- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.161
Mamaya bile gerek YÖK canım, sadece anne sütü yeterli, 3.aysan sonra yavaşlayabilir kilo alımı bu çok normal , bir arkadaşımın kızı hiç kilo almamıştı 3.ay ona bile doktoru sadece anne sütü devam et yetiyorsa demiş, çocuk huzursuz değilse doyuyordur ek gıdayı zaten düşünme daha çok erken, bebeğin sindirim sisteminizi olgunlaşması lazımKızlar size bir şey danışacağım.. Bugün oğlumun 4. Ay kontrolü vardı. Oğlum ilk iki ay 1 kilo, üçüncü ay 600 gram almıştı. Ama bu ay sadece 300 gram almış. Bunun üzerine doktor sebze, meyve, yoğurt kısacası ek besinlere geçmemizi önerdi. Bana biraz erken geldi. Sadece günde birkaç kere mama takviyesi yapsam yeterli olmaz mı sizce. Ne diyorsunuz? Şimdiye kadar anne sütü ile güzel kilo alan oğlum şimdi neden durdu onu da anlamıyorum. Doktor diş çıkarmasınında bunda etkili olduğunu söylüyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nalarinin-diyeti-to-be-fitmom.1042963/page-28Kızlar burada takip ettiğiniz bir diyet sayfası var mı ya forumlara baktım ama bulamadımsizin katıldığınız varsa yardımcı olabilir misiniz
Sağıl canım faydalı Bilgi için ben de denicem :)Kizlar merhaba. Bir suredir zayiflama takimina takilacagim diye buraya ugrayamamistim. Gecmis cok birikmis. Tam kkuyamadim ama insallah herkesler iyidir. iki sey diyecegim. Bu sefer test ettim :) 20 gunden fazldir yapiyorum.
1)artik gece hic altini degistirmiyorum. Soyle oldu. Bir teyze dedi ki ben hic bi cocugumda gece altini degistirmedim(9 cocugu var ) nsil dedim atladim hemen.
Dedi ki eger gece altini degistirirsen gece kaka yapar. Degistirmezsen bi kac gune artik gece kaka yapmamaya baslar. Sabah uyandiginda yapar.Once atiyor gibi geldi:)
Deneyeyim dedim. Bingo! Hakliymis.
Artik gece yapmaiyor. Sadece emmeye kalkiyor. Altini degistirince isiga filan ihtiyaci oluyordu.ister istemez uykusu aciliyordu. Hoppp yeniden uyutmaya basla filan iyi olmuyordu. Bazen bi iki saat uyanik kaldigi oluyordu. Gece uykulari daha rahat oldu. Simdi artik kakasini sabah uyaninca yapiyor hatta bazen bi saat icinde ard arda iki kez yapiyor. Bazen gece azicik yapmis oluyor ama asla pisik filan olmuyor.olmadi yani..
Belki denemej isteyen olur diye anlatayim dedim :)
Hoşgeldin canım, doğru yerdesinMerhaba eylül anneleri. Hepimizin bebekleri hayırlı olsun, sağlıkla büyüsünler inşallah. Annelik serüvenimin başlarındayken benimle aynı zamanlarda benzer şeyleri yaşadığını düşündüğüm kişlerle konuşmak, fikir alış-verişi yapmak, deneyimlerini dinlemek için buradayım. henüz sitenin yabancısıyım mazur görün lütfen. Normal doğum yaptım, bazı fizyolojik sıkıntılarım var. Var mı bu konuda konuşabileceğim birileri, doğru yerde miyim?
Kızlar yaklaşık bi haftadır yeni molfiks bez kullanıyorum
Prima premium çare daha fazla emiyor
Molfiks hemen doluyor
Kaka ikisi de sızdırdı ya benim kızım çok yapıyor ya da ben bağlamayı beceremiyorum
Huggies,sleepy,Can bebe BİM’in bezlerini de denemek istiyorum.
Deneyince yazarım[/
Komikli kullananlar da memnun canım aklında olsun, ben de komili denemeyi düşünüyorum
Merhaba canım anladığım kadarıyla sen de diyet gruplarına üyesin , ben de kilo vermek istiyorum , emzirme döneminde çok kilo aldım, iştahım çok açık, nelere dikkat ediyorsun, neler yiyorsun anlatabilir misinevet canım atak haftalarıymış. 5 hafta kadar sürecek
Hiç uyanmıyor mu Arada canımAlışkanlık yapmış olabilir canım ben gece beslenmesini kaldırdım alışkanlık yapmıştı bizde de. Şimdi gece 10-11 gibi uyuyor sabah 8-9 gibi uyanıyor :)
Aylık battaniye nasıl bişey canımCokk konsept hazirlayip ayrintili bir cekim yapmiyorum ..Ben ali express den aylik battaniyeden almstim..onn uzerine yatiriyorum,ayini ooyuuncaklarla isaretliyeyip foto cekiyorum sdc ani olsun diye..
Çok haklısın canım, hiçbir şey vermedim çünkü sütüm var ve bebeğim huzursuz değil. Çok teşekkür ederim yorumun içinSağıl canım faydalı Bilgi için ben de denicem :)
Ben diyet grubu ile ilgili bişey sormak istiyorum, maşallah güzel kilo vermişsin nasıl bir program izliyorsun nelere dikkat ediyorsun, bir günde neler yiyorsun mesela Bilgi verir misin, ben emzirme döneminde çok kilo aldım onu vermeye çalışıyorum şimdi ama canım sürekli tatlı yemek istiyor bağımlı oldum resmen veremiyorum kilo
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et, eğer nefes almasında sıkıntı olursa bekleme. Bizimkinde de vardı hırıltı öksürük, özellikle sabahları çok öksürüyordu. Perşembe günü dr a gittik ama yapacak bişey yok bol bol emzir dedi sadece. Kaç gün oldu düzelmeyince Bugün yine gittik başka dr vardı ve akut bronşit teşhisi koydu. Mentollü oksijen (buhar) verdiler. 20dk da bir 5dakika toplam 5 doz aldı. bütün günümüz hastanede geçti. Şimdi 4saatte bir gidip 5dk mentollü buhar alacak 2gün boyunca.Bebeğim çok fena öksürüyo hırıltısı var diye doktora gittik nezle olmuş bitkisel bi şurup ile Burun damlası ile atlatmaya çalışıcaz inşallah. Sık sık nefes almaya başlar zorlanırsa tekrar gelin dedi. Rabbim tüm bebeklerimize sağlıklı ömür versin
kızlar uyku tulumu kullanan var mı? oğlum battaniyesini ağzına çekiyor, önce biraz kemiriyor ama sonra nefessiz kalıyor sanırım ki kıvranma-ağlama sesine koşuyorum. gece battaniyeyi sırtının altına sokuşturduğum halde sonuç aynı olunca mothercare den uyku tulumu aldım. sanırım kalıplar biraz dar ve kesimini beğenmedim. rahat olsun diye düşünerek büyük aldığım halde tam oldu. giydirmesi çok zor geldi. kullananların tavsiye edeceği bir marka var mı?
Sağıl canım faydalı Bilgi için ben de denicem :)
Ben diyet grubu ile ilgili bişey sormak istiyorum, maşallah güzel kilo vermişsin nasıl bir program izliyorsun nelere dikkat ediyorsun, bir günde neler yiyorsun mesela Bilgi verir misin, ben emzirme döneminde çok kilo aldım onu vermeye çalışıyorum şimdi ama canım sürekli tatlı yemek istiyor bağımlı oldum resmen veremiyorum kilo
Geç değil canım yarın eşine aldır, rota alışı damla şeklinde zaten sağlık ocağına gitmene gerek YÖK evde kendin damlatabilirsinkızlar rota aşısı için geç mi kaldım sizce ? oğlum 3 ay 1 haftayı geçti eşim evde yoktu şehir dışındaydı ben de yalnız götüremedimbilginiz var mı
yarında cumartesi sağlık ocakları kapalı ve yenı yıl gırdı araya
hastanelerde yapılır mı ? ne yapacagım bilemedim
Yok canım gece uyanmadan sabaha kadar uyuyor biraz uğraştık düzeni oturtmak için ama oldu bu arada paylaştığın bilgileri gördüm çok hoşuma gitti teşekkür ederim benim zaten sütüm yok gibi birşey o yüzden diyete de baslicamHiç uyanmıyor mu Arada canım
torbalı olanlarda ayaklarını rahatça kaldırabiliyor mu? benim oğlum çok gazlı, uykusunda bile bacaklar hep havada, bu yüzden hiç torbalı düşünmemiştim. bi incelerim, tşk ederim.cnm altı torba gibi olan bir uykutulumu kullanıyorum markasını hatırlamıyorum kestik markasını ama birçok markanın var. 3 6 ay bedeni kullanıyorum biraz daha uzayınca 6 12 ay beden alıcam ben çook memnunum eziyet çekiyomuşum resmen
Aylık battaniye nasıl bişey canım
Resim yukleyecektim de yukleyemedim..bildigin beyaz carsaf uzerinde 1 den 9 a kadar sayilar var..es ustte #this is love ywzisi var...en altta days weeks months years yaziyor..cocugu uzerine koyuyorum kac ayliksa o ayliga gelen sayinin uzerine ve alttaki months yazisina oyuncak koyup fotografini cekiuorum..cok basit bir sey ama burada pahali satiyorlar,alacaksan ali express ten almani tavsiye ederim.Aylık battaniye nasıl bişey canım
Anı örtüsü diye geciyor instagramsan bi arat istersen canımAylık battaniye nasıl bişey canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?