2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba kızlar, herkes iyidir inşallah.
Uyurken sırtüstü dışında başka pozisyonda rahat edemiyorum. Yan yatınca rahatsız oluyorum. Size de oluyor mu?
bende sırt üstü yatamıyorum canım.. ya sağ olcak ya sol..ilk 3 ay yatış pozisyonu önemli değil ama üç aydan sonra kan akışı için sol tarafı öneriyor dr.lar..

Mide bulantisi ceken arkadaslar tuzlu krakerlerde tutuyor bi nebze aklinizda olsun.Bende hafif yasiyorum bulanti bobrek tasi var sagda ve solda yeni ogrendiydik onu da.mide bulantisi yapar dediydi dr.. cubuk krakerlerle haşır neşirim bu ara.
Birde istahi acik olan kilo almak istmeyenler hamurisi ekmek makarna kisacasi unlu seylerden kacinsin mumkunse aksam belli saatten sonra yemesin yiyeceksede yogurt meyve cerez olabilir bastirmak icin.
Herkes kolay saglikli hamilelik gecirsin insaallah.

bende sırt üstü yatamıyorum canım.. ya sağ olcak ya sol..ilk 3 ay yatış pozisyonu önemli değil ama üç aydan sonra kan akışı için sol tarafı öneriyor dr.lar..
Herkeste farklı demekki. Annem bana hamileyken hep sırtüstü yatmis.kordon dolanması olmuş ben de.tam gelişmeden doğmuşum. Yatmadan önce sola yatıyorum. Ama bi uyanıyorum sırtüstü alıstirmam lazım kendimi

zaten ilerde sırt üstü yatmak o göbekle zor olmazmı canım ya..sağa yada sola atarak göbekleri yükten kurtulmazmıyız

Kızlar ya benim aslında çok aşırı mide bulantim falan yok ama öğlenleri birşey yemek istemiyor canım içim almıyor. Ağzıma lokma attığım an başlıyor bulantim. O zaman da öğün atlamış oluyorum nasıl cozucem bu durumu

Cok sağol canım ya iyi ki varsınız yarin sabah 9 da randevum çıkar çıkmaz inşallah hayırlı haberler veririm :))
bencede iyiki var burası..ben ilk kızımda da 2008 eylül anneleri grubundaydım..9 ay süren dostluk arkasından bebişler doğduktan sonra devam etti..Hatta yüzyüze görüştüğüm arkadaşlar da oldu..Gerçekten böyle bir ortam benzer sevinçler benzer korku kaygılar insanları birbirine çok yakınlaştırıyor..Hepimiz anne adayıyız..Bundan güzel buluşma yeri olmaz heralde

bnde öyleyim yaa benmi normal değilm diyodum. bişeyler yicekken canım hiççç istemiyor. iştahım gtti iyice. bulantım yok ama canım hiç istemiyor

Aynen canım gerçekten herkesin birbirine yardımcı olduğu bir yer cidden. Yüz yüze görüşme de güzelmiş. O kadar ileri gideceğini düşünmemiştim ama çok hoşuma gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…