2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Muhtemelen 2018 e uyuuyarak,bebisimizi uyutmaya calisarak veya emzirerek girecegiz cogumuz:)
2017 hepimiz icin cok ozel bir yil oldu,yavrularimizi kucagimiza aldik.İsallah 2018 yilinda da onlarin dunyadaki ilk yillarinin sahidi olacagiz,bol bol uykusuz geceler gecirerek:)
Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte mutlu ve en onemlisi saglikli bir yil dilerim hepinize..

Lcw den almış kardeşim peluş bir tavşan. Çıngıraklı hareket ettiğinde uyandırabilir mi acaba

Kızımın eski halini anlatmışsın. Gaz sancıları azalınca,emzik almaya , hamak beşikte yatmaya başlayınca yavaş yavaş uyku süreleri artmaya başladı

Hahaha iyi fikir valla . Bebeğimi kendi başıma yıkıyorum da kendim banyo yaparken bebeği kendi başına bırakamıyorum

Kızımın eski halini anlatmışsın. Gaz sancıları azalınca,emzik almaya , hamak beşikte yatmaya başlayınca yavaş yavaş uyku süreleri artmaya başladı
Canim senin minnos gunduzleri hep hamakta mi uyuyor? Biz bitane baktik cok uzun ve buyuktu ev zaten kucuk onu sigdiramayiz diye almadik.
Emzik konusu da kafamda soru isareti.
En baslarda aldi sonralarda zorla aliyordu hastaneye yattigimizda da tamamen birakti. Suan cevremdeki herkes annem esim de dahil emzige tekrar alistirmam konusunda baski yapiyorlar. Hatta dun enistem aramis cocuga niye emzik vermiyosun diyo tövbe yarabbim :)
Aslnda emzik versem uyku suresi biraz daha uzayacak biliyorum ama meme reddi yaptigini duyduktan sonra da icim rahat etmedi. Sonrasinda biraktirma zorluklar emerken tokluk hissi yaratmasi vb seylerde emzikten uzaklastirdi beni

canım ben emzik kullanıyorum. sütüm olmadığı için meme reddi konusunda bişey diyemem. ama ilk ay vermedim direndim. benim tek düşüncem bağımlılık yapması, bırakma zorluğu, acıkırsa ama emzik nedeniyle tokluk hissetmesi, çene yapısı bozulursa kaygısı vs idi. ama gaz krizlerinden kıyametin koptuğu bir gece bebeğimden çok ben ağlayarak verdim emziği şimdi? kaybolursa diye yedeği çekmecede, bi odada unutursam vs diye kullanımda 2 emzik var. aç olduğunda kesinlikle emzikle kandırılmıyorlar. en azından bizim bebeklerimiz o eşiği geçti. normal zamanda vermiyorum, çok huzursuz olduğunda, çok ağladığında ve gece uykuya geçerken. bir nevi uyku arkadaşı gibi.

Canım ya kıyamam bizde dün annemlere geldk eşimle tatili burda geçiriyoruz ne kadar rahat bebeğe bakan var yemek hazır bizde çıktık dolaştık biraz oğlum çok uslu ağlaması hiç yok kaen tok olsun kucakta hiç sesi cıkmaz zaten ama aynı sorun bizde de var malesef uyumuyor uykusu geliyor çıldırıyor ayakta sallıyorum elini battaniye yi yiyor meme istiyor emerken de meme de kalmak istiyor ve geri uyanıyor

Canım bizim 3 ay yeni doldu ve acayip salyası akıyor ellerini bitirdi yemekten birden bire öksürüyor gün içinde yok gece uyanırken falan gıcık gibi dediğin gibi dişle mi alakalı kızımda hiç yaşamadm böyle şeyler

Kehribar kolye aldim cok şükür etkisiyle 2 gündür uyuyo ayagimda sallıyorum tavsiye ederim.
Ay bende onu araştırıyorum kaç gündür gerçekten işe yaradı mı onu ve birde oioi uyku arkadaşı var emzikli kullanan var mı veya cevresinde kullanan birisini gördünüz mü

Biz de e bebekten el kuklası aldık canım çıngıraklı almadık ama çok güzel uyuyor baya sarılıyor uyurken oyuncağına :)

Evet gece gündüz hamakta yatıyor. Biz de bide park yatak var ama sallanması kötü. Hamakta kendi hareket edince bile sallanıyor geri uykuya dalıyor bazen. Emziği ben sadece uyuturken verdim hep. Zaten uykusu yokken verince almıyor ittiriyor Meme reddi yaşamadık. Belki 2 aydan sonra vermeye başladım ondandır. emmeyi kavrasın iyice diye bekledim. Tokken ve uykusu varken emziği verdim hep. Sen de öyle yapabilirsin

kızlar uyku tulumu kullanan var mı? oğlum battaniyesini ağzına çekiyor, önce biraz kemiriyor ama sonra nefessiz kalıyor sanırım ki kıvranma-ağlama sesine koşuyorum. gece battaniyeyi sırtının altına sokuşturduğum halde sonuç aynı olunca mothercare den uyku tulumu aldım. sanırım kalıplar biraz dar ve kesimini beğenmedim. rahat olsun diye düşünerek büyük aldığım halde tam oldu. giydirmesi çok zor geldi. kullananların tavsiye edeceği bir marka var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…