2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizde de vardı o sorun canım ben otizme sebep oluyor falan dedim dikkat dağınıklığı yapıyor dedim şimdi izletmiyorlar hemen kafasını çeviriyorlar ya da tv kapatılıyor.

Valla öyle bir bez duymadım. Numarası küçük geliyor olabilir canım.
6.5 kilo civarında kızım 3 beden kullanıyorum küçük değil heralde canım bilemedim kii
Benimde kayinbabam telefonundan ninni açmış onu izletiyo kızıma birde Yakınca tutmuş tüm zararlı. Cahil birisi de değil ki bilmiyor zararlarını diyeyim. Birsey diyincede sen çocuğu çok koruyorsun çok titizleniyorsun diyorlar. Eminim ben tv izletsem telefondan bişiler göstersem o zaman zararlarını bilmiyor musun diye bana soylenirler
Bende yan bariyerlerini açıyorum elimde düzeltiyorum. kaka yaptığını duyuyorum sesli yapıyor hemen temizleyeyim diye açıyorum ki yine sirttan çıkmış tüm moralim bozuluyor. Çift bez hiç aklıma gelmemişti Sağol bi deneyim.

Tkb3 canım çift bezi kalçasında sorun olan bebeklere öneriyorlar bazı durumlarda. yani bence yapma.
benim oğlumda o kilodayken 3 numara kullanıyordum ve tüm çamaşırı batıyordu. 4 numaraya geçtim rahatladım. biraz büyük ama bantlarını sıkarak ayarlıyorum.
birde ishal gibi yaptığında hiç çıkmasa zıbınına muhakkak çıkar bacak içinden. şöyle düşün sudan biraz kıvamlı bişeyi bez çekemez ama onu bezin içinde tutacak kadar sıkı olan bariyerler bebeğinin cildini yara eder.

Nasıl sağladınız canım bu düzeni , bizim kız hala çok kalkıyır gece, alışkanlık mı diye düşünüyorum artık, ama gece meme vermek en kolayı geliyor susmuyor başka türlü benim d eşik uykum oluyor meme verip uyutmaya çalışıyorum

Alin bendende okadar, herkeze neden izlezmedigimi anlatmakdan deliricem sonunda. Ama biraz buyunce napicam bilmiyorum bizim evde tv surekli acik

Canim bacakların ordan sızma yapmıyor genelde ama sirttan çıkıyo. Bende bezleri bitince bi büyüğe mi geçsem bilemedim kii

Kızlar bu bez konusu cok konuşuldu ama inanın kafam çok karıştı prima aktif bebek kullanıyorum ama oğlumun poposu hep kırmızı, değiştirmek istiyorum ama hangi bezi alacağımı bilmiyorum bide daha kötü olur mu diye korkuyorum. Hangi bezi almalıyım? Tekrar özür dilerim bez konusunu açtığımdan ötürü

Mina 2 gündür bir çok mutlu gülücükler saçıyo bi avazı çıktığı kadar ağlıyo.. 2vde yoktuk 3 gün acaba ondan mı stak haftasında (5hafta sürecekmiş!!) ondan mı bilemedm. Atağın ilk günü de değil. Ellerini yumruk yapıp hırsla ısırıyor kızartıyor bazen acıtacak artık diye çekiyorum iyice coşuyo ağlarken. Geceleri huzurlu bir bebek, uyudumu en fazla 2 3 kere emer uyur.. Ama uykuya geçerken, uyanırken böyle 2 gündür 1 saate yakın ağlıyor. Uykuda ağlıyo mesela uyanıyo çığlıkla gözlerini açtırana kadar kıpkırmızı ağlamaktan. Neyden korktu acaba çok mu sıktılar severken.. Hep uyardık hatta 1 gece daha kalacaktık düzeni bozulmasın diye kalmadık

Yok canım o kaanın Doğum tarihi . Mesajı paylaşan bizim Ateş topiğinin yöneticisi. Öyle yanlışlık yapmaz. Özelden mesajlaşmışlar herhalde
İnşallah kötüye gitmez dua edelim
Ameliyat oldugu hastane yazmış yani yeni bir durum çok üzüldüm şuan yazıcak bişey bulamıyorum Allahım annesine bağışlasın Kaan bebeği (

Yok canım o kaanın Doğum tarihi . Mesajı paylaşan bizim Ateş topiğinin yöneticisi. Öyle yanlışlık yapmaz. Özelden mesajlaşmışlar herhalde
İnşallah kötüye gitmez dua edelim

passionete rabbim yardımcınız olsun. Rabbim Kaan bebeğimizi korusun. Dualarım sizinle

passionete Allah şifa versin yar ve yardımcınız olsun tüm sikintilariniz dan kurtarsin Rabbim tüm bebeklere sağlık sıhhat hayırlı bir ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…