2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bebeklerinizin eldivenlerini ne zaman cikardiniz hanimlar? oglum 3.ayini bitirdi dun ben yaninda durmayacaksam cikaramiyorum yuzu harita gibi oluyor :-(
15-20 günlükken çıkardım. Bence çıkarmalısın bebeğin farklı dokudaki nesnelere dokunması iyi olur beyin gelişimi açısından. Eldivenle dünyayı keşfedemez ki.

Baktırıyorum hoşuna gidiyor gülüyor. Bizim de amma çok batıl inancımız varmış millet olarak:)

15-20 günlükken çıkardım. Bence çıkarmalısın bebeğin farklı dokudaki nesnelere dokunması iyi olur beyin gelişimi açısından. Eldivenle dünyayı keşfedemez ki.
N nezesali benimki 3 aylik 1 haftadir takmiyorum. Doktor 2. Ay kontrolunde tak eldiven demisti yuzu kaniyordu. Su 1 haftadir cizmiyor elini emiyor bisiler yapio. Ben de elini kesfetsin diye takmiodum.taa ki doktor tak diyene kadar

Uyumayanı uyutamazsın arkadas 9 da yatırıp 12 de emziriyormus onun için yazmıştım ilk 5 saat önemli diye elimizde olsa bende erkenden uyuturdum:)

Her gece inatla aynı saatte aynı şekilde uyutmaya devam et canım 2 hafta gibi bir sürede alışıyorlar biraz zor oluyor ama sonuçta inatları kırılıyor :)
İnşallah canım yoksa akşam insan çok yoruluyor 11 den snra uyuyunca insanda hal kalmıyor valla evi toplamaya

Ay ben 15 gün direndim ama yok olmadi. Simdi akışına bıraktım
Bizimki de çok direndi canım bende 2-3 hafta falan devam ettim alıştı ama her bebek farklı işte. İyi ki alıştı işe başladım şimdi uyku konusunda rahatım en azından

İnşallah canım yoksa akşam insan çok yoruluyor 11 den snra uyuyunca insanda hal kalmıyor valla evi toplamaya
Aynen canın çok zor oluyor bir de çalışmaya başladım ben o yüzden uyku konusunda rahat ediyorum uykumuzu alıyoruz en azından inşallah senin bebişte bir düzen oturtur

Ay 2 saate bir olsa yarabbi şükür diçem ya bende tamamıyla Bebeğim neyi istiyorsa o şekilde hareket ediyorum

canım ben saat kurup yapmadım şansım o ki bebeğim kendi istiyor o şekilde. Ama gündüz çok sık emiyo biraz zor oluyo benim için bişeye yetişemiyorum..

oh maşallah Kaan bebeğe inşallah daha da iyi olur cnm. Bizde iyi yani mutsuz bir bebek değil ama aşırı sosyal, simdi oturamıyo ya, yatar pozisyonda da durmuyo. Ya gezicek ya anakucağında etrafı görecek. Dogdugundan beri böyle çevreyle fazla alakalı, illa konusucaksın kendi kendin e uzun süre bakınmıyor. Belki normaldir.diycem ama 4 aylık durdugu yerde duran bakınan çok bebek gördüm. O kıpırdaklıktan pusetten bile düştü işte

biz booool bol bakıyoruz, önemliymiş bakması kitapts okumuştum. Ama birinin ak dediği diğeri kara diyebiliyo. Geç konusma olacağını sanmam ben, çok gülüyo eğleniyo çünkü. Bizim her gün 1 2 seansımız var bu şekilde.

Kızlar bazen çok kaygılanıyorum bebeğime iyi bakabiliyor muyum diye. En ufacık bir şeyde kendimi suçluyorum. Ufacık bir canın neredeyse tüm sorumluluğunun bende olması korkutuyor beni.

al benden de o kadar, eşim de neden sürekli bu şekilde soruyosun diyo. yardım ediyorum üstelik sana diyo. Ama öyle değil işte, dün akşam işim vardı biraz evde. Emzirdim verdim, pusete koydu oyaladı biraz sıkıldı hanımefendi sonra kucağa aldı ağlıyo tamam artık diyo bana. Sabah da aynı şekilde. En sonda patladım e bu çocuk bütün gün böyle? Oyala yani işte ben de mucizevi bişey yapmıyorum, toksa emzirmiyorum zaten yani. Ya da davranış şekli ay doğru mu yapıyorum yanlıs mı, herseyi bizde. Babalar da bize soruyor kolaylarına geliyor. Diyorum eşime de aç azcık oku araştır büttün gün haber sosyal medya okuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…