- 24 Temmuz 2017
- 424
- 741
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.141
Evet canim o..kirmizi lacivertlisini almistik biz..simdi baktim 189.90 a almisiz
Maşallah canım nasıl verdin anlatır mısın , ben sürekli kilo alıyorumArkadaslar süt nasıl artar tecrübe etmiş oldum. Kesinlikle düzenli pompa ben haftaya işe baslıyorum bebeğime stok yapayım diye sağmaya basladım sagdıkca da artar oldu. Bebeğim doyuyor üstüne ort 200 250 ml süt saklayabiliyorum. Bu arada hamilelikte aldıgım kilo 16 verdiğim bugun itibari ile 15
Baş ucuna soğan koyunca tıkanıklığa iyi geldi diye bir yorum okumuştum canım, bir dene istersenKızlar dün bebeğimi banyo yaptırdıktan sonra üşüttüm galiba. Geniz akıntısı var uyurken ve emerken tıkanıyor. Çok huysuzlandı. Bir tavsiyeniz var mı ?
Ben 2 Ocak ta öğrenmiştim. Sağlık sevgi dolu bir yıl olsun. 2018 de de buraya yazdığımız en en kötü şey uyumuyorlar olsunSanıyorum geçen yıl bu zamanlar hepimiz hamileliğimizi öğrenmiştik, şimdide rabbime şükürler olsun ki yanımızdalar. Allahım eksikliklerini göstermesinSevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yіne de sevgі dolu nіce yıllara arkadaşlarım
e bebek de indirim vardi dun.ben komili kullaniyorum memnunum ama 1 pakette sleepy aldim denemek icin. evet fiyati biraz daha uygun komiliden .Kızlar sleepy denedim. Çok hoşuma gitti. Priminin kokusu çok ağır geliyordu. Sleepy nin çok daha hafif bir kokusu var. İnce, dokusu yumuşak. Şimdilik sızdırma da olmadı. Kızdım kendime önceden de deneyebilirmişim. Primaya şartlamışım kendimi. Komilinin de yorumları güzel ama fiyatı bana Sleppy kadar uygun gelmedi.
Evet cumartesi günü ebebekten aldık. Sen denedin mi sleepy ie bebek de indirim vardi dun.ben komili kullaniyorum memnunum ama 1 pakette sleepy aldim denemek icin. evet fiyati biraz daha uygun komiliden .
Canım 3 ocakta öğrenmiştim hamile olduğumu ...Ben 2 Ocak ta öğrenmiştim. Sağlık sevgi dolu bir yıl olsun. 2018 de de buraya yazdığımız en en kötü şey uyumuyorlar olsun
Canım ben de doğduğundan beri sleepy kullanıyorum memnunum kızım hic pisik olmadi..hemde fiyatı çok uygundur.Kızlar sleepy denedim. Çok hoşuma gitti. Priminin kokusu çok ağır geliyordu. Sleepy nin çok daha hafif bir kokusu var. İnce, dokusu yumuşak. Şimdilik sızdırma da olmadı. Kızdım kendime önceden de deneyebilirmişim. Primaya şartlamışım kendimi. Komilinin de yorumları güzel ama fiyatı bana Sleppy kadar uygun gelmedi.
yok daha denemedim kargo geldiginde deneyecegim memnun kalirsam kullanirim fiyati daha uygun sanirim.Evet cumartesi günü ebebekten aldık. Sen denedin mi sleepy i
Bizimkinde beyazlıkta var canım sizde var mıbenım oğlumda sureklı kolumuzu kemırmeye calısıyor diş yerlerimi kaşınmaya başladı cocukların acaba bılemedım
1 haftüdır bende sleepy kullanıyorum hiç sızdırma pişik olmadıEvet cumartesi günü ebebekten aldık. Sen denedin mi sleepy i
Bizde sleppy almıştık bana emiciligi iyi değil gibi geldi sanki islak bırakıyor o yüzden gündüz takıyorum ve sık sık değiştiriyorum sana öyle gelmedimi canım1 haftüdır bende sleepy kullanıyorum hiç sızdırma pişik olmadı
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canimBebeğim çok fena öksürüyo hırıltısı var diye doktora gittik nezle olmuş bitkisel bi şurup ile Burun damlası ile atlatmaya çalışıcaz inşallah. Sık sık nefes almaya başlar zorlanırsa tekrar gelin dedi. Rabbim tüm bebeklerimize sağlıklı ömür versin
Öyle geldi ama şöyle düşündüm daha az işlem görmüş gibi geldi ona rağmen sızdırmadı hiç prima ile her sabah üst değiştiriliyordum nerdeyseBizde sleppy almıştık bana emiciligi iyi değil gibi geldi sanki islak bırakıyor o yüzden gündüz takıyorum ve sık sık değiştiriyorum sana öyle gelmedimi canım
Amin canım sağolÇok geçmiş olsun Allah şifa versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?