- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.101
biz onu kullanıyoruz..haber verdiğin için tskler canim.Kızlar ebebekte bezler indirimde bugün. Sleppy 13.64₺
Diğerlerine internetten bakıp kaçırmayın derim
Allah yardımcınız olsun zor bir süreç ama sabır ve moral ile inşallah baban sağlığına kavuşacak canım çok geçmiş olsunKızlar babama karciğer kanseri teşhisi konuldu çok.kötüyüm çok zayıflams hastanede yatıyo
Öyle canım, Allah onları başımızdan eksik etmesin..canbebekds cnm yazamadım babanın durumuna üzüldüm insanın canı yanıyor elden bieşey gelmeyince sabırlık diliyorum..
Lcw den almış kardeşim peluş bir tavşan. Çıngıraklı hareket ettiğinde uyandırabilir mi acabaKızlar uyku arkadası olarak ne kullanıyorsunuz ? Ebebektenn bi tane pelus el kuklası tarzı birsey aldım ama cıngıraklı. Cıngıraklı bırsey uyku arkadası olur mu yoksa sadece pelus bi oyuncak mı olmalı? Buarada dun pelus micky mouse ile oynarken oyuncagın burnunu bogazına kadar sokunca kendını kusturdu :) agza girmeyen bi oyuncak da yok galiba
Kızımın eski halini anlatmışsın. Gaz sancıları azalınca,emzik almaya , hamak beşikte yatmaya başlayınca yavaş yavaş uyku süreleri artmaya başladıBen de simdiye kadar hep o besik pozisyonu yapip ayakta kucagimda sallayarak uyutmaya calistim. Evet bir sure sonra daliyor ama kucagimda ne kadar tutarsam tutayim yerine koydugum an uyaniyor vucudunda sensor var gibi :)
Sonra dedimki yontem degistireyim ayakta sallayayim onu hic istemdi yattigi an hc sakinlesmeden agliyor. Nadir de olsa emdikten sonra emzirme yastiginin uzerinde bi 20 dk falan uyuyor ama o ara kucagimda oldugu icin yine dinlenemiyorum
Yanina yatmayi da deneyeyim bakalim. Bu arada benimki gunduzleri bi kerede 1 saat hic uyumuyo desem yeri var
Hahaha iyi fikir vallaKurutma makinemiz var onu kullanacağım, onu çalıştıramadığım zamanlarda da ağız bezlerini ve önlüklerini ütülerim.
banyo yapmak iyice zorlaştı kızımı çok zor zaptediyorum bu gidişle banyoya onunla giricem hem kendimi hem onu yıkıcam bahaneyle ben de yıkanmış olurum
Canim senin minnos gunduzleri hep hamakta mi uyuyor? Biz bitane baktik cok uzun ve buyuktu ev zaten kucuk onu sigdiramayiz diye almadik.Kızımın eski halini anlatmışsın. Gaz sancıları azalınca,emzik almaya , hamak beşikte yatmaya başlayınca yavaş yavaş uyku süreleri artmaya başladı
canım ben emzik kullanıyorum. sütüm olmadığı için meme reddi konusunda bişey diyemem. ama ilk ay vermedim direndim. benim tek düşüncem bağımlılık yapması, bırakma zorluğu, acıkırsa ama emzik nedeniyle tokluk hissetmesi, çene yapısı bozulursa kaygısı vs idi. ama gaz krizlerinden kıyametin koptuğu bir gece bebeğimden çok ben ağlayarak verdim emziğiCanim senin minnos gunduzleri hep hamakta mi uyuyor? Biz bitane baktik cok uzun ve buyuktu ev zaten kucuk onu sigdiramayiz diye almadik.
Emzik konusu da kafamda soru isareti.
En baslarda aldi sonralarda zorla aliyordu hastaneye yattigimizda da tamamen birakti. Suan cevremdeki herkes annem esim de dahil emzige tekrar alistirmam konusunda baski yapiyorlar. Hatta dun enistem aramis cocuga niye emzik vermiyosun diyo tövbe yarabbim :)
Aslnda emzik versem uyku suresi biraz daha uzayacak biliyorum ama meme reddi yaptigini duyduktan sonra da icim rahat etmedi. Sonrasinda biraktirma zorluklar emerken tokluk hissi yaratmasi vb seylerde emzikten uzaklastirdi beni
Canım ya kıyamam bizde dün annemlere geldk eşimle tatili burda geçiriyoruz ne kadar rahat bebeğe bakan var yemek hazır bizde çıktık dolaştık biraz oğlum çok uslu ağlaması hiç yok kaen tok olsun kucakta hiç sesi cıkmaz zaten ama aynı sorun bizde de var malesef uyumuyor uykusu geliyor çıldırıyor ayakta sallıyorum elini battaniye yi yiyor meme istiyor emerken de meme de kalmak istiyor ve geri uyanıyorSelam kizlar iyi hafta sonlari herkese,
Bu gun annem geliyor benimle bir sure daha kalmaya zaten gelmeyecek olsaydi beni aramak icin Muge Anli ya cikmalari gerekecekti
Hamilelikte ve lohusalikta girmedigim sendroma resmen bu gunlerde girdimhicbir sekilde bebegimi uyutamiyorum. Bebegi gunduz uyuyan arkadaslarim rica ediyorum nasil uyutuyorsunuz bi anlatin...
Neyi nerde yanlis yapiyorum cozum nedir bulamiyorum...
Dun gece yataga yattigimda pestilim cikmisti ve erken uyudu gece 1de
Canım bizim 3 ay yeni doldu ve acayip salyası akıyor ellerini bitirdi yemekten birden bire öksürüyor gün içinde yok gece uyanırken falan gıcık gibi dediğin gibi dişle mi alakalı kızımda hiç yaşamadm böyle şeylerEvet Can'ım 4. Ay aşısı bizi de çok etkiledi. Bir de erken diş çıkarması bizi mafetti. İlk dişi hiç anlamadım ama ikinci diş çok yordu. Çok fazla gıcık tarzı bir öksürüğü vardı. Diş çıktıktan sonra bıçak gibi kesildi öksürük ve her şeyi düzene girdi çok şükür..
Ay bende onu araştırıyorum kaç gündür gerçekten işe yaradı mı onu ve birde oioi uyku arkadaşı var emzikli kullanan var mı veya cevresinde kullanan birisini gördünüz müKehribar kolye aldim cok şükür etkisiyle 2 gündür uyuyo ayagimda sallıyorum tavsiye ederim.
Biz de e bebekten el kuklası aldık canım çıngıraklı almadık ama çok güzel uyuyor baya sarılıyor uyurken oyuncağına :)Kızlar uyku arkadası olarak ne kullanıyorsunuz ? Ebebektenn bi tane pelus el kuklası tarzı birsey aldım ama cıngıraklı. Cıngıraklı bırsey uyku arkadası olur mu yoksa sadece pelus bi oyuncak mı olmalı? Buarada dun pelus micky mouse ile oynarken oyuncagın burnunu bogazına kadar sokunca kendını kusturdu :) agza girmeyen bi oyuncak da yok galiba
Evet gece gündüz hamakta yatıyor. Biz de bide park yatak var ama sallanması kötü. Hamakta kendi hareket edince bile sallanıyor geri uykuya dalıyor bazen. Emziği ben sadece uyuturken verdim hep. Zaten uykusu yokken verince almıyor ittiriyorCanim senin minnos gunduzleri hep hamakta mi uyuyor? Biz bitane baktik cok uzun ve buyuktu ev zaten kucuk onu sigdiramayiz diye almadik.
Emzik konusu da kafamda soru isareti.
En baslarda aldi sonralarda zorla aliyordu hastaneye yattigimizda da tamamen birakti. Suan cevremdeki herkes annem esim de dahil emzige tekrar alistirmam konusunda baski yapiyorlar. Hatta dun enistem aramis cocuga niye emzik vermiyosun diyo tövbe yarabbim :)
Aslnda emzik versem uyku suresi biraz daha uzayacak biliyorum ama meme reddi yaptigini duyduktan sonra da icim rahat etmedi. Sonrasinda biraktirma zorluklar emerken tokluk hissi yaratmasi vb seylerde emzikten uzaklastirdi beni
allah kabul etsin canım, sen yine de bebeğini kalabalığa çok çıkarmaOğlum iki ğündür acayip huysuz bişileri resmen kemirmeye çalışıyor. Saat itibariyle bugünde Mevlüt yapıcaz kolay atlatırız inşallah dua edin bize
Ben de ütülemiyorum1. Ütülemiyorum :) öyle bir vaktim kesinlikle yok
2. Ben artık banyo suyu hazırlamıyorum duşla ya da kovasına su koyarak yıkıyorum kızımı. Banyo küvetinden korkuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?