2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım iyi bir mama kullandıktan sonra anne sütüyle de desteklersen sıkıntı olmuyor biz şuan hem mama çıktığı kadarda anne sütü destekli gidiyoruz çalışmaya başlayınca ister istemez azalıyor süt zaten

Hangi mamayı kullanıyorsunuz canım?

Tamamdır canım süpersin çok sağol :))

Canım beslenmene dıkkat edıyor musun? Benımkı de ıkı ay bırer kılo alırken bu ay 590gram alınca doktorum kıloyu begenmedı. Sonra annem benı bı kampa aldı bır haftada kızım 400gram almıs bende ıkı kılo almısım :) evde bebekle hersey zır oluyo ıkı dılım ekmekle ayakustu bı kahvaltıyla corbadan ıbaret ogle yemegı ıle beslenınce bebege de olymsuz yansıdı bence sen de bunu bi degerlendurmelisin ins dr mama duye tutturmaz

Sütün bu zamana kadar gayet yaramıştı. Sonradan emzirmeye başlamaya rağmen. Bence de ilaçtan kaynaklıdır.

Gerçekten mi haftaya beni neler bekliyo (
15. Hafta atağı bizde 18. Haftada oldu 3 hafta erken doğduğu için. Sürekli mızmızlanıyordu,kucak istiyordu,tam uyuyor birden gözler fal taşı gibi açılıyordu. Noluyor acaba hasta mı diye düşünürken bir baktım ki meğerse ataktaymış kızım.

İyi akşamlar kızlar. Ek gıdaya geçince blw uygulamayı düşünen var mı?
İnstagramda Oya Çetinkaya yine takip ediyorum.
İlk etapta besinleri püre yapmayın ama bebeğin eline hemen vermeyin kontrollü gidin diyor
Patates gibi yumuşak gıdakarı önce çatalla ezin bebeğinize öyle verin daha sonra lokma olarak verin diyor
Elma gibi sert meyveleri meyve filesiyle verin büyük lokmalar boğazına kaçmasın diyor(eskiler tülbente sarıp öyle yedirirmiş tülbent de olur)
Bana çok mantıklı geldi
Hesabında daha güzel anlatıyor canım,tavsiye ederim

UykusuzlugA Alıştık zaten mızmızlanıyor sa yandık zaten zor iş yapıyorum ah hepimize bi yardımcı şart :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…