2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ah kızlar ahh.. ne zormuş bebek büyütmek... sanki dünya yıkıldı altında kaldım. Kendimi çok güçsüz yetersiz hissediyorum. Kızım hiç durmuyor eskiden kucakta aglamiyor sakinlesiyordu son günlerde kucakta da sakinlesmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bi günü bi gününü tutmuyor. Eşimde de sakinlesmiyor. Gaz sorunumuz hala bitmedi. Gaz yapan birsey yesem gece uyumuyor. Arada keyifli oluyor o zamanda bana kalmıyor çocuk. Anne=susturucu olarak görüyorlar sanırım. Hoş son zamanlarda keyifli ani hiç yok diyebilirim. Ne kızıma yetisebiliyorum ne eve ne eşime. Her şeyler eksik. Bir de bebek görmeye gelen misafirler var. Temizliği pastası agirlamasi...
Cuma günü dr a götürdük 3.5 aylık oldu kızım. Kilosu boyu iyi dedi dr. Kucağa çok alistirmissiniz kucak kuşu olmuş her agladiginda kucağa almayın dedi. Nasıl almayayim çocuk ağlamaktan harap oluyo. Rota dan sonra mı huzursuzlugu arttı dedi evet dedim kaka tahlili istedi gizli kan olabilir bi bakalım dedi gerçekten de gizli kan çıktı bakalım bugün ne diyecek inşallah bi sıkıntısı yoktur
Çok yorgunum çook...

canbebekds canim senin bebis diş çıkarmıştı kaka cok yaptığını söylemiştin peki kakası herzamankinden farklimiydi. Yani bizde gece ateslendik baya ve cok sık kaka yaptı ve cok cıvıktı bide içinde parcalar vardı( sümüksü degil) acaba oyle bisey mi merak ettim

Kızlar bu 2 .ay aşılarından sonra hemşire bize kolunda kızarıklık kabuklanma olabilir falan demişti. Ama hiç öyle bişey olmadı, hep bakıyorum hiç bişey görünmüyo kolunda. Aşı tutmamış mı oluyor yanı? Ne olacak tutmamışsa?

Hayır canım onla ilgisi yokmuş kabuklanma olmasıda olmamasıda normal

Canım rengi her zamankiyle aynıydı ama içinde dediğin gibi parçalar vardı. Diş çıkarınca bir daha da o şekilde görmedim. sizinde diş mi geliyor dersin. Biz dün tam 4 aylık olduk ve ikinci dişi de çıktı.

Sakinken de zaman geçirmeye çalış bebeğinle. Oyna konuş gülün. Sürekli gergin zamanları seni motive etmez yıpratır

Ben önce banyo yaptirdim yataga yatirip yanina yattim babasi poposuna vurarak pispisladi öyle emdi cadi bide bunu deneyin

Banyo uykusunu acıyor bizimkinin canım. Zaten geç yaptırıyorum banyosunu 10-11 gibi. Ama uyumuyor banyodan sonra.

gazı olabilir mi? bi sıkıntısı vardır illa ki. bizim gaz sorunu azıcık yoluna girmeye başlamıştı, birden eskisinden de kötü oldu. sanki buza yatırıyorum çocuğumu

Gazını çıkarıyorum uyumak istemiyor. Uyutmaya çalışmayıp oynarken gülüyor. Kahkahalar agular falan. Ama esnemekten bihal oluyor. Gözleri kapanıyor uykudan ama uyumak istemiyor

Ha ha aynı benim cadı

Bızde de aynı durum var 12. Hafta atagına verıyorum bıraz emıp hemen gaz sancısı gelıyır basbas bagırıyor. Sankı etını kopartmısız gıbı ve kaldırdıgımda hemen gegırıyor. Bıraz dıkkatını dagıtıp yenıden emzırıyorum hemen verınce aglamaktan almıyor ama meme reddi degıl korkma canım gececek

Benim sacim da 10 gundur fena dökülüyor. Her elimi attigimda geliyor tutam tutam. Daha adet de olmadim. Boya yaptirmam lazim elimden geldigince erteliyorum. 2. Donem ise basliycam boyatmam da lazim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…