- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 23
- 39
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.961
Been 1 2 saat zorlaaGündüz bebegi uyumayan varmi aranizda iki gündür geceleride emmemek ve uyumamak icin direniyor gazı varmis gibi agliyor ama yok acaba gündüz uyuyamadigindanmi yapiyor 13. Haftadayiz yoruldum valla.
Gece uykusu nasil canimBenn 14 haftadayım ve gündüz nerdeyse hiç denecek kadar az uyuyor uykusu var uyumuyor şuan bile uyutmaya çalışıyrm bende cok yoruldum gerçekten
Canım iyi bir mama kullandıktan sonra anne sütüyle de desteklersen sıkıntı olmuyor biz şuan hem mama çıktığı kadarda anne sütü destekli gidiyoruz çalışmaya başlayınca ister istemez azalıyor süt zatenKizlar oglum bu ay cok az kilo almis 400 gram bile degil. Gecen ay 4820ydi bu ay 5200 olmus tam 1 ayda. Biz kalbinden dolayi idrar söktürücü kullaniyoruz ona bağladı suan cok sinir altinda kalmamis ama boyle giderse mama kacinilmaz dedi. Sütüm varken mama vermek istemiyorum.
Canım iyi bir mama kullandıktan sonra anne sütüyle de desteklersen sıkıntı olmuyor biz şuan hem mama çıktığı kadarda anne sütü destekli gidiyoruz çalışmaya başlayınca ister istemez azalıyor süt zaten
Tamamdır canım süpersin çok sağol :))Eline bir sopa(oklava olabilir ) alıp ayna karşısında egzersiz yapabilirsin. Sopayı iki ucundan tutarak baş hizana kaldırıp indirme ardından baş hizasına kaldırıp baş arkasına indirme (zorlandığın noktaya kadar) 3. Egzersiz iki ucundan tuttuğun sopayı sağa ve sola doğru kaldırıp indirme 4. Sopayı kalçanın arkasına alıyorsun geriye doğru kaldırıp indirme. Bu egzersizleri 10 ar defa yapabilirsin. Gözünde canlandı mı hareketler bilmiyorum ama
Canım beslenmene dıkkat edıyor musun? Benımkı de ıkı ay bırer kılo alırken bu ay 590gram alınca doktorum kıloyu begenmedı. Sonra annem benı bı kampa aldı bır haftada kızım 400gram almıs bende ıkı kılo almısım :) evde bebekle hersey zır oluyo ıkı dılım ekmekle ayakustu bı kahvaltıyla corbadan ıbaret ogle yemegı ıle beslenınce bebege de olymsuz yansıdı bence sen de bunu bi degerlendurmelisin ins dr mama duye tutturmazKizlar oglum bu ay cok az kilo almis 400 gram bile degil. Gecen ay 4820ydi bu ay 5200 olmus tam 1 ayda. Biz kalbinden dolayi idrar söktürücü kullaniyoruz ona bağladı suan cok sinir altinda kalmamis ama boyle giderse mama kacinilmaz dedi. Sütüm varken mama vermek istemiyorum.
Canım beslenmene dıkkat edıyor musun? Benımkı de ıkı ay bırer kılo alırken bu ay 590gram alınca doktorum kıloyu begenmedı. Sonra annem benı bı kampa aldı bır haftada kızım 400gram almıs bende ıkı kılo almısım :) evde bebekle hersey zır oluyo ıkı dılım ekmekle ayakustu bı kahvaltıyla corbadan ıbaret ogle yemegı ıle beslenınce bebege de olymsuz yansıdı bence sen de bunu bi degerlendurmelisin ins dr mama duye tutturmaz
Benımkı gunduz 1 saat uyuyunca ben takla atıyorum :)Been 1 2 saat zorlaa
12. Hafta büyüme ataklarına hosgeldınız :)Hanimlar oglum 3 ay 6 gunluk. 2 gundur asiri huysuz elini parmaklarini surekli emiyor conk conkasiri da salyasi var 1 haftadir memeyi alip alip birakiyor .erken dis belirtisi olabilir mi ? :-/
Sütün bu zamana kadar gayet yaramıştı. Sonradan emzirmeye başlamaya rağmen. Bence de ilaçtan kaynaklıdır.Kizlar oglum bu ay cok az kilo almis 400 gram bile degil. Gecen ay 4820ydi bu ay 5200 olmus tam 1 ayda. Biz kalbinden dolayi idrar söktürücü kullaniyoruz ona bağladı suan cok sinir altinda kalmamis ama boyle giderse mama kacinilmaz dedi. Sütüm varken mama vermek istemiyorum.
15.hafta Atağını hiç sormayın12. Hafta büyüme ataklarına hosgeldınız :)
Ben ben. TakipteyimKızlar kilo vermek isteyen birçok kişi var sanırım burda herkesi kilo verme grubuna bekliyorum, hep beraber kurulalım şu kilolardan yaza fit girelim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nalarinin-diyeti-to-be-fitmom.1042963/page-27
Gece 23 30 dan önce uyumuyor ama daldıgında 4.5 saat uyuyor sonra emmeye kalkıyor .2 saat 1 saatte bi uyanıyor 8 30 da kalkma saati çok az uyuyor toplamdaGece uykusu nasil canim
Gerçekten mi haftaya beni neler bekliyo15.hafta Atağını hiç sormayın
15. Hafta atağı bizde 18. Haftada oldu 3 hafta erken doğduğu için. Sürekli mızmızlanıyordu,kucak istiyordu,tam uyuyor birden gözler fal taşı gibi açılıyordu. Noluyor acaba hasta mı diye düşünürken bir baktım ki meğerse ataktaymış kızım.Gerçekten mi haftaya beni neler bekliyo(
İnstagramda Oya Çetinkaya yine takip ediyorum.İyi akşamlar kızlar. Ek gıdaya geçince blw uygulamayı düşünen var mı?
Nee ozaman da mı atak var ;( daha oralara gelmemıstım kıtapta15.hafta Atağını hiç sormayın
UykusuzlugA Alıştık zaten mızmızlanıyor sa yandık zaten zor iş yapıyorum ah hepimize bi yardımcı şart :)15. Hafta atağı bizde 18. Haftada oldu 3 hafta erken doğduğu için. Sürekli mızmızlanıyordu,kucak istiyordu,tam uyuyor birden gözler fal taşı gibi açılıyordu. Noluyor acaba hasta mı diye düşünürken bir baktım ki meğerse ataktaymış kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?