- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.721
Pudra kokusu çok fazlaydı 3 numarada zaten 1 paket kullanip 4e gectik bunda o aşırılık yok cok şükürPrima pampers 3 numaranın dehşet kimyasal amonyak kokusunu alan var mı Allah’tan küçük bir paket almıştık bide betten büyük kutu almıştık büyüğü iade edicem ve başka bez denicem
Ben beceremem canini yakarim diye kesmiyordum baktim kirilmislar batik olmasin diye kestim meccburAaa bilmiyodum ama cok uzundu benimkinn
Aynen öyle eşim çiş yapmış galiba diyor yattığı yerden kokusu geliyor sleehy denedin miBirkere cok parfümlü ve kizim kakasini yapmasa bile yapmis saniyorum oyle kokuyor begenmeyip huggies aldım oda kalin topqklaniyor napicam bilemedim.
174 lü paket almıştım iade edip başka bez deniçem ;(Pudra kokusu çok fazlaydı 3 numarada zaten 1 paket kullanip 4e gectik bunda o aşırılık yok cok şükür
Cokk konsept hazirlayip ayrintili bir cekim yapmiyorum ..Ben ali express den aylik battaniyeden almstim..onn uzerine yatiriyorum,ayini ooyuuncaklarla isaretliyeyip foto cekiyorum sdc ani olsun diye..Kizlar bebeklerinize aylik konsept hazirliyor musunuz
Ben bodoslama cekiyorum vallahi,sonra da babasinbir programla tarih ve kac gunluk olduguni yaziyorCokk konsept hazirlayip ayrintili bir cekim yapmiyorum ..Ben ali express den aylik battaniyeden almstim..onn uzerine yatiriyorum,ayini ooyuuncaklarla isaretliyeyip foto cekiyorum sdc ani olsun diye..
Kaç kiloda 4 numaraya geçtiniz canımPudra kokusu çok fazlaydı 3 numarada zaten 1 paket kullanip 4e gectik bunda o aşırılık yok cok şükür
7 kilo canımKaç kiloda 4 numaraya geçtiniz canım
İnş guzel ve kolay gecer canım ben ıs hayatına bı 7ay sonra baslamayı dusunuyorum. Senın bebıse kım bakacak hersey planlanmıstır şimdiBak canim benim kizda gecen ay aldigi kilonun yarisini almis sonucta. Hareketlendiler sonucta normal. Cok sik kusuyorsa daha uzun aralarla emzirsen iyice sindirir. Her ay 1 kilo alsalar 1 yil.sonunda 15 kilo olurlar. Bence hepsi normal. Gittigim dr emseyde. Bugune kadar 5 dr degistirdim. Guzel ilgilendi. 500 gramin altindaysa mama baslatiyorlarmis. Bence farkli doktorlar gormek iyi bir sey. Ben abartmış olabilirim :) ptesi ise basliyorum bakalim bu ay nasil olacak
Yok bu bitsin onu alicamAynen öyle eşim çiş yapmış galiba diyor yattığı yerden kokusu geliyor sleehy denedin mi
Bizimkine bugun baktim hafif kızarmıştı verem asisi oyle oluyormus hatta kabuklanmasi bile normal endiselenmeKızlar selam. Ya 2.ay aşı yeri 1 ay sonra kızaran ve kabaran oldumu acaba? Biz 3 aylık olduk bugün boyle bi durum oldu tedirgin oldum
Teşekkürler canım araştırdım evet normalmis iyi biseymis hattaBizimkine bugun baktim hafif kızarmıştı verem asisi oyle oluyormus hatta kabuklanmasi bile normal endiselenme
Bizde 4 numara aldık çok fazla naylon kokusu varPrima pampers 3 numaranın dehşet kimyasal amonyak kokusunu alan var mı Allah’tan küçük bir paket almıştık bide betten büyük kutu almıştık büyüğü iade edicem ve başka bez denicem
Canim bizim d kzardi ,kabuklanacakta..drdigin gibi. Normal olan bir durim,asinin tuttuginu gosteriyorTeşekkürler canım araştırdım evet normalmis iyi biseymis hatta
Ben ilk onu alıcam canım sanada yazarımYok bu bitsin onu alicam
Dün bi ebe söyledi kızı alerjik baya bi prima en kötü bez asla kullanma dedi kafam karıştıBizde 4 numara aldık çok fazla naylon kokusu vardenemediğim bez kalmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?