- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 23
- 39
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.701
Gazi olduğunda yapıyor onu canımKizlar sizin bebislerde uyuduktan cok kisa sure sonra aglayarak uyaniyor mu
Canım iyi geldi bunu duymak ya tabıkı anne sütüne devam edicez ama şu kusmaları da azaltabılırsek doktor daha iyi bir kiloya gelebilir dedi, şuana kadar bırkac gundur degısıklık henuz yok ama stress de yapmak istemiyorum. Bi yandan buyume atakları uykusuzluklar derken bıraz emdıktennsonra gaz varmıs gibi aglayıp artık emmek istemeleri derken hersey olumsuz etkılıyor zaten.. paylasımın için çok tesekkür ederim bebeğinin kilosuna da kocaman bi maşallahArkadaslar emzirme ve kilo alma ile ilgili konusmalar olmustuZeynep5654
Kizim.3300 dogdu 1. Ay 4200 2. Ay 5600 3. Ay bu ay 6300. Yani gecen ay 1.4 kg bu ay 700 gr. Doktor 500 gr kilo alsa bile anne sutune devam edin diyoruz her ay 1 kg alacak diye kural yok dedi.
S
Sutunde azalma oldu mu canim
Evet yapıyor. İki gündür yeni biŞey deniyorum. kızım ikinci uyku döngüsüne geçmekte zorlanıyor uyuttuktan sonra yarım saat bekliyorum (kucağımda veya ayağımda uyutuyorum orda bekletiyorum ) sonra yerine yatırıyorum daha uzun uyuyor.Kizlar sizin bebislerde uyuduktan cok kisa sure sonra aglayarak uyaniyor mu
Kremin adı dermatop canım.babası gelince uyudupu odayı havalandırın,uyku vaktiniz gelene kadar da oda ısınmış olur :)Bz de bgun 3. Ay kontrolumuze gittik sukur hersey yolundaymis. Cok gec uyudugunu soyledim babasi isten eve gec geliyosa onunla zaman gecirmeknistiyordur dedi ki babamiz 8 de ancak evde oluyor.
Aksam banyo yaptirip sonrasinda biraz oyun ve uykuya gecis yapin uyurken de tum isiklar kapali olsun dedi. Ayrica uyumadan once uyuyacagi oda havalandirilmis olacakmis ama bu sogukta nasil olacak bilemedim
Canim size verdigi krem ne ? Core satin mi
Canım iyi geldi bunu duymak ya tabıkı anne sütüne devam edicez ama şu kusmaları da azaltabılırsek doktor daha iyi bir kiloya gelebilir dedi, şuana kadar bırkac gundur degısıklık henuz yok ama stress de yapmak istemiyorum. Bi yandan buyume atakları uykusuzluklar derken bıraz emdıktennsonra gaz varmıs gibi aglayıp artık emmek istemeleri derken hersey olumsuz etkılıyor zaten.. paylasımın için çok tesekkür ederim bebeğinin kilosuna da kocaman bi maşallah
Ben de 2yıldır çalışıyorum.ben anlaşmalı girdim 2yıl çocuk yapmıcam diye
çocuk için ev alma planlarımızı öteledik canım,bundan sonra da bakıcı kreş masrafından ev sahibi olamayız.Senin yılın dolmuştur yeni izin hak etmiyor musun?
İşin kötüsü eşimin üzerinde çok yük var. Yoğun çalışıyor. Mesaiye kalmak zorunda. Babasının tedavisi ile ilgileniyor. İki evin sorumluluğu onda. Bu yüzden ona hiç bir şey diyemiyorum. Büyük zevkle bakıyorum bebeğime ama şu hasta olur mu benim yüzümden korkusu düşürür müyüm zarar verir miyim düşünceleri sarıyor bazen. İlk bebek olması belki buna sebep oluyor
Bende senin gibi yapıyorum canım özellikle soğuk konusunda alışsın diyorumBen kendimi ve eşimi hep telkinliyorım çocuktur hasta da olacak düşecek de diye
Allah’a emanet yavrularımız.
ilk çocuk olduğundan da bence bu kadar kaygılanıyoruz ikinci üçüncü çocuk olsa daha rahat olurduk diye düşünüyorum.
Banyo bizimkinde de fayda etmiyor canim. Ama belki bi rutin olusturmakta yardimci olabilir. Gerci 2 gunde bir yikiyorum hergun yikamaliyim onun icn deKremin adı dermatop canım.babası gelince uyudupu odayı havalandırın,uyku vaktiniz gelene kadar da oda ısınmış olur :)
Banyo artık benim kızımı uyutmuyor aksine canlandırıyor, inşallah senin minnoşu uyutur:)
Birkere cok parfümlü ve kizim kakasini yapmasa bile yapmis saniyorum oyle kokuyor begenmeyip huggies aldım oda kalin topqklaniyor napicam bilemedim.Prima pampers 3 numaranın dehşet kimyasal amonyak kokusunu alan var mı Allah’tan küçük bir paket almıştık bide betten büyük kutu almıştık büyüğü iade edicem ve başka bez denicem
Bazen babaya verirken bile aklımız kalıyor babaannede aklının kalması,üzülmen çok normal.ama çok şanslısın canım.Icerde 9 is gunu iznim var. Onu da acil durumlara saklayayim.diyorum. Biz evi senetle mutaitten aldik. Oteleyemiyoruz. 2 yil bitti 4 yıllık borcumuz kaldi. Evde bitti 1 2 aya tasinacaz. Fedakarlik olmadan olmuyor. Bugun kayinvalideme kıyafetler oyuncaklar sutumu vs verdim. Elim titreyerek verdimevladi paylasmak cok zormus
Bazen babaya verirken bile aklımız kalıyor babaannede aklının kalması,üzülmen çok normal.ama çok şanslısın canım.
çocuğuna babaannesi bakacak,onu severek büyütecek bundan eminsin.terlediğinde sırtına bez koyacak,ateşlendiğinde endişelenecek,yemek yedirmek için çabalayacak bir insan bakacak.
bakıcılar öyle mi,terledi mi üstünde kurutur,ateşlendi mi verir fitili,yemek yemedi mi akşama kadar Abur cubur verir akşam biz yedirebilirsek yediririz.çocuğun sadece başında durur onunla ilgilenmez.
Şimdi minnoşundan ayrılmak tabiki de zor,alışman epey zaman alır ama için rahat olsun.kızın sevgiyle büyüyecek en önemlisi de bu
Canim benimmm evladini paylasmiyorsun ki kayinvalidenle...hicc oyle dusunmee...emin ol sen iaten donunce bebek onun yuzune bakmicakIcerde 9 is gunu iznim var. Onu da acil durumlara saklayayim.diyorum. Biz evi senetle mutaitten aldik. Oteleyemiyoruz. 2 yil bitti 4 yıllık borcumuz kaldi. Evde bitti 1 2 aya tasinacaz. Fedakarlik olmadan olmuyor. Bugun kayinvalideme kıyafetler oyuncaklar sutumu vs verdim. Elim titreyerek verdimevladi paylasmak cok zormus
Aaa bilmiyodum ama cok uzundu benimkinnBen ayak tırnaklarını hiç kesmedim. İlk 5 ay kesmemek gerek diye duydum. Batık olabiliyormuş.
Canım banyosunu uyku saatinden 1 saat kadar once yaptirmak gerekiyomus. Eger uykusu geldiginde yaptirirsan sabah yüz yıkamakla aynı anlama geldigi icin canlandiriyomus :) bu şapşikler sandığımızdan çok fazla zekiKremin adı dermatop canım.babası gelince uyudupu odayı havalandırın,uyku vaktiniz gelene kadar da oda ısınmış olur :)
Banyo artık benim kızımı uyutmuyor aksine canlandırıyor, inşallah senin minnoşu uyutur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?