2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Maşallah canım nasıl verdin anlatır mısın , ben sürekli kilo alıyorum

Ben 2 Ocak ta öğrenmiştim. Sağlık sevgi dolu bir yıl olsun. 2018 de de buraya yazdığımız en en kötü şey uyumuyorlar olsun

Kızlar yeni yıl kutlamiyoruz ama yılbaşı gecesi tek etkinligimiz var sizlere yazmak istedim. Eşim ve ben birer kagit alıp 2018 için hedeflerimizi yazdık kısa ve uzun vadedeki hedeflerimizi. Aklımıza ne gelirse. Bu hedefleri en gec ayda bir bakarak ne kadar ilerlediğimizi kontrol edeceğiz ve 2019 a girerken inşallah hepsini gerçekleştirmiş olacağız. Sizlerede tavsiye ederim. Çok faydalı bir etkinlik oluyor.

Kızlar sleepy denedim. Çok hoşuma gitti. Priminin kokusu çok ağır geliyordu. Sleepy nin çok daha hafif bir kokusu var. İnce, dokusu yumuşak. Şimdilik sızdırma da olmadı. Kızdım kendime önceden de deneyebilirmişim. Primaya şartlamışım kendimi. Komilinin de yorumları güzel ama fiyatı bana Sleppy kadar uygun gelmedi.

e bebek de indirim vardi dun.ben komili kullaniyorum memnunum ama 1 pakette sleepy aldim denemek icin. evet fiyati biraz daha uygun komiliden .

Canım ben de doğduğundan beri sleepy kullanıyorum memnunum kızım hic pisik olmadi..hemde fiyatı çok uygundur.

1 haftüdır bende sleepy kullanıyorum hiç sızdırma pişik olmadı
Bizde sleppy almıştık bana emiciligi iyi değil gibi geldi sanki islak bırakıyor o yüzden gündüz takıyorum ve sık sık değiştiriyorum sana öyle gelmedimi canım

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canim

Bizde sleppy almıştık bana emiciligi iyi değil gibi geldi sanki islak bırakıyor o yüzden gündüz takıyorum ve sık sık değiştiriyorum sana öyle gelmedimi canım
Öyle geldi ama şöyle düşündüm daha az işlem görmüş gibi geldi ona rağmen sızdırmadı hiç prima ile her sabah üst değiştiriliyordum nerdeyse

Gunaydin arkadaslar, yeni yiliniz kutlu olsun, sevdiklerimizle huzurlu ve sevgi dolu, saglikli bir yil geciririz insallah.
Benim ufkaklik hic kendi basina uyumuyor, ill baslarda yatagind kendi uyuyordu, sonra kucaga alana kadar aglamaya basladi artik kucaktada uyumuyor, yirtiniyor resmen. Cok yoruldum
Beben arabasiyla disari cikinca uyuyor, napabilirim hic bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…