2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
@Taube bizimde gece iyi ama akşam üstü hiç bi şeklde uyutamıyorm o yuzden gece uykusuna dalamıyor 7 de başlıyoruz ama 11 12 de anca uyuyor bi rutin kuramadım banyo bile yaptı yok olmadı
Her gece inatla aynı saatte aynı şekilde uyutmaya devam et canım 2 hafta gibi bir sürede alışıyorlar biraz zor oluyor ama sonuçta inatları kırılıyor :)

Allah allah bende baktırıyorum, ne gibi bi batıl inanç varmış ne söylediler? Hiç duymadım merak ettim

Ben de gece değiştirmiyorum altını. Önceden gece ilk uyanışında yapardı kakasını. Zamanla sabaha çekti çok şükür değiştirdi saatini
Ilk zamanlar diyebilirim ki 2 ay gece her uyandiginda bezini degisirdim.uyanirdi primadan sizintisi olur ustu islak olurdu hemen degisir emzirmeye baslardim.emzirirken bir de kakasini yapardu kabusss...hic bitmicek sanirdim kaka bez degisme emme tekrar kaka dongusu:))) iki ay bittikten sonra gece cok kurcalamadim cocugumu zamanla da ihtiyaci azaldi sanirim

Hiiiiiç inanmam öyle şeylere. Tam tersine çok faydalı aynaya bakması. Farkındalığı artıyor ve çok mutlu oluyor.

Düz kesiyorum canım sonra sivriliğini ovel yapıyorum yani yoksa çok sivri kalıyor ucları çok derin alınca mı oluyor acaba o batma hiç yaşamadm
Bizim ayak baş parmaginda oldu ikisindede ama ben 3 kere kestim onlarida düz kestim baska sebeplerden olabiliyomus ama arastirirken okudum oval kesmekten cok sık olurmus

Ohoo bizimki imkansız 5 saat uyudugu olmadi :)

Aynen bnmkide öyle. 2 saate alarm gibi kurulmuş. Cok nadir saat başı kalkar genelde hep 2 saat. Simdilik gelisimi iyi :)

Bizim ayak baş parmaginda oldu ikisindede ama ben 3 kere kestim onlarida düz kestim baska sebeplerden olabiliyomus ama arastirirken okudum oval kesmekten cok sık olurmus
Ben ayak tırnaklarını hiç kesmedim. İlk 5 ay kesmemek gerek diye duydum. Batık olabiliyormuş.

Kızlar bazen çok kaygılanıyorum bebeğime iyi bakabiliyor muyum diye. En ufacık bir şeyde kendimi suçluyorum. Ufacık bir canın neredeyse tüm sorumluluğunun bende olması korkutuyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…