2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Prima pampers 3 numaranın dehşet kimyasal amonyak kokusunu alan var mı Allah’tan küçük bir paket almıştık bide betten büyük kutu almıştık büyüğü iade edicem ve başka bez denicem
Pudra kokusu çok fazlaydı 3 numarada zaten 1 paket kullanip 4e gectik bunda o aşırılık yok cok şükür

Birkere cok parfümlü ve kizim kakasini yapmasa bile yapmis saniyorum oyle kokuyor begenmeyip huggies aldım oda kalin topqklaniyor napicam bilemedim.
Aynen öyle eşim çiş yapmış galiba diyor yattığı yerden kokusu geliyor sleehy denedin mi

Cokk konsept hazirlayip ayrintili bir cekim yapmiyorum ..Ben ali express den aylik battaniyeden almstim..onn uzerine yatiriyorum,ayini ooyuuncaklarla isaretliyeyip foto cekiyorum sdc ani olsun diye..
Ben bodoslama cekiyorum vallahi,sonra da babasinbir programla tarih ve kac gunluk olduguni yaziyor

Kızlar bu sayfayı instagramda takip ediyorum, biz mama kullanmıyoruz şuan da ama belki kullananların dikkatini çeker. Anne sütünün içeriği ile mamaların içerik karşılaştırması.

Eklentiler

• image.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar selam. Ya 2.ay aşı yeri 1 ay sonra kızaran ve kabaran oldumu acaba? Biz 3 aylık olduk bugün boyle bi durum oldu tedirgin oldum

İnş guzel ve kolay gecer canım ben ıs hayatına bı 7ay sonra baslamayı dusunuyorum. Senın bebıse kım bakacak hersey planlanmıstır şimdi

Prima pampers 3 numaranın dehşet kimyasal amonyak kokusunu alan var mı Allah’tan küçük bir paket almıştık bide betten büyük kutu almıştık büyüğü iade edicem ve başka bez denicem
Bizde 4 numara aldık çok fazla naylon kokusu var denemediğim bez kalmadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…