2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba kızlar 3.ay kontrolümüzü yaptık,rota aşımızı da olduk.kızım 5,5 kg olmuş.bu ay 700gr almış boyu da 60 cm.dr gayet iyi gelişimi de normal dedi.
Kaşlarında,alnındaki saçlarında ve kulak arkasında sarımtraklık var ve kulak arkasında kabuklar var.dr dışardan bişeye (toz gibi) alerjisi var dedi.alerji damlası ve krem verdi. burun etleri şiş, alerji de yapar dedi.
Bizden haberler bu kadar,herkese iyi haftasonları

İşin kötüsü eşimin üzerinde çok yük var. Yoğun çalışıyor. Mesaiye kalmak zorunda. Babasının tedavisi ile ilgileniyor. İki evin sorumluluğu onda. Bu yüzden ona hiç bir şey diyemiyorum. Büyük zevkle bakıyorum bebeğime ama şu hasta olur mu benim yüzümden korkusu düşürür müyüm zarar verir miyim düşünceleri sarıyor bazen. İlk bebek olması belki buna sebep oluyor

MaşaAllah Bebişine canım.
Benim bebeğiminde kulak arkasında sarı kabuklanma vardı haftalardır. Kime sorsam normal olur o dedi. Bigün ben banyo sonrası emzirme sırasında pamuğa bebe yağı sürüp orayı sildim. Baktım Pamuk sarı oldu. Ayy dedim ben şimdiye kadar bunu nasıl atladım. Ama yıkamayla geçmiyordu. Tamamen silince hiçbişey kalmadı orda. Kaşlarındakini için de aynını yaptım ama o Konak gibiydi. Kafasına ve kaşına zeytinyağı sürüp tarakla taradım 1saat sonra yıkadım. 3kezden sonra geçti. Bidaha olmadı. Bence ilaçtan önce bunları dene zararlı değil sonuçta, yağ.

Ne güzel iyi haberlerle gelmişsiniz. Şu alerjiler başa bela. Birçok çocukta var artık

Ay bizimki fena alışmış ışığa. Bende duydum bunu, bir gece denedim ama bizimki karanlıkta gözlerini kocaman açıyor. Korkuyor galiba çırpınıyor uyutamıyorum. Uyutup kapattım anında gözler açıldı.

Canım biz hep karanlıkta uyuduk başta lazım oldukça telefndn acıyordum artık ısık lazım olmuyor ben kendim ısıkta uyuyamıyorum bebekken alışmaları en güzeli hem

Ayni ben. Ben de muhendisim ama hep ev borcumuz old icin hem de ise giristen 2 ay sonra hamile kaldigim icin iznim yok ptesi is basi yapiyorum
Ben de 2yıldır çalışıyorum.ben anlaşmalı girdim 2yıl çocuk yapmıcam diye
çocuk için ev alma planlarımızı öteledik canım,bundan sonra da bakıcı kreş masrafından ev sahibi olamayız.Senin yılın dolmuştur yeni izin hak etmiyor musun?

Canım biz hep karanlıkta uyuduk başta lazım oldukça telefndn acıyordum artık ısık lazım olmuyor ben kendim ısıkta uyuyamıyorum bebekken alışmaları en güzeli hem
Evet bu aylarda alıştı alıştı yoksa hep gece lambası isteyecek. Ben de uyuyamıyorum ışıkla. ilk aylarda gece yüzünü görmek istedim alışmadan dönmek gerek

Ben kendimi ve eşimi hep telkinliyorım çocuktur hasta da olacak düşecek de diye
Allah’a emanet yavrularımız.
ilk çocuk olduğundan da bence bu kadar kaygılanıyoruz ikinci üçüncü çocuk olsa daha rahat olurduk diye düşünüyorum.

Gözlerini açınca kucağına alıp sakinleştirip uyutmayı dene bide canm. Ya da ışığın seviyesini her gün biraz düşür. Öyle alışır belki

Bi deneyim bakayım canım sağol

Evet canim bize de bgun doktorumuz aynisini soyledi. Normalde koridorun isigi acik kaliyordu simdi onu da kapatacagiz

Bz de bgun 3. Ay kontrolumuze gittik sukur hersey yolundaymis. Cok gec uyudugunu soyledim babasi isten eve gec geliyosa onunla zaman gecirmeknistiyordur dedi ki babamiz 8 de ancak evde oluyor.
Aksam banyo yaptirip sonrasinda biraz oyun ve uykuya gecis yapin uyurken de tum isiklar kapali olsun dedi. Ayrica uyumadan once uyuyacagi oda havalandirilmis olacakmis ama bu sogukta nasil olacak bilemedim
Canim size verdigi krem ne ? Core satin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…