2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ben uyku tulumu aldım ama kullanmadım

Oğlum iki ğündür acayip huysuz bişileri resmen kemirmeye çalışıyor. Saat itibariyle bugünde Mevlüt yapıcaz kolay atlatırız inşallah dua edin bize
benım oğlumda sureklı kolumuzu kemırmeye calısıyor diş yerlerimi kaşınmaya başladı cocukların acaba bılemedım

Aynen Can'ım bizim yaşadıklarımızı yazmışsın sanki. Ben de büyük oğlumda bu tarz şeyler yaşamadım ama Oğuz diş geliyor der gibi bütün belirtileri verdi. Alt iki diş çıktı ve şuan çok çok rahatladı. Tabii diğer dişlere kadar:))

Kizlar uyku arkadasi nasil kullaniyosunuz ben yapamadim heralde sarilmak yerine agzina sokuyor korkuyorum birakmiyorum yanina. El kuklasi benimkide. Durum bole oluncada yarim kundaga devam ediyorum

Kizlar uyku arkadasi nasil kullaniyosunuz ben yapamadim heralde sarilmak yerine agzina sokuyor korkuyorum birakmiyorum yanina. El kuklasi benimkide. Durum bole oluncada yarim kundaga devam ediyorum
Yarım kundağa artık sığmamaya başladı. Uyuyacağı zaman koyuyorum yanına uykuya dalınca geri alıyorum. Ben de korkuyorum çünkü

Canım ben de ilk oğlumda yanına oyun arkadaşı bırakıyordum ama dönüp bakmıyordu bile. Ama zamanla ne oldu biliyor musun? Ona ilk aylar yarım kundak yaptığım ince tülbent onun oyun arkadaşı oldu. 4.5 yaşında hala o tülbentle uyuyor.. Allahtan rengi falan fark etmiyor..

Yarım kundağa artık sığmamaya başladı. Uyuyacağı zaman koyuyorum yanına uykuya dalınca geri alıyorum. Ben de korkuyorum çünkü
Üstünü cok aciyolar canim onu napiyosun peki evin kac derece ne giyiyor kuzun. Bide benimki cok sicriyo hala ve uyandiriyo kendini ondan birazda sariyorum. Aslinda kiyamiyorum ozgur yatsin istiyorum cunku sabahlari ole hareketli ki ipten kurtulmus sanarsin

Ay cok tatli ya

Ne kadar güzel yazmışsın canim. Hepimiz icin sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl olsun insallah.

Ay ne güzel darısı basımıza canım üstü hep ıslanıyor önlüklede rahat edemiyor bizimde bi çıksaydı hayrlısıylaa :)

Emzikle uyuyinca da her dustugunde agliyordu bizimki. Bi sure daha katlanmayi dusunuyorum emziksiz bakalim

Aynen bizimki de uyusa huysuz degil ama uykusu olup dalamadigi icin surekli mutsuz gibi canim. Ben de uzuluyorum oyle olunca

Hamak cok aklima yatti kucuk kullanisli biaey bulsam alicam. Emzik icin biraz daha savasayim diyorum. Simdi annem de geldi biraz rahatlarim heralde canim bakalim

Biz gittigidiyordan lullaby marka besik hamak aldik..memnun kaldik gercekten,uyku suresi ciddi artti hamaktan beri..bir de kurdela bagladim,yattigim yerden salliyorumtasinabilir birsey bir bak istersen netten o markaya da..tek eksisi bizim diz hizamizda oldugu icin bebegi alirken insanin beli agriyor..

Sanıyorum geçen yıl bu zamanlar hepimiz hamileliğimizi öğrenmiştik, şimdide rabbime şükürler olsun ki yanımızdalar. Allahım eksikliklerini göstermesin Sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yіne de sevgі dolu nіce yıllara arkadaşlarım

4 aydan sonra sıçraması biraz azaldı canım. İlk dalarken oyun arkadaşını ve elimi tutuyor öyle uyuyor sonra da sıçramıyor artık. Bizim ev çok sıcak oluyor gece bazen peteği kapatıyorum bile. Üstüne atletle birlikte iki kat altına tek kat ve çorap giydiriyorum. İnce battaniyeyi de kollarının altından seriyorum. Uyku tulumuna geçicem yakında. Yalnız hala yan yatış yastığında yatırıyorum beşikten düşmesin diye. Ondan hareket edip üstünü açamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…