2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Öyle oluyor sanırım. Bi arkadaşımın da öyle olmuştu. Belki bazı hastaneler öyle belirlemiştir.

Öyle oluyor sanırım. Bi arkadaşımın da öyle olmuştu. Belki bazı hastaneler öyle belirlemiştir.

Ben de 65.5 hamile kaldım. Normal kilo aralığındayım. Son 1 senede 20 kilodan fazla verdim. İlk 12 hafta hiç kilo almamaya çok kararlıydım ama nerdeee 1,5 kilo almışım bile. Bulantıyla birlikte habire acıktım midem kazındı.sürekli yedim bende. Bide halsizlikten çok hareketsiz kaldım. Bu hafta artık sağlıklı beslenmeye ve yürüyüşe geri döndüm. Gereksiz kilo alımına son

Hic olumsuz birsey duymadim bu doktor hakkinda medivia da mi yapti operasyonu canim..yakinlarim farkli seylerden ameliyat olmustu ona bikac sene evvel cok memnun herkes
Evet canım medivia da doğum yaptım. Artı çok dikkatli bir doktor doğumdan sonra başka ameliyata da girdim onun dikkati sayesinde. Halamı rahim ağzı kanserinden de kurtaran yine kendisidir. Yanlız randevu problem. 15-20 günden önce bulunmuyor randevusuz gidersemiz bir 4 saat filan bekliyorsunuz

Meraba eylu anne adaylari Allah nasip ederse bende eylül annesi olacam yarın kontrolum var kalp atışı için ama aşırı siskinligim var su dahi icemiyorum ağzımdan kötü bi tat var sürekli ne yaparsam yapayım geçmiyor kendimi çok kötü hissediyorum sizde de böyle durumlar varmı

Aynen öyle. Ben her kontrole başka doktora gidebilirim yani. Bide her gittiğimde bekliyorum her seferinde doğumda oluyor. Bütün hastalarını gündüz çağırıp sezeryan yapıyo büyük ihtimal. Değiştiricem hastaneyi. Anadolu yakasındayım var mı bildiğiniz iyi bi hastane ve doktor canım?

Herkesde hamilelik farklı seyrediyor..bazısı bulantıdan bişey yiyemiyor bazısının iştahı açılıyor..Bence vücutların farklı savunma mekanizmalarından dolayı oluyor..Sonuçta hormonlarımız altüst oldu..Bedenlerimiz bu sürece uyum sağlamaya çalışıyor..İlk 3 aydan sonra daha kolaylaşıcak inşallah..umarım kalp ataışını da duyarsınız yarın

bende 12.haftaya kadar enaz 1 kilo diyordum ama şimdiden aldım 1 kiloyu :) birde ben hep oturarak çalışıyorum akşama kadar.. spor yapma şansım da yok dikkat etmem lazım

Dediğin gibiyse hasta kaybetmemek için sezaryanla hallediyodur. Ben ankaradayım malesef cnm. Ama uzun bi süreç bu. Sağlam bi doktor bul sen en iyisi.

benim sat ta 22 aralık 3 şubatta ve 6 şubatta gittim kese var bebek yok seninki kimyasal olabilir mi kan sonucun kaç çıkmıştı.

Canım merhaba. Ben çalışıyorum doktorum çalıştığım için ilk üç ay yürüyüş önermedi.çalışmıyor olsan günde hafif tempo yarım saat yürü demiştim. Doktoruna danistin mi yürüyüş için?

Çok ilginç. Ben de anadolu yakasında yım. Ataşehir şifa emrah kola gidiyorum. Bana söylediği ilk şey benimle devam edeceksen benden başka hiç bir doktor seni muayene edemez olmustu.sorularımı mesajla yazıyorum hemen geri dönüyor ilgili ve babacan bir doktor. İnşallah memnuniyetim de devam eder.
fatmanur hacibal oğlunu da duymustum.

Olsun teşekkür ederim yinede

Canım öncelıkle hayırlı olsun vajinalden baktıgında görebilir olması lazım sana alttan bakmadı mı doktor?

Ben de yarın gidecegim inşaallah kızlar kalp atışı için 7+4 olacağız yarın. Insaallah biz de duyariz bebisimizin kalp atışlarını
Canım ne guzel insallah hayırlı haberlerini beklıyoruz mutlaka bende kalp atısları için ctesı gidicem hep bi panik hali var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…