2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Geçmiş olsun. Sen yine de doktorunuza göster canım. Ciğerlerini dinlesinler. Zaten ilerlememişse burnuna serum fizyolojikten başka bir şey vermiyorlar.

Missdincer bir şey soracağım. Kızının burnu nasıl ultrasonda ki gibi mi? Benim kızın burnu çok farklı çıktı. Zaten öyle olamazdı

Daha önce konusulmustur belki ama sormak istedim. Bebegim sünnet oldu bugün cok agliyor. Yaptiranlar varsa süreç nasil gecti kac günde iyilesti acaba
Geçmiş olsun Allah damatlığınıza göstersin inşallah. İlk gün sıkıntılı olur ağlat sonra normale dönüyor

Evet canim ben de lisede ogretmenim. 20 saat dersim olacak gibi durumu da biliyirlar. Heralde oglene kadar tum derslerimi toparlar idare. Kim bakiyor canim senin cocuga? Allahtan benim annem bakicak
Kayınvalidem bakıyor canım benim de haftada toplam 30 saat dersim var ben en geç 4 te çıkıyorum Allah’tan evle okul yakın 15 dk sonra evde oluyorum :)

Merhaba kızlar. Uyku arkadaşına alıştırıyorum kızıma bir yandan da ağzı burnu kapanır mı diye korkuyorum. Var mı bir bilginiz bu konuda? Böyle bir risk var mı?
Biz de uyku arkadaşıyla yatıyoruz canım küçük oyuncak seçtik biz el kuklası aldık hem ağzı yüzü kapanmıyor hem de ileride dışarı çıkarken rahatlıkla yanımıza alabiliriz :)

Kayınvalidem bakıyor canım benim de haftada toplam 30 saat dersim var ben en geç 4 te çıkıyorum Allah’tan evle okul yakın 15 dk sonra evde oluyorum :)
O senin baya varmis canim dersin. Ben oglene kadar napcam diye dusunuyorum kara kara. Gerci bizimkinin durum da farklı. Benim okulla ev arasi yakin 8 km falan ama bende arac yok malesef toplu tasimayla yarim saati geciyor cogu zaman

Grip geçiren arkadaşlar nasıl atlattığınız evde maskeyle geziyorum oğlum kucak istiyor pazar günü Mevlüt var ben yapcam şaşırdım

Denedim ama emmedi hatta ağzını kilitledi
Benimki de derin uyuduğu zaman semsert kitliyo ağzını bi şekilde uğraşıp emmesini sağlıyorum valla yoksa ben yattıktan bi iki saat sonra kalkar :) tek sorun gazını çkartamıyorum ağzı kapalı olduğu için sanırım.
Canım ben gece gündüz gaz çıkartıyorum. Gece gaz çıkarırken bazen uyanıyor bazen uyanmıyor. Oğlum uyansa da tekrar kendi uykuya geri dalabiliyor.
Bende zor uyuttuğum zamanlar korkuyorum çok uğraşmıyorum gaz çıkartmak için uyancak diye ama içim içimi yiyor içinde gaz kaldı diye :) dün gece 12de emzirdim uykuda sabah 4 te kalktı. dün gündüz yatmamıştı çünkü. Sonra sabah 6.30 a kadar zor daldı ya

Kızlar emzirmekten ve yerde devamlıkızımla ilgilenmekten omuz ve sırtlarım çok ağrıyor.
Önerebileceğiniz egzersiz ya da hareketler var mı?
Web sitesi de olur
Eline bir sopa(oklava olabilir ) alıp ayna karşısında egzersiz yapabilirsin. Sopayı iki ucundan tutarak baş hizana kaldırıp indirme ardından baş hizasına kaldırıp baş arkasına indirme (zorlandığın noktaya kadar) 3. Egzersiz iki ucundan tuttuğun sopayı sağa ve sola doğru kaldırıp indirme 4. Sopayı kalçanın arkasına alıyorsun geriye doğru kaldırıp indirme. Bu egzersizleri 10 ar defa yapabilirsin. Gözünde canlandı mı hareketler bilmiyorum ama

Biz de uyku arkadaşıyla yatıyoruz canım küçük oyuncak seçtik biz el kuklası aldık hem ağzı yüzü kapanmıyor hem de ileride dışarı çıkarken rahatlıkla yanımıza alabiliriz :)
Bizim oyuncağın da gövdesi boş. El kuklası gibi yani. Bu ağzının yüzünün kapanması olayına ben biraz fazla takıldım

Geçmiş olsun. Sen yine de doktorunuza göster canım. Ciğerlerini dinlesinler. Zaten ilerlememişse burnuna serum fizyolojikten başka bir şey vermiyorlar.
Bu
Sağol canım evet doktordan geldik şimdi. Küçük olduğu için ilaç vermiyormuş. Ciğerlerde bişey yokmuş çok şükür. Sık sık emzir dedi. Ateş takibi yapıcaz.
Eve hasta biri mi geldi dedi. Şu sıra bebek ziyaretlerinden düzeni bozuldu, bende koşuşturmaktan emziremedim doğru dürüst. bağışıklığı düşmüş belliki

O senin baya varmis canim dersin. Ben oglene kadar napcam diye dusunuyorum kara kara. Gerci bizimkinin durum da farklı. Benim okulla ev arasi yakin 8 km falan ama bende arac yok malesef toplu tasimayla yarim saati geciyor cogu zaman
Alışıyorsun canım kolay değil ama mecburuz :) ben her öğlen arıyorum napıyor diye kv bakıyor ama yine de aklım kalıyor

Bizim oyuncağın da gövdesi boş. El kuklası gibi yani. Bu ağzının yüzünün kapanması olayına ben biraz fazla takıldım
Biz de öyle bir sorun olmadı hiç canım. Alışınca kapatmıyorlar yüzlerini ama alışana kadar dikkat etmek lazım ben ilk uyuduktan sonra alıyordum yanından uyanmadan tekrar koyuyordum şimdi hiç almıyorum baya sarılıp yatıyor onunla :)

Kizlar oglum bu ay cok az kilo almis 400 gram bile degil. Gecen ay 4820ydi bu ay 5200 olmus tam 1 ayda. Biz kalbinden dolayi idrar söktürücü kullaniyoruz ona bağladı suan cok sinir altinda kalmamis ama boyle giderse mama kacinilmaz dedi. Sütüm varken mama vermek istemiyorum.

ben de gazını çıkarmıyorum cnm sabah pırtlayıp çıkarıyo gazlarını

evet fazla stres yaptım.cnm bak hemen anlamışsın inşallah güzel olur yok haddini aşmadın haklısın

Merhaba daha önceden paylaşıldımı bilmiyorum ama ben görünce sizlerlede paylaşmak istedim.

http://bilimselanne.com/bebek-zeka-kartlari-indir/

İlgili blogda bebek zeka kartları var. Küçük küçük şeylere bir sürü para vermek istemezseniz bilimsel annenin hazırlamış olduğu hazır pdf'i kullanarak kendiniz bebeğiniz için çıktı alabilirsiniz. Ben çok güzel buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…