2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben de simdiye kadar hep o besik pozisyonu yapip ayakta kucagimda sallayarak uyutmaya calistim. Evet bir sure sonra daliyor ama kucagimda ne kadar tutarsam tutayim yerine koydugum an uyaniyor vucudunda sensor var gibi :)
Sonra dedimki yontem degistireyim ayakta sallayayim onu hic istemdi yattigi an hc sakinlesmeden agliyor. Nadir de olsa emdikten sonra emzirme yastiginin uzerinde bi 20 dk falan uyuyor ama o ara kucagimda oldugu icin yine dinlenemiyorum
Yanina yatmayi da deneyeyim bakalim. Bu arada benimki gunduzleri bi kerede 1 saat hic uyumuyo desem yeri var

Canim cngirak uyandirmaz mi uyurken.
ben de 4. Aydan sonra almayi dusunuyorum.bu arada uyku arkadasinin bir de yedegini almamiz gerektigi konusuluyor. Uyku arkadasina Alistiktan sonra basina bisey gelirse diye :)

Emzirme yastıgında dalmasına izin veriyorsun ya aldıgı uykuyu tamam uyudum dıye algılıyor. Baktın uykusu var bence hemen kaldırıp pıspıslayabılırsın benımkı emzırme yastıgında 5dk bıle uyusa uyyanınca bıdaha yatmıyor. Bırde ben ılla cok uykusunun gelmesını beklemıyorum ortalama uyandıktan 1saat 15 dk sonra gibi uyutma calısmalarına baslıyorum yarım saat içinde genelde basarılı oluyorum ama dedğim gbi arkadasların yazmıs oldugu gibi her gunduz uykusu 2saat gibi bi rakama hiç ulasamadım. Bırde benımkı dısarıdakı seslerden hemen uyanıp uyuyamıyordu bende alıssın dıyordum ama 3aydur alısmayınca pes ettım. Uyku zamanı Sessiz odaya alıp kolık muzıgı acıyorum uykusy devam ettıkce muzık acık kalıyor ve dıger sesler durulmasın dıye sesını yukseltıyorum. Insallah sende de işe yara canım uyuyamadıgı zaman ayarı kacıyor cunku

Canim cngirak uyandirmaz mi uyurken.
ben de 4. Aydan sonra almayi dusunuyorum.bu arada uyku arkadasinin bir de yedegini almamiz gerektigi konusuluyor. Uyku arkadasina Alistiktan sonra basina bisey gelirse diye :)
Evet bende dusundum onu ama emın de olamadım yanı. Yedegını bulabılecegımız bir uyku arkadası olmalı bırı hep sırt cantasında kalmalı bence de canım

İste hic uyumayinca ben de yeterki uyusun burda uyusun diye kaldirmadim son zamanlar. Emerken de zaten sekwrlemw yapiyor belki de o yuzden bidaha uyumak istemiyor.
Uyuduktan sonra seslere hic tepki vermiyor sese alisti ama uyumaya alisamadi bizimki :) ve gercekten uyumadigi icinde hep bi mizmizlanma modunda oluyor

karnını doyuracak kadar vermiyorum sadece 2-3 çay kaşığı kadar... Birşeylerin tadını öğrenmesini istiyorum.

kendi mayaladığım yoğurda armut rendeleyip 2 çay kaşığı veriyorum ve çok seviyor.. Kızım geçen ay feci ishal olmuştu. Şurup kullanmak zorunda kalmıştık. Yoğurt ve raamut olayından sonra düzeldi. Şurup vermekten daha sağlıklı geldi bana. Link gönermişsin canım şuan misafirlerim var okuyamadım. gece mutlaka okuyacağım.

minikhikayem çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yüzünüzü güldürsun

minikhikayem çok geçmiş olsun canım, tez vakitte şifa bulsun. Benim annemde rahim kanseriydi 3 yıl önce çok şükür atlattı. Babanda atlatır inşallah içini ferah tut. Dua edelim.

Canım ben kaçırdım galiba.. babacığın hasta sanırım. Rabbim tez vakit şifa versin. Sizlere bağışlasın

minikhikayem kızlar cok gecmiş olsun anne baba bitane gercekten allahtan en kısa sürede şifalıklar diliyorum.

Cok gecmis olsun,allah sifa versin..

teşekkür ederim hepinize

Kurutma makinemiz var onu kullanacağım, onu çalıştıramadığım zamanlarda da ağız bezlerini ve önlüklerini ütülerim.
banyo yapmak iyice zorlaştı kızımı çok zor zaptediyorum bu gidişle banyoya onunla giricem hem kendimi hem onu yıkıcam bahaneyle ben de yıkanmış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…