2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yarın 4 ay aşısı var. Canı yanacak diye üzülüyorum. 2 ay aşısında bu kadar olmamıştım. O zaman gaz sancısından devamlı ağladığı için arada kaynamıştı galiba.

Yarın 4 ay aşısı var. Canı yanacak diye üzülüyorum. 2 ay aşısında bu kadar olmamıştım. O zaman gaz sancısından devamlı ağladığı için arada kaynamıştı galiba.
Bizimde 4 ay aşılarımız yarın Canım.. Sanırım abimizden alıştık. Beni pek etkilemiyor, iki ağlayıp susacak artık.

Sizlerin bebeği de rüzgarda nefes almakta zorlanıyor mu? Az bir rüzgarda tıkanıyor gözlerini kocaman açıyor kızarıyor. Normal herhalde ama onu öyle görünce

Kizlar benim bebegim 3aylik oldu rota asisi varya onu olduk 4gunn once herkes dombili sisman bilmem ne diye sevip durdu melegim 2gundur meme reddi yasiyo ya durduk yerde bas bas bagiriyo sanki eziyet ediyomusuz gibi nasil cemkiriyo ortaligi yikiyo cogu kez halbuki memeyle yapisik gezerdi nasi geCcek bu durum kesin nazar oldu . Nefret ediyorum soyle insanlardan hic ayarlari yok yaa ne goz var millette .

Kızlar merhaba kızım 3.5 aylık. Geçen gün dr a götürdük kaka testi istedi kakasinda gizli kan çıktı. Bu ne anlama geliyor bilen var mı
canım merhaba. instagramda aynı soru sorulmuş bir çocuk doktoruna. hatta o sen bile olabilirsin herneyse sen değilsen diye yazıyorum, olabilir pek önemli değil demiş. sen yine doktoruna gideceksindir ama için rahat etsin diye yazdım.

Saat 2:30 ve biz hala dolanıyoruz. Yatağa yattığımız ya da meme vermeye çalıştığım anda çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor

Keske nazardan olsa ama değil canim bizdede var aglamayan cocuk aglamaya basladi hatta.hafifler gibi oluyo bidaha basliyo 12. Hafta atagiyla alakali isin kötüsü 14. Hafta atagiyla birleşecek gibi ki o bir ay sürüyor

Saat 2:30 ve biz hala dolanıyoruz. Yatağa yattığımız ya da meme vermeye çalıştığım anda çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor
gazı olabilir mi? bi sıkıntısı vardır illa ki. bizim gaz sorunu azıcık yoluna girmeye başlamıştı, birden eskisinden de kötü oldu. sanki buza yatırıyorum çocuğumu

Karın ağrısı olabilir. Rotadan sonra bizim de sıkıntılarımız oldu. Bir de çevrendekiler neden bu kadar kötü gözle baksın ki bebeğine?Bu bakış açısından dolayı bebek sevmeye korkar oldum, Allah korusun o gün hastalanır, üstüme kalır diye.

Emzirme seansinda selam kizlar :)
Takip edip faydali buldugunuz cocuk doktorlari var mi instagramda? Kimi onerirsiniz?

Atak haftası olabilir cnim 12. Haftada ciddi bi atak geciriyolar meme reddide bunlardan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…