktorumuz bize augmentin verdi şurup şeklinde. 5 gün düzlenli kullandık geçti çok şükür. Neden tahlil temiz çıktığı halde 7 tane iğne olsun ki bebeğin ? Ben anlamadım. İstersen tahlil sonucunu al başka bir doktora daha git. Kuzucuğa yazık boş yere ilaç kullanmasın. Hem de iğne

Canım gece uykusu varya o ilk uyku 5 saat olması lazım mış bütün fiziksel zihinsel gelişim salgılanıyormuş 4 bucuk bile olsa olmuyor 5 saat olcak o ara emip uyursa vücut sütü falan sinirim derken o gelişim bozuluyormuş Ceyda düvenin videosunu izlemiştim

T Taube bizimde gece iyi ama akşam üstü hiç bi şeklde uyutamıyorm o yuzden gece uykusuna dalamıyor 7 de başlıyoruz ama 11 12 de anca uyuyor bi rutin kuramadım banyo bile yaptı yok olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…