- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.741
Canım bu bezlerinin hepsi naylon kimyasallarla dolu. Çok da birşey beklememek lazımDün bi ebe söyledi kızı alerjik baya bi prima en kötü bez asla kullanma dedi kafam karıştı
S
Sutunde azalma oldu mu canim
komiliyi de tavsiye ederim .Yok bu bitsin onu alicam
Orasıda öyle eski usul en iyisiymiş sanırımCanım bu bezlerinin hepsi naylon kimyasallarla dolu. Çok da birşey beklememek lazım
Makinede yıkanabilen bezler varmış . Bir araştır istersen.Orasıda öyle eski usul en iyisiymiş sanırım
Bizimde 4 ay aşılarımız yarın Canım.. Sanırım abimizden alıştık. Beni pek etkilemiyor, iki ağlayıp susacak artık.Yarın 4 ay aşısı var. Canı yanacak diye üzülüyorum. 2 ay aşısında bu kadar olmamıştım. O zaman gaz sancısından devamlı ağladığı için arada kaynamıştı galiba.
2 ay aşısında çok rahattım. Ama şimdi gülüyor çevresiyle iletişime giriyor falan. Farkındalığı arttı. Umarım bacaklarını bana tutturmazlarBizimde 4 ay aşılarımız yarın Canım.. Sanırım abimizden alıştık. Beni pek etkilemiyor, iki ağlayıp susacak artık.
canım merhaba. instagramda aynı soru sorulmuş bir çocuk doktoruna. hatta o sen bile olabilirsinKızlar merhaba kızım 3.5 aylık. Geçen gün dr a götürdük kaka testi istedi kakasinda gizli kan çıktı. Bu ne anlama geliyor bilen var mı
Keske nazardan olsa ama değil canim bizdede var aglamayan cocuk aglamaya basladi hatta.hafifler gibi oluyo bidaha basliyo 12. Hafta atagiyla alakali isin kötüsü 14. Hafta atagiyla birleşecek gibi ki o bir ay sürüyorKizlar benim bebegim 3aylik oldu rota asisi varya onu olduk 4gunn once herkes dombili sisman bilmem ne diye sevip durdu melegim 2gundur meme reddi yasiyo ya durduk yerdebas bas bagiriyo sanki eziyet ediyomusuz gibi nasil cemkiriyo ortaligi yikiyo cogu kez halbuki memeyle yapisik gezerdi nasi geCcek bu durum kesin nazar oldu . Nefret ediyorum soyle insanlardan hic ayarlari yok yaa ne goz var millette .
Ben önce banyo yaptirdim yataga yatirip yanina yattim babasi poposuna vurarak pispisladi öyle emdi cadi bide bunu deneyinSaat 2:30 ve biz hala dolanıyoruz. Yatağa yattığımız ya da meme vermeye çalıştığım anda çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor
gazı olabilir mi? bi sıkıntısı vardır illa ki. bizim gaz sorunu azıcık yoluna girmeye başlamıştı, birden eskisinden de kötü oldu. sanki buza yatırıyorum çocuğumuSaat 2:30 ve biz hala dolanıyoruz. Yatağa yattığımız ya da meme vermeye çalıştığım anda çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor
Karın ağrısı olabilir. Rotadan sonra bizim de sıkıntılarımız oldu. Bir de çevrendekiler neden bu kadar kötü gözle baksın ki bebeğine?Bu bakış açısından dolayı bebek sevmeye korkar oldum, Allah korusun o gün hastalanır, üstüme kalır diye.Kizlar benim bebegim 3aylik oldu rota asisi varya onu olduk 4gunn once herkes dombili sisman bilmem ne diye sevip durdu melegim 2gundur meme reddi yasiyo ya durduk yerdebas bas bagiriyo sanki eziyet ediyomusuz gibi nasil cemkiriyo ortaligi yikiyo cogu kez halbuki memeyle yapisik gezerdi nasi geCcek bu durum kesin nazar oldu . Nefret ediyorum soyle insanlardan hic ayarlari yok yaa ne goz var millette .
benim avuç avuç gidiyor. hamilelikte saçlar hep büyüme döneminde olurmuş sonra dökülürmüş. ama benim demir eksikliğim var, bu yüzden de dökülüyor olabilir.Kizlar dogumdan sonra sznde saclariniz cok fazla dokulmeye basladimi
Atak haftası olabilir cnim 12. Haftada ciddi bi atak geciriyolar meme reddide bunlardan biriKizlar benim bebegim 3aylik oldu rota asisi varya onu olduk 4gunn once herkes dombili sisman bilmem ne diye sevip durdu melegim 2gundur meme reddi yasiyo ya durduk yerdebas bas bagiriyo sanki eziyet ediyomusuz gibi nasil cemkiriyo ortaligi yikiyo cogu kez halbuki memeyle yapisik gezerdi nasi geCcek bu durum kesin nazar oldu . Nefret ediyorum soyle insanlardan hic ayarlari yok yaa ne goz var millette .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?