2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bayadır kafama bir şey takılıyor. Bu serum fizyolojik sonuçta tuzlu su. Onu burundan sıkınca mideye gidiyor. Bunun bebeğe zararı olmaz mı? İlk bir yıl kesinlikle tuz yasak hem de.

İstanbul’da Çeşme suyuna hiç güvenmedim arkadaşımın çocuğu musluk suyundan hasta olmuştu o yüzden hep kaynattım
Haklısın aslında içme suyu ya da kaynatıp kullanmak lazım. Ağzından burnundan illaki giriyor o su ama banyosunu tek başıma yaptırıyorum ve yetişemiyorum. Ütü ilk 40 gün yapıldı şimdi sadece kırışan gezmekliklerini ütülüyorum

Teşekkür ederim hepinize, taşınacağız, iş değiştireceğiz, (zaten doğurmak başlı başına hayatı değiştiriyor) derken herşeyi bi kenara attım şu an saldım gitti.
Sağlıktan önemli bir şey yok gerçekten. Geriye kalan problemler fasa fiso. İnşallah baban da iyileşecek geriye kalanlar zaten halledilir

minikhikayem kızlar cok gecmiş olsun anne baba bitane gercekten allahtan en kısa sürede şifalıklar diliyorum.

İyi geceler nöbetçi anneler burda mı? Kızlar ek gıdaya başlama ile ilgili konuşmussunuz. ben eçen sağlık ocağına gittim hemşire artık yavaş yavaş başlayabilirsin dedi armut rendesi ve yoğurt vermeye başladım. Armut rendesini sevdi ama yoğurt pek hoşuna gitmedi.

Bayadır kafama bir şey takılıyor. Bu serum fizyolojik sonuçta tuzlu su. Onu burundan sıkınca mideye gidiyor. Bunun bebeğe zararı olmaz mı? İlk bir yıl kesinlikle tuz yasak hem de.
Olmazmis cnm tuz orani cok dusukmus bizim ozellikle dikkat etmemis gereken bir durum var dr muz hicbise olmaz dedi

Anne sutu aliyorsa ve yetiyorsa 6 ayin dolmasini bekleyin derim.

Anne sutu aliyorsa ve yetiyorsa 6 ayin dolmasini bekleyin derim.

adece anne sütü ve sütte sıkıntı yok çok şükür. Ama farklı tatlar istiyor gibi geldi bana. Biz yerken elimizde olanla ilgilenmeye başladı çünkü ve armutu çok sevdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…