- 9 Şubat 2017
- 459
- 632
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.041
Geçmiş olsun Allah şifa versin canim.Kızlar babama karciğer kanseri teşhisi konuldu çok.kötüyüm çok zayıflams hastanede yatıyo
Çok geçmiş olsun canım Allahım bir an önce şifasını versinKızlar babama karciğer kanseri teşhisi konuldu çok.kötüyüm çok zayıflams hastanede yatıyo
Canım benim çok geçmiş olsun.Kızlar babama karciğer kanseri teşhisi konuldu çok.kötüyüm çok zayıflams hastanede yatıyo
Çok çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. İnşallah çabucak atlatırKızlar babama karciğer kanseri teşhisi konuldu çok.kötüyüm çok zayıflams hastanede yatıyo
Haklısın aslında içme suyu ya da kaynatıp kullanmak lazım. Ağzından burnundan illaki giriyor o su ama banyosunu tek başıma yaptırıyorum ve yetişemiyorum. Ütü ilk 40 gün yapıldı şimdi sadece kırışan gezmekliklerini ütülüyorumİstanbul’da Çeşme suyuna hiç güvenmedim arkadaşımın çocuğu musluk suyundan hasta olmuştu o yüzden hep kaynattım
Sağlıktan önemli bir şey yok gerçekten. Geriye kalan problemler fasa fiso. İnşallah baban da iyileşecek geriye kalanlar zaten halledilirTeşekkür ederim hepinize, taşınacağız, iş değiştireceğiz, (zaten doğurmak başlı başına hayatı değiştiriyor) derken herşeyi bi kenara attım şu an saldım gitti.
Sağlıktan önemli bir şey yok gerçekten. Geriye kalan problemler fasa fiso. İnşallah baban da iyileşecek geriye kalanlar zaten halledilir
Canım ben kaçırdım galiba.. babacığın hasta sanırım. Rabbim tez vakit şifa versin. Sizlere bağışlasınöyle canım, anne olunca güçlü oluyormuşsun yavrun için..
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.. Benim de babam iki yıl önce felç geçirdi. Hemen arkasından by-pass oldu. Şuan sağlık durumu iyi ama konuşamıyor maalesef. Felç sırasında konuşma yetisini kaybetti. Biz de çok zor günler geçirdik ama süreçte gördüm ki tıp çok ilerlemiş. Eminim baban da tedavi ile iyi olacaktır. Allah yardımcısı olsun
Olmazmis cnm tuz orani cok dusukmus bizim ozellikle dikkat etmemis gereken bir durum var dr muz hicbise olmaz dediBayadır kafama bir şey takılıyor. Bu serum fizyolojik sonuçta tuzlu su. Onu burundan sıkınca mideye gidiyor. Bunun bebeğe zararı olmaz mı? İlk bir yıl kesinlikle tuz yasak hem de.
Anne sutu aliyorsa ve yetiyorsa 6 ayin dolmasini bekleyin derim.İyi geceler nöbetçi anneler burda mı? Kızlar ek gıdaya başlama ile ilgili konuşmussunuz. ben eçen sağlık ocağına gittim hemşire artık yavaş yavaş başlayabilirsin dedi armut rendesi ve yoğurt vermeye başladım. Armut rendesini sevdi ama yoğurt pek hoşuna gitmedi.
Anne sutu aliyorsa ve yetiyorsa 6 ayin dolmasini bekleyin derim.
yarın gideceğiz canım cokkk sagolYapılır canım hemen git doktoruna
Cok gecmis olsun,allah sifa versin..Teşekkür ederim hepinize, taşınacağız, iş değiştireceğiz, (zaten doğurmak başlı başına hayatı değiştiriyor) derken herşeyi bi kenara attım şu an saldım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?