- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.121
carrefuer da sleepy 12 tl ydi bugün ben huggies aldım erkek için olanı denedim güzelmişKızlar ebebekte bezler indirimde bugün. Sleppy 13.64₺
Diğerlerine internetten bakıp kaçırmayın derim
ben uyku tulumu aldım ama kullanmadımkızlar uyku tulumu kullanan var mı? oğlum battaniyesini ağzına çekiyor, önce biraz kemiriyor ama sonra nefessiz kalıyor sanırım ki kıvranma-ağlama sesine koşuyorum. gece battaniyeyi sırtının altına sokuşturduğum halde sonuç aynı olunca mothercare den uyku tulumu aldım. sanırım kalıplar biraz dar ve kesimini beğenmedim. rahat olsun diye düşünerek büyük aldığım halde tam oldu. giydirmesi çok zor geldi. kullananların tavsiye edeceği bir marka var mı?
benım oğlumda sureklı kolumuzu kemırmeye calısıyor diş yerlerimi kaşınmaya başladı cocukların acaba bılemedımOğlum iki ğündür acayip huysuz bişileri resmen kemirmeye çalışıyor. Saat itibariyle bugünde Mevlüt yapıcaz kolay atlatırız inşallah dua edin bize
Aynen Can'ım bizim yaşadıklarımızı yazmışsın sanki. Ben de büyük oğlumda bu tarz şeyler yaşamadım ama Oğuz diş geliyor der gibi bütün belirtileri verdi. Alt iki diş çıktı ve şuan çok çok rahatladı. Tabii diğer dişlere kadar:))Canım bizim 3 ay yeni doldu ve acayip salyası akıyor ellerini bitirdi yemekten birden bire öksürüyor gün içinde yok gece uyanırken falan gıcık gibi dediğin gibi dişle mi alakalı kızımda hiç yaşamadm böyle şeyler
Yarım kundağa artık sığmamaya başladı.Kizlar uyku arkadasi nasil kullaniyosunuz ben yapamadim heralde sarilmak yerine agzina sokuyor korkuyorum birakmiyorum yanina. El kuklasi benimkide. Durum bole oluncada yarim kundaga devam ediyorum
Aa ne güzel görseli varmı canımBiz de e bebekten el kuklası aldık canım çıngıraklı almadık ama çok güzel uyuyor baya sarılıyor uyurken oyuncağına :)
Canım ben de ilk oğlumda yanına oyun arkadaşı bırakıyordum ama dönüp bakmıyordu bile. Ama zamanla ne oldu biliyor musun? Ona ilk aylar yarım kundak yaptığım ince tülbent onun oyun arkadaşı oldu. 4.5 yaşında hala o tülbentle uyuyor.. Allahtan rengi falan fark etmiyor..Kizlar uyku arkadasi nasil kullaniyosunuz ben yapamadim heralde sarilmak yerine agzina sokuyor korkuyorum birakmiyorum yanina. El kuklasi benimkide. Durum bole oluncada yarim kundaga devam ediyorum
Üstünü cok aciyolar canim onu napiyosun peki evin kac derece ne giyiyor kuzun. Bide benimki cok sicriyo hala ve uyandiriyo kendini ondan birazda sariyorum. Aslinda kiyamiyorum ozgur yatsin istiyorum cunku sabahlari ole hareketli ki ipten kurtulmus sanarsinYarım kundağa artık sığmamaya başladı.Uyuyacağı zaman koyuyorum yanına uykuya dalınca geri alıyorum. Ben de korkuyorum çünkü
Ay cok tatli yaCanım ben de ilk oğlumda yanına oyun arkadaşı bırakıyordum ama dönüp bakmıyordu bile. Ama zamanla ne oldu biliyor musun? Ona ilk aylar yarım kundak yaptığım ine tülbent onun oyun arkadaşı oldu. 4.5 yaşında hala o tülbentle uyuyor.. Allahtan rengi falan fark etmiyor..
Ne kadar güzel yazmışsın canim. Hepimiz icin sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl olsun insallah.Muhtemelen 2018 e uyuuyarak,bebisimizi uyutmaya calisarak veya emzirerek girecegiz cogumuz:)
2017 hepimiz icin cok ozel bir yil oldu,yavrularimizi kucagimiza aldik.İsallah 2018 yilinda da onlarin dunyadaki ilk yillarinin sahidi olacagiz,bol bol uykusuz geceler gecirerek:)
Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte mutlu ve en onemlisi saglikli bir yil dilerim hepinize..
tşk cnm inşallahAllah yardımcınız olsun zor bir süreç ama sabır ve moral ile inşallah baban sağlığına kavuşacak canım çok geçmiş olsun
Bu canım :)Aa ne güzel görseli varmı canım
Ay ne güzel darısı basımıza canım üstü hep ıslanıyor önlüklede rahat edemiyor bizimde bi çıksaydı hayrlısıylaa :)Aynen Can'ım bizim yaşadıklarımızı yazmışsın sanki. Ben de büyük oğlumda bu tarz şeyler yaşamadım ama Oğuz diş geliyor der gibi bütün belirtileri verdi. Alt iki diş çıktı ve şuan çok çok rahatladı. Tabii diğer dişlere kadar:))
Emzikle uyuyinca da her dustugunde agliyordu bizimki. Bi sure daha katlanmayi dusunuyorum emziksiz bakalimcanım ben emzik kullanıyorum. sütüm olmadığı için meme reddi konusunda bişey diyemem. ama ilk ay vermedim direndim. benim tek düşüncem bağımlılık yapması, bırakma zorluğu, acıkırsa ama emzik nedeniyle tokluk hissetmesi, çene yapısı bozulursa kaygısı vs idi. ama gaz krizlerinden kıyametin koptuğu bir gece bebeğimden çok ben ağlayarak verdim emziğişimdi? kaybolursa diye yedeği çekmecede, bi odada unutursam vs diye kullanımda 2 emzik var. aç olduğunda kesinlikle emzikle kandırılmıyorlar. en azından bizim bebeklerimiz o eşiği geçti. normal zamanda vermiyorum, çok huzursuz olduğunda, çok ağladığında ve gece uykuya geçerken. bir nevi uyku arkadaşı gibi.
Aynen bizimki de uyusa huysuz degil ama uykusu olup dalamadigi icin surekli mutsuz gibi canim. Ben de uzuluyorum oyle oluncaCanım ya kıyamam bizde dün annemlere geldk eşimle tatili burda geçiriyoruz ne kadar rahat bebeğe bakan var yemek hazır bizde çıktık dolaştık biraz oğlum çok uslu ağlaması hiç yok kaen tok olsun kucakta hiç sesi cıkmaz zaten ama aynı sorun bizde de var malesef uyumuyor uykusu geliyor çıldırıyor ayakta sallıyorum elini battaniye yi yiyor meme istiyor emerken de meme de kalmak istiyor ve geri uyanıyor
Hamak cok aklima yatti kucuk kullanisli biaey bulsam alicam. Emzik icin biraz daha savasayim diyorum. Simdi annem de geldi biraz rahatlarim heralde canim bakalimEvet gece gündüz hamakta yatıyor. Biz de bide park yatak var ama sallanması kötü. Hamakta kendi hareket edince bile sallanıyor geri uykuya dalıyor bazen. Emziği ben sadece uyuturken verdim hep. Zaten uykusu yokken verince almıyor ittiriyorMeme reddi yaşamadık. Belki 2 aydan sonra vermeye başladım ondandır. emmeyi kavrasın iyice diye bekledim. Tokken ve uykusu varken emziği verdim hep. Sen de öyle yapabilirsin
Biz gittigidiyordan lullaby marka besik hamak aldik..memnun kaldik gercekten,uyku suresi ciddi artti hamaktan beri..bir de kurdela bagladim,yattigim yerden salliyorumEmzikle uyuyinca da her dustugunde agliyordu bizimki. Bi sure daha katlanmayi dusunuyorum emziksiz bakalim
Aynen bizimki de uyusa huysuz degil ama uykusu olup dalamadigi icin surekli mutsuz gibi canim. Ben de uzuluyorum oyle olunca
Hamak cok aklima yatti kucuk kullanisli biaey bulsam alicam. Emzik icin biraz daha savasayim diyorum. Simdi annem de geldi biraz rahatlarim heralde canim bakalim
4 aydan sonra sıçraması biraz azaldı canım. İlk dalarken oyun arkadaşını ve elimi tutuyor öyle uyuyor sonra da sıçramıyor artık. Bizim ev çok sıcak oluyor gece bazen peteği kapatıyorum bile. Üstüne atletle birlikte iki kat altına tek kat ve çorap giydiriyorum. İnce battaniyeyi de kollarının altından seriyorum. Uyku tulumuna geçicem yakında. Yalnız hala yan yatış yastığında yatırıyorum beşikten düşmesin diye. Ondan hareket edip üstünü açamıyorÜstünü cok aciyolar canim onu napiyosun peki evin kac derece ne giyiyor kuzun. Bide benimki cok sicriyo hala ve uyandiriyo kendini ondan birazda sariyorum. Aslinda kiyamiyorum ozgur yatsin istiyorum cunku sabahlari ole hareketli ki ipten kurtulmus sanarsin
Biz gittigidiyordan lullaby marka besik hamak aldik..memnun kaldik gercekten,uyku suresi ciddi artti hamaktan beri..bir de kurdela bagladim,yattigim yerden salliyorumtasinabilir birsey bir bak istersen netten o markaya da..tek eksisi bizim diz hizamizda oldugu icin bebegi alirken insanin beli agriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?