2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Anne sütü mü alıyor canım

adece anne sütü ve sütte sıkıntı yok çok şükür. Ama farklı tatlar istiyor gibi geldi bana. Biz yerken elimizde olanla ilgilenmeye başladı çünkü ve armutu çok sevdi
Neden bu kadar acele ettiniz canım. İlk altı ay sadece anne sütü. Sağlık ocaklarında hastanelerde mama reklamlarında bile söylüyor. Besinlere ilgi gösterir tanımak ister farklı gelir ona. Tadını bilmiyor ki canı çekme olayı olsun.Şu an sütündeki herşey yeterli bebeğin için. Bence altı ayın dolmasını bekle. Tabii senin kararın.

ütü mü ! nerede o kadar zaman 3. ay da rahatladık ama henüz o kaar değil bebeğim daha yeni yeni bize ve düyaya alışıyor farkediyorum onu bırakıp hala iş yapamıyorum en fazla etrafı biraz toparlamak ve bir şeyler yiyebilmek saçımı toplamak elimi yıkamak..vs daha ötesi ancak babasının destegiyle

ben de sadece anne sütü veriyorum ve 6 aydan önce sütüm yetmeye devam ettikçe hiç bir şey vermeyeceğim sadece bu haftadan itibaren günlük 1 çay kaşığı su vermeyi düşünüyorum gerek yok dense de ben vermek istiyorum

Selam kizlar iyi hafta sonlari herkese,
Bu gun annem geliyor benimle bir sure daha kalmaya zaten gelmeyecek olsaydi beni aramak icin Muge Anli ya cikmalari gerekecekti
Hamilelikte ve lohusalikta girmedigim sendroma resmen bu gunlerde girdim hicbir sekilde bebegimi uyutamiyorum. Bebegi gunduz uyuyan arkadaslarim rica ediyorum nasil uyutuyorsunuz bi anlatin...
Neyi nerde yanlis yapiyorum cozum nedir bulamiyorum...
Dun gece yataga yattigimda pestilim cikmisti ve erken uyudu gece 1de

adece anne sütü ve sütte sıkıntı yok çok şükür. Ama farklı tatlar istiyor gibi geldi bana. Biz yerken elimizde olanla ilgilenmeye başladı çünkü ve armutu çok sevdi
Bizimki de biz yemek yerken agzini sapirdatiyor cigneme hareketi yapiyor falan.agustos annelerinde kilo alimi dusecek olsa da ek gidaya 6 ay baslamak istemeyenler var.bence de onemli bir durum.sut kesilir meme reddi olur vs bence o zaman baslanmali

Cnm ben sizlerden once dogum yaptim 28 agust ta.emin ol o bir surec ve geciyor.senin yanlos eksik yaptigin birsey yok.tam duzene girdik derken 4.ay asisi altust etti herseyi

minikhikayem canim cok gecmis olsun. Kolayca atlatirsiniz insallah bu sureci bol moral cok önemli. Rabbim anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah.
canbebekds size de gecmia olsun canim. Zor bir durum gercekten

Cnm ben sizlerden once dogum yaptim 28 agust ta.emin ol o bir surec ve geciyor.senin yanlos eksik yaptigin birsey yok.tam duzene girdik derken 4.ay asisi altust etti herseyi
Evet Can'ım 4. Ay aşısı bizi de çok etkiledi. Bir de erken diş çıkarması bizi mafetti. İlk dişi hiç anlamadım ama ikinci diş çok yordu. Çok fazla gıcık tarzı bir öksürüğü vardı. Diş çıktıktan sonra bıçak gibi kesildi öksürük ve her şeyi düzene girdi çok şükür..

Sağol Can'ım Allah razı olsun. İnsan hayatta hiç beklemediği şeyleri biran da yaşamaya başlıyor. Babam diyorsun dayanamam diyorsun ama her şeyi kabul edip dayanıyorsun. Allah onları başımızdan eksik etmesin.

Masallah kuzuya:) bizimki de hasir husur kasiyor sanirim yolda disleri:) allah onlarin da yardimcisi olsun..uykuya gecememeleri dis kasinmasi asi sonrasi huzursuzluk vs asil onlarin hissettigi seyler...bizim hissetiklerimiz bunlarin yansimasi

Masallah kuzuya:) bizimki de hasir husur kasiyor sanirim yolda disleri:) allah onlarin da yardimcisi olsun..uykuya gecememeleri dis kasinmasi asi sonrasi huzursuzluk vs asil onlarin hissettigi seyler...bizim hissetiklerimiz bunlarin yansimasi
Evet kesinlikle, bir derdi olmasa çok sakin oluyorlar zaten. Ama bazı bebeklerde bildiğin huysuz.. Yani karakterleri öyle. Mesela büyük oğlum bu gruba giriyor. Karakteri bebekken neyse şimdi de o..

Canim buna inanmak istiyorum ama o kadar karamsar bi insan oldum ki...
4. Ay asimiza 20 gun var simdiden onun sikintisi da sardi beni... İnsallah kolaylikla atlatiriz

Kaç aylıksınız canım siz

Canim buna inanmak istiyorum ama o kadar karamsar bi insan oldum ki...
4. Ay asimiza 20 gun var simdiden onun sikintisi da sardi beni... İnsallah kolaylikla atlatiriz
Eskıden kucagımda pıspıslayıpnarada poposuna vurup kolık muzıgı ıle uyutuyordum canım bu ataklardan sonra onu da ıstemez oldu yenı huyumuz memeyı kapatıp besık pozisyonunda emzırır gibi kucagıma alıp yuruyerek pıspıslıyorum. Ilk 5 dk uykusu olup uyuyamadıgından bayagu huysuzlanıyor sızlanıyor ama devam ettıgımde bes dk ıcınde gozunu yumuyor bende koltukta oturup dalana kadar oıspıslama devam edıyorum aynı pozısyonda. Tabı benımkının gunduz uykuları cok kısa bazen 30 genelde 45 nadiren de 1 saat. Sabah ilk uykusu bir saat digerleri daha kısa. Sunu da farkettim yakına uzandıgımda yada sarılır gibi yapıpnkolumda uyuttugumda benım kokumla ıkı saate kadar uyuyabılıyor cok yoruldugumda boyle yapıyorum ıkımızde dınlenmıs oluyoruz hem. Benı de dorduncu ay asısı stress i sarmadı degıl valla yenı atlatıcaz atakları derken bı baskası eklendı

Kehribar kolye aldim cok şükür etkisiyle 2 gündür uyuyo ayagimda sallıyorum tavsiye ederim.

Kızlar uyku arkadası olarak ne kullanıyorsunuz ? Ebebektenn bi tane pelus el kuklası tarzı birsey aldım ama cıngıraklı. Cıngıraklı bırsey uyku arkadası olur mu yoksa sadece pelus bi oyuncak mı olmalı? Buarada dun pelus micky mouse ile oynarken oyuncagın burnunu bogazına kadar sokunca kendını kusturdu :) agza girmeyen bi oyuncak da yok galiba

Vermeyin bagirsaklari ve midesi hazir degil simdi olmasa bile ileride bobrek bagirsak mide sorunlarina yol acabilir yiyecegi 2 kasik yoğurdun ne faydasi olabilir bu ayda dunya saglik örgütünün ve saglik bakanliginin yazilarini okuyun lütfen
"Katı gıdalara önerilenden erken başlanması, anne sütünün alımını kısıtlar ve proteinlerin günlük enerjiye olan katkısı azalır. Bu da büyüme hızını etkiler. Erken dönemde ek besin verilmesi özellikle besin alerjilerinin görülme sıklığını arttırır. Ayrıca, diyetle alınan besin ögeleri henüz gelişimini tam tamamlamamış olan böbreğe yük bindirir, bunun ötesinde obezite riskini artırır"

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…