- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.581
Sabahlari kahvaltı normal ediyorum. Akşam yemeklerini de az da olsa yiyorum. Ama öğlen beni bitiriyor.bnde öyleyim yaa benmi normal değilm diyodum. bişeyler yicekken canım hiççç istemiyor. iştahım gtti iyice. bulantım yok ama canım hiç istemiyor
Arkadaşlar sizce ikili test neden yaptırılmalı ya da neden yaptırılmamalı bu konuda ne düşünüyorsunuz? Benim kafam karışık
Bende özele gidiyorum canım benim doktorum öyle birşey demedi. Gece de olsa doğuma o girecek ki zaten hastaneye doğum için belli bir ücret yatırılıyor. Bana biraz saçma geldi doktorun dediğiKızlar bir sorum var. Ben özel hastaneye gidiyorum ama doktorumla konuşup doğuma siz mi giriceksiniz dediğimde bana, doğum gündüz olursa mesai saatleri içinde ben gidiyorum ama gece doğum olursa hastanede olan nöbetçi kadın doğum doktoru giriyo dedi. Şok oldum ben mi bilmiyorum bütün özel hastanelerde bu böyle mi? Böyle bi durum yaşayan var mı?
Bende özele gidiyorum canım benim doktorum öyle birşey demedi. Gece de olsa doğuma o girecek ki zaten hastaneye doğum için belli bir ücret yatırılıyor. Bana biraz saçma geldi doktorun dediği
bazı özel hastanelerde öyle maalesef..Biraz hastaneye bağlı canım ..Daha yüksek ücret ödenilen hastanelerde oluyor o hizmet genelde benim gördüğüm..Kızlar bir sorum var. Ben özel hastaneye gidiyorum ama doktorumla konuşup doğuma siz mi giriceksiniz dediğimde bana, doğum gündüz olursa mesai saatleri içinde ben gidiyorum ama gece doğum olursa hastanede olan nöbetçi kadın doğum doktoru giriyo dedi. Şok oldum ben mi bilmiyorum bütün özel hastanelerde bu böyle mi? Böyle bi durum yaşayan var mı?
bencede iyiki var burası..ben ilk kızımda da 2008 eylül anneleri grubundaydım..9 ay süren dostluk arkasından bebişler doğduktan sonra devam etti..Hatta yüzyüze görüştüğüm arkadaşlar da oldu..Gerçekten böyle bir ortam benzer sevinçler benzer korku kaygılar insanları birbirine çok yakınlaştırıyor..Hepimiz anne adayıyız..Bundan güzel buluşma yeri olmaz heralde
Benim mola bitti.işe dönme vakti. Kendinize iyi bakın.
Kızlar bir sorum var. Ben özel hastaneye gidiyorum ama doktorumla konuşup doğuma siz mi giriceksiniz dediğimde bana, doğum gündüz olursa mesai saatleri içinde ben gidiyorum ama gece doğum olursa hastanede olan nöbetçi kadın doğum doktoru giriyo dedi. Şok oldum ben mi bilmiyorum bütün özel hastanelerde bu böyle mi? Böyle bi durum yaşayan var mı?
Bence normal doğum şansın varsa hiç sezaryen olma canımAynen bana da çok saçma geldi. Düşünsene ben 9 ay ona gidincem ama Doğumum gece olursa tanımadığım bir doktor giricek doğuma. Bir de ben neden nasıl öyle olabiliyo diyince direk gündüz doğurturuz dedi bana kısaca sezeryanla gerçekleştiririz doğumu dedi yani
kadın isterse herşey olur... umarım burdada güzel dostluklar kurarızYazdiklarina aynen katiliyorum canim 2012 agustos annelerindeydim oradan gorustuklerim var bebeleri bi araya getirmisligimiz gidip gelmelerimiz hala oluyor.cok degisik duygular ayni ayda dogan bebekler ayni histeki anneler
Ama bundan sonrasi icin 2 bebeli olunca neolur bilemem
Bence normal doğum şansın varsa hiç sezaryen olma canım
O nedemekmiş oyle. O zaman seni takip etmesinin ne anlamı varki. Devlet hastanesi sanki. Ben bazen kontrole gidiyorum doktorum çok yorgun. Gece doğum vardı diyor. Bence hastane yönetimiyle konuş. Dünyanın parasını alıcaklar neticede. Benim içim rahat etmezdi açıkcası.Kızlar bir sorum var. Ben özel hastaneye gidiyorum ama doktorumla konuşup doğuma siz mi giriceksiniz dediğimde bana, doğum gündüz olursa mesai saatleri içinde ben gidiyorum ama gece doğum olursa hastanede olan nöbetçi kadın doğum doktoru giriyo dedi. Şok oldum ben mi bilmiyorum bütün özel hastanelerde bu böyle mi? Böyle bi durum yaşayan var mı?
Merhaba kızlar, herkes iyidir inşallah.
Uyurken sırtüstü dışında başka pozisyonda rahat edemiyorum. Yan yatınca rahatsız oluyorum. Size de oluyor mu?
kesinlikle bende öyle düşünüyorum. allahın izniyle8. Haftadayım şuan canım. Herşey yolunda giderse allahımın izniyle tabiki önceliğim normal doğum
ya bi zararı yok değilm i yüzüstü yatmanın bende öyle uyuyorum çnkü hiç düzeltemiyorum kendimi. devamlı eşim uyarıyor sırtüstü yat diye ama ben o uyku haliyle dönemiyorum hiç tabiBende genelde yuz ustu uyuyordum..simdi yan yatmaya calisiyorm ama bende uyandigimda yuzustu buluyorum kendimi..
Ama simdi yan rahat etmek icin yorgani yada fazla buyuk olmayan yastigi bacak arasina koyup yatiyorm oyle rahat etmeye basladim...deneyebilirsin...zaten gobekler buyudugunde en cok yapacagimiz sey olacak...
ya bi zararı yok değilm i yüzüstü yatmanın bende öyle uyuyorum çnkü hiç düzeltemiyorum kendimi. devamlı eşim uyarıyor sırtüstü yat diye ama ben o uyku haliyle dönemiyorum hiç tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?