2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
valla benim ikisi de hayatta 4-5 saat kesintisiz uyumadı hele ilki 45 dk da bir kalkıp emerdi bu da 2 saatte bir uyanıp emiyor istisnasız. ilkinin fiziksel gelişimi iyi çok şükür Allaha emanetler artık uyumayan çocuğu 4-5 saat kesintisiz nasıl uyutalım?

benim oğlumun da 4 parmağı agzında yumruk yapıp sokuyor baş pamağı ayrı olunca onu sığdıramıyor heralde. hiç emzik almadı midesi bulanıyor ama el sürekli ağzında hele ilk uyandığında kıpırdamasından ağlamasından ziyade şapırtıdan anlıyorum uyandığını. gece uykusu ise ne yapsam 11- 12den önce derin uykuya dalmıyor. akşam salonda şekerleme yapıyor yarım saat falan. 11-12de uyuyup 3 yada 4te kalkınca kesin emmeden uyumuyor. ondan sonra da 2 satte bir emiyor. sabah 10u buluyor kalkması. hiç kesintisiz 5 saat uyumadı benimki daha.

Maşallah canım bizimde öyle olur inşallah ya

Yanında uyuyorsa canım akışkanlık yapmıştır ben beşiğine koyuyorum ilk günden beri aynı yerde uyuyo inatla hiç yanımda uyutmadm zaten öle olsa eşim ezer bebeği
Hep beşikte uyuyordu Aslında ailemin yanına gidince yeri değişti şimdi geçe yanıma geliyor. Gece süt faydalı diye de mama vermek istemiyorum

Ay ağlarken nasıl emzirmeden geri uyutucaz ki

Yo yine kesinlikle haklı :) gruptaki çoğu kişi zaten öyle yapıyormuş :) bende büyük bir şey buldum diye seviniyordum.

seyyav canım benim kızım gece 9.30 10.30 arası uyuyor yaklasık 3 4 saat, sonra 2 saatte 1 (ortalama) e iyor. 7 8 gibi de Günaydın diyoruz :) Emiyor ama uyanmıyor mıkırdanırken alıyorum ep uyumaya devam. Tracy Hogg un kitabını okurken içim bunaldı kafayı yiycektim uyku eğitimiyle. Bebeğimin ve kendimin içgüdülerine güvenme kararı aldım. O bu düzeni kendi oluşturdu. Akşam 8.30 9 gibi odayı karartıyoruz. Şimdilik böyle iyiyiz. Nerden anladın dersen pusetten düştüğü gece başında bekledim 3 saat uyudum sadece. Çocuk uyuyo huzurlu ama benim pilim bitti uykusuzum demekki d2dm normalde uyuyo ben de dinç oluyorum..

çok şiddetli olmasa da oluyor bsskı ama makatla yakın oldugu icindir. Bir doktora.görünmende fayda olabilir. Akıntı durumu aynı..

komple elini emiyor csnım vazgeçiremedim ben de

bebeklerinizin eldivenlerini ne zaman cikardiniz hanimlar? oglum 3.ayini bitirdi dun ben yaninda durmayacaksam cikaramiyorum yuzu harita gibi oluyor :-(

2 aylıkken çıkardım ben

ben hiç almam altını gece. Sabah ıkına ıkına uyanır kakasını yapar :)

kaanımız nasıl, iyi mi keyfi ?

Ay 2 saate bir olsa yarabbi şükür diçem ya bende tamamıyla Bebeğim neyi istiyorsa o şekilde hareket ediyorum

Iyiyiz canim allaha şükür. Bu hafta 3 aylik kontrolümüz var bakalim. Kalp kontrolleri simdilik 2 ayda bir. Huysuzluklari azaldi ya ayi ile alakali ya gazi azaldi yada hamaktan. Bugunumuze şükür. Sizde durumlar iyi anladigim kadariyla. Uyku egitimi konusunda bende ayni fikirdeyim. Cok okudum ama çocuklar fabrika ürünü degil her cocuk ayni olmuyor hepsinin kendi micazi var. Bizimki grc uyuyor ama gec uyaniyor mesela. Simdilik karari ona biraktim. Sonra tekrar bakariz bu duruma. Cunku tum rutinleri erkene ceksemde degismedi durum.

İsmini hatırlayamadım bi Bebişimiz diş çıkarmıştı aceba kulağını da çekiltirmişmiydi salyası ve yumruğunu ısırıp iz çıkarması vardı şimdi bide kulağını çekiltiriyor bi hafta var kontrole kulak iltihabı da olabilirmi ki

Kizlar bebislerinizi aynaya baktiriyormusunuz?
Ben baktiriyorum,hosuna da gidiyor ama gecen eve gelen biri baktirma dedi,oyle bir batil inanc varmis,ilk kez duydum ben.
Batil inanc deyip geciyorum ama ister istemez insanin kafasinda da soru isareti olusuyor.siz ne dusunuyirsunuz bu konuda?

Sizin bebişler gece nasıl bizimki uyutabildiğim saate göre 2 yada 3 te uyanıyor sonrası hep meme saat başı alışkanlık yapmış olabilir mi
Alışkanlık yapmış olabilir canım ben gece beslenmesini kaldırdım alışkanlık yapmıştı bizde de. Şimdi gece 10-11 gibi uyuyor sabah 8-9 gibi uyanıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…