- 12 Mart 2010
- 242
- 229
- 303
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.081
Ek olarak burayida bi inceleyin isterseniz https://www.google.com.tr/amp/s/www...k-bebegim-icin-ek-besin-yardimi.401475/?amp=1adece anne sütü ve sütte sıkıntı yok çok şükür. Ama farklı tatlar istiyor gibi geldi bana. Biz yerken elimizde olanla ilgilenmeye başladı çünkü ve armutu çok sevdi
Ben de simdiye kadar hep o besik pozisyonu yapip ayakta kucagimda sallayarak uyutmaya calistim. Evet bir sure sonra daliyor ama kucagimda ne kadar tutarsam tutayim yerine koydugum an uyaniyor vucudunda sensor var gibi :)Eskıden kucagımda pıspıslayıpnarada poposuna vurup kolık muzıgı ıle uyutuyordum canım bu ataklardan sonra onu da ıstemez oldu yenı huyumuz memeyı kapatıp besık pozisyonunda emzırır gibi kucagıma alıp yuruyerek pıspıslıyorum. Ilk 5 dk uykusu olup uyuyamadıgından bayagu huysuzlanıyor sızlanıyor ama devam ettıgımde bes dk ıcınde gozunu yumuyor bende koltukta oturup dalana kadar oıspıslama devam edıyorum aynı pozısyonda. Tabı benımkının gunduz uykuları cok kısa bazen 30 genelde 45 nadiren de 1 saat. Sabah ilk uykusu bir saat digerleri daha kısa. Sunu da farkettim yakına uzandıgımda yada sarılır gibi yapıpnkolumda uyuttugumda benım kokumla ıkı saate kadar uyuyabılıyor cok yoruldugumda boyle yapıyorum ıkımızde dınlenmıs oluyoruz hem. Benı de dorduncu ay asısı stress i sarmadı degıl valla yenı atlatıcaz atakları derken bı baskası eklendı
A kehribar kolyeyi sadece dis icin aliyorlar saniyordum. Uykusunu da mi etkiliyor?Kehribar kolye aldim cok şükür etkisiyle 2 gündür uyuyo ayagimda sallıyorum tavsiye ederim.
Canim cngirak uyandirmaz mi uyurken.Kızlar uyku arkadası olarak ne kullanıyorsunuz ? Ebebektenn bi tane pelus el kuklası tarzı birsey aldım ama cıngıraklı. Cıngıraklı bırsey uyku arkadası olur mu yoksa sadece pelus bi oyuncak mı olmalı? Buarada dun pelus micky mouse ile oynarken oyuncagın burnunu bogazına kadar sokunca kendını kusturdu :) agza girmeyen bi oyuncak da yok galiba
Sofimaya diye bir site var instagramdanda bakabilirsin sertifikali geliyorA kehribar kolyeyi sadece dis icin aliyorlar saniyordum. Uykusunu da mi etkiliyor?
Peki gercegini nasil bilecegiz sen nerden aldin canim
Emzirme yastıgında dalmasına izin veriyorsun ya aldıgı uykuyu tamam uyudum dıye algılıyor. Baktın uykusu var bence hemen kaldırıp pıspıslayabılırsın benımkı emzırme yastıgında 5dk bıle uyusa uyyanınca bıdaha yatmıyor. Bırde ben ılla cok uykusunun gelmesını beklemıyorum ortalama uyandıktan 1saat 15 dk sonra gibi uyutma calısmalarına baslıyorum yarım saat içinde genelde basarılı oluyorum ama dedğim gbi arkadasların yazmıs oldugu gibi her gunduz uykusu 2saat gibi bi rakama hiç ulasamadım. Bırde benımkı dısarıdakı seslerden hemen uyanıp uyuyamıyordu bende alıssın dıyordum ama 3aydur alısmayınca pes ettım. Uyku zamanı Sessiz odaya alıp kolık muzıgı acıyorum uykusy devam ettıkce muzık acık kalıyor ve dıger sesler durulmasın dıye sesını yukseltıyorum. Insallah sende de işe yara canım uyuyamadıgı zaman ayarı kacıyor cunkuBen de simdiye kadar hep o besik pozisyonu yapip ayakta kucagimda sallayarak uyutmaya calistim. Evet bir sure sonra daliyor ama kucagimda ne kadar tutarsam tutayim yerine koydugum an uyaniyor vucudunda sensor var gibi :)
Sonra dedimki yontem degistireyim ayakta sallayayim onu hic istemdi yattigi an hc sakinlesmeden agliyor. Nadir de olsa emdikten sonra emzirme yastiginin uzerinde bi 20 dk falan uyuyor ama o ara kucagimda oldugu icin yine dinlenemiyorum
Yanina yatmayi da deneyeyim bakalim. Bu arada benimki gunduzleri bi kerede 1 saat hic uyumuyo desem yeri var
Evet bende dusundum onu ama emın de olamadım yanı. Yedegını bulabılecegımız bir uyku arkadası olmalı bırı hep sırt cantasında kalmalı bence de canımCanim cngirak uyandirmaz mi uyurken.
ben de 4. Aydan sonra almayi dusunuyorum.bu arada uyku arkadasinin bir de yedegini almamiz gerektigi konusuluyor. Uyku arkadasina Alistiktan sonra basina bisey gelirse diye :)
Saol canim bakayimSofimaya diye bir site var instagramdanda bakabilirsin sertifikali geliyor
İste hic uyumayinca ben de yeterki uyusun burda uyusun diye kaldirmadim son zamanlar. Emerken de zaten sekwrlemw yapiyor belki de o yuzden bidaha uyumak istemiyor.Emzirme yastıgında dalmasına izin veriyorsun ya aldıgı uykuyu tamam uyudum dıye algılıyor. Baktın uykusu var bence hemen kaldırıp pıspıslayabılırsın benımkı emzırme yastıgında 5dk bıle uyusa uyyanınca bıdaha yatmıyor. Bırde ben ılla cok uykusunun gelmesını beklemıyorum ortalama uyandıktan 1saat 15 dk sonra gibi uyutma calısmalarına baslıyorum yarım saat içinde genelde basarılı oluyorum ama dedğim gbi arkadasların yazmıs oldugu gibi her gunduz uykusu 2saat gibi bi rakama hiç ulasamadım. Bırde benımkı dısarıdakı seslerden hemen uyanıp uyuyamıyordu bende alıssın dıyordum ama 3aydur alısmayınca pes ettım. Uyku zamanı Sessiz odaya alıp kolık muzıgı acıyorum uykusy devam ettıkce muzık acık kalıyor ve dıger sesler durulmasın dıye sesını yukseltıyorum. Insallah sende de işe yara canım uyuyamadıgı zaman ayarı kacıyor cunku
Peki kolye kullaburken sikinti yasadiniz mi..kolye bogazini falan sikar diye korkuyorumKehribar kolye aldim cok şükür etkisiyle 2 gündür uyuyo ayagimda sallıyorum tavsiye ederim.
Neden bu kadar acele ettiniz canım. İlk altı ay sadece anne sütü. Sağlık ocaklarında hastanelerde mama reklamlarında bile söylüyor. Besinlere ilgi gösterir tanımak ister farklı gelir ona. Tadını bilmiyor ki canı çekme olayı olsun.Şu an sütündeki herşey yeterli bebeğin için. Bence altı ayın dolmasını bekle. Tabii senin kararın.
Evet sleeppy aldık bakalım deneyeceğiz ilk defaKızlar ebebekte bezler indirimde bugün. Sleppy 13.64₺
Diğerlerine internetten bakıp kaçırmayın derim
21 inde 4ü doldurduk canımKaç aylıksınız canım siz
Vermeyin bagirsaklari ve midesi hazir degil simdi olmasa bile ileride bobrek bagirsak mide sorunlarina yol acabilir yiyecegi 2 kasik yoğurdun ne faydasi olabilir bu ayda dunya saglik örgütünün ve saglik bakanliginin yazilarini okuyun lütfen
"Katı gıdalara önerilenden erken başlanması, anne sütünün alımını kısıtlar ve proteinlerin günlük enerjiye olan katkısı azalır. Bu da büyüme hızını etkiler. Erken dönemde ek besin verilmesi özellikle besin alerjilerinin görülme sıklığını arttırır. Ayrıca, diyetle alınan besin ögeleri henüz gelişimini tam tamamlamamış olan böbreğe yük bindirir, bunun ötesinde obezite riskini artırır"
Yatarken çıkarıyorum gunduzde yanındayım zatenPeki kolye kullaburken sikinti yasadiniz mi..kolye bogazini falan sikar diye korkuyorum
minikhikayem çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yüzünüzü güldürsun
minikhikayem çok geçmiş olsun canım, tez vakitte şifa bulsun. Benim annemde rahim kanseriydi 3 yıl önce çok şükür atlattı. Babanda atlatır inşallah içini ferah tut. Dua edelim.
Canım ben kaçırdım galiba.. babacığın hasta sanırım. Rabbim tez vakit şifa versin. Sizlere bağışlasın
minikhikayem kızlar cok gecmiş olsun anne baba bitane gercekten allahtan en kısa sürede şifalıklar diliyorum.
Cok gecmis olsun,allah sifa versin..
minikhikayem canim cok gecmis olsun. Kolayca atlatirsiniz insallah bu sureci bol moral cok önemli. Rabbim anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah.
@canbebekds size de gecmia olsun canim. Zor bir durum gercekten
Sen cocugu yanliz birakmamaya calis mumkun oldugunca..tulumba hee!!hey allahim:))Koca dedesi kızıma tulumba sokmuş ağzına emiyo diyo allahım ya bide buraya taşınocaz napıcam ben kafayı yemezsem iyidir
Sen cocugu yanliz birakmamaya calis mumkun oldugunca..tulumba hee!!hey allahim:))
Kurutma makinemiz var onu kullanacağım, onu çalıştıramadığım zamanlarda da ağız bezlerini ve önlüklerini ütülerim.Haklısın aslında içme suyu ya da kaynatıp kullanmak lazım. Ağzından burnundan illaki giriyor o su ama banyosunu tek başıma yaptırıyorum ve yetişemiyorum. Ütü ilk 40 gün yapıldı şimdi sadece kırışan gezmekliklerini ütülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?