- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.621
valla benim ikisi de hayatta 4-5 saat kesintisiz uyumadı hele ilki 45 dk da bir kalkıp emerdi bu da 2 saatte bir uyanıp emiyor istisnasız. ilkinin fiziksel gelişimi iyi çok şükür Allaha emanetler artık uyumayan çocuğu 4-5 saat kesintisiz nasıl uyutalım?Canım gece uykusu varya o ilk uyku 5 saat olması lazım mış bütün fiziksel zihinsel gelişim salgılanıyormuş 4 bucuk bile olsa olmuyor 5 saat olcak o ara emip uyursa vücut sütü falan sinirim derken o gelişim bozuluyormuş Ceyda düvenin videosunu izlemiştim
Maşallah canım bizimde öyle olur inşallah yaCanım benim kızım 9 10 gibi uyuyor..ben gece 1 gibi yatağa girdiğimde kızımı emziriyorum..oyle uyuyor..kizim sabaha doğru uyanıyor sütünü içiyor tekrar uyuyor
.sekiz buçuk gibi uyanıyor..kizim geceleri çok guzel uyuyor..
Hep beşikte uyuyordu Aslında ailemin yanına gidince yeri değişti şimdi geçe yanıma geliyor. Gece süt faydalı diye de mama vermek istemiyorumYanında uyuyorsa canım akışkanlık yapmıştır ben beşiğine koyuyorum ilk günden beri aynı yerde uyuyo inatla hiç yanımda uyutmadm zaten öle olsa eşim ezer bebeği
Ay ağlarken nasıl emzirmeden geri uyutucaz kiCanım gece uykusu varya o ilk uyku 5 saat olması lazım mış bütün fiziksel zihinsel gelişim salgılanıyormuş 4 bucuk bile olsa olmuyor 5 saat olcak o ara emip uyursa vücut sütü falan sinirim derken o gelişim bozuluyormuş Ceyda düvenin videosunu izlemiştim
Yo yine kesinlikle haklı :) gruptaki çoğu kişi zaten öyle yapıyormuş :) bende büyük bir şey buldum diye seviniyordum.Ben de şöyle deneyimlerim. Ben ilk önce altını değiştirmiyordum gece. Hatta buraya yazmıştım vicdan azabı çekiyorum diye. Sonra baktım çoğu kişi değiştiriyor ben de değiştirmeye başladım ama ışığı açmadan sadece bezi çıkarıp Yen'i bez bağlıyorum o kadar ama o bile uykuyu bölmeye yetiyor. Kızım önceden sabah uyanır uyanmaz kaka yapardı ama şimdi geceleri yapmaya başladı. Senin o teyze haklı olabilir :)
Hoşbuldumm :) evet eylülde doğum yaptım, epizyotomili oldu. 3 ayı geçmesine rağmen dikiş yerimde zaman zaman sızı hissediyorum, işin açıkçası kabız olduğum zaman hissediyorum bunu. Ayrıca regl olmadım aktif olarak emzirdiğim için, fakat çok fazla akıntım var. Bazen ilişki sonrası pembe lekelenmem
de oluyor. Regl olunca düzelir mi acaba diyorum, ama asıl sıkıntım bu perine bölgesindeki hissiyat. Resmen bağırsaklardaki sıkıntıyı vajina dolaylarında hissediyorum ve bazen ciddi anlamda bacağıma yayılıyor o sızı. Sonra kendiliğinden geçiyor. Şimdilik direniyorum doktora gitmemek için çünkü devamlı olan bişey değil. Var mı benim gibi olan?
kızlar benim kız da memeyi çok zor alıyor hala hoplayarak emiyo ve çok az emiyor inatla mama vermiyorum. bir de benim kuz sürekli baş parmağını emiyor ne yaptıysam vazgeçmedi. ilkinde hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım. sizde oarmağını emen var mı? ne yapmalıyım?
bebeklerinizin eldivenlerini ne zaman cikardiniz hanimlar? oglum 3.ayini bitirdi dun ben yaninda durmayacaksam cikaramiyorum yuzu harita gibi oluyor :-(
Ben de şöyle deneyimlerim. Ben ilk önce altını değiştirmiyordum gece. Hatta buraya yazmıştım vicdan azabı çekiyorum diye. Sonra baktım çoğu kişi değiştiriyor ben de değiştirmeye başladım ama ışığı açmadan sadece bezi çıkarıp Yen'i bez bağlıyorum o kadar ama o bile uykuyu bölmeye yetiyor. Kızım önceden sabah uyanır uyanmaz kaka yapardı ama şimdi geceleri yapmaya başladı. Senin o teyze haklı olabilir :)
benim oğlumun da 4 parmağı agzında yumruk yapıp sokuyor baş pamağı ayrı olunca onu sığdıramıyor heralde. hiç emzik almadı midesi bulanıyor ama el sürekli ağzında hele ilk uyandığında kıpırdamasından ağlamasından ziyade şapırtıdan anlıyorum uyandığını.gece uykusu ise ne yapsam 11- 12den önce derin uykuya dalmıyor. akşam salonda şekerleme yapıyor yarım saat falan. 11-12de uyuyup 3 yada 4te kalkınca kesin emmeden uyumuyor. ondan sonra da 2 satte bir emiyor. sabah 10u buluyor kalkması. hiç kesintisiz 5 saat uyumadı benimki daha.
Ay 2 saate bir olsa yarabbi şükür diçem ya bende tamamıyla Bebeğim neyi istiyorsa o şekilde hareket ediyorumseyyav canım benim kızım gece 9.30 10.30 arası uyuyor yaklasık 3 4 saat, sonra 2 saatte 1 (ortalama) e iyor. 7 8 gibi de Günaydın diyoruz :) Emiyor ama uyanmıyor mıkırdanırken alıyorum ep uyumaya devam. Tracy Hogg un kitabını okurken içim bunaldı kafayı yiycektim uyku eğitimiyle. Bebeğimin ve kendimin içgüdülerine güvenme kararı aldım. O bu düzeni kendi oluşturdu. Akşam 8.30 9 gibi odayı karartıyoruz. Şimdilik böyle iyiyiz. Nerden anladın dersen pusetten düştüğü gece başında bekledim 3 saat uyudum sadece. Çocuk uyuyo huzurlu ama benim pilim bitti uykusuzum demekki d2dm normalde uyuyo ben de dinç oluyorum..
çok şiddetli olmasa da oluyor bsskı ama makatla yakın oldugu icindir. Bir doktora.görünmende fayda olabilir. Akıntı durumu aynı..
komple elini emiyor csnım vazgeçiremedim ben de
2 aylıkken çıkardım ben
ben hiç almam altını gece. Sabah ıkına ıkına uyanır kakasını yapar :)
kaanımız nasıl, iyi mi keyfi ?
Emzik verip pıspısla canım yatagında olmuyorsa kucagına alıp hafif sallanarak yapabilirsinAy ağlarken nasıl emzirmeden geri uyutucaz ki
Emziği gece almıyorEmzik verip pıspısla canım yatagında olmuyorsa kucagına alıp hafif sallanarak yapabilirsin
Iyiyiz canim allaha şükür. Bu hafta 3 aylik kontrolümüz var bakalim. Kalp kontrolleri simdilik 2 ayda bir. Huysuzluklari azaldi ya ayi ile alakali ya gazi azaldi yada hamaktan. Bugunumuze şükür. Sizde durumlar iyi anladigim kadariyla. Uyku egitimi konusunda bende ayni fikirdeyim. Cok okudum ama çocuklar fabrika ürünü degil her cocuk ayni olmuyor hepsinin kendi micazi var. Bizimki grc uyuyor ama gec uyaniyor mesela. Simdilik karari ona biraktim. Sonra tekrar bakariz bu duruma. Cunku tum rutinleri erkene ceksemde degismedi durum.seyyav canım benim kızım gece 9.30 10.30 arası uyuyor yaklasık 3 4 saat, sonra 2 saatte 1 (ortalama) e iyor. 7 8 gibi de Günaydın diyoruz :) Emiyor ama uyanmıyor mıkırdanırken alıyorum ep uyumaya devam. Tracy Hogg un kitabını okurken içim bunaldı kafayı yiycektim uyku eğitimiyle. Bebeğimin ve kendimin içgüdülerine güvenme kararı aldım. O bu düzeni kendi oluşturdu. Akşam 8.30 9 gibi odayı karartıyoruz. Şimdilik böyle iyiyiz. Nerden anladın dersen pusetten düştüğü gece başında bekledim 3 saat uyudum sadece. Çocuk uyuyo huzurlu ama benim pilim bitti uykusuzum demekki d2dm normalde uyuyo ben de dinç oluyorum..
çok şiddetli olmasa da oluyor bsskı ama makatla yakın oldugu icindir. Bir doktora.görünmende fayda olabilir. Akıntı durumu aynı..
komple elini emiyor csnım vazgeçiremedim ben de
2 aylıkken çıkardım ben
ben hiç almam altını gece. Sabah ıkına ıkına uyanır kakasını yapar :)
kaanımız nasıl, iyi mi keyfi ?
Memene sürüp emzik vermeyi denedin mi? Ben kızımı ilk başta öyle alıştırdımEmziği gece almıyor
İlk başta alıyor canım sonra o onu tatmin etmiyor sinirlenip atıyorMemene sürüp emzik vermeyi denedin mi? Ben kızımı ilk başta öyle alıştırdım
Canım ben uyanmaya başlayınca sallıyorum beşiği geri dalıyor bazen. Ağlarsa alıyorum kucağıma emziriyorum.Ay ağlarken nasıl emzirmeden geri uyutucaz ki
Ben de gece değiştirmiyorum altını. Önceden gece ilk uyanışında yapardı kakasını. Zamanla sabaha çekti çok şükür değiştirdi saatiniYo yine kesinlikle haklı :) gruptaki çoğu kişi zaten öyle yapıyormuş :) bende büyük bir şey buldum diye seviniyordum.
Beşiğini sallıyorum dalıyor 10 dk sürüyorCanım ben uyanmaya başlayınca sallıyorum beşiği geri dalıyor bazen. Ağlarsa alıyorum kucağıma emziriyorum.
1.5 aylık falanların çıkardık biz canım tırnaklarını güzel kesince çizmiyor yüzünü :)bebeklerinizin eldivenlerini ne zaman cikardiniz hanimlar? oglum 3.ayini bitirdi dun ben yaninda durmayacaksam cikaramiyorum yuzu harita gibi oluyor :-(
Alışkanlık yapmış olabilir canım ben gece beslenmesini kaldırdım alışkanlık yapmıştı bizde de. Şimdi gece 10-11 gibi uyuyor sabah 8-9 gibi uyanıyor :)Sizin bebişler gece nasıl bizimki uyutabildiğim saate göre 2 yada 3 te uyanıyor sonrası hep meme saat başı alışkanlık yapmış olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?