- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #36.201
Bizde de vardı o sorun canım ben otizme sebep oluyor falan dedim dikkat dağınıklığı yapıyor dedim şimdi izletmiyorlar hemen kafasını çeviriyorlar ya da tv kapatılıyor.Sizin büyüklerde de bebeklere televizyon izletme sevdası var mı arkadaşlarKayınvalidem sinirden çatlatıyor beni. Sürekli kucağında gezdiriyor zaten döndürüp döndürüp televizyon izletiyor. Her seferinde uyarıyorum. Hıı pardon diyor biraz sonra yine izletiyor. Bi seferinde uyarınca dön kızım yasakmış dedi. Ben de yasak değil zararlı zararlı dedim. Sonra eşime anlattım annen böyle yapıyor diye. Ben nasıl güvenip bırakacaktım annene dedim (güvenmemem için başka bir sürü sebepler de var) Bugün yine izletiyordu. Eşim uyardı. Yine yasakmış muhabbeti yaptı. Eşim de bana döndü. Anlat zararlarını öğrensinler dedi. Ben güvenmiyorum dedim ya onun acısını çıkartır gibi söyledi (ya da bana öyle geldi) Ben de sen anlat, 4 aylık bebeğe televizyon izletmenin zararlarını bilmeyecek değilsiniz dedim. O anlat diye ısrar etti. Ya da izletin televizyon gitsin dedim. Sonuç kayınvalidemin kucağında kızımın yanında biz kavga ettik. İlaveten oraya gittiğimizde bebeği direkt kucağımdan alması sürekli kucağında tutması da hiç hoşuma gitmiyor. Off çok dolmuşum
6.5 kilo civarında kızım 3 beden kullanıyorum küçük değil heralde canım bilemedim kiiValla öyle bir bez duymadım. Numarası küçük geliyor olabilir canım.
Benimde kayinbabam telefonundan ninni açmış onu izletiyo kızıma birde Yakınca tutmuş tüm zararlı. Cahil birisi de değil ki bilmiyor zararlarını diyeyim. Birsey diyincede sen çocuğu çok koruyorsun çok titizleniyorsun diyorlar. Eminim ben tv izletsem telefondan bişiler göstersem o zaman zararlarını bilmiyor musun diye bana soylenirlerSizin büyüklerde de bebeklere televizyon izletme sevdası var mı arkadaşlarKayınvalidem sinirden çatlatıyor beni. Sürekli kucağında gezdiriyor zaten döndürüp döndürüp televizyon izletiyor. Her seferinde uyarıyorum. Hıı pardon diyor biraz sonra yine izletiyor. Bi seferinde uyarınca dön kızım yasakmış dedi. Ben de yasak değil zararlı zararlı dedim. Sonra eşime anlattım annen böyle yapıyor diye. Ben nasıl güvenip bırakacaktım annene dedim (güvenmemem için başka bir sürü sebepler de var) Bugün yine izletiyordu. Eşim uyardı. Yine yasakmış muhabbeti yaptı. Eşim de bana döndü. Anlat zararlarını öğrensinler dedi. Ben güvenmiyorum dedim ya onun acısını çıkartır gibi söyledi (ya da bana öyle geldi) Ben de sen anlat, 4 aylık bebeğe televizyon izletmenin zararlarını bilmeyecek değilsiniz dedim. O anlat diye ısrar etti. Ya da izletin televizyon gitsin dedim. Sonuç kayınvalidemin kucağında kızımın yanında biz kavga ettik. İlaveten oraya gittiğimizde bebeği direkt kucağımdan alması sürekli kucağında tutması da hiç hoşuma gitmiyor. Off çok dolmuşum
Bende yan bariyerlerini açıyorum elimde düzeltiyorum. kaka yaptığını duyuyorum sesli yapıyor hemen temizleyeyim diye açıyorum ki yine sirttan çıkmış tüm moralim bozuluyor. Çift bez hiç aklıma gelmemişti Sağol bi deneyim.Canım çok yapınca tüm markalar sızdırıyor.
Sırt kısmını yüksek bağlıyorum bi de bağladıktan sonra bacak kısmındaki lastikleri elimle dışarı çıkarttırıyorum o zaman daha az sızdırıyor
Kaka saatleri belliyse o zamanlarda çift bez takmayı deneyebilirsin
Nasıl sağladınız canım bu düzeni , bizim kız hala çok kalkıyır gece, alışkanlık mı diye düşünüyorum artık, ama gece meme vermek en kolayı geliyor susmuyor başka türlü benim d eşik uykum oluyor meme verip uyutmaya çalışıyorumYok canım gece uyanmadan sabaha kadar uyuyor biraz uğraştık düzeni oturtmak için ama oldu bu arada paylaştığın bilgileri gördüm çok hoşuma gitti teşekkür ederim benim zaten sütüm yok gibi birşey o yüzden diyete de baslicam
Yok ağır değil zaten yürüyüş vE LeslieCanım spor ne yapıyorsun
İlk altı ay ağır spor önermiyorlar
torbalı olanlarda ayaklarını rahatça kaldırabiliyor mu? benim oğlum çok gazlı, uykusunda bile bacaklar hep havada, bu yüzden hiç torbalı düşünmemiştim. bi incelerim, tşk ederim.
Alin bendende okadar, herkeze neden izlezmedigimi anlatmakdan deliricem sonunda. Ama biraz buyunce napicam bilmiyorum bizim evde tv surekli acikBenim kocam tv izletiyor neymiş ağlıyormuş tv izleyince susuyormuş
Bebişlerin dikkatini çekiyor susuyorlar diye baktırıyorlar. Büyükler hiç akıl edemiyor uyarınca da pinpirikli oluyorsun.
Torun sevgisi bazı insanlarda abartılı oluyor.tamam sevsinler ama anlayışı da elden bırakmasınlar.Benim kv de kızımın yanından ayrılmıyor ben emzirirken bile Tepemde dikilip torununu seyrediyor,çok rahatsız oluyorum.allahtan sık görüşmüyoruz
Canim bacakların ordan sızma yapmıyor genelde ama sirttan çıkıyo. Bende bezleri bitince bi büyüğe mi geçsem bilemedim kiiTkb3 canım çift bezi kalçasında sorun olan bebeklere öneriyorlar bazı durumlarda. yani bence yapma.
benim oğlumda o kilodayken 3 numara kullanıyordum ve tüm çamaşırı batıyordu. 4 numaraya geçtim rahatladım. biraz büyük ama bantlarını sıkarak ayarlıyorum.
birde ishal gibi yaptığında hiç çıkmasa zıbınına muhakkak çıkar bacak içinden. şöyle düşün sudan biraz kıvamlı bişeyi bez çekemez ama onu bezin içinde tutacak kadar sıkı olan bariyerler bebeğinin cildini yara eder.
Allah Allah bu sabah aktifmişpassionete canım kaan a birşey mi oldu ? Dua başlığı hareketlenmiş
Allah Allah bu sabah aktifmişpassionete hangi başlık canım link ekleyebilir misin ?
Yok canım o kaanın Doğum tarihi . Mesajı paylaşan bizim Ateş topiğinin yöneticisi. Öyle yanlışlık yapmaz. Özelden mesajlaşmışlar herhaldedaha eylüldekü mesajı alıntılamış..
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-saat-icindeyiz.1036924/page-23#post-54137586
Ameliyat oldugu hastane yazmış yani yeni bir durum çok üzüldüm şuan yazıcak bişey bulamıyorum Allahım annesine bağışlasın Kaan bebeğiYok canım o kaanın Doğum tarihi . Mesajı paylaşan bizim Ateş topiğinin yöneticisi. Öyle yanlışlık yapmaz. Özelden mesajlaşmışlar herhalde
İnşallah kötüye gitmez dua edelim
daha eylüldekü mesajı alıntılamış..
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-saat-icindeyiz.1036924/page-23#post-54137586
Yok canım o kaanın Doğum tarihi . Mesajı paylaşan bizim Ateş topiğinin yöneticisi. Öyle yanlışlık yapmaz. Özelden mesajlaşmışlar herhalde
Yok canım o kaanın Doğum tarihi . Mesajı paylaşan bizim Ateş topiğinin yöneticisi. Öyle yanlışlık yapmaz. Özelden mesajlaşmışlar herhalde
Ne olmus acaba cok merak ettim isallah iyidir..allah yardimcilari olsun.@passionete dualarimiz kaan lapassionete Allah şifa versin yar ve yardımcınız olsun tüm sikintilariniz dan kurtarsin Rabbim tüm bebeklere sağlık sıhhat hayırlı bir ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?