- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.561
girer inşallah canım yaa..tüm ümidimiz o yöndeElbet bir düzene girer herhalde canım hamilelik boyunca böyle olursa , sürekli acıkırsak yandıkkk
bende sırt üstü yatamıyorum canım.. ya sağ olcak ya sol..ilk 3 ay yatış pozisyonu önemli değil ama üç aydan sonra kan akışı için sol tarafı öneriyor dr.lar..Merhaba kızlar, herkes iyidir inşallah.
Uyurken sırtüstü dışında başka pozisyonda rahat edemiyorum. Yan yatınca rahatsız oluyorum. Size de oluyor mu?
duyar duymaz haber et bize..seni merakla bekliyorum zatenCanım geç değil ki senin daha duyamaman normal ben 8+4 üm daha yarın gidicem kalp atışı için :)
İnşallah canim. Kısmetse biz de bu cumartesi duyacağız. Çok heyecanlıyımYok duyamadik canim daha cok kucuk dedi cumartesi kontrole gidicem belki duyariz bu sefer minnagimizi
ben 61 le kaldım 62 yim şuan..toplamda 75i geçmek istemiyorum..Yarışmacı arkadaşlara başarılarKaç kg ile hamile kaldınız kızlar? Ben 74lre kaldım :) diyet yaparken geldi bebişim
ben 61 le kaldım 62 yim şuan..toplamda 75i geçmek istemiyorum..Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Herkeste farklı demekki. Annem bana hamileyken hep sırtüstü yatmis.kordon dolanması olmuş ben de.tam gelişmeden doğmuşum. Yatmadan önce sola yatıyorum. Ama bi uyanıyorum sırtüstübende sırt üstü yatamıyorum canım.. ya sağ olcak ya sol..ilk 3 ay yatış pozisyonu önemli değil ama üç aydan sonra kan akışı için sol tarafı öneriyor dr.lar..
zaten ilerde sırt üstü yatmak o göbekle zor olmazmı canım ya..sağa yada sola atarak göbekleri yükten kurtulmazmıyızHerkeste farklı demekki. Annem bana hamileyken hep sırtüstü yatmis.kordon dolanması olmuş ben de.tam gelişmeden doğmuşum. Yatmadan önce sola yatıyorum. Ama bi uyanıyorum sırtüstüalıstirmam lazım kendimi
Ben 84le hamile kaldım. Doktor en fazla 11 kilo alabilirsin dedi.her kontrolde de tartacakmis.eşim çok yemeyim kilo almayım diye bana hep hatırlatıyor. Doktor tartacak ona göre diyorBende 62 yle başladim herkese basarilar
Bilmem ki.ilerleyen aylarda insallah gorecegizzaten ilerde sırt üstü yatmak o göbekle zor olmazmı canım ya..sağa yada sola atarak göbekleri yükten kurtulmazmıyız
inşallah duyarsın canım..bizde pazartesi 7+4 olacağız o gün randevumuz var...mutlu haberlerini bekliyoruz inşallahhBen de yarın gidecegim inşaallah kızlar kalp atışı için 7+4 olacağız yarın. Insaallah biz de duyariz bebisimizin kalp atışlarını
Cok sağol canım ya iyi ki varsınızduyar duymaz haber et bize..seni merakla bekliyorum zaten
bencede iyiki var burası..ben ilk kızımda da 2008 eylül anneleri grubundaydım..9 ay süren dostluk arkasından bebişler doğduktan sonra devam etti..Hatta yüzyüze görüştüğüm arkadaşlar da oldu..Gerçekten böyle bir ortam benzer sevinçler benzer korku kaygılar insanları birbirine çok yakınlaştırıyor..Hepimiz anne adayıyız..Bundan güzel buluşma yeri olmaz heraldeCok sağol canım ya iyi ki varsınızyarin sabah 9 da randevum çıkar çıkmaz inşallah hayırlı haberler veririm :))
yaa tamam o zaman bnde meraklanıyodum geç mi diye acaba içimi rahatlattın yaCanım geç değil ki senin daha duyamaman normal ben 8+4 üm daha yarın gidicem kalp atışı için :)
bnde öyleyim yaa benmi normal değilm diyodum. bişeyler yicekken canım hiççç istemiyor. iştahım gtti iyice. bulantım yok ama canım hiç istemiyorKızlar ya benim aslında çok aşırı mide bulantim falan yok ama öğlenleri birşey yemek istemiyor canım içim almıyor. Ağzıma lokma attığım an başlıyor bulantim. O zaman da öğün atlamış oluyorum nasıl cozucem bu durumu
Aynen canım gerçekten herkesin birbirine yardımcı olduğu bir yer cidden. Yüz yüze görüşme de güzelmiş. O kadar ileri gideceğini düşünmemiştim ama çok hoşuma gitti :)bencede iyiki var burası..ben ilk kızımda da 2008 eylül anneleri grubundaydım..9 ay süren dostluk arkasından bebişler doğduktan sonra devam etti..Hatta yüzyüze görüştüğüm arkadaşlar da oldu..Gerçekten böyle bir ortam benzer sevinçler benzer korku kaygılar insanları birbirine çok yakınlaştırıyor..Hepimiz anne adayıyız..Bundan güzel buluşma yer olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?