- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.761
Hangi mamayı kullanıyorsun şuan canımKızlar bu sayfayı instagramda takip ediyorum, biz mama kullanmıyoruz şuan da ama belki kullananların dikkatini çeker. Anne sütünün içeriği ile mamaların içerik karşılaştırması.
Omları gördüm canım ama zaman isteyen birşey böyle devam mecburMakinede yıkanabilen bezler varmış . Bir araştır istersen.
Banu demirpençeydi sanırım takip etiiğimEmzirme seansinda selam kizlar :)
Takip edip faydali buldugunuz cocuk doktorlari var mi instagramda? Kimi onerirsiniz?
Evet canım hem de o kadar çok dökülüyor ki saç kalmıycak yakındaKizlar dogumdan sonra sznde saclariniz cok fazla dokulmeye basladimi
Demir hapida iciyorum benbenim avuç avuç gidiyor. hamilelikte saçlar hep büyüme döneminde olurmuş sonra dökülürmüş. ama benim demir eksikliğim var, bu yüzden de dökülüyor olabilir.
Hayır canım onla ilgisi yokmuş kabuklanma olmasıda olmamasıda normalKızlar bu 2 .ay aşılarından sonra hemşire bize kolunda kızarıklık kabuklanma olabilir falan demişti. Ama hiç öyle bişey olmadı, hep bakıyorum hiç bişey görünmüyo kolunda. Aşı tutmamış mı oluyor yanı? Ne olacak tutmamışsa?
Hayır canım onla ilgisi yokmuş kabuklanma olmasıda olmamasıda normal
Canım rengi her zamankiyle aynıydı ama içinde dediğin gibi parçalar vardı. Diş çıkarınca bir daha da o şekilde görmedim. sizinde diş mi geliyor dersin. Biz dün tam 4 aylık olduk ve ikinci dişi de çıktı.canbebekds canim senin bebis diş çıkarmıştı kaka cok yaptığını söylemiştin peki kakası herzamankinden farklimiydi. Yani bizde gece ateslendik baya ve cok sık kaka yaptı ve cok cıvıktı bide içinde parcalar vardı( sümüksü degil) acaba oyle bisey mi merak ettim
Ne demek canım hemşire bana üstüne basa basa söyledi ordan aklımda kaldıAaa sevindim. Çok teşekkür ederim canım :)
Sakinken de zaman geçirmeye çalış bebeğinle. Oyna konuş gülün. Sürekli gergin zamanları seni motive etmez yıpratırAh kızlar ahh.. ne zormuş bebek büyütmek... sanki dünya yıkıldı altında kaldım. Kendimi çok güçsüz yetersiz hissediyorum. Kızım hiç durmuyor eskiden kucakta aglamiyor sakinlesiyordu son günlerde kucakta da sakinlesmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bi günü bi gününü tutmuyor. Eşimde de sakinlesmiyor. Gaz sorunumuz hala bitmedi. Gaz yapan birsey yesem gece uyumuyor. Arada keyifli oluyor o zamanda bana kalmıyor çocuk. Anne=susturucu olarak görüyorlar sanırım. Hoş son zamanlarda keyifli ani hiç yok diyebilirim. Ne kızıma yetisebiliyorum ne eve ne eşime. Her şeyler eksik. Bir de bebek görmeye gelen misafirler var. Temizliği pastası agirlamasi...
Cuma günü dr a götürdük 3.5 aylık oldu kızım. Kilosu boyu iyi dedi dr. Kucağa çok alistirmissiniz kucak kuşu olmuş her agladiginda kucağa almayın dedi. Nasıl almayayim çocuk ağlamaktan harap oluyo. Rota dan sonra mı huzursuzlugu arttı dedi evet dedim kaka tahlili istedi gizli kan olabilir bi bakalım dedi gerçekten de gizli kan çıktı bakalım bugün ne diyecek inşallah bi sıkıntısı yoktur
Çok yorgunum çook...
Ben önce banyo yaptirdim yataga yatirip yanina yattim babasi poposuna vurarak pispisladi öyle emdi cadi bide bunu deneyin
gazı olabilir mi? bi sıkıntısı vardır illa ki. bizim gaz sorunu azıcık yoluna girmeye başlamıştı, birden eskisinden de kötü oldu. sanki buza yatırıyorum çocuğumu
Ha ha aynı benim cadıBanyo uykusunu acıyor bizimkinin canım. Zaten geç yaptırıyorum banyosunu 10-11 gibi. Ama uyumuyor banyodan sonra.
Gazını çıkarıyorum uyumak istemiyor. Uyutmaya çalışmayıp oynarken gülüyor. Kahkahalar agular falan. Ama esnemekten bihal oluyor. Gözleri kapanıyor uykudan ama uyumak istemiyor
Benım de 10gundur fena dokuluyor parmak parmak parmak akıyornEvet canım hem de o kadar çok dökülüyor ki saç kalmıycak yakında
Bızde de aynı durum var 12. Hafta atagına verıyorum bıraz emıp hemen gaz sancısı gelıyır basbas bagırıyor. Sankı etını kopartmısız gıbı ve kaldırdıgımda hemen gegırıyor. Bıraz dıkkatını dagıtıp yenıden emzırıyorum hemen verınce aglamaktan almıyor ama meme reddi degıl korkma canım gececekKizlar benim bebegim 3aylik oldu rota asisi varya onu olduk 4gunn once herkes dombili sisman bilmem ne diye sevip durdu melegim 2gundur meme reddi yasiyo ya durduk yerdebas bas bagiriyo sanki eziyet ediyomusuz gibi nasil cemkiriyo ortaligi yikiyo cogu kez halbuki memeyle yapisik gezerdi nasi geCcek bu durum kesin nazar oldu . Nefret ediyorum soyle insanlardan hic ayarlari yok yaa ne goz var millette .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?