- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.641
Her gece inatla aynı saatte aynı şekilde uyutmaya devam et canım 2 hafta gibi bir sürede alışıyorlar biraz zor oluyor ama sonuçta inatları kırılıyor :)@Taube bizimde gece iyi ama akşam üstü hiç bi şeklde uyutamıyorm o yuzden gece uykusuna dalamıyor 7 de başlıyoruz ama 11 12 de anca uyuyor bi rutin kuramadım banyo bile yaptı yok olmadı
Canım benim kızım 9 10 gibi uyuyor..ben gece 1 gibi yatağa girdiğimde kızımı emziriyorum..oyle uyuyor..kizim sabaha doğru uyanıyor sütünü içiyor tekrar uyuyor
.sekiz buçuk gibi uyanıyor..kizim geceleri çok guzel uyuyor..
Kizlar bebislerinizi aynaya baktiriyormusunuz?
Ben baktiriyorum,hosuna da gidiyor ama gecen eve gelen biri baktirma dedi,oyle bir batil inanc varmis,ilk kez duydum ben.
Batil inanc deyip geciyorum ama ister istemez insanin kafasinda da soru isareti olusuyor.siz ne dusunuyirsunuz bu konuda?
Ilk zamanlar diyebilirim ki 2 ay gece her uyandiginda bezini degisirdim.uyanirdi primadan sizintisi olur ustu islak olurdu hemen degisir emzirmeye baslardim.emzirirken bir de kakasini yapardu kabusss...hic bitmicek sanirdim kaka bez degisme emme tekrar kaka dongusu:))) iki ay bittikten sonra gece cok kurcalamadim cocugumu zamanla da ihtiyaci azaldi sanirimBen de gece değiştirmiyorum altını. Önceden gece ilk uyanışında yapardı kakasını. Zamanla sabaha çekti çok şükür değiştirdi saatini
Nasıl hallettin bu durumu canımAlışkanlık yapmış olabilir canım ben gece beslenmesini kaldırdım alışkanlık yapmıştı bizde de. Şimdi gece 10-11 gibi uyuyor sabah 8-9 gibi uyanıyor :)
Ben de aynaya bakip canimm kizimm diyirdum..eve temizlik icin gelen abla gorunce dedi ki baktirma..bende ne alaka neden dedim..bebeklere baktirilmaz,gec konusirlar falan dedi..Allah allahbende baktırıyorum, ne gibi bi batıl inanç varmış ne söylediler? Hiç duymadım merak ettim
Hiiiiiç inanmam öyle şeylere. Tam tersine çok faydalı aynaya bakması. Farkındalığı artıyor ve çok mutlu oluyor.Kizlar bebislerinizi aynaya baktiriyormusunuz?
Ben baktiriyorum,hosuna da gidiyor ama gecen eve gelen biri baktirma dedi,oyle bir batil inanc varmis,ilk kez duydum ben.
Batil inanc deyip geciyorum ama ister istemez insanin kafasinda da soru isareti olusuyor.siz ne dusunuyirsunuz bu konuda?
Zamanla artar canım bu süreler. Biraz sabır. Gittikçe daha uzun uyuyor benim kızım. Tabi arada hiç uyuyamadığı da oluyor. Genel durumuna bakınca olumlu yönde ilerliyorBeşiğini sallıyorum dalıyor 10 dk sürüyor
Bizim ayak baş parmaginda oldu ikisindede ama ben 3 kere kestim onlarida düz kestim baska sebeplerden olabiliyomus ama arastirirken okudum oval kesmekten cok sık olurmusDüz kesiyorum canım sonra sivriliğini ovel yapıyorum yani yoksa çok sivri kalıyor ucları çok derin alınca mı oluyor acaba o batma hiç yaşamadm
Ohoo bizimki imkansız 5 saat uyudugu olmadi :)Canım gece uykusu varya o ilk uyku 5 saat olması lazım mış bütün fiziksel zihinsel gelişim salgılanıyormuş 4 bucuk bile olsa olmuyor 5 saat olcak o ara emip uyursa vücut sütü falan sinirim derken o gelişim bozuluyormuş Ceyda düvenin videosunu izlemiştim
Aynen bnmkide öyle. 2 saate alarm gibi kurulmuş. Cok nadir saat başı kalkar genelde hep 2 saat. Simdilik gelisimi iyi :)valla benim ikisi de hayatta 4-5 saat kesintisiz uyumadı hele ilki 45 dk da bir kalkıp emerdi bu da 2 saatte bir uyanıp emiyor istisnasız. ilkinin fiziksel gelişimi iyi çok şükür Allaha emanetler artık uyumayan çocuğu 4-5 saat kesintisiz nasıl uyutalım?
Ay ben 15 gün direndim ama yok olmadi. Simdi akışına bıraktımHer gece inatla aynı saatte aynı şekilde uyutmaya devam et canım 2 hafta gibi bir sürede alışıyorlar biraz zor oluyor ama sonuçta inatları kırılıyor :)
Bizim de düzene oturur inşallah canım bol uykuları olsun kuzularınZamanla artar canım bu süreler. Biraz sabır. Gittikçe daha uzun uyuyor benim kızım. Tabi arada hiç uyuyamadığı da oluyor. Genel durumuna bakınca olumlu yönde ilerliyor
Ben ayak tırnaklarını hiç kesmedim. İlk 5 ay kesmemek gerek diye duydum. Batık olabiliyormuş.Bizim ayak baş parmaginda oldu ikisindede ama ben 3 kere kestim onlarida düz kestim baska sebeplerden olabiliyomus ama arastirirken okudum oval kesmekten cok sık olurmus
Ben olmadım. Geçen gün olacakmışım gibi hissettim. Olmadım yine.Kizlar dogumdan sonra adet oldunuzmu
Kizlar dogumdan sonra adet oldunuzmu
Ben ayak tırnaklarını hiç kesmedim. İlk 5 ay kesmemek gerek diye duydum. Batık olabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?