2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar bir sorum var. Ben özel hastaneye gidiyorum ama doktorumla konuşup doğuma siz mi giriceksiniz dediğimde bana, doğum gündüz olursa mesai saatleri içinde ben gidiyorum ama gece doğum olursa hastanede olan nöbetçi kadın doğum doktoru giriyo dedi. Şok oldum ben mi bilmiyorum bütün özel hastanelerde bu böyle mi? Böyle bi durum yaşayan var mı?

bnde öyleyim yaa benmi normal değilm diyodum. bişeyler yicekken canım hiççç istemiyor. iştahım gtti iyice. bulantım yok ama canım hiç istemiyor
Sabahlari kahvaltı normal ediyorum. Akşam yemeklerini de az da olsa yiyorum. Ama öğlen beni bitiriyor.niye özellikle öğlen onu anlamadım. Yemek kokusu duyduğum an ya da yemek gördüğüm an başlıyor bulantı öğlenleri. Kafayı yicem

Ilk hamilelikte ikili testin zamanini kacirip 3lu tarama testine girdim orani hatirlamiyorum suan ama down sendromu olabilir denmisti ve kabus baslamisti benim icin ayrintili usgye girene kadar,birsey cikmamisti.. hıı o zamanda yine bi suphe yine stres yasiyosun hamileligin keyfini cikaramiyorsun.Rabbime dua ettim hep sukurler olsun saglikli bir evladimiz oldu. eylulsena arkadasimizda demis ya oyle olsa bile aldiracakmisin yoksa Allahtan gelen basimla beraber diyip devam edecekmisin kisi once bunun kararini vermeli. %100 sonuc degil o testler varsayim..ikiliyi yaptirirsanda geri kalan testlere gerek yok diye biliyorum..Hersey Allahtan nasip ediyorsa vardir bir sebebi.

Arkadaşlar sizce ikili test neden yaptırılmalı ya da neden yaptırılmamalı bu konuda ne düşünüyorsunuz? Benim kafam karışık

Bende özele gidiyorum canım benim doktorum öyle birşey demedi. Gece de olsa doğuma o girecek ki zaten hastaneye doğum için belli bir ücret yatırılıyor. Bana biraz saçma geldi doktorun dediği

Bende özele gidiyorum canım benim doktorum öyle birşey demedi. Gece de olsa doğuma o girecek ki zaten hastaneye doğum için belli bir ücret yatırılıyor. Bana biraz saçma geldi doktorun dediği

Aynen bana da çok saçma geldi. Düşünsene ben 9 ay ona gidincem ama Doğumum gece olursa tanımadığım bir doktor giricek doğuma. Bir de ben neden nasıl öyle olabiliyo diyince direk gündüz doğurturuz dedi bana kısaca sezeryanla gerçekleştiririz doğumu dedi yani

bazı özel hastanelerde öyle maalesef..Biraz hastaneye bağlı canım ..Daha yüksek ücret ödenilen hastanelerde oluyor o hizmet genelde benim gördüğüm..

Yazdiklarina aynen katiliyorum canim 2012 agustos annelerindeydim oradan gorustuklerim var bebeleri bi araya getirmisligimiz gidip gelmelerimiz hala oluyor.cok degisik duygular ayni ayda dogan bebekler ayni histeki anneler
Ama bundan sonrasi icin 2 bebeli olunca neolur bilemem

Benim mola bitti.işe dönme vakti. Kendinize iyi bakın.

Kolay gelsin sende kendine iyi bak.bende calisiyorum ama rahatim bu aralar.

Bazi hastaneler yapiyor onu. para verip doktorumu secemiyorsam devlet hastanesine giderdim bu muammayla devam etmezdim.

Bence normal doğum şansın varsa hiç sezaryen olma canım

Bende aynı fikirdeyim değiştiricem tabi. Araştırıyorum iyi bi hastane ve iyi bi doktor canım

kadın isterse herşey olur... umarım burdada güzel dostluklar kurarız

Kızlaar çok büyük aksilik çıkmadığı sürece mutlaka normal doğumu tercih edin.. Adı üstünde normal yolla olan neyse o daha sağlıklısıdır.. Hem kadın bedeni normal doğumla yenilenebiliyor..Ve doğum sonrası çok rahat geçiyor..Ben doğumu yaptım ameliyathanede kendi geceliğimi kendim giydim düşünün..doğurur doğurmaz kızımı emzirdim..hemen ayaklandım

O nedemekmiş oyle. O zaman seni takip etmesinin ne anlamı varki. Devlet hastanesi sanki. Ben bazen kontrole gidiyorum doktorum çok yorgun. Gece doğum vardı diyor. Bence hastane yönetimiyle konuş. Dünyanın parasını alıcaklar neticede. Benim içim rahat etmezdi açıkcası.

Merhaba kızlar, herkes iyidir inşallah.
Uyurken sırtüstü dışında başka pozisyonda rahat edemiyorum. Yan yatınca rahatsız oluyorum. Size de oluyor mu?

Bende genelde yuz ustu uyuyordum..simdi yan yatmaya calisiyorm ama bende uyandigimda yuzustu buluyorum kendimi..
Ama simdi yan rahat etmek icin yorgani yada fazla buyuk olmayan yastigi bacak arasina koyup yatiyorm oyle rahat etmeye basladim...deneyebilirsin...zaten gobekler buyudugunde en cok yapacagimiz sey olacak...

ya bi zararı yok değilm i yüzüstü yatmanın bende öyle uyuyorum çnkü hiç düzeltemiyorum kendimi. devamlı eşim uyarıyor sırtüstü yat diye ama ben o uyku haliyle dönemiyorum hiç tabi

Kızlar merhaba;
Aranıza yeni katıldım ve kafama takılan bir şeyi size danışmak istiyorum. Sat 22 aralık sat göre 7 haftalık hamileyim. Doktora ilk kez 23 ocakta gittim kan tahlili yapıldı ve 2 gün sonra bu kan tahlili tekrarlandı. Kan tahlillerine bakarak hamilesin dedi doktor ancak ultrasonda bir şey göremedi daha çok yeni gözükmüyor dedi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi ve dün tekrar gittim. Doktor ultrasonda baktı ancak çok gaz var hiçbir şey göremiyorum dedi. Ne keseyi nede bebeği görebildi. Başına böyle bir şey gelen var mı? Normal mi sizce bu durum yardımcı olursanız sevinirim.

Canim suan cook kucuk ,bi zarari olmazda,ama sen simdiden kendini duzeltmeye hatta sol yana yatmaya alistirsan daha iyi olur.ilk baslarda tam yuz ustu degilde yan donup dizinle karnini destekleyerek yani karninn uzerine yatmyacak sekilde basla,sonra yavastan yan yatmaya alisirsin.
ya bi zararı yok değilm i yüzüstü yatmanın bende öyle uyuyorum çnkü hiç düzeltemiyorum kendimi. devamlı eşim uyarıyor sırtüstü yat diye ama ben o uyku haliyle dönemiyorum hiç tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…